Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 17. vasárnap

Ecclestone

Ecclestone örömmel lenne az F1 megmentője

Nem akar úgy feküdni halálos ágyán, hogy a sportág szétesőben van: Bernie Ecclestone vezetheti a béketárgyalásokat az új vitában a Liberty és az elégedetlen promóterek között.

részletek

Ecclestone: Kubica világbajnok lehetne

A Formula-1 korábbi mindenható ura egészen biztos abban, ha nem történik a sajnálatos ralibaleset következtében elszenvedett súlyos sérülése, Robert Kubica kétségtelenül bajnok lenne.

részletek

Sajtó: A Liberty Media máris eladná az F1-et

Bár elképesztő összegért vette meg két éve Bernie Ecclestone-tól, sajtóhírek arról számolnak be, hogy a Liberty Media máris szabadulna a száguldó cirkusztól. Az ötletek ennyire nem váltak be?

részletek

Briatore mindig is szeretett kockáztatni

A Formula-1 egyik legdörzsöltebb figurája mindig is Flavio Briatore volt. Az elmúlt évtizedekben néha ráfizetett, legtöbbször viszont győztesen jött ki kockázatvállalásaiból, ahogy Alonsóval is így történt.

részletek

Ecclestone: Vettel az áldozat, nem a bűnbak a Ferrarinál!

Sokan találgatnak, vajon mi okozhatta a jó kezdés után Sebastian Vettel látványos visszaesését. Sokan a négyszeres világbajnok német nyakába varrják a bukást, Ecclestone nincs köztük.

részletek

F1-Archív: Schumacher bajnok lesz 2010-ben!

Bernie Ecclestone a visszatérő hétszeresre teszi pénzét, Montezemolo szerint Alonso kitölti 2016-ig tartó Ferrari-szerződését, Schumacher drága karácsonyi ajándékkal lepte meg a csapattagokat: ilyen F1-es híreket olvashattunk december 24-én.

részletek

F1-Archív: Vetélkedés a Lotus névért

Ecclestone tetszését nem nyerte el, ahogyan Ron Dennis bejelentette Alonso leigazolását, Vettel a KERS miatt aggódik, Sutil szerint tarthatatlanul sokat kérnek a fizetős pilótáktól: ezek voltak december 21. hírei az F1-ben.

részletek

Ecclestone majdnem elvitte Londonba az F1-et

A száguldó cirkusz volt tulajdonosának kész terv hevert az asztalán egy londoni nagydíjról, de a város vezetése olyan kevés pénzt adott volna rá, ami „csak az ásványvízre lett volna elég”.

részletek

Ecclestone: Nem lesz semmilyen Miami Nagydíj

Bernie Ecclestone azt állítja, hogy a Liberty Media azon terve, hogy legyen még egy Amerikában rendezett nagydíj, kútba fog esni, legalábbis Miamiban soha nem lesz futam az ő meglátása szerint.

részletek

Ecclestone idejében Kubica jobb autót kapott volna

Ha Bernie Ecclestone-on múlik, most jobb ülést kapott volna a visszatérő Robert Kubica, állítja Marcin Czachorski, a lengyel korábbi szóvivője. Az F1-nek többet kellene profitálnia ebből a sztoriból.

részletek

Ecclestone: Káosz uralkodott a Ferrarinál

A Formula-1 korábbi mindenható urának, Bernie Ecclestone-nak megvan a véleménye az idei világbajnoki harcról, amelyből Vettel is könnyedén kerülhetett volna ki győztesként.

részletek

Ecclestone nem hiszi el, hogy Oconnak nincs helye

Toto Wolff már korábban kikotyogta, hogy Ocon tesztpilóta lesz, most pedig elmondta, hogy nem csak a Mercedesnél. Ecclestone sajnálja, hogy egy ilyen kvalitású pilótának jövőre nem jut hely.

részletek
Olvastad már?