Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 22. kedd

Dovizioso

MotoGP-sztárok pályafutásuk elején

Emlékeztek, hogy nézett ki Rossi, Lorenzo, Marquez és a többi MotoGP élmenő pályafutása elején? Aki szereti a királykategóriát, ki ne hagyja ezt a gyűjtést!

részletek

Dovizioso: A Ducatinak fejlődnie kell, ha bajnok akar lenni

Az Osztrák Nagydíj győztese, Andrea Dovizioso szerint a Ducatinak javítania kell a versenyképességén, ha életben akarja tartani a világbajnoki reményeit.

részletek

Az év befutója, Dovizioso kivédekezte Marquez támadásait!

A verseny elején ugyan még Jorge Lorenzo vezetett, a győzelem sorsa azonban Andrea Dovizioso és Marc Marquez között dőlt el - ráadásul a végjáték is parádésra sikerült!

részletek

Dovizioso a legvégén repítette az élre a Ducatit

A száradó pályán sokáig csak néhányan hajtottak ki a bokszból a Red Bull Ringen, az utolsó percek azonban így is tűzijátékot hoztak. Az olasz végül Vinalest és Pedrosát utasította maga mögé, míg Marquez a hatodik, Rossi pedig csupán a 12. helyen végzett.

részletek

A drámai MotoGP-szezon eddigi alakulása

Igazán kiváló MotoGP szezont láthatunk eddig, tele izgalommal és drámával. Képes és videós összefoglalónkon keresztül idézhetitek vissza 2017 első felének legjobb MotoGP-s történéseit.

részletek

Barbera a Repsol Hondák előtt az esős edzésen

Hol elállt, hol felerősödött az eső a Német Nagydíj péntek délutáni gyakorlásán, amelyen végül az Avintia spanyolja bizonyult a leggyorsabbnak Marquez és Pedrosa előtt. Dovizioso hetedik lett, a Yamahák bőven a top10-en kívül zártak.

részletek

Dovizioso 38 ezreddel Vinales előtt a sachsenringi nyitányon

A világbajnoki pontverseny új éllovasa bizonyult a leggyorsabbnak az új aszfalt és új gumi miatt tíz perccel meghosszabbított első szabadedzésen, megelőzve yamahás ellenfelét és Dani Pedrosát. Rossi motorhibával és 16. hellyel indította a német hétvégét.

részletek

Rossi 115. győzelmével teljesen nyitott a világbajnokság

Valentino Rossinak nagyon tetszik az új Yamaha váz, ezt aláhúzandó Assenben rendkívül fordulatos futamon diadalmaskodott. A Doktor szerint ismét teljesen nyílt a világbajnoki küzdelem.

részletek

Vinales vezetésével két yamahás az élen Assenben

A világbajnokságot vezető spanyol volt a leggyorsabb a Holland TT második edzésén, mögötte azonban nem csapattársa, Rossi lett a második, hanem az újonc Folger, megelőzve a hondás Marquezt és a ducatis Doviziosót. A „Doktor” a hatodik, míg Pedrosa a tizedik helyen végzett.

részletek

Dovizioso ismét nyert, Vinales előnye elolvadt

Karrierje negyedik királykategóriás győzelmét szerezte az olasz motoros, aki a táv utolsó harmadában robbantva hagyta le a Repsol Honda párosát, ezzel a Ducati 2010 ősze után először tudott egymást követő két versenyen diadalmaskodni. A Yamahák csak a top10 végén értek célba, Vinales előnye hét pontra csökkent.

részletek

Lorenzo: Rossi feltartott engem

Igen izgalmas Olasz Nagydíjnak lehettünk részesei vasárnap délután Mugellóban, amit a hazai közönség előtt versenyző Dovizioso nyert meg. Lorenzo viszont ismét beszólt nagy riválisának, Rossinak.

részletek

Dovizioso győzelemre vezette a Ducatit

A Moto3 és a Moto2 után a királykategóriában is olasz siker született, ráadásul olasz motoron: Dovizioso karrierje harmadik MotoGP-s sikerét aratta a bolognai gyártóval. A vb-éllovas Vinales lett a második, a nap meglepetését szállító Petrucci a harmadik, míg Rossi negyedikként zárta hazai versenyét. A Hondák sehol sem voltak.

részletek
Olvastad már?