Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 19. szerda

Ecclestone

Ecclestone: Nem lesz semmilyen Miami Nagydíj

Bernie Ecclestone azt állítja, hogy a Liberty Media azon terve, hogy legyen még egy Amerikában rendezett nagydíj, kútba fog esni, legalábbis Miamiban soha nem lesz futam az ő meglátása szerint.

részletek

Ecclestone idejében Kubica jobb autót kapott volna

Ha Bernie Ecclestone-on múlik, most jobb ülést kapott volna a visszatérő Robert Kubica, állítja Marcin Czachorski, a lengyel korábbi szóvivője. Az F1-nek többet kellene profitálnia ebből a sztoriból.

részletek

Ecclestone: Káosz uralkodott a Ferrarinál

A Formula-1 korábbi mindenható urának, Bernie Ecclestone-nak megvan a véleménye az idei világbajnoki harcról, amelyből Vettel is könnyedén kerülhetett volna ki győztesként.

részletek

Ecclestone nem hiszi el, hogy Oconnak nincs helye

Toto Wolff már korábban kikotyogta, hogy Ocon tesztpilóta lesz, most pedig elmondta, hogy nem csak a Mercedesnél. Ecclestone sajnálja, hogy egy ilyen kvalitású pilótának jövőre nem jut hely.

részletek

Ecclestone: Schumacher vezér volt, Vettel nem az

A Formula-1 korlátlan ura volt évtizedeken át Bernie Ecclestone, Sebastian Vettelt közeli barátjaként tartják számon. Mégsem hiszi azt, hogy a német fogja a Ferrarit újra a csúcsra vezetni.

részletek

Családja szerint Ecclestone 120 évig fog élni

Életstílust és külsőt váltott, ezért lánya szerint tíz évet fiatalodott a Formula-1 egykori vezetője. A családban általános a vélekedés, hogy matuzsálemi kort fog megérni.

részletek

F1-Archív: Raikkönen visszavonul

Montoya a McLarenhez szerződik, Mosley és Ecclestone berág a Ferrarira, Bottas reménykedik, Irvine köszönetet mond, Valentino Rossi válaszút előtt - az elmúlt húsz év F1-es hírei november 17-én.

részletek

Megvan, hogy mikor térhet vissza Niki Lauda

Két hete engedték haza a kórházból az F1 egyik legendáját, de már meg is jelölte, hogy mikor akar újra ott lenni egy versenyhétvégén - a tervei szerint nem kell rá sokat várni.

részletek

Ecclestone: A Mercedes 2021 után is dominál

Három szezon múlva jelentősen átalakulnak az autók, így sokan azt várják, hogy akkora elmúlhat a Mercedes dominanciája. Az F1 egykori ura megmagyarázta, szerinte miért nem lesz így.

részletek

Ecclestone: Túl olasz a Ferrari, ezért nem nyer

A jelenlegi csapatvezetés a 90-es évekre emlékezteti a korábbi F1-vezért: annak idején is akkor történt javulás, mikor megérkezett a csapathoz a francia Jean Todt és más külföldi szakemberek.

részletek

F1-Archív: Sato és Schumacher a vécén beszélték meg

Szokatlan helyen simított el nézeteltérést a két F1-es, Ecclestone éremrendszert javasol, Schumacher az indianapolisi téglák miatt aggódik: ezek voltak a hírek szeptember 23-án.

részletek

Ecclestone: Schumacher idejében ez nem történt volna meg

A Formula-1 korábbi első embere úgy látja, a Ferrari hibája, hogy Vettel ekkora hátrányba került. Szerinte a világbajnoki cím már eldőlt, de Schumacher idejében ilyesmi nem történt volna meg.

részletek
Olvastad már?