Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 19. kedd

Dakar

Dakar: Al-Attiyah behúzta, Loeb dobogón zárt

A versenyt gyakorlatilag végig vezető katari megszerezte saját harmadik, a Toyota első sikerét. A címvédő Sainz szakaszgyőzelemmel zárta feledhető versenyét Peruban.

részletek

Kétszeres Dakar-győztes a motorosok közt

Három esélyes vágott neki a perui verseny döntő utolsó napjának: egyikük bukott, Price viszont szakaszsikerrel döntötte el a kérdést. A quadok között a domináns Cavigliasso nyert.

részletek

Dakar: Al-Attiyah a győzelem kapujában, hullottak a franciák

Peterhansel, Loeb, Despres és a motorosok közt Van Beveren kiesett vagy megállt a 9. szakaszon: Nasser Al-Attiyah szakaszgyőzelmével karnyújtásnyira került a sikerhez, míg két keréken háromra csökkent az esélyesek száma.

részletek

Dakar: Szalayék a 18. helyen!

Szalay Balázs és Bunkoczi László borzasztóan nehéz, ugyanakkor eredményes napon van túl – az Opel Dakar Team párosa idei legjobb részeredményét produkálva a 18. helyen végzett a Dakar Rali nyolcadik szakaszán!

részletek

Dakar: Loeb megint nyert, Al-Attiyah vezet

Sebastien Loeb már negyedik szakaszát nyerte az idei viadalon, az élen álló Al-Attiyah sikerét azonban ezúttal sem tudta igazán veszélyeztetni senki.

részletek

Valentino Rossi is kipróbálná magát a Dakaron

A Dakar katari élmenője, Nasser Al-Attiyah már Fernando Alonsóval kapcsolatban is indiszkrét volt, amikor elmondta, a spanyol szívesen kipróbálná magát a világ legnehezebb tereprali-versenyen. Most hasonlót osztott meg a MotoGP világbajnokáról is.

részletek

Dakar: Mini-uralom, Loeb visszaesett a 7. napon

Az előző két szakaszt megnyerő kilencszeres világbajnok nem sokkal a rajt után bajba került: távollétében Peterhansel és Roma diktálta a tempót. A motoroknál szokás szerint változás történt az élen.

részletek

Dakar: Újabb szakaszgyőzelemmel már második Loeb

Hatból a harmadik elsőség jutott a franciának Peruban: a pihenőnap után a szakasz végén előzte meg Al-Attiyah-t. A motoros kategóriában Quintanilla átvette a vezetést.

részletek

Kamionos ütött el egy nézőt a Dakar Ralin, kizárták

Andrej Karginov harmadik helyen állt a pénteki szakasz után, vasárnap azonban már nem lehet ott a folytatásnál, a versenybíróság ugyanis kizárta egységét a küzdelemből.

részletek

Loebé a Dakar Rali leghosszabb szakasza

A PH Sport privát Peugeot-ját vezető francia zárta élen a perui verseny pénteki szakaszát, a listavezető Nasser Al-Attiyah pedig ismét növelni tudta előnyét Stephane Peterhansellel szemben.

részletek

Dakar Rali: Al-Attiyah tovább növelte előnyét

Loeb felzárkózott, Al-Rahji visszaesett, Peterhansel hátránya viszont tovább nőtt Al-Attiyah mögött - a toyotás nyerte a negyedik szakaszt, de Brinke és Depres bajba került.

részletek

Az itinert szidta a balesetet szenvedő Dakar-győztes

Carlos Sainzék egy bukás miatt több mint három órát elveszítettek a Dakar-rali szerdai szakaszán, miután egy itiner által nem jelölt árokba hajtottak. Az élen álló is nagyot bukott.

részletek
Olvastad már?