Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 18. péntek

Ecclestone

A legnagyobb dolog, amit az F1 vezetése másképp akar csinálni, mint Ecclestone

A Liberty Media több szegmensben is saját képére formálta a sportágat az elmúlt hónapokban, ám Chase Carey szerint van egy terület, ahol gyors szemléletváltásra van szükség.

részletek

Goodwood: Kiemelkedő teljesítmények ünnepsége

„Csúcsteljesítmény – forradalmi technológiák a motorsportban” témának állított emléket az idei goodwoodi sebességfesztivál. Olyan versenyautók kerültek az idei esemény központjában, amelyek annak idején feszegették mind a fizika, úgy a szabályzat határait és ennek eredményeképpen betiltották őket.

részletek

Ecclestone-t sokkolta, hogy leváltották

A 86 éves üzletember még most is nehezen tudja megemészteni, hogy januárban eltávolították az F1 vezetői posztjáról, ahogyan megosztotta azt is, visszatérne-e a sportág élére.

részletek

Ecclestone: Szerződtesse a Ferrari Alonsót!

Bernie Ecclestone igen aktívvá vált az elmúlt napokban, most éppen a Ferrari csapatnak adott egy fontos tanácsot, miszerint Fernando Alonsót vegyék vissza.

részletek

Hamilton akarta bajba sodorni Vettelt

Megosztja a közvéleményt az azeri Hamilton-Vettel eset, ám ilyen nyíltan csak most hallunk először valakit Vettel védelmére kelni. Szerinte Hamilton szándékosan lassított.

részletek

Ross Brawn nem viszi sehova Alonsót!

Bernie Ecclestone a múltban nem egyszer beleszólt egy-egy sztárpilóta sorsába, hogy mást ne mondjunk, Schumacher Ferrarihoz szerződésében is közrejátszott – Brawn viszont nem hajlandó erre.

részletek

Jobb az F1 Ecclestone nélkül?

Felipe Massa, a Williams pilótája egyértelműen úgy gondolja, hogy kellett a vérfrissítés a száguldó cirkusz vezetőségébe, de leszögezte azt is, hogy mennyire nagyra tartja Ecclestone-t.

részletek

Ecclestone: Tudtam, hogy a Ferrari nem engedi nyerni Raikkönent

Az F1 egykori vezérének nem kell a szomszédba mennie, ha olajat akar önteni az összeesküvés-elméletek tüzére - a Monacói Nagydíjon látott Ferrari-győzelemről is megvolt a véleménye.

részletek

Újabb kemény Ecclestone-kritika: „Az F1 olyan lett, mint a Starbucks”

A száguldó cirkusz korábbi első embere is ott volt a Monacói Nagydíjon, és természetesen nem fogta vissza magát, ha a sportágat és annak irányítását kellett jellemezni.

részletek

Red Bull: Teljesen más az élet Ecclestone után

Az F1-ben jelenleg harmadik erőnek számító istálló tanácsadója több szegmensben is érezte már a sportágban lezajló változásokat, néhány hónappal a brit távozása után.

részletek

Retro – Ecclestone meg se próbálja

Az 1958-ban ezen a napon rendezett Monacói Nagydíj nevezési listáján Bernie Ecclestone is szerepelt – ahogy a Hercegség későbbi királya is bemutatkozott, a bajnoki címvédő viszont nem volt ott.

részletek

A ferraris kisfiúval példálózik az F1-vezér

Több száz millió rajongó lehetett a tanúja annak, ahogyan egy francia kisfiú álma valóra vált a Spanyol Nagydíjon, és találkozhatott Kimi Raikkönennel: a sportág vezérigazgatója szerint erre a korábbi jogtulajdonos idején esély sem lett volna.

részletek
Olvastad már?