Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 25. szerda

Ecclestone

Ecclestone: Úgyis Hamilton lesz a bajnok

Már nem olyan az F1, mint a múltban, mondja a sport korábbi vezére. Nem elég, hogy a bajnokságban nem várhatók izgalmak, még a veszélyt is száműzték a sportból, ezért az érdeklődés jelentős visszaesésére számít.

részletek

Ecclestone teljesen elektromos F1-et akar

A száguldó cirkusz korábbi vezetője szerint a Liberty Mediának „tökösnek” kell lennie, és radikális változtatásokat kell életbe léptetnie azért, hogy a sport ismét vonzóvá váljanak a gyártók számára.

részletek

Ecclestone figyelmeztet: tényleg kiszállhat a Ferrari

Az F1 korábbi első embere szerint Sergio Marchionne nem ígér olyat, amelyet aztán mégsem vált valóra – sőt, az üzletember egy rivális sorozat elindítását is kinézi a maranellói gyártóból.

részletek

Meglepően kevés adót kell fizetnie a Formula-1-nek

A sportág korábbi vezetése offshore cégek segítségével került adót, a Liberty Media azonban felhagyott a leleményes kibúvóval – mégsem érinti ez az F1-et olyan hátrányosan, mint hitték.

részletek

Agag: Az F1 a Formula-E-t másolja

Igaz, még csak a negyedik szezonjában tart az FIA elektromos szériájának világbajnoksága, Alejandro Agag szerint máris vannak olyan mozzanatok az F1 részéről, amik a Formula-E másolására hajaznak.

részletek

Ecclestone nem érti, kit zavartak a rajtrácslányok

Egyre többen és többen hallatják a hangjukat a Formula-1 vezetőinek legfrissebb döntése nyomán, sokan szinte visszasírják Bernie Ecclestone-t, aki biztosan nem szabadult volna meg a rajtrácslányoktól. Mint most ő maga elmondja, tényleg nem.

részletek

A Red Bull a közönségnek játszana

A Formula-1 új vezetése igyekszik a rajongók számára élvezetesebbé tenni a show-t, az előnyben levő csapatok azonban nem akarnak változást. A bikák azonban a szórakoztatást tennék első helyre.

részletek

Ősrégi módszerekkel vitte Ecclestone az F1-et

Az F1 felvásárlásakor a Liberty Media talán sejtette, hogy szükség lesz szervezeti átalakításokra, ám a kereskedelmi felelősüknek az álla is leesett, amikor szembesült a valósággal.

részletek

Ecclestone: A Ferrari meglenne az F1 nélkül

Hamarosan egy éve az új vezetés regnál a száguldó cirkuszban, de a csatározások nem csökkentek. Bernie Ecclestone szerint a Ferrari létezne az F1 nélkül, fordítva már kevésbé.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év híre

Na, itt kezdenek képlékennyé válni a dolgok a szavazásunkban, jönnek a legtágabban értelmezhető kategóriák. Lássuk, melyeket tartotta az év legnagyobb horderejű híreinek szerkesztőségünk!

részletek

Wolff: Ecclestone előbb leléphetett volna

A Mercedes csapatfőnöke úgy véli, a Formula-1 jó irányba terelése miatt Bernie Ecclestone már hosszú évek óta vehette volna a kalapját. Szerinte hiányoztak az átütő reformok. Valóban így van?

részletek

Ecclestone: Számomra Prost a legjobb

A Formula-1 mindenható ura volt hosszú évtizedeken át, most nyugalmasabb időszak köszöntött az életébe. Ismét véleményt mondott a száguldó cirkuszról, minden tekintetben.

részletek
Olvastad már?