Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 20. vasárnap

Dobogó

Hátszéllel, de dobogóig vitorlázhatna a Haas

Az idén már többször is villantó Haas F1-es csapatában a főnök szerint idén már a dobogós potenciál is ott rejlik, de a bravúrhoz a topcsapatok miatt egy kis hátszél is kellene az univerzumtól.

részletek

Baku volt a fordulópont a Force Indiának

Az Azerbajdzsáni Nagydíj előtt nem sokan gondolták, hogy Sergio Perez ismét dobogón ünnepelhet 2016 után a Force Indiával. Vijay Mallya szerint ez az eredmény hatalmasat lendíthet csapatán.

részletek

Hülkenberg: Ennél jobb még sosem voltam

Élete formájában érzi magát a Renault pilótája, aki 2010 óta azért küzd, hogy végre dobogóra állhasson az F1-ben. Ettől egyelőre kissé messze van, de most nem rajta múlik a dolog.

részletek

Brawn: A kiscsapatok nem érhetnek dobogóra

2017-ben egyszer fordult elő, hogy ne csak a három nagycsapat valamelyik pilótáját intsék le az első háromban. Idén Ross Brawn szerint ilyen eredményre senki nem lesz képes.

részletek

Meglepetést okozhat idén a Honda

Igazán nem panaszkodhat az elmúlt években lesajnált japán gyártó, idén a Toro Rosso és pilótái meglehetősen körülrajongják. Igaz, egyelőre rá is szolgálnak, az istálló pedig elkezdett merészebben tervezni.

részletek

Ricciardo már Melbourne-ben pezsgőzne

Nagy az optimizmus a Renault háza táján. Ezúttal Daniel Ricciardo vár jó teljesítményt a motortól, olyannyira, hogy már az első futamon a dobogót célozza meg 2018-ban.

részletek

Alonso újra a dobogón pezsgőzne

A spanyolok kétszeres világbajnokának az utóbbi években nem volt alkalma pódiumon ünnepelni. A McLaren motorváltásával újra felcsillant a remény Fernando Alonso jó szereplésére.

részletek

Raikkönen komoly negatív rekordot tart

Kimi Raikkönen kiegyensúlyozott, jó versenyzéssel dobogóra állhatott Brazíliában, mégis egy furcsa, negatív rekordot nyújt egyre hosszabbra a 2007-es világbajnok. Vajon mikor töri meg végre?

részletek

Nem mindig ünnepel a dobogón a világbajnok

Különös, de nem egyedülálló eset, hogy Lewis Hamilton egy 9. helyezéssel nyer világbajnoki címet. Korábban többek között Vettel, Schumacher, Senna és Prost is járt hasonlóan némelyik győzelménél.

részletek

Van, aki szerint Verstappent meglopta az FIA

Két táborra szakadt a Formula-1 közege. Az egyik szerint a szabály az szabály Max Verstappennek is, ám több szakember is úgy véli, hogy teljesen következetlenül dönt a versenybíróság.

részletek

Hülkenberg hét elszalasztott lehetősége

Ahhoz, hogy negatív csúcstartó lehessen a dobogóiszonyt tekintve, hét alkalommal is balszerencsésnek kellett lennie. Néhány esetben egészen hihetetlen dolgok miatt esett el a pódiumtól a német pilóta.

részletek

Már 2018-ban dobogóra tör a McLaren-Renault

Az F1 történetének második legsikeresebb istállója mindig is meg volt győződve róla, hogy autója felér a nagyokéhoz, így a Renault erőforrásaival megizmosítva arra készül, hogy visszatérjen a pódiumra a következő szezontól.

részletek
Olvastad már?