Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 16. szerda

F1

Monaco volt a fordulópont a Mercedesnél

Úgy érte a világbajnok F1-es istállót az a hétvége, mint egy kijózanító pofon és ennek hatására a következő tíz napjuk volt a szezon leghasznosabb időszaka - szükségük volt rá.

részletek

Még két új motorral készül a Honda 2017-re

Yusuke Hasegawa, a Honda F1-es projektjének vezetője elmondta: nem a Hungaroringen bevezetett erőforrás volt az utolsó, amit még az idei évre tervez a japán gyártó.

részletek

Nagyon realistán látja a dolgokat a McLaren tehetsége

Lando Norris mindenkit meglepett remek köreivel a Hungaroringen, s bár még csak 17 éves, mindenki az F1 legújabb szupersztárjának kiáltotta ki őt.

részletek

Nem csalódott a Forma-1-ben Williams újonca

Lance Strollnak a szezon hetedik, egyébként számára hazai versenyéig kellett várnia arra, hogy odaérjen a pontszerzők közé - a kanadai szerint cseppet sem lepte meg, hogy nehéz volt a kezdet a sportágban.

részletek

Rátett még egy lapáttal a Force India

Perez és Ocon is remekel, de a szezon második felében élesedhet kettejük párharca - a csapat konstruktőri negyedik helyét viszont már aligha veszélyeztetheti bárki.

részletek

Palmer: Fantasztikus az új padlólemez

Jolyon Palmer, a Renault F1-es pilótája nyilatkozott nagyon pozitívan a francia gárda idei fejlesztéseiről. A brit szerint a sokat lehet még kisajtolni az idei autóból.

részletek

„Az élcsapatokon kívül senki sem nyerhet”

Gene Haas beszélt az F1 idei legnagyobb problémájáról: a három topcsapaton kívül 2017-ben sincs senkinek esélye a győzelemre. A kérdés pedig az, hogy ezt a hatalmas különbséget mivel lehet eltüntetni.

részletek

Túl nagy változtatásokat eszközölt a Renault

Cyril Abiteboul szerint egyszerűen túl sokat akartak egy tél alatt, ebből adódtak az erőforrások megbízhatósági problémái - azt viszont ígéri, hogy jövőre már nem lesz ezzel gond.

részletek

Massa szerint a mai F1 olyan, mint a tizenöt évvel ezelőtti

A Williams brazil F1-es pilótája úgy véli, hogy bár az autók mások, a sportág körüli problémák semmit sem változtak másfél évtized alatt, mióta ő is benne van.

részletek

Felismered az utcai F1-es pályákat, amikor a forgalom használja őket?

A Forma-1-es helyszíneket általában nagyon könnyű felismerni, az utcai pályákat úgyszintén - de vajon megy-e ez akkor is, ha cirkusz eltűnik egy városból?

részletek

Az idei F1-es szezon összes ütközése

Túl vagyunk már a 2017-es szezon első félévén, a Formula-1 pedig erre a szezonra rátett egy lapáttal. Az első 11 nagydíjhétvége összes pilótahibáját, ütközését, problémáit egyben láthatod, pörgős lesz!

részletek

Raikkönen: Apró dolgok döntenek a győzelemről

Kimi Raikkönen beszélt arról, milyen tényezők szólhatnak az elsőség megszerzésénél a Mercedes vagy az olasz alakulat mellett. A finn a belga hétvégével kapcsolatos elvárásairól is mesélt.

részletek
Olvastad már?