Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 28. kedd

F1

Alonso: Nem futottunk egy érdemi kört sem

A kétszeres F1-es világbajnok szerint korai még bármiről is véleményt mondani - nagyon sok mindent kell gyakorolniuk, ráadásul érdemi köröket nem is tudtak megtenni az első tesztnapon.

részletek

"Hogyan tettek meg mások 120-150 kört?"

Carlos Sainz nem érti, hogy hogyan tudtak ilyen sok időt pályán tölteni a topcsapatok az első F1-es teszten, nekik voltak kisebb problémáik - a céljuk az, hogy egy nap elérjék a száz kört.

részletek

Ennél sokkal gyorsabbak lesznek az F1-es autók

Daniel Ricciardo szerint ez még csak a kezdet - ugyan már az első F1-es tesztnapon jobb kört mentek, mint a tavalyi kvalifikáción, ennél sokkal többre lesznek képesek.

részletek

Teszt: Van mit kivizsgálni a Hondánál

Fernando Alonso tette meg a legkevesebb kört a barcelonai F1-es teszt első napján, a japánok pedig kivizsgálják a technikai probléma okát - a spanyol érthetően nem volt elégedett.

részletek

Ez már az új F1: Engedélyezik a videózást a versenyzőknek és a csapatoknak

Már az első teszten érezhető a tulajdonosváltás, ugyanis a pilóták és csapataik is engedélyt kaptak arra a kereskedelmi jogok új tulajdonosától, hogy videókat készítsenek a katalán pályán.

részletek

A Forma-1 is kiosztotta a maga Oscar-díjait

Hétfőre virradóra rendezték Los Angelesben a 89. Oscar-gálát, ennek apropóján pedig az F1 hivatalos Twitter-oldala is kiosztotta a maga díjait.

részletek

Newey és a Red Bull megint nagyot húzott?

Az energiaitalos F1-es istálló egyedi orrkúpja egyesek szerint a hűtés miatt jelent meg, mások szerint viszont fontos aerodinamikai szerepe van - ráerősíthet a Red Bull egyik jellemzőjére.

részletek

Mire jó a Red Bull lyukas orrkúpja?

Az energiaitalos alakulat vasárnap bemutatott modelljén a legérdekesebb újítás a fedetlen orrkúp, melynek létjogosultságára egy korábbi F1-es mérnök próbált meg választ találni.

részletek

Megérkezett a Haas idei modellje is

Az amerikai F1-es istálló utolsó előttiként tárta nagyközönség elé 2017-es autóját, a VF-17-est, mellyel egy-két helyet szeretnének előrelépni az erősorrendben. Nem lesz könnyű dolguk.

részletek

Ecclestone jobbkeze is távozik az F1-ből

A 87 éves üzletember januári leváltását követően csak idő kérdése volt, hogy mikor hagyja ott a száguldó cirkuszt az a férfi, aki a brit minden lépését követte a paddockban.

részletek

Az F1-re és MotoGP-re is alkalmas Barcelona

Több ponton változtattak a téli F1-es teszteknek otthont adó versenypályán, amelyet megvizsgáltak és jóváhagytak a két legfontosabb sorozat küldöttjei.

részletek

Megérkeztek a fotók is az új Williamsről

Egy hét alatt cápauszonyt növesztett a grove-i csapat autója – az FW40-et már múlt héten láthattuk, de akkor még csupán néhány számítógépes képet mutattak az autóról.

részletek
Olvastad már?