Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 17. kedd

Ducati

Iannone elképesztő tűzijáték után az élen, Dovizioso Q1-es

A suzukis a pénteki első edzés után újabb elsőséget szerzett a Sachsenringen, megelőzve Petruccit és Crutchlow-t. Rossi a negyedik, Marquez a hatodik, Dovizioso viszont nem fért be az első tízbe.

részletek

Lorenzo első pole-ját is megszerezte a Ducatival

Úgy tűnik, tényleg formába lendült az ötszörös világbajnok: két héttel mugellói győzelme után a Katalán GP időmérőjén sem talált legyőzőre. Az első sort a Q1-ből továbbjutó Marc Marquez és saját ducatis társa, Andrea Dovizioso teszi majd teljessé.

részletek

Lorenzo diktálta a tempót Barcelonában

Úgy tűnik, tényleg magára talált a Mugellóban első ducatis győzelmét megszerző spanyol, aki Andrea Iannonét és Maverick Vinalest utasította maga mögé péntek délután. Az első gyakorláson legjobb „Doktor” csak 11. lett, egy ezreddel előzte meg a fináléban elcsúszó címvédőt.

részletek

Pirro megúszta a súlyos sérülést

A tegnapi horrorbukást látva mindenkinek megfagyott az ereiben a vér és aggódott Michele Pirro egészségéért. Ugyan megsérült, de szerencsére aránylag jól kijött a borzalmas bukásból.

részletek

Petrucci és Miller is a Ducati gyári ülésére hajt

Ebben persze nincs sok újdonság, eddig is nyilvánvaló volt, hogy közülük kerülhet ki Jorge Lorenzo utódja, de az Olasz Nagydíj helyszínén mindkét pramacos beszélt arról, milyen nyomással jár számukra ez a tét.

részletek

A szatellit Yamaha maradt Lorenzo egyetlen esélye?

A pletykák szerint sorra zárulnak be a kapuk az ötszörös világbajnok előtt – elképzelhető, hogy a hangvillások dobnak mentőövet a Ducatinál szenvedő spanyol számára.

részletek

Emiatt esik mindig vissza Lorenzo

Jorge Lorenzo háromszoros MotoGP-világbajnokként érkezett a Ducatihoz. A versenyeken jó kezdés után rendre visszaesik a középmezőnybe. A spanyol most magyarázatot adott erre a furcsaságra.

részletek

Mugellóig eldől Dovizioso sorsa a Ducatinál

Gigi Dall’Igna, a Ducati Corse általános igazgatója szerint nehezen haladnak a tárgyalások az olasszal, de néhány belül kiderül, hogy hosszabbítanak-e a vb-ezüstérmessel. A szakember beszélt a Jorge Lorenzo által néhány napja kipróbált, nem is annyira új vázról is.

részletek

Hármas ütközés és Marquez-győzelem Jerezben

A Repsol Honda címvédő magabiztos győzelmet aratott a Spanyol Nagydíjon, az igazán drámai események mögötte zajlottak: a második helyért harcoló trió összeütközött, így Johann Zarco és Andrea Iannone állhatott még fel a dobogóra.

részletek

Dovizioso visszautasította a Ducati első ajánlatát

Bár nemrég a csapatmenedzser még úgy fogalmazott, hogy közel lehet a hosszabbítás az olasszal, a vb-éllovas ügynöke most elárulta: korántsem tudtak még mindenben megállapodni a bolognaiakkal.

részletek

Legfőbb erősségét veszítette el az új Ducatival Lorenzo

Az ötszörös világbajnok mindig híres volt a kiváló rajtjairól, ám a GP18-as Desmosedicivel eltűnt az előnye a többiekkel szemben. A spanyol motoros beszélt katari fékhibájáról is.

részletek

Dovizioso behúzta második edzést is

Az olasz motoros duplázott a szezonnyitó Katari Nagydíj első napján, s ezúttal is egy honfitársát, Danilo Petruccit utasította maga mögé, alig hatezredes különbséggel. A Ducatik mellett a Suzukik tűntek még kifejezetten erősnek a villanyfényes tréningen.

részletek
Olvastad már?