Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 28. vasárnap

DTM

Magyar TCR-futam: mikor lesz?

Az egyik verzió szerint három, a másik szerint öt hét múlva érkezik Ficza, Tassi és a M1RA a Hungaroringre – csakhogy még mindig nem dőlt el, hogy mikor, sőt az sem, hogy jön-e egyáltalán.

részletek

DTM: A vasárnap az Audié volt a Lausitzringen

Amíg a lausitzi hétvége első futamán a Mercedes aratott kettős győzelmet, vasárnap már az Audié volt a terep: a négykarikások Jamie Green és Mattias Ekström révén érték el az első két helyet.

részletek

DTM: Auer magabiztosan a mezőny felett

A bajnokságot vezető mercedesesnek nem akadt ellenfele a Lausitzringen szombaton, a pole-pozíció után a versenyt is behúzta, ezzel növelte előnyét a pontversenyben.

részletek

Kevés furcsább büntetés van annál, amit egy F3-as pilóta kapott nemrég

Az F3-as Európa-bajnokságon szereplő Maximilian Günther két héttel ezelőtt a Mercedes DTM-csapatának segített hírességek taxiztatásában - nem gondolta volna, hogy tilosban jár.

részletek

Máris győztes az új Audi RS 5 DTM

Már két futamot követően győztes versenygép az Audi RS 5 DTM – vasárnap a Hockenheimringen, a 2017-es DTM-szezon igencsak eseménydús második futamán Jamie Green szinte önálló kategóriát képviselt.

részletek

DTM: Az Audi kitaktikázta a mezőnyt

Jamie Green egy remek rajt után a célig vezetett a Német Túraautó Bajnokság idei második futamán, ám arra is szüksége volt, hogy remek ütemben váltson esőgumikra az egyre nedvesebbé váló pályán.

részletek

Három márka a dobogón a DTM-szezonnyitón

A Mercedes-fölény eltűnt a szombat délutáni versenyre: szoros csata döntött a győzelemről Auer és Glock közt, Rockenfeller 13 helyet javítva állt a pódiumra.

részletek

Több ezer lóerő lüktető üvöltése - Indul a DTM-szezon!

Amikor május elején a németországi Hockenheim városát több ezer lóerő lüktető üvöltése járja át, minden motorsport-rajongó szíve egyszerre dobban: a DTM visszatért.

részletek

Hagyományos helyszínen, de újításokkal indul a DTM-szezon

A prémium abroncsgyártó Hankook és a DTM-ben résztvevő Audi, BMW és Mercedes-Benz csapatok ezen a hétvégén kezdik meg hetedik közös szezonjukat a Hockenheimringen.

részletek

Betiltotta a DTM a csapatrádiót

Csak a bokszutcai táblán keresztül kommunikálhat a csapat a pilótával versenykörülmények között – drasztikus szabályváltozást hoztak napokkal a szezonkezdet előtt a DTM-ben.

részletek

Új kihívó a rajtrácson: Íme a 2017-es BMW M4 DTM

Egy hónappal a Német Túraautó Bajnokság (DTM) 2017-es idényének hockenheimringi szezonnyitója előtt a BMW Motorsport már készen áll a megmérettetésekre.

részletek

DTM – A túraautózás csúcsa?

Az autóversenyzők többsége úgy tartja, hogy mára már a DTM számít a túraautó versenyzés csúcsának, és nem véletlenül: a három nagy német márka küzdelme rendre hoz lenyűgöző futamokat.

részletek
Olvastad már?