Steward
Áts Ferenc
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 29. szerda

DTM

Gerhard Berger lett a DTM elnöke

Bár korábbi nyilatkozataiban cáfolta, hogy erre készülne, most mégis Gerhard Berger vette át a Német Túraautó Bajnokság irányítótestületének elnöki posztját. Az osztrák új gyártókat, izgalmasabb autókat és versenyformátumot ígér.

részletek

Új generációs abroncsok a 2017-es DTM szezonra

A Hankook a következő, 2017-es DTM szezonra új gumiabroncs generációval áll rajthoz. Az új, Ventus Race típusú DTM száraz abroncsok az előző változathoz képest optimális állapotban nagyobb tapadást nyújtanak a pilóták elvárásainak megfelelően. Ugyanakkor a járműgyártók és szervezők kérésének megfelelően a használattól függően gyorsabban és erőteljesebben kopnak, ami jelentősen befolyásolja a köridőket, és ezáltal izgalmasabbá teszi a versenyt.

részletek

Sajtó: Rózsaszínre festhetik a Force Indiát

Német források szerint a silverstone-i illetőségű F1-es istálló egy olyan szponzorral bonyolódott tárgyalásokba, amely eddig minden partnercsapata számára feltételként szabta meg az autók igen szokatlan színezését...

részletek

A világpremier előtti utolsó DTM tesztjét tartotta az Audi

Az Audi a portugáliai Portimão versenypályáján háromnapos teszttel készül az új DTM szezon rajtjára. Az átmeneti autó utolsó tesztje során összesen 1971 kilométert tettek meg a portugál versenypályán. Az új Audi RS 5 DTM világpremierjét március 7-én, a Genfi Autószalonon tartja a négykarikás márka, ahol a DTM versenyautó és az új sorozatgyártású modell egyszerre mutatkozik majd be.

részletek

Ilyen a Hockenheimring egy DTM-autóval virtuálisan

Ilyen berendezéssel alighanem sokan szívesen köröznénk a klasszikus versenypályán - ez a gamer megadja a módját és érti is a dolgát.

részletek

F1, MotoGP, DTM – nívós programkínálat a Red Bull Ringen

Nem csak a Hungaroring kínál számos érdekes autó- és motorversenyt az előttünk álló szezonban: aki teheti, annak érdemes lesz ellátogatnia a sógorok – és Európa egyik – legmodernebb pályájára is.

részletek

Idén visszatér egy nemzetközi széria a Hungaroringre

Gyulay Zsolt beszélt a mogyoródi versenypálya felújításáról és ez előttünk álló szezonról is, amelyben a megszokott nagy sorozatokon kívül egy visszatérőt is köszönthetünk majd.

részletek

Négy pilótáját is kihajította a Mercedes a DTM-ből

Utolsó gyártóként a Mercedes is bejelentette, hogy mely versenyzőkkel vág neki a DTM idei szezonjának. Egy meglepő visszatérő mellett sok búcsúzó az eredménye a sorozat „megszorításainak”.

részletek

Berger is megszólalt a DTM-es híreszteléssel kapcsolatban

A tízszeres F1-es futamgyőztes nevét nemrég hozták összefüggésbe a Német Túraautó Bajnokság vezetői pozíciójával, most viszont az érintett is megszólalt

részletek

Berger mint a DTM nagyfőnöke?

A korábbi F1-es pilótát nemrég a Német Túraautó Bajnokság vezető testületének egyik székével hozták összefüggésbe, a széria azonban egyelőre sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem akarta az értesülést.

részletek

Mick Schumacher: DTM lesz a következő állomás?

Bár a formaautók között képzeli el jövőjét, Mick Schumacher akár a Német Túraautó Bajnokságban szerzett tapasztalatával nyergelhet át az F1-be, akárcsak Pascal Wehrlein.

részletek

Szezon elején jön a DTM a Hungaroringre

Kiadták a német túraautósok 2017-es versenynaptárát. A legnagyobb változás a magyar fordulót illeti, amely szeptemberről júniusi időpontra került át.

részletek
Olvastad már?