Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 19. szombat

F1

Dinamikusan nő az F1 rajongói bázisa

Mind televíziós nézettség, mind pedig online platformok terén egyre több emberhez jut el a száguldó cirkusz híre, ebben a tekintetben jelenleg az F1 a világ legdinamikusabban növekvő sportága.

részletek

Sajtó: szinte mindenbe belekóstolhat Wehrlein 2019-ben

Amellett, hogy tárgyalásban van a Ferrarival egy fejlesztőpilótai állásról, ráadásul szintén élő megállapodása van a Formula-E-ben is, Pascal Wehrlein máshol is kipróbálná magát.

részletek

Kubica: Olyan leszek, mint egy újonc

Hiába tudhat öt F1-es szezont a háta mögött, a hosszú évek után idén visszatérő Robert Kubica úgy érzi, a szezonnyitón szinte semmit nem fog számítani eddigi tudása, már ami az autókat érinti.

részletek

Albon: Még soha nem vezettem F1-es autót

Alexander Albon úgy vág neki első Formula-1-es szezonjának a Toro Rosso pilótájaként, hogy korábban még soha nem vezetett F1-es versenygépet. Az brit-thai pilóta ezért saját bevallása szerint is nem kis feladat előtt áll.

részletek

10 éves kihívás: Milyen volt az F1 2009-ben?

A közösségi oldalakon egyre csak terjed a legújabb őrület, az úgynevezett ’10 Years Challenge’, most pedig mi is felülünk a vonatra. Sorozatunk első részében magát, az F1-et vesszük górcső alá.

részletek

Finnország is F1-es futamot rendezne

Velük együtt mindössze két olyan ország van, amely világbajnokot már adott az F1-nek, saját versenyt viszont még nem: most azt vizsgálják, mivel járna egy futamrendezés. Érdekes a tervezett helyszín is.

részletek

Alonso: Az F1-en kívül nem maradt semmim

Fernando Alonso visszavonulását követően elmondta, annak, hogy hosszú évekig üldözte a sikeres karriert a Formula-1-ben, nem csak előnyei voltak, hanem hatalmas áldozatokkal is járt.

részletek

F1-Archív: Raikkönen és Alonso is megvillan

Ezen a napon hívta fel magára a figyelmet többek között Juan Pablo Montoya, vagy Jenson Button, de ezen a napon mondott valami olyat Kimi Raikkönen, ami nagyon nem jött be. Január 17-ei F1-es hírek.

részletek

Villeneuve: F1-be menne a gyerek? Ne tegye

Lesújtó véleménnyel van 1997 F1-es világbajnoka a kisebb formulaautós sorozatokról, szerinte ezek a kategóriák már nem a tehetségkutatásról szólnak. Most nem csak beszélt, a tettek mezejére lépett.

részletek

Igyekezett tisztázni a dolgokat a Ferrari

John Elkann próbált meg tiszta vizet önteni a pohárba a Binotto-Arrivabene váltással kapcsolatban egy nyílt levélben - nem lesznek nagy változások a vezetésben, semmi ilyenről nincs szó.

részletek

Lassú F1-es autók, ugyanaz a probléma?

A Racing Point szakembere szerint az új szabályok miatt másodpercekkel lassabb, bizonytalanabb autókat láthatunk majd idén, ráadásul egymás követése sem lesz jelentősen könnyebb.

részletek

F1-Archív: Ez mindig a McLaren napja

Ha végigfutjuk az elmúlt közel húsz év január 16-ai F1-es híreit, rendszeresen visszaköszön valami biztató a McLarennel kapcsolatban. Nézzük, hogy miről szólt ez a nap 2000 óta.

részletek
Olvastad már?