Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Ducati

Doviziosónak maradnia kellene?

Magasztalják Andrea Dovizioso idei évét a Honda és a Yamaha csapatvezetői, viszont egyelőre nem tervezik leszerződtetni az olaszt saját alakulatukhoz. Lin Jarvis szerint Dovizioso azzal arathatja le a munkája gyümölcsét, ha hosszabbít a Ducatival.

részletek

Rossi után Lorenzóval is kiszúrt a Ducati

A Ducati 2003-as visszatérése óta egyetlen alkalommal ért a csúcsra, 2007-ben Casey Stonerrel. A nehezen megszokható motor Valentino Rossinak is két nehéz évet hozott, most Lorenzo szenved.

részletek

Kiderült, hogy miért hibázik sokat Marquez

A Ducati motorsportfőnöke figyelmeztet: bár Aragónban gyengélkedtek, Andrea Doviziosóval még számolni kell az idei világbajnoki küzdelemben. Gigi Dall’Igna a címvédő Marc Marquez hozzáállását is kielemezte az utolsó négy futam előtt.

részletek

Kiderült mi lehet Dovizioso idei sikereinek titka

A Pramac Racingnél honfitársához hasonlóan egy Ducati Desmosedici GP17-vel versenyző olasz szerint mindketten hasonlóan motoroznak, a vb-éllovas viszont sokkal finomabban bánik a gázzal.

részletek

A Ducatié lenne idén a legjobb csomag?

Andrea Dovizioso szerint legalábbis elképzelhető: a világbajnoki pontversenyt újfent vezető olasz szerint a mugellói futam óta nagyon egyben van a motor, a gumi és ő is.

részletek

Dovizioso: A Ducatinak fejlődnie kell, ha bajnok akar lenni

Az Osztrák Nagydíj győztese, Andrea Dovizioso szerint a Ducatinak javítania kell a versenyképességén, ha életben akarja tartani a világbajnoki reményeit.

részletek

Dovizioso a legvégén repítette az élre a Ducatit

A száradó pályán sokáig csak néhányan hajtottak ki a bokszból a Red Bull Ringen, az utolsó percek azonban így is tűzijátékot hoztak. Az olasz végül Vinalest és Pedrosát utasította maga mögé, míg Marquez a hatodik, Rossi pedig csupán a 12. helyen végzett.

részletek

Rossi is tesztelte a rejtett szárnyat, sikerrel

Valentino Rossi komoly taktikai hibája ellenére negyedikként ért célba Brnóban, a csapatok pedig kollektív tesztelésen maradtak Csehországban. Hétfőn a Doktor volt a leggyorsabb.

részletek

A Repsol Honda duója az élen a Yamahák előtt

Folytatódtak a bukások a MotoGP-sek edzésén is, a tréning elején félbe is kellett szakítani a körözést. A hajrában a két Repsol Honda bizonyult a leggyorsabbnak Marquez-Pedrosa sorrendben, megelőzve a gyári Yamahákat.

részletek

Három gyártó is azonos szinten a MotoGP-ben

A Monster Yamaha Tech 3 csapatfőnöke szerint a három gyártó közelebb áll egymáshoz teljesítményben, mint valaha, és az egységes ECU lehetővé tette, hogy a szatellit csapatok is képesek legyenek futamgyőzelmekre.

részletek

Dovizioso elképesztő formában van!

A bolognaiak versenyigazgatója szerint parádés teljesítményt nyújtott az olasz a szezon első felében, és azt is tudja, mi hiányzik ahhoz, hogy Jorge Lorenzo is megérkezzen az élmezőnybe.

részletek

Ésszerűtlenül kell motorozni a Ducatival

Az ötszörös világbajnok újfent elismerte: nehezen megy neki az átállás a Yamaháról a bolognaiak versenygépére, de mindent megtesz, hogy a lehető leghamarabb összeszokjon a Desmosedici GP17-tel.

részletek
Olvastad már?