Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 21. szombat

Esport

Az F1 rajtfelállását is megváltoztathatják

A szorosan egymás mellé sorakozó autókat és négyes rajtsort is nevesítette a Ross Brawn keze alatt ténykedő Pat Symonds, aki leszögezte: virtuális versennyel szimulálnak minden ötletet, hogy még véletlenül se fordulhasson elő olyan kudarc, mint két éve.

részletek

Brit konyhai kisegítő az F1 első e-sport-bajnoka

A hétvégén nemcsak az „igazi” versenyzők mérték össze tudásokat, hanem az online világ legjobbai is, akik közül a 18 éves Brendon Leigh egy utolsó körös manőverrel hódította el a címet.

részletek

E-sport csapatot alapított Alonso

Fernando Alonso, aki korábban kerékpárcsapatot akart vásárolni, új vállalkozásba kezdett: első F1-es versenyzőként indított virtuális versenyzésben érdekelt csapatot, ahol időnként ő maga is szerepelni fog.

részletek

Hatvan óra próbálkozás a sikerért – Interjú a londoni F1 Esport-elődöntő magyar résztvevőjével

Úgy érzi, sebessége alapján továbbjuthatott volna a döntőbe, de mindkét futamon balszerencse üldözte, így nem utazhat Abu Dhabiba, a hivatalos virtuális F1-es bajnokság fináléjára. A 17 éves Bereznay Dániellel, a londoni elődöntő két magyar résztvevőjének egyikével beszélgettünk.

részletek

Magyarok remekelnek az online WTCC-ben

Ahogyan már a Formula-1-nek, úgy a túraautó-világbajnokságnak is van hivatalos eSport szériája. A legközelebbi versenyen akár te is indulhatsz – a magyarok jelentős erőt képviselnek.

részletek

E-sport bajnokságot indít a MotoGP

Izgalmas új projektbe vág bele a Dorna: elindítja a motoros világbajnokság elektronikus változatát, a leggyorsabb játékosok pedig a novemberi valenciai szezonzáró keretében feszülhetnek egymásnak.

részletek

A Formula-E beszáll az e-sport-üzletbe

Napjaink legmodernebb autósport-szériája új területre teszi rá a kezét: a virtuális versenyzés terén elért sikereknek köszönhetően külön e-sport eseményt akarnak rendezni Las Vegasban, sőt, az későbbi versenyeken szerzett pontok a bajnokságba is beszámíthatnak majd.

részletek
Olvastad már?