Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 13. csütörtök

Esport

Címvédés és magyar ezüstérmes az F1 Esports szériában

Szombat este lezajlott a virtuális sorozat utolsó, döntő fordulója. A domináns Brendon Leigh tízből hat győzelemmel lett másodszor is bajnok, csapattársa, Bereznay Dániel újra nyert.

részletek

Videó: így nyert futamot Bereznay Dániel

A Mercedes uralta a hivatalos F1-es e-sport bajnokság második fordulóját és a magyar versenyző is versenyt tudott nyerni - mutatjuk, hogy hogyan.

részletek

F1 Esports: Bereznay futamot nyert

Lefutották a hivatalos e-sport széria második fordulóját. Mindhárom futamot a Mercedes uralta, és mintha valódi, vérre menő versenyről lenne szó, egy rivalizálás is kialakulóban van.

részletek

Bereznay kiválóan kezdte az F1 Esports Seriest

Bereznay Dániel az összetettbeli második helyen áll az F1 Esports Series első fordulója, azaz három verseny után. Csapattársa, a tavalyi bajnok, Brendon Leigh vezeti a tabellát.

részletek

Bánki Bence vezeti a WTCR e-sport szériáját

Az első – éppen virtuális Hungaroringen tartott – forduló után magyar kötődésű pilóta vezeti a hivatalos online bajnokságot. A versenyre kvalifikáló játékosok egyharmada magyar volt.

részletek

A Saubernek is van már eSports-csapata

Újabb csapat száll be a szimulátoros bajnokságba, most az Alfa Romeo Saubernél érezték úgy, hogy ebbe érdemes energiát fektetni.

részletek

Újra e-sport versenyt indít a McLaren

A World’s Fastest Gamer megmérettetés utódja a Shadow Project lett: ezúttal a nyertes a McLaren e-sport csapatába kerülhet be. Minden eddiginél nagyobb virtuális versenyt akarnak életre hívni.

részletek

Így megy körbe Monacóban az eSport-világbajnok

A 2017-es szezont megnyerő virtuális F1-es bajnok, Brendon Leigh köre Monte-Carlóban.

részletek

Kilenc F1-es csapat indul az e-sport bajnokságban

Egyetlen kivételével az istállók csatlakoztak a virtuális széria második szezonjához: a lebonyolítás nagyobb szabású lesz a tavalyinál, egy újdonság pedig a draft.

részletek

Az F1 rajtfelállását is megváltoztathatják

A szorosan egymás mellé sorakozó autókat és négyes rajtsort is nevesítette a Ross Brawn keze alatt ténykedő Pat Symonds, aki leszögezte: virtuális versennyel szimulálnak minden ötletet, hogy még véletlenül se fordulhasson elő olyan kudarc, mint két éve.

részletek

Brit konyhai kisegítő az F1 első e-sport-bajnoka

A hétvégén nemcsak az „igazi” versenyzők mérték össze tudásokat, hanem az online világ legjobbai is, akik közül a 18 éves Brendon Leigh egy utolsó körös manőverrel hódította el a címet.

részletek

E-sport csapatot alapított Alonso

Fernando Alonso, aki korábban kerékpárcsapatot akart vásárolni, új vállalkozásba kezdett: első F1-es versenyzőként indított virtuális versenyzésben érdekelt csapatot, ahol időnként ő maga is szerepelni fog.

részletek
Olvastad már?