Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

Ericsson

Ericsson: Leclerc rúgjon szét néhány s*gget

Az Alfa Romeo Saubernél Charles Leclerc csapattársa volt tavaly Marcus Ericsson, aki reméli, hogy idén odapakol a Ferrarival a monacói versenyző, mivel az rá is jó fényt vetne.

részletek

F1-Archív: Schumacher 51 milliós biztosítása

Coulthard támogatást kér a brit közönségtől, Schumacher Alonso képességeit védelmezi, tovább formálódik a GPWC, a felfüggesztések körül áll a bál: ezek voltak január 3. Formula-1-es hírei.

részletek

Így versenyeznek az F1-esek mobilon

A Sauber két pilótája, Charles Leclerc és Marcus Ericsson próbálta ki a nemrég megjelent F1 Mobile Racinget. Melyikük érzett rá jobban a játékra?

részletek

Ericsson nem lehet ott a felemelkedésnél

A menesztett svéd végigharcolta az igazán nehéz időket a Sauber istállónál, most viszont csalódott, hogy nem tarthat a csapattal, amikor végre igazán esélye lenne jó eredmények elérésére.

részletek

Ericsson többször is Leclerc előtt járt

Az Alfa Romeo-Sauber istálló előretöréséről és Charles Leclerc tündökléséről szólt a 2018-as év a svájciak számára. A főnök azonban kiemelte, hogy csapattársa is sokkal jobban szerepelt, mint várták.

részletek

Leclerc idei sikerei a remek időmérőkön múltak

Bár Marcus Ericsson is élete egyik legjobb idényét tudhatta maga mögött, nem vehette fel a versenyt tehetséges újonc csapattársával. A monacói leginkább a kvalifikációkon tündökölt.

részletek

Ericsson: A Formula-1 túl mesterséges

Marcus Ericsson távozott a száguldó cirkuszból és a tengerentúlon próbál szerencsét jövőre. Meglepve fogadta, mennyivel másabb a versenyzés világa odakint. Szerinte az F1 nagyon mesterkélt.

részletek

Ericsson le is mondott az F1-es visszatérésről?

Marcus Ericssont tartalékpilótaként nevezték meg a Saubernél, IndyCar-szerződése azonban prioritást élvez. Ráadásul most már úgy nyilatkozik, hosszabb időre tervez Amerikában.

részletek

Ericsson: Nem csak Leclerc miatt fejlődtünk

A tavalyi szenvedést követően 2018-ban teljesen újjászületett az Alfa Romeo-Sauber istálló. Marcus Ericsson úgy véli, nem kizárólag Charles Leclerc járult hozzá ehhez, hanem ő maga is.

részletek

Leclerc újra lenyűgözően versenyzett

Elképesztően jó hétvégét zárt az Alfa Romeo-Sauber istálló. Charles Leclerc újra értékes pontokat gyűjtött, míg Marcus Ericsson a kiesése ellenére aláhúzta, mennyit ugrott előre idén a gárda.

részletek

Ericsson kiváló időmérő után a harmadik sorban

Marcus Ericsson alaposan megdöntötte eddigi egyéni rekordját Brazíliában. A vasárnapi futamon az általában lesajnált svéd a hatodik rajtkockából vághat neki a versenynek, mindenki csodálatára.

részletek

Ericsson: Ex F1-esként még többet várnak majd tőlem

Ahogy arról beszámoltunk, a Sauber svédje, Marcus Ericsson 2019-re az IndyCarba szerződött a patinás Schmidt Peterson Motorsportshoz. A svéd várja már a tengerentúli kalandot, de tudja, olyan pedigrével érkezik, ami miatt sokat is várnak majd tőle. Konzultált Alonsóval és Rossival is.

részletek
Olvastad már?