Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 28. hétfő

Design

Így nézhet ki az Aston Martin-Red Bull

Ahogyan az várható volt, a hétfői bejelentés után nem sokkal máris megszülettek az első elképzelések a jövő évi Aston Martin – Red Bull kinézetéről. Remélhetőleg valóban ilyesmi lesz, néhány változat igazán remek.

részletek

Így néznek majd ki 2025-ben az F1-es autók?

Egy kitűnő grafikai sorozat látott napvilágot arról, hogyan néznének ki a Formula-1-es versenyautók 2025-ben. Az áramvonalas formák dominálnak, de a festések is csodálatosak.

részletek

Magyar dizájnzsenik és az új Nissan Micra

Mindannyian jól tudjuk bármilyen tárgyról is van szó a forma egy igazán meghatározó ismérve. Nincs ez másképp az autók esetén sem. Különösen fontos a forma a kisautók esetében, hiszen ez az egyik tulajdonság, ami meghatározza a gépjármű szerethetőségét, vonzóságát. Így van ez a Nissan Micra-val is.

részletek

A Seat 20V20 nyerte el a legjobb koncepcióautó Design díját

A Seat 20V20 (másnéven Vision 2020) a Seat minden eddigi tanulmányautójánál jobban fejezi ki a formanyelv, a minőség és a szenvedély egységét. A koncepcióautó a Genfi Autószalonon állt a közönség elé, ahol különösen nagy figyelmet kapott a legújabb szabadidőjármű (SUV) formaterve. Ez a fajta formai kialakítás győzedelmeskedett a neves Automotive Brand Contest idei versenyén.

részletek
Olvastad már?