Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 16. hétfő

F1

Berger: Verstappen egy nap világbajnok lesz

Gerhard Berger elmondta, hogy Max Verstappen egy igazi F1-es legendára emlékezteti őt… Ayrton Sennára. A Formula-1 Caféban készítettek interjút az osztrákkal, aki szerint csúcsra fog érni a holland.

részletek

Teljesen új első szárnyat hoz a Renault

Mindenre szükségük van a Haas elleni versenyben, most egy teljesen új karakterisztikájú első szárnyat vetnek be Németországban - Nico Hülkenberg nem aggódik, szerinte ők a jobbak.

részletek

Kubica: Ezekkel az autókkal újonc vagyok

A lengyel pilóta szerint akárhogy szépítjük, a modern F1-es technikákat nem ismerte, ezért újoncnak számított, amikor tavaly tesztelt - időre van szüksége, de hisz benne, hogy lehet még versenyző.

részletek

Vettel szerint nincs pihenő, fejleszteni kell

A Ferrari német F1-es pilótája szerint remekül működik most az autó, de ezzel nem szabad megelégedni, egészen az utolsó futamig folytatni kell a munkát és folyamatosan hozni a frissítéseket.

részletek

Symonds: Egy- és háromautós csapatok jöhetnek

Pat Symonds elárulta, hogy hamarosan napirendre kerül a téma, hogy egy- és háromautós csapatok vegyenek részt az F1-ben. Az FIA ezzel szeretné kissé felturbózni a rajtrácsot.

részletek

Nyomás alatt nem is olyan jó a Mercedes?

Többen úgy vélik, hogy a Ferrari által jelentett fenyegetés miatt akadozik a Mercedes gépezete az idei F1-es szezonban - képesek lesznek túllépni ezeken a gondokon?

részletek

Alonso szerint nem kell tíznél több pontszerző

Nemrég felmerült, az illetékesek szívesen megváltoztatnák a Formula-1 jelenlegi pontozási rendszerét, és minimum 15, de akár az összes versenyzőnek pontot adnának. Alonso szerint ezzel elveszne az exkluzivitás.

részletek

Az F1-es szakértő szerint Hamiltonék túl sok vb-t néznek

Martin Brundle szerint a Mercedes és a világbajnok pilóta "befolyásolni próbálja a játékvezetőt" - úgy véli, hogy szó sem lehet szándékos Ferrari-taktikáról és azt is elmondta, hogy miért.

részletek

Hamilton utolsóként is a győzelemre gondolt

Nehéz helyzetben találta magát Lewis Hamilton, mivel a mezőny végéről kellett visszajönnie a Brit Nagydíjon. A címvédő autója nem sérült nagyon, így vissza tudott kapaszkodni az élmezőnybe.

részletek

Lauda: Nem rontottuk el a taktikát

A Mercedes vezetősége váltig állítja, hogy nem döntöttek rosszul a Brit Nagydíjon, amikor nem hozták ki pilótáikat kerékcserére a biztonsági autós fázis alatt. Lauda megmagyarázta, miért nem hibáztak.

részletek

Brawn: Nem fordíthatunk hátat Silverstone-nak

A 2019-es év végén lejár a Liberty Media és Silverstone közötti szerződés, és a rendezők sokallják a költségeket, azonban Ross Brawn szerint mindenképp szüksége van az F1-nek Silverstone-ra.

részletek

Magyar versenyzője is lesz az F1 hivatalos esport-bajnokságának

Hamarosan indul az F1 esport-ligája, amelyben a Ferrari kivételével minden egyes istálló hivatalos csapatot indít. Megkezdődött a draft, megvannak az első versenyzők, köztük egy magyar, akire ráadásul a Mercedes csapott le.

részletek
Olvastad már?