Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 19. hétfő

Ericsson

Ericcson: Le tudom győzni Leclerc-t

A svéd F1-es idén kemény ellenféllel kell, hogy szembenézzen: a tavalyi F2 bajnoka, a Ferrari-nevelt Charles Leclerc lesz a csapattársa. Ericsson ebben látja az alkalmat, hogy képességeit bizonyítsa.

részletek

Ericsson: Idő kell, de jók leszünk

Rengetegen a stabil középmezőnybe várták idén a Saubert, ám a javulás egyelőre várat magára. Rutinos versenyzője szerint nem kell félni, csak időre van szükség a sok újítás kiismerésére, meglesz a fejlődés.

részletek

A Sauber komoly kihívó lehet a középmezőnyben

Ericsson szerint a Ferrari 2018-as motorja megadhatja csapatának a kellő lendületet a jó eredményekhez, amikkel tavaly adósak maradtak. Egy-egy jó futamon pedig akár a Renault-kat is elkaphatják.

részletek

Sauber: Nem csak a motorunk volt harmatos

A tabellán utolsó helyen végző csapatnak könnyű kifogása lehetett volna, hogy minden az elavult Ferrari-motoron ment el, főnökük szerint volt, ami még nagyobb szerepet játszott a sikertelenségben.

részletek

A Saubernek nagy előrelépés a Ferrari 2018-as motorja

Frederic Vasseur bízik benne, hogy 2018 egy sokkal versenyképesebb év lesz a Sauber számára. Mindezt az Alfa Romeóval kötött partnerségre, a Ferrari legfrissebb motorjára és új pilótájukra alapozva.

részletek

Ericsson: Egészen közel voltam

Általában a dicséret hangján szólnak Pascal Wehrleinról, miközben Marcus Ericssont lesajnálják, egyszerű, fizetős pilótának tartják. A svéd azonban úgy véli, hozta a kellő szintet 2017-ben.

részletek

Év végére kilábalt a katasztrófából a Sauber

A Sauber tudta, mire számíthatnak a tavalyi motorokkal, Marcus Ericsson pedig a csapat problémamegoldó képességét méltatja, amiért kilábaltak a gödörből.

részletek

Kaltenborn: Nagy hiba elküldeni Wehrleint

A Sauber év közben távozó csapatfőnöke, Monisha Kaltenborn szerint Pascal Wehrlein világbajnok típusú pilóta és óriási hiba volt elküldeni a csapattól. Valóban ennyire jó a német?

részletek

A párharc, ami rontotta Wehrlein esélyeit

Másfél év alatt hatalmas változáson ment keresztül a Sauber istálló, a jövő évadra ismét teljesen átalakul a csapat. Pascal Wehrlein azonban nem volt elég meggyőző, hogy szerződést kapjon.

részletek

Jól döntött a Sauber Ericssonnal?

Szombaton bemutatta pilótapárosát a jelentős átalakulás közepén álló Alfa Romeo-Sauber istálló. De vajon jó döntés volt-e megtartani Marcus Ericssont, aki többnyire minden társától kikap?

részletek

„Charles és Marcus remekül kiegészítik egymást”

Frederic Vasseur, az Alfa Romeo Sauber F1-es csapatfőnöke szerint Ericsson a tapasztalatával, Leclerc pedig a Formula-2-ben is bizonyított tehetségével segítheti az előrelépésüket 2018-ban.

részletek

Bejelentette pilótáit az Alfa Romeo Sauber

Az olasz cég révén új névadó szponzort kapó svájci alakulat egy szombati sajtóesemény keretében jelentette be, milyen párossal vág neki a 2018-as F1-es szezonnak – már csak egy hely kiadó a mezőnyben.

részletek
Olvastad már?