Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

Ecclestone

Ősrégi módszerekkel vitte Ecclestone az F1-et

Az F1 felvásárlásakor a Liberty Media talán sejtette, hogy szükség lesz szervezeti átalakításokra, ám a kereskedelmi felelősüknek az álla is leesett, amikor szembesült a valósággal.

részletek

Ecclestone: A Ferrari meglenne az F1 nélkül

Hamarosan egy éve az új vezetés regnál a száguldó cirkuszban, de a csatározások nem csökkentek. Bernie Ecclestone szerint a Ferrari létezne az F1 nélkül, fordítva már kevésbé.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év híre

Na, itt kezdenek képlékennyé válni a dolgok a szavazásunkban, jönnek a legtágabban értelmezhető kategóriák. Lássuk, melyeket tartotta az év legnagyobb horderejű híreinek szerkesztőségünk!

részletek

Wolff: Ecclestone előbb leléphetett volna

A Mercedes csapatfőnöke úgy véli, a Formula-1 jó irányba terelése miatt Bernie Ecclestone már hosszú évek óta vehette volna a kalapját. Szerinte hiányoztak az átütő reformok. Valóban így van?

részletek

Ecclestone: Számomra Prost a legjobb

A Formula-1 mindenható ura volt hosszú évtizedeken át, most nyugalmasabb időszak köszöntött az életébe. Ismét véleményt mondott a száguldó cirkuszról, minden tekintetben.

részletek

Hiányolják Ecclestone „kézigránát” stílusát

Úgy tűnik, nincs mindenki kibékülve a Liberty Media vezetési stílusával. A Mercedes igazgatójának hiányzik a „paddockba hajított kézigránát”, vagyis Bernie Ecclestone és egyedi módszerei.

részletek

Ecclestone is betámadta az új motorszabályt

Az F1-es csapatok közül többen is nemtetszésüket fejezték ki a 2021-től életbe lépő formula miatt, a sportág egykori vezetője pedig úgy gondolja, ebben semmi meglepő sincsen.

részletek

Ecclestone: Az F1 nem gyorsétterem

A száguldó cirkusz korábbi ura saját bevallása szerint mindig Michelin-csillagos étteremként tekintett az F1-re, a bajnokság új, amerikai tulajdonosai azonban lejjebb adták a színvonalat.

részletek

Ecclestone: A költségvetési sapkát is kijátsszák

A Formula-1 korábbi mindenható ura teljes mértékben szkeptikus a jövőben bevezetendő költségvetési sapkával kapcsolatban. Szerinte a nagy csapatok úgyis trükköznek majd azzal is.

részletek

Ecclestone: A Ferrari képes kiszállni

A Ferrari belengette távozása esélyét, ez most a legfőbb téma F1-es berkekben: Bernie Ecclestone szerint, akinek volt része ilyen fenyegetésekben az évtizedek során, jobb komolyan venni az olasz konstruktőrt.

részletek

„Sületlenség” - kigúnyolják Ecclestone-t az F1 vezetői

A Formula-1 éléről tavaly év végén eltávolított Bernie Ecclestone tekintélyét kiválóan jelzi, hogy egy olasz lapnak adott kósza kijelentése még ma is képes felkavarni a paddock állóvizét. A csapatok viszont már nem veszik őt komolyan.

részletek

Horner cáfolja Ecclestone szavait

Az F1 korábbi vezetője úgy fogalmazott, hogy a Ferrari régebben számtalan alkalommal külső segítséget vett igénybe annak érdekében, hogy az élen tudjon maradni - Christian Horner szerint ez butaság.

részletek
Olvastad már?