Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 18. hétfő

Ecclestone

Ecclestone: Todt elhanyagolja, a Liberty tönktreteszi az F1-et

A sportág egykori ura úgy véli, amennyiben az FIA elnöke továbbra is inkább a biztonságos közlekedéssel foglalkozik elsősorban, a Liberty tönkretesz mindent.

részletek

Webber szerint nem jöhet létre a Vettel-Hamilton páros

Mark Webber nem tudja elképzelni, hogy korábbi csapattársa, Sebastian Vettel és a jelenlegi vb-címvédő Lewis Hamilton egy csapatban versenyezzenek - Vettel úgyis megakadályozná.

részletek

F1-Archív: Ecclestone terve a kiscsapatok megmentésére

Az F1 egykori ura május 22-én beszélt ügyfélautós elképzeléséről, dicsérte a gyorsan kopó Pirelliket és fenyegette a Ferrarit. De ezen a napon született az egyetlen barcelonai Vettel-győzelem, és ekkor igazolta le Fernando Alonsót a Minardi. Hírek az elmúlt 20 évből.

részletek

Ecclestone: Hamilton már nem a régi

Három versenyhétvége alatt egyszer sem tudott nyerni Hamilton, mialatt Vettel két győzelemmel nyitotta az évet. Ecclestone a brit gesztusaiból úgy véli, hogy belefáradt néhány dologba.

részletek

Ismét beidézték az F1 volt tulajdonosát

Újabb bírósági tárgyalás elé néz az F1 egykori teljhatalmú ura, aki évekkel ezelőtt abban akadályozott meg egy vállalatot, hogy az részvényeket vásároljon a Formula-1-ből. A vád vesztegetés.

részletek

Ecclestone: Úgyis Hamilton lesz a bajnok

Már nem olyan az F1, mint a múltban, mondja a sport korábbi vezére. Nem elég, hogy a bajnokságban nem várhatók izgalmak, még a veszélyt is száműzték a sportból, ezért az érdeklődés jelentős visszaesésére számít.

részletek

Ecclestone teljesen elektromos F1-et akar

A száguldó cirkusz korábbi vezetője szerint a Liberty Mediának „tökösnek” kell lennie, és radikális változtatásokat kell életbe léptetnie azért, hogy a sport ismét vonzóvá váljanak a gyártók számára.

részletek

Ecclestone figyelmeztet: tényleg kiszállhat a Ferrari

Az F1 korábbi első embere szerint Sergio Marchionne nem ígér olyat, amelyet aztán mégsem vált valóra – sőt, az üzletember egy rivális sorozat elindítását is kinézi a maranellói gyártóból.

részletek

Meglepően kevés adót kell fizetnie a Formula-1-nek

A sportág korábbi vezetése offshore cégek segítségével került adót, a Liberty Media azonban felhagyott a leleményes kibúvóval – mégsem érinti ez az F1-et olyan hátrányosan, mint hitték.

részletek

Agag: Az F1 a Formula-E-t másolja

Igaz, még csak a negyedik szezonjában tart az FIA elektromos szériájának világbajnoksága, Alejandro Agag szerint máris vannak olyan mozzanatok az F1 részéről, amik a Formula-E másolására hajaznak.

részletek

Ecclestone nem érti, kit zavartak a rajtrácslányok

Egyre többen és többen hallatják a hangjukat a Formula-1 vezetőinek legfrissebb döntése nyomán, sokan szinte visszasírják Bernie Ecclestone-t, aki biztosan nem szabadult volna meg a rajtrácslányoktól. Mint most ő maga elmondja, tényleg nem.

részletek

A Red Bull a közönségnek játszana

A Formula-1 új vezetése igyekszik a rajongók számára élvezetesebbé tenni a show-t, az előnyben levő csapatok azonban nem akarnak változást. A bikák azonban a szórakoztatást tennék első helyre.

részletek
Olvastad már?