Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

F1

McLaren: Azonos motort kapunk a többiekével

A wokingi alakulat szeptemberben elégelte meg a Hondával nyújtott sikertelenséget, és ekkor egyeztek meg a Renault-val. Boullier leszögezte: ugyanazt a motort fogják kapni, mint például a Red Bull.

részletek

A Mercedes eltüntetné a „díva” hibáit

A német alakulat idén is megnyerte mindkét világbajnoki címet, de pilótái a szezon egyes pontjain nehezen kezelhetőnek jellemezték az autót. A Mercedes ezen javítana 2018-ban.

részletek

Hamilton képességei lenyűgözték Allisont

James Allison 2017 elején csatlakozott a Mercedeshez, így már majdnem egy éve dolgozik együtt Hamiltonnal. A mérnök nem győzte dicsérni a négyszeres világbajnokot.

részletek

Raikkönen: Ha nem akarnék nyerni, nem lennék itt

Élvezi a versenyzést és lobog benne a győzelem iránti vágy, állította egy interjúban Kimi Raikkönen, akinek motivációját sokszor megkérdőjelezik. Közel ötödik éve koplal, így már nagyon éhes a sikerre.

részletek

Verstappen: Végre nem játékautókat vezetünk

A Red Bull hollandja lekicsinylőn beszélt a versenygépekről, melyekkel két évig versenyzett, valamint első győzelmét szerezte. A mostani, nyersebb F1-esek sokkal inkább kedveznek stílusának.

részletek

McLaren: Dennis is szakított volna a Hondával

Zak Brown úgy gondolja, hogyha még mindig Ron Dennis irányítaná a wokingiakat, akkor is megtörtént volna a két fél szakítása. A McLaren főnöke elmondta, milyen maradt a kapcsolatuk a japánokkal.

részletek

Rosberg: Schumachernek megvoltak a mentális játszmái

2016 világbajnokát arról az időszakról kérdezték, amikor a Hétszeres csapattársa volt a Mercedesnél - elárulta, hogy Schumacher hogyan nehezítette meg az ő dolgát is.

részletek

Leclerc nem tudja, mit várjon a Saubertől

Charles Leclerc 2018-tól már az F1 idei sereghajtó csapatánál fog szerepelni. A kérdés az, hogy a svájciak jövőre is a mezőny végén fognak-e kullogni. Erre próbált választ adni a mezőny újonca.

részletek

Massa egy dolgot hiányol karrierjéből

Felipe Massa hosszú karriert zárt le 2017-ben az F1-ben, versenyzői pályafutását azonban nem fejezi be. A brazil tárgyalásokat folytat néhány csapattal, és nemsokára visszatér a versenyzés világába.

részletek

Newey: Ki kell találni valamit a halo helyett

Sokan megszólaltak már a 2018-ban bevezetett fejvédő eszközt illetően, ezúttal mérnöki szemmel láthatjuk a halót, ugyanis Adrian Newey beszélt a glória előnyeiről és hátrányairól.

részletek

Már majdnem behozta a késését a McLaren

Szeptember közepén vált biztossá, hogy a McLaren 2018-ban a Renault erőforrásait használja majd, és ez kissé kései döntésnek bizonyult az ütemtervhez képest. Boullier megerősítette: már nincs gond.

részletek

Briatore: Az FIA akadályozta Schumachert

A Benetton és a Renault volt csapatfőnöke szerint a mai Formula-1 már nem a pilóták harcáról szól. Arról is szót ejtett, hogy 1994-ben az FIA mindent elkövetett, hogy Schumacher ne legyen bajnok.

részletek
Olvastad már?