Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 14. csütörtök

Ericsson

A párharc, ami rontotta Wehrlein esélyeit

Másfél év alatt hatalmas változáson ment keresztül a Sauber istálló, a jövő évadra ismét teljesen átalakul a csapat. Pascal Wehrlein azonban nem volt elég meggyőző, hogy szerződést kapjon.

részletek

Jól döntött a Sauber Ericssonnal?

Szombaton bemutatta pilótapárosát a jelentős átalakulás közepén álló Alfa Romeo-Sauber istálló. De vajon jó döntés volt-e megtartani Marcus Ericssont, aki többnyire minden társától kikap?

részletek

„Charles és Marcus remekül kiegészítik egymást”

Frederic Vasseur, az Alfa Romeo Sauber F1-es csapatfőnöke szerint Ericsson a tapasztalatával, Leclerc pedig a Formula-2-ben is bizonyított tehetségével segítheti az előrelépésüket 2018-ban.

részletek

Bejelentette pilótáit az Alfa Romeo Sauber

Az olasz cég révén új névadó szponzort kapó svájci alakulat egy szombati sajtóesemény keretében jelentette be, milyen párossal vág neki a 2018-as F1-es szezonnak – már csak egy hely kiadó a mezőnyben.

részletek

Újabb jel arra, kik lesznek a Sauber pilótái

A svájci csapat továbbra sem jelentette be, milyen párossal vág neki a 2018-as F1-es szezonnak, ám elképzelhető, hogy az Abu Dhabiban sorra kerülő gumitesztre sem véletlenül választottak versenyzőket.

részletek

A Ferrari-junioroktól tart Ericsson

Aggodalmát fejezte ki a svéd pilóta, miután szárnyra kaptak a Ferrari-Sauber összeborulásról szóló hírek. Ha a két istálló még szorosabbra fűzi viszonyát, azzal mindkét sauberes ülése veszélybe kerül.

részletek

Exkluzív: Ezért van csend a Sauber körül

Hiába veszi mindenki atombiztosra, az F2 már megkoronázott bajnokának, Charles Leclerc-nek még mindig várnia kell arra, hogy hivatalossá váljon: 2018-ban a Forma-1-ben folytathatja pályafutását. a Formula.hu Abu Dhabiban puhatolózott arról, hogy mi áll a bejelentés csúszásának hátterében.

részletek

Fény derült a Sauber hirtelen fejlődésének titkára

A második félévben a Sauber istálló abszolút sereghajtóvá vált, még a Haastól is átlagosan egy-két másodpercre lemaradt. Most egy fontos szegmensben áttörés történt, sokkal jobb is lett az autó.

részletek

Ericsson túlsúlyos csapattársához képest

A svéd jóval termetesebb csapattársánál, ami szerinte nem csak a nyers tempóban, hanem egy jobb ülés megtalálásában is hátráltatja őt. Jövőre a Williamshez ment volna, de a legjobb esélye a Sauber.

részletek

Szingapúri Nagydíj: A rajtrács

Monzához képest valódi harmónia az éjszakai futam rajtsorrendje: csupán egy büntetést osztottak ki Szingapúrban. Idén először nincs az első négy starthelyen Mercedes.

részletek

Ericsson megérdemel egy erősebb autót?

A svéd pilóta negyedik szezonját tölti az F1-ben, eddig azonban keveset mutatott ahhoz, hogy igazán felfigyeljenek rá a nagycsapatok - vajon képes lenne helytállni egy jobb alakulatnál? A cikk végén ti is szavazhattok arról, hogy van-e helye a pilótának a sportágban.

részletek

Ki fogja először elveszíteni ülését az F1-ben?

Több olyan versenyző is van az idei mezőnyben, aki alatt igencsak inog a szék, pontosabban az ülés: mi elmondjuk, milyen kilátásaik vannak, ti pedig döntsetek, ki fog leghamarabb körön kívülre kerülni.

részletek
Olvastad már?