Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 24. vasárnap

F1

Gaslyt a bahreini szép emlékek erősítik

Nem sikerült jól Pierre Gasly első hétvégéje a Red Bull-lal Ausztráliában, Bahrein viszont egy kedves helyszín neki, ez pedig erőt adhat neki a jó szerepléshez.

részletek

A Haas közelebb lépett a Ferrarihoz

A szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon ez látszott. Kevin Magnussen a hatodik pozícióban ért be a két Ferrari mögött, és valószínűleg Romain Grosjeannak sem lett volna rossz versenye a hiba nélkül.

részletek

Verstappen: Kínában tudjuk meg, hol tartunk

Remekül szerepelt a Honda és a Red Bull első közös futamukon, de Max Verstappen nem vonna le ebből a teljesítményből még nagy következtetéseket: kell még pár hétvége az erősorrend körvonalazódásához.

részletek

F1-Archív: Alonso leteszi a névjegyét

Megnéztük, hogy miről szóltak az F1-es hírek március 22-én az elmúlt bő két évtized során - 2018-ban és 2016-ban például egyaránt Lewis Hamilton szavai kerültek "címlapra".

részletek

Kanyaróriasztás az Ausztrál Nagydíj látogatói számára

Fontos hírt kapott mindenki, aki ott volt a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon: kanyaróvírus veszélye állhat fent, mindenki nagyon figyeljen oda magára és az esetleges tünetekre.

részletek

Alonso: Három éven belül visszatérhetek

Fernando Alonso, bár tavaly hátat fordított a Formula-1-nek, nem zárja ki, hogy 2020-ig visszatérhet a sportba. Ugyanakkor idén egyáltalán nem koncentrál a száguldó cirkuszra.

részletek

Russellnek nem elég Kubica legyőzése

A Williams újonc F1-es pilótája szerint az nagyon jó, hogy a csapaton belüli harcot megnyerte Melbourne-ben, de mivel az utolsó hely elkerülése volt a tét, így igazán elégedett nem lehet.

részletek

F1-Archív: Schumacher verhetetlen

Eddie Irvine 2001-ben ezen a napon elmondta, hogy hogyan lehet megverni Michael Schumachert, Lewis Hamilton 2012-ben pedig azt, hogy hibázott és jobb volt nála Jenson Button. Március 21-ei F1-es hírek az utóbbi húsz évből.

részletek

Az újonc egyelőre lenyűgözte a Toro Rossót

Alex Albon minimális tapasztalattal állt rajthoz Melbourne-ben, de kiváló munkát végzett, úgyhogy a csapata egyelőre maximálisan elégedett vele - ő lehet a Red Bull következő reménysége?

részletek

Még nincs ok pánikra a Ferrarinál, de...

Egyre biztosabb, hogy Vettelék csak a beállításokkal lőttek mellé a trükkös melbourne-i pályán, de ha hasonló lesz a helyzet Bahreinben is, akkor már aggódhatnak.

részletek

F1-Archív: Hakkinen vagy Schumacher a jobb?

Lewis Hamilton nem elégszik meg két világbajnoki címmel és akkor akarja legyőzni ellenfeleit, amikor az a legjobban fáj nekik - március 20-ai F1-es hírek az elmúlt két évtizedből.

részletek

Brawn: A Ferrarinál sem tudják a hátrány okát

Az olasz gárda remekelt a téli teszteken, és mindenki őt kiáltotta ki esélyesnek az Ausztrál Nagydíjon. Ehhez képest a Mercedes tarolt, ráadásul a Red Bull-lal Max Verstappen is előrébb végzett.

részletek
Olvastad már?