Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 23. hétfő

Ecclestone

Ecclestone maximálisan Kubica mellett áll

A januárig az F1 vezetőjeként funkcionáló 86 éves üzletember arról próbálja meggyőzni a Williamst, hogy ne hezitáljanak a szerdán Silverstone-ban kipróbált lengyel leigazolásával 2018-ra.

részletek

Ecclestone már tényként beszél Alonso maradásáról

A McLaren Renault-val való szerződése mellett a nemzetközi sajtó azt is eldöntöttként kezeli, hogy Fernando Alonso marad a csapatnál. Sokan azonban már most kételkednek abban, megéri-e a francia erőforrásra váltani.

részletek

Ecclestone fizetett az F1-es világbajnoknak, hogy ne induljon egy versenyen

Hihetetlen történetek kerülnek napvilágra néha évtizedekkel később. Bernie Ecclestone egy alkalommal nem kevés pénzt fizetett Alan Jonesnak, 1980 világbajnokának, hogy ne induljon el a másnapi versenyen.

részletek

A legnagyobb dolog, amit az F1 vezetése másképp akar csinálni, mint Ecclestone

A Liberty Media több szegmensben is saját képére formálta a sportágat az elmúlt hónapokban, ám Chase Carey szerint van egy terület, ahol gyors szemléletváltásra van szükség.

részletek

Goodwood: Kiemelkedő teljesítmények ünnepsége

„Csúcsteljesítmény – forradalmi technológiák a motorsportban” témának állított emléket az idei goodwoodi sebességfesztivál. Olyan versenyautók kerültek az idei esemény központjában, amelyek annak idején feszegették mind a fizika, úgy a szabályzat határait és ennek eredményeképpen betiltották őket.

részletek

Ecclestone-t sokkolta, hogy leváltották

A 86 éves üzletember még most is nehezen tudja megemészteni, hogy januárban eltávolították az F1 vezetői posztjáról, ahogyan megosztotta azt is, visszatérne-e a sportág élére.

részletek

Ecclestone: Szerződtesse a Ferrari Alonsót!

Bernie Ecclestone igen aktívvá vált az elmúlt napokban, most éppen a Ferrari csapatnak adott egy fontos tanácsot, miszerint Fernando Alonsót vegyék vissza.

részletek

Hamilton akarta bajba sodorni Vettelt

Megosztja a közvéleményt az azeri Hamilton-Vettel eset, ám ilyen nyíltan csak most hallunk először valakit Vettel védelmére kelni. Szerinte Hamilton szándékosan lassított.

részletek

Ross Brawn nem viszi sehova Alonsót!

Bernie Ecclestone a múltban nem egyszer beleszólt egy-egy sztárpilóta sorsába, hogy mást ne mondjunk, Schumacher Ferrarihoz szerződésében is közrejátszott – Brawn viszont nem hajlandó erre.

részletek

Jobb az F1 Ecclestone nélkül?

Felipe Massa, a Williams pilótája egyértelműen úgy gondolja, hogy kellett a vérfrissítés a száguldó cirkusz vezetőségébe, de leszögezte azt is, hogy mennyire nagyra tartja Ecclestone-t.

részletek

Ecclestone: Tudtam, hogy a Ferrari nem engedi nyerni Raikkönent

Az F1 egykori vezérének nem kell a szomszédba mennie, ha olajat akar önteni az összeesküvés-elméletek tüzére - a Monacói Nagydíjon látott Ferrari-győzelemről is megvolt a véleménye.

részletek

Újabb kemény Ecclestone-kritika: „Az F1 olyan lett, mint a Starbucks”

A száguldó cirkusz korábbi első embere is ott volt a Monacói Nagydíjon, és természetesen nem fogta vissza magát, ha a sportágat és annak irányítását kellett jellemezni.

részletek
Olvastad már?