Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 21. szombat

DTM

Berger mint a DTM nagyfőnöke?

A korábbi F1-es pilótát nemrég a Német Túraautó Bajnokság vezető testületének egyik székével hozták összefüggésbe, a széria azonban egyelőre sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem akarta az értesülést.

részletek

Mick Schumacher: DTM lesz a következő állomás?

Bár a formaautók között képzeli el jövőjét, Mick Schumacher akár a Német Túraautó Bajnokságban szerzett tapasztalatával nyergelhet át az F1-be, akárcsak Pascal Wehrlein.

részletek

Szezon elején jön a DTM a Hungaroringre

Kiadták a német túraautósok 2017-es versenynaptárát. A legnagyobb változás a magyar fordulót illeti, amely szeptemberről júniusi időpontra került át.

részletek

WEC-bajnok folytatja a DTM-ben

A BMW után az Audi is bejelentette hat versenyzőjét a Német Túraautó Bajnokságban: a legérdekesebb szerzemény Loic Duval, aki az LMP1-es kiszállás után maradt ülés nélkül.

részletek

Új autót kapott a DTM legfiatalabb kétszeres bajnoka

Marco Wittmann a BMW Welt központi csarnokában vehette át a BMW M Performance alkatrészekkel tökéletesített BMW M4 Coupé-t.

részletek

Nincs szüksége minden pilótának az F1-re

A kétszeres DTM-bajnok Marco Wittmann szerint az F1-be nagyon nehéz bekerülni pénz és kapcsolatok nélkül, ráadásul egy sportoló szempontjából nézve nem is feltétlenül az jelenti a csúcsot.

részletek

Háromnegyedére csökken a DTM mezőnye 2017-ben

Nagyon úgy tűnik, hogy a következő szezonban összesen 18 autót láthatunk majd a Német Túraautó-bajnokság rajtrácsán a jelenlegi 24 helyett – két gyártó már meg is erősítette a csökkentést.

részletek

WTCC: Két éven belül leválthatják a TC1-et

A 2014 óta érvényben lévő szabályrendszer távolról sem bizonyult sikeresnek a túraautó-világbajnokságon, így sajtóértesülések szerint 2019-ben, de akár már 2018-ban is bevezetésre kerülhet a Class One kategória, amely a DTM-ben látotthoz hasonló autókat eredményezhet.

részletek

A DTM finálét hagyta ki a ralikrossz világbajnoki címért

Mattias Ekström az Esteringen szerzett ötödik helyével már szezon közben bebiztosította magának a FIA Rallycross Világbajnokságának bajnoki címét. A 2016-os szezon utolsó előtti versenyén részt vevő svéd úgy állt rajthoz, hogy a párhuzamosan zajló hockenheimi DTM finálét kihagyta, amely eddig egyszer sem fordult elő 16 éves DTM karrierje során.

részletek

Milyen világsorozatok jöhetnek még Magyarországra?

Színes kísérőprogramjaikkal együtt a Formula-1, a WTCC, a DTM és a Kamion-Eb is ellátogatott idén a Hungaroringre – panaszra tehát nincs okunk, de azért feltettük a kérdést Gyulay Zsoltnak, hogy milyen szériákra számíthatunk még, ha megújul a magyar F1-es pálya.

részletek

Wittmann: Minden egyes pontért meg kellett küzdenem

Marco Wittmann megcsinálta: a Német Túraautó Bajnokság szezonzáró futamán elért negyedik helyezésével a huszonhat esztendős német pilótát 2014 után idén ismét a DTM egyéni bajnokaként intették le a célban!

részletek

A BMW exkluzív limitált szériával ünnepel

2014-es abszolút győzelme után a BMW Motorsport német pilótája, Marco Wittmann a Hockenheimringen megrendezett idei szezonzáró futamon ismét elhódította a Német Túraautó Bajnokság egyéni bajnoki címét, amelyet a BMW M divízió egy exkluzív limitált szériával ünnepel.

részletek
Olvastad már?