Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. február 23. péntek

Dobogó

Alonso újra a dobogón pezsgőzne

A spanyolok kétszeres világbajnokának az utóbbi években nem volt alkalma pódiumon ünnepelni. A McLaren motorváltásával újra felcsillant a remény Fernando Alonso jó szereplésére.

részletek

Raikkönen komoly negatív rekordot tart

Kimi Raikkönen kiegyensúlyozott, jó versenyzéssel dobogóra állhatott Brazíliában, mégis egy furcsa, negatív rekordot nyújt egyre hosszabbra a 2007-es világbajnok. Vajon mikor töri meg végre?

részletek

Nem mindig ünnepel a dobogón a világbajnok

Különös, de nem egyedülálló eset, hogy Lewis Hamilton egy 9. helyezéssel nyer világbajnoki címet. Korábban többek között Vettel, Schumacher, Senna és Prost is járt hasonlóan némelyik győzelménél.

részletek

Van, aki szerint Verstappent meglopta az FIA

Két táborra szakadt a Formula-1 közege. Az egyik szerint a szabály az szabály Max Verstappennek is, ám több szakember is úgy véli, hogy teljesen következetlenül dönt a versenybíróság.

részletek

Hülkenberg hét elszalasztott lehetősége

Ahhoz, hogy negatív csúcstartó lehessen a dobogóiszonyt tekintve, hét alkalommal is balszerencsésnek kellett lennie. Néhány esetben egészen hihetetlen dolgok miatt esett el a pódiumtól a német pilóta.

részletek

Már 2018-ban dobogóra tör a McLaren-Renault

Az F1 történetének második legsikeresebb istállója mindig is meg volt győződve róla, hogy autója felér a nagyokéhoz, így a Renault erőforrásaival megizmosítva arra készül, hogy visszatérjen a pódiumra a következő szezontól.

részletek

Hamiltonnak valóban segített a csoda

Lewis Hamilton isteni csodának tartja, hogy rossz helyzetéből is győzelmet ünnepelhet Szingapúrban, Bottas is elégedett, Ricciardo pedig utólag örül, hogy rosszul rajtolt. Íme a dobogósok nyilatkozatai.

részletek

A McLaren jövőre újra visszatérhet a dobogóra

A hivatalos motorszállítói bejelentés után nagy az elégedettség a McLaren háza táján. Valóban egy csapásra megoldódott a legnagyobb probléma és a wokingiak ismét a dobogó rendszeres vendégei lesznek?

részletek

McLaren: A dobogó fontosabb, mint a Honda pénze

Eléggé egyértelmű kijelentéseket tett a McLaren, az istálló számára sokkal fontosabb a jó eredmény, mint jelenlegi motorszállítójának pénze. Itt a vége, jöhet a Renault?

részletek

Nem adja fel a Force India, cél a dobogó!

Remekül szerepelnek, folyamatosan pontokat szereznek, de egy valami még hiányzik 2017-ben: az első három hely valamelyikének elérése. Vijay Mallya hiszi, hogy ez idén is sikerülhet csapatának.

részletek

A legváratlanabb dobogós helyek II.

Számos alkalommal fordult elő a Formula-1 történetében, hogy egy gyengébb autóval futamot nyertek. Voltak egészen elképzelhetetlen dobogós helyek is az elmúlt 40 évben. Gyűjtésünk második részét olvashatjátok.

részletek

Vettel Raikkönennek mondott köszönetet

Az izgalmas Magyar Nagydíj leintése után Sebastian Vettel Kimi Raikkönennek mondott köszönetet a védelmezésért, csapattársa a szurkolókat méltatta, Bottas pedig Hamilton gesztusát ismerte el.

részletek
Olvastad már?