Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 27. csütörtök

F1

Komoly akadályok Long Beach előtt

Nemrég pattant ki a pletyka, hogy a Formula-1 új vezetése Long Beachet szemelte ki az egyik új helyszínnek F1-es futam megrendezésére. Ennek megvalósulása azonban két igen nyomós érv miatt meglehetősen kicsi eséllyel bír.

részletek

Mercedes: A Mercedes-dominancia véget ért

Három éven át nyögtük, de már nincs többé: Toto Wolff maga ismerte el, hogy az Ezüstnyilak uralma véget ért, fölényük pedig nem tett jót az F1-nek.

részletek

Hamilton: Zseniális versenyeket akarok

„Amikor elcseszed, az fájdalmas, ember” – értekezett a vereség és győzelem természetéről Lewis Hamilton. Tavaly öt nagydíja nem volt tökéletes, idén ezen a számon akar lejjebb faragni.

részletek

Hülkenberg kihagyja az első szabadedzést

Nico Hülkenberg nagy reményekkel szerződött a Renault gyári csapatához, legutóbb Bahreinben pedig meg is szerezte saját maga és istállója első idei pontjait. Most azonban Szocsiban az első szabadedzést kihagyni kényszerül.

részletek

Alonso odapirított az F1-eseknek, akik nem örülnek neki

A Formula-1 sajátos, zárt világ, és egyébként is, vannak, akik semminek nem örülnek az életben – így intézte el a mclarenes azokat, akik rosszallják kitérőjét az IndyCarban.

részletek

„Egy versenyző számára az F1 nem csapatsport”

A vér nem válik vízzé, magyarázta Toto Wolff, a gokartos kezdetekkel indokolva a versenyzők önfejűségét. A Mercedes-főnök Hamilton különleges érzékéről is beszélt.

részletek

Szocsi után jelentősen átalakulhat a középmezőny

Melbourne óta kialakult nagyjából a stabil középmezőny, a Williams kicsit elől, utána nagyon szorosan a Haas, Renault, Force India, Toro Rosso négyes. A Spanyol Nagydíj előtt viszont alaposan felborulhat a jelenlegi sorrend.

részletek

Ecclestone: A sebzett vad a legveszélyesebb

Nagyon érdekes interjút adott Bernie Ecclestone a Top Gear műsorvezetőjének, Eddie Jordannek, melyben elhintette, hogy az F1 új tulajdonosa talán nem vált meg tőle teljesen.

részletek

Retro – Egy sokoldalú, sikeres német versenyző tragikus halála

A Formula-1-ben a ’70-es években szerepelt, de igazi sikereit Daytonában és Le Mansban aratta. Sokoldalú versenyző volt, két nagyon súlyos balesete volt pályafutása során, a második az életébe került.

részletek

Alonso várja a 90 fokos kanyarokat és a 180 fokos fordulatot

A McLaren spanyol pilótája annak ellenére, hogy nem vár teljes megváltást Szocsitól, a bahreini sikeres tesztnap miatt fejlődésre számít a versenyautója terén most már versenykörülmények között is.

részletek

Kubica még nem tett le teljesen az F1-ről

A lengyel pilóta nemrég GP3-as autót tesztelt - először vezetett formaautót 2011 óta -, és úgy érzi, megfelelő felkészüléssel lehet rá esélye, hogy visszatérjen a száguldó cirkuszba.

részletek

Fontos kérdésekben dönthetnek ma az F1-ben

A Stratégiai Csoport hétfői ülésén több olyan téma is terítékre kerül, melyek a költségek csökkentését, az erőviszonyok kiegyenlítését és a biztonság fejlesztését hivatottak elősegíteni.

részletek
Olvastad már?