Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 22. vasárnap

DTM

Visszatér egy búcsúversenyre a DTM-be a visszavonult Ekström

A kétszeres német bajnok Mattias Ekström télen jelentette be visszavonulását a túraautózástól, így búcsúfutamra nem kerülhetett sor. Az Audi a DTM-ben szokatlan módon egy extra autót állít ki Hockenheimben, hogy a svéd méltón leléphessen a színről.

részletek

A bajnok új ruhája: René Rast versenyautója pirosba öltözött

Ugyanaz a rajtszám, de teljesen új megjelenés: a DTM jelenlegi bajnoka, a címvédő René Rast egy piros Audi Sport RS 5 DTM volánja mögött áll rajthoz a 2018-as DTM szezonban.

részletek

Vadászból vadászott: az új Audi RS 5 DTM

DTM-bajnok, a csapatok és a gyártók értékelésének győztese, Audi-pilóták a tabella első négy helyén: 2017-ben az Audi Sport minden idők legsikeresebb eredményével zárta a szezont.

részletek

DTM – Az Audi készen áll a címvédésre

Tél Németországban, napsütés a Kanári-szigeteken: az Audi DTM-pilótái optimális körülmények között készülhettek az új szezonra Lanzarote szigetén, miközben megszületett a döntés, melyik pilóta melyik Audi-csapatban áll rajthoz 2018-ban.

részletek

Bemutatkozik a BMW M4 DTM idei csapata

A BMW M4 DTM versenyautók hatosfogata vadonatúj fényezésekkel, újragondolt aerodinamikai megoldásokkal és változatlan motorsport-partnerekkel vág neki a Német Túraautó Bajnokság idei tíz versenyhétvégéjének.

részletek

Wehrlein nem vállal két sorozatot

Pascal Wehrlein, Fernando Alonsóhoz hasonlóan, párhuzamosan vállalt volna két szériát, ám végül egyik tervétől visszalépett, mert túlzsúfolt lett volna a német pilóta versenynaptára.

részletek

Teljes a DTM idei mezőnye

A Mercedes mai bejelentésével Daniel Juncadella személyében az utolsó láncszem is helyére került. A DTM 18 autós rajtrácsán minden rajthely elkelt, érkezik három újonc, valamint visszatérnek ketten – Pascal Wehrlein F1-es kitérő után.

részletek

Wehrlein nem zárja ki az F1-es visszatérést

Ehhez viszont nagyon jól kell szerepelnie egykori sorozatában, a DTM-ben. Úgy gondolja, ha ismét bajnok tud lenni a szériában, egy új F1-es ülés is elérhető lehetne számára 2019-re.

részletek

Eldőlt: Wehrlein visszatér a DTM-be

Versenyzői karrierje eddigi legnagyobb sikereinek helyszínére teszi be ismét a lábát a Mercedes Formula-1-ből kiszorult, de még mindig szemtelenül fiatal tehetsége, Pascal Wehrlein.

részletek

GT-szabályokat vezethetnek be a DTM-ben?

A Mercedes kiszállása után két márka marad a sorozatban: a jövő egyedül úgy életképes, ha elhagyják az önálló szabályrendszert. A Super GT iránya azonban friss hírek szerint zsákutcának tűnik, itt jön képbe az FIA GTE-formulája.

részletek

Érzelmes pillanat: Ekström kiszáll a DTM-ből

Befejezi 17 éven át tartó pályafutását a Német Túraautó-bajnokságban a sorozat egyik ikonikus alakja. Mattias Ekström a továbbiakban a ralikrosszra fog koncentrálni, helyét pedig napjaink leghíresebb elveszett tehetsége veszi át.

részletek

Ajánlatot tett a Mercedes Wehrleinnek

A német tehetség visszakaphatja azt a pozíciót, melyet F1-es bemutatkozása előtt töltött be, mellette pedig a DTM-ben is üléshez juthat. Ez két fontos 2019-es lehetőséget készítene elő.

részletek
Olvastad már?