Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 25. vasárnap

Ducati

MotoGP: Dovizioso 61 ezreddel Rossi előtt az első edzésen

Ducati-elsőséggel indult a MotoGP 2018-as szezonja Katarban: a vb-ezüstérmes olasz minimális különbséggel utasította maga mögé yamahás honfitársát. Marquez harmadik hellyel indította címvédő hadjáratát, az első tizenhárom egy másodpercen belül zárt.

részletek

Zarco parádés körrel húzta be az elsőséget

A Tech3 francia motorosa egy tizedre megközelítette Jorge Lorenzo 2008-as pályacsúcsát is, míg mögötte a gyári Yamahával a nap végén feljavuló „Doktor” és a ducatis Andrea Dovizioso végzett.

részletek

Katar: Iannone az élre repítette a Suzukit

Az olasz versenyző az utolsó fél órában futott körével bizonyult a leggyorsabbnak a katari teszt második napján, megelőzve ducatis honfitársát, valamint a címvédő Marc Marquezt.

részletek

Vinales a leggyorsabb, fél másodpercen belül a top10

Roppant szorosan alakult a MotoGP utolsó előszezoni tesztjének első felvonása Katarban, amelyen a Yamaha, a Ducati és a Suzuki versenyzői remekeltek, miközben a Hondák haloványabb produkciót nyújtottak.

részletek

Dovizioso: Nem kérdés, jobb a 2018-as Ducati

Erről már Sepangban megbizonyosodott az olasz, ezért Jorge Lorenzóval ellentétben Thaiföldön már egyáltalán nem is használta a GP17-et. A vb-ezüstérmes beszélt arról is, az ellenfelek közül ki volt eddig a legmeggyőzőbb.

részletek

Hivatalos: Bagnaia jövőre bemutatkozik a MotoGP-ben

Az idén még a Sky Racing VR46 Moto2-es csapatában szereplő olasz motoros kétéves szerződést írt alá közvetlenül a Ducatival, amelynek értelmében 2019-ben és 2020-ban szatellit alakulatuknál, a Pramac Racingnél fog versenyezni.

részletek

Fizetéscsökkentés várhat Lorenzóra a Ducatinál

A bolognaiak sportigazgatója elismerte: 2019-től aligha tudnak ugyanannyi pénzt adni a spanyolnak, mint eddig, amennyiben továbbra is náluk fog versenyezni. Mindeközben Andrea Dovizioso fizetése viszont emelkedhet.

részletek

Mi a különbség a szárnyak és az aero-idomok között?

Danny Aldridge, a MotoGP technikai igazgatója egy személyben felel azért, hogy eldöntse, az egyes gyártók burkolata megfelel-e a 2017-ben életbe lépett szabályoknak – most ő maga beszélt arról, milyen lényeges különbségek vannak a korábbi szárnyacskákhoz képest.

részletek

Lorenzo és Dovizioso is harcolhat a vb-címért?

A Ducati csapatmenedzsere szerint a gyári alakulat mindkét versenyzője harcba szállhat a világbajnoki címért 2018-ban. Davide Tardozzi elégedett volt a csapat sepangi teljesítményével, valamint megpendítette, hogy Thaiföldre valami újdonsággal fognak érkezni.

részletek

Dovizioso: A tavalyi teljesítményünk nem lesz elég

A 2017-ben vb-ezüstérmet szerző olasz szerint a MotoGP folyamatosan növekvő színvonala miatt idén még Marc Marqueztől is jobb produkció kell, ha meg akarja védeni a címét.

részletek

Leleplezte 2018-as festését a Ducati

Hétfő délelőtt az olasz gyártó bolognai előadótermében sor került az idei első csapatbemutatóra, amelyen Andrea Dovizioso és Jorge Lorenzo lerántotta a leplet a némileg új színezést kapott motorról.

részletek

Még egy ilyen szezon elfogadhatatlan Lorenzótól

Ducatis főmérnöke szerint ugyan összességében pozitív a 2017-es esztendő mérlege a spanyolnak, de azt ő is tudja, hogy ha jövőre ugyanazokkal a problémákkal szembesülnek, mint idén, már nem lesz kifogásuk.

részletek
Olvastad már?