Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 30. vasárnap

Ecclestone

Ecclestone: A sebzett vad a legveszélyesebb

Nagyon érdekes interjút adott Bernie Ecclestone a Top Gear műsorvezetőjének, Eddie Jordannek, melyben elhintette, hogy az F1 új tulajdonosa talán nem vált meg tőle teljesen.

részletek

Ecclestone: Nem Vettel győz, hanem Hamilton

Bernie Ecclestone, a Formula-1 korábbi mindenható ura barátja, Sebastian Vettel győzelmét szeretné, de Lewis Hamiltonra tenné a pénzét, magyarázatot is adott rá, hogy miért.

részletek

Brawn: Nem miattam ment el Ecclestone

Az egykori Ferrari-mérnök egy interjúban elismerte, nem lenne képest együtt dolgozni Bernie Ecclestone-nal – de leszögezte, nem szabta meg ezt feltételként új F1-es pozíciója elfogadásakor.

részletek

Az F1 új főnöke válaszolt Ecclestone kritikáira

A bahreini F1-es hétvégén vendégként megjelenő 86 éves üzletember meglepő nyilatkozatot adott hétvégén, részben kritikaként a sportág új tulajdonosa felé - Chase Carey a sajtón keresztül válaszolt elődjének.

részletek

Ecclestone megakadályozta volna Alonso kalandját

Az F1 korábbi elsőszámú embere is azon az állásponton van, hogy nem szabadott volna elengedni a kétszeres világbajnokot az Indy500-ra – igaz, abszolút megérti a spanyol motivációját.

részletek

Ecclestone most már kevesebb pénzt kérne a pályáktól

Bernie Ecclestone először utazott el egy F1-es versenyhétvégére azóta, hogy a télen átadta a sport irányításának felelősségét a Liberty Mediának. Rögtön egy kissé megmosolyogtató nyilatkozattal köszönt be.

részletek

F1-es pályát vehet Bernie Ecclestone

A brazil állam eladja az interlagosi pályát, hogy a verseny a naptárban maradhasson. Ami ennél is érdekesebb, hogy a sportág korábbi vezére lehet az új tulajdonos.

részletek

Ecclestone visszautasított 375 millió dollárt

Régóta tudjuk, hogy a Formula-1 korábbi mindenható ura, Bernie Ecclestone nagyon szereti a pénzt. Most mégis fény derült arra, hogy tavaly nem írt alá egy 375 millió dolláros szerződést.

részletek

Ecclestone visszatér a Bahreini Nagydíjon

Az F1 éléről januárban eltávolított 86 éves üzletember először fogja tiszteletét tenni a paddockban, miután a sportág új tulajdonosától a kétes értékkel bíró tiszteletbeli elnöki pozíciót kapta meg.

részletek

Jósda: Nem ússzuk meg botrány nélkül

Nyolcrészes minisorozatunk ötödik epizódjában a szezon várható botrányait vesszük sorra, megnézzük, hol robban majd a puskaporos hordó – Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Félő, hogy Hamiltonnak elege lesz és távozik?

Ettől tart az F1 korábbi mindenhatója, Bernie Ecclestone. Ő mindig nagy híve volt a háromszoros világbajnok rosszfiú imidzsének, de úgy véli, az ezért kapott sok kritikával betelhet a pohár.

részletek

Ecclestone: Ki akarják törölni az emlékem

A Liberty Media nem tartotta meg neki tett szavát, irigyli az új főnök, Chase Carey helyzetét, a sportág új irányát pedig a luxusétteremhez és hamburgerezőhöz hasonlítja – újra nyilatkozott Bernie Ecclestone.

részletek
Olvastad már?