Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 26. vasárnap

DTM

F1, MotoGP, DTM – nívós programkínálat a Red Bull Ringen

Nem csak a Hungaroring kínál számos érdekes autó- és motorversenyt az előttünk álló szezonban: aki teheti, annak érdemes lesz ellátogatnia a sógorok – és Európa egyik – legmodernebb pályájára is.

részletek

Idén visszatér egy nemzetközi széria a Hungaroringre

Gyulay Zsolt beszélt a mogyoródi versenypálya felújításáról és ez előttünk álló szezonról is, amelyben a megszokott nagy sorozatokon kívül egy visszatérőt is köszönthetünk majd.

részletek

Négy pilótáját is kihajította a Mercedes a DTM-ből

Utolsó gyártóként a Mercedes is bejelentette, hogy mely versenyzőkkel vág neki a DTM idei szezonjának. Egy meglepő visszatérő mellett sok búcsúzó az eredménye a sorozat „megszorításainak”.

részletek

Berger is megszólalt a DTM-es híreszteléssel kapcsolatban

A tízszeres F1-es futamgyőztes nevét nemrég hozták összefüggésbe a Német Túraautó Bajnokság vezetői pozíciójával, most viszont az érintett is megszólalt

részletek

Berger mint a DTM nagyfőnöke?

A korábbi F1-es pilótát nemrég a Német Túraautó Bajnokság vezető testületének egyik székével hozták összefüggésbe, a széria azonban egyelőre sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem akarta az értesülést.

részletek

Mick Schumacher: DTM lesz a következő állomás?

Bár a formaautók között képzeli el jövőjét, Mick Schumacher akár a Német Túraautó Bajnokságban szerzett tapasztalatával nyergelhet át az F1-be, akárcsak Pascal Wehrlein.

részletek

Szezon elején jön a DTM a Hungaroringre

Kiadták a német túraautósok 2017-es versenynaptárát. A legnagyobb változás a magyar fordulót illeti, amely szeptemberről júniusi időpontra került át.

részletek

WEC-bajnok folytatja a DTM-ben

A BMW után az Audi is bejelentette hat versenyzőjét a Német Túraautó Bajnokságban: a legérdekesebb szerzemény Loic Duval, aki az LMP1-es kiszállás után maradt ülés nélkül.

részletek

Új autót kapott a DTM legfiatalabb kétszeres bajnoka

Marco Wittmann a BMW Welt központi csarnokában vehette át a BMW M Performance alkatrészekkel tökéletesített BMW M4 Coupé-t.

részletek

Nincs szüksége minden pilótának az F1-re

A kétszeres DTM-bajnok Marco Wittmann szerint az F1-be nagyon nehéz bekerülni pénz és kapcsolatok nélkül, ráadásul egy sportoló szempontjából nézve nem is feltétlenül az jelenti a csúcsot.

részletek

Háromnegyedére csökken a DTM mezőnye 2017-ben

Nagyon úgy tűnik, hogy a következő szezonban összesen 18 autót láthatunk majd a Német Túraautó-bajnokság rajtrácsán a jelenlegi 24 helyett – két gyártó már meg is erősítette a csökkentést.

részletek

WTCC: Két éven belül leválthatják a TC1-et

A 2014 óta érvényben lévő szabályrendszer távolról sem bizonyult sikeresnek a túraautó-világbajnokságon, így sajtóértesülések szerint 2019-ben, de akár már 2018-ban is bevezetésre kerülhet a Class One kategória, amely a DTM-ben látotthoz hasonló autókat eredményezhet.

részletek
Olvastad már?