Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 24. csütörtök

Donington

Egy pálya már nemet mondott a Brit Nagydíjra

Az F1-es Brit Nagydíj silverstone-i jövőjének megkérdőjelezése után több helyszín is szóba jött potenciális utódként, ám közülük az egyik visszautasította a rendezés lehetőségét.

részletek

Brit Nagydíj: Ha nem Silverstone-ban, akkor hol?

Noha 2026-ig van szerződésük, könnyen lehet, hogy a jövőben nem Silverstone lesz az F1-es Brit Nagydíj otthona - de ha nem ott, akkor melyik pályán versenyezhetnek a pilóták?

részletek

Így vezet versenyautót a mesterséges intelligencia

Doningtonban megtette első próbaköreit az önjáró versenyautó, Lucas di Grassi pedig beleült, hogy ne csináljon semmit, mindössze testközelből megmutassa, hogy hogyan száguld egy gép saját magától.

részletek

Az újonc csapat futott körrekordot a Formula-E tesztjén

Jean-Eric Vergne először ült be új csapatának új motorral szerelt új autójába az elektromos sorozat szezonzárója óta, és máris bizonyítja, hogy remek lépés volt megvásárolniuk a konstruktőri bajnok motorját.

részletek

Retro – A Doktor legemlékezetesebb rendelései

2000-ben ezen a napon szerezte meg első királykategóriás győzelmét a sportág élő legendája, Valentino Rossi. Azóta már 88 sikernél jár a legnagyobbaknál – a nyolc legemlékezetesebbet szedtük össze.

részletek

Bird a leggyorsabb az esővel záruló tesztnapon

Elérkezett a Formula-E doningtoni tesztjének utolsó hete. A mezőnyben feltűnt egy új ismert név, Jacques Villeneuve elásta magát a kavicságyba, a két küszködő csapat helyzete pedig továbbra sem javult.

részletek

Formula-E: Di Grassi tovább faragta az etalont

Véget ért a Formula-E előszezoni tesztjeinek negyedik napja Doningtonban, és hétfő után ismét az Audi Sport Abt egyik autója végzett az élen, ezúttal Lucas di Grassi vezetésével.

részletek

Formula-E: Körrekorddal zárult a teszt

Sebastien Buemi továbbra is legyőzhetetlen Doningtonban, miközben Jacques Villeneuve változatlanul a mezőny végén kullog. Nem végződött jól a címvédő bajnok tesztje sem.

részletek

Buemivel az élen kezdődött a Formula-E második szezonja

Az első hivatalos tesztnappal a Formula-E mezőnye végleg belépett új korszakába, amelyben a csapatok már konstruktőrnek számítanak, a pilóták pedig világbajnoki címért küzdenek majd.

részletek

100%-os készültségben Villeneuve csapata

1997 F1-es világbajnoka már tesztelte a Venturi gépét, de hétfőtől hivatalos keretek között is bemutatkozhat Doningtonban, mint a mezőny legidősebb Formula-E-versenyzője.

részletek

Magyar lány a vizes doningtoni pályán

Az idei év egyetlen angol fordulója következik a Superbike Világbajnokságban, valamint a kísérőversenyek sorozatában. A H-Moto Team versenyzője, Kis Viktória máris elindult Nagy-Britanniába, hogy a doningtoni pályán is az eddigiekhez méltó eredményt érhessen el.

részletek

Retro - A Formula-1 legjobb első köre

Ezzel a jelzővel illetik Ayrton Senna produkcióját a 1993-as Európa Nagydíjon, ahol a brazil legenda pályafutása egyik legnagyszerűbb és legemlékezetesebb versenyét futotta a McLarennel.

részletek
Olvastad már?