Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 24. szombat

Ecclestone

Jobb az F1 Ecclestone nélkül?

Felipe Massa, a Williams pilótája egyértelműen úgy gondolja, hogy kellett a vérfrissítés a száguldó cirkusz vezetőségébe, de leszögezte azt is, hogy mennyire nagyra tartja Ecclestone-t.

részletek

Ecclestone: Tudtam, hogy a Ferrari nem engedi nyerni Raikkönent

Az F1 egykori vezérének nem kell a szomszédba mennie, ha olajat akar önteni az összeesküvés-elméletek tüzére - a Monacói Nagydíjon látott Ferrari-győzelemről is megvolt a véleménye.

részletek

Újabb kemény Ecclestone-kritika: „Az F1 olyan lett, mint a Starbucks”

A száguldó cirkusz korábbi első embere is ott volt a Monacói Nagydíjon, és természetesen nem fogta vissza magát, ha a sportágat és annak irányítását kellett jellemezni.

részletek

Red Bull: Teljesen más az élet Ecclestone után

Az F1-ben jelenleg harmadik erőnek számító istálló tanácsadója több szegmensben is érezte már a sportágban lezajló változásokat, néhány hónappal a brit távozása után.

részletek

Retro – Ecclestone meg se próbálja

Az 1958-ban ezen a napon rendezett Monacói Nagydíj nevezési listáján Bernie Ecclestone is szerepelt – ahogy a Hercegség későbbi királya is bemutatkozott, a bajnoki címvédő viszont nem volt ott.

részletek

A ferraris kisfiúval példálózik az F1-vezér

Több száz millió rajongó lehetett a tanúja annak, ahogyan egy francia kisfiú álma valóra vált a Spanyol Nagydíjon, és találkozhatott Kimi Raikkönennel: a sportág vezérigazgatója szerint erre a korábbi jogtulajdonos idején esély sem lett volna.

részletek

Így érzi meg egy pálya Ecclestone távozását

Az F1-es Spanyol Nagydíjnak helyt adó barcelonai aszfaltcsík első embere úgy véli, már most kézzel fogható változások történtek azóta, hogy új menedzsment áll a sportág élén.

részletek

Ecclestone: Mit is csinált eddig az új főnök?

Nem hagyhatta szó nélkül a 86 éves ex-vezér Chase Carey kijelentését, amely szerint irányítása alatt hátráltatta az F1-et. Könnyű annak beszélni, akinek nem a pénztermelés a feladata.

részletek

Retro – A hátulról szerzett győzelmek mestere

Háromszor is szűnt meg alatta csapat, ő érte el az egyetlen amerikai istállóhoz fűződő F1-es győzelmet, végül pedig Alain Prost miatt került lapátra. John Watson karrierjéből nem hiányoznak az izgalmas történetek.

részletek

Ecclestone lelépett, egyből izgalmas lett az F1

A sportág éléről januárban távozó 86 éves üzletember szerint a száguldó cirkusz rajongói olyat tapasztalhatnak meg ebben az évben, amelyre már nagyon régóta nem volt példa.

részletek

Kiszáll a Brazil Nagydíj?

Idén már kiderült, hogy egy igen közkedvelt helyszín búcsúzik hamarosan a Formula-1-től, Malajzia. Kuala Lumpur után most egyre erősödik a feltevés, hogy Interlagos is kiszállhat.

részletek

Ecclestone: A sebzett vad a legveszélyesebb

Nagyon érdekes interjút adott Bernie Ecclestone a Top Gear műsorvezetőjének, Eddie Jordannek, melyben elhintette, hogy az F1 új tulajdonosa talán nem vált meg tőle teljesen.

részletek
Olvastad már?