Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

DTM

Exkluzív: „Egész Budapestet kivinném a Hungaroringre” – Interjú Gerhard Bergerrel

Az osztrák expilóta alig több, mint egy éve vette át a Német Túraautó Bajnokság ernyőszervezete, az ITR elnöki posztját, és azonnal a mélyvízbe került: bár a sorozat remek versenyekkel szolgál, a Mercedes év végi távozására gyorsan megoldást kell találnia. A tíz F1-es futamgyőzelmet jegyző szakember a Formula.hu-nak adott interjújában tervei mellett a magyar rajongókról és a hungaroringi DTM-futam fontosságáról is szót ejtett.

részletek

Hankook: A DTM-ben lehetetlen megjósolni a bokszkiállások időpontját

Ha csak a sorozatban használt Hankook abroncsok szemszögéből vizsgálnánk a kérdést, a DTM már csak emiatt az egyetlen tényező miatt sem számítana olyan kiszámítható sorozatnak, mint a jelenlegi Formula-1. A DTM hungaroringi fordulóján a Hankook sajtóeseményére is ellátogattunk.

részletek

A DTM-balesetek után módosítani kell a Hungaroring bokszutcáján

Nem csengett le komoly nemzetközi visszhang nélkül az a balesethullám, ami a DTM mezőnyét érte utol a hétvégi esős magyar futamon. Charlie Whiting biztonsági módosításokat kér az F1 érkezése előtt.

részletek

Volt Forma-1-es pilótákat vezetett fel Kiss Norbert

A német túraautó-bajnokság második hungaroringi futama előtt tesztelhette a Mercedes DTM-es autóját.

részletek

Wittmann nyert, többen megsérültek a DTM-futamon

Több baleset történt a Hungaroring bokszutcájában, melyet követően három embert szállítottak kórházba, egy sportbírót súlyos sérüléssel. Az első körben az első hat helyen Mercedes állt, a fölényből azonban a végére semmi sem maradt az esős, piros zászlós futamon.

részletek

„A Hungaroring az egyik kedvenc pályám!” – interjú Timo Glock-kal

A DTM mogyoródi hévégéjén a BMW-t erősítő és mindig örömmel rendelkezésre álló Timo Glock-ot is meginterjúvolta a Formula.hu. Az ex-F1-es pilóta többek között a Hungaroringgel való viszonyáról és a sorozat jövőjéről is beszélt.

részletek

Exkluzív: Alex Zanardi nem áll meg a DTM-nél

A kétszeres CART-bajnok, a világ egyik leguniverzálisabb és leginspirálóbb autóversenyzője címre joggal esélyes olasz ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, ahol a Formula.hu kérdéseire elmondta, hogy hogyan készül fel a misanói vendégszereplésre, de azt is, hogy utána mi lesz a következő nagy megmérettetés a karrierjében.

részletek

DTM: Di Resta behúzta az első futamot a Hungaroringen

Bár eleinte úgy tűnt, hogy rossz stratégiát választott, mégis sikerült visszatérnie az élre: a 2010-es DTM bajnok hibátlan autózás eredményeként megismételte tavalyi, Hungaroringen aratott diadalát.

részletek

Akinek tényleg csak a pénz hiányzott az F1-hez – interjú Robin Frijns-szel

Különös autósportos karriert tudhat magáénak Robin Frijns. A holland pilótát néhány éve még a legnagyobb ígéretek közt tartották számon, és szinte biztos befutónak tartották egy F1-es ülésre. Az anyagiaknak köszönhetően viszont nem így lett. Frijns-t a DTM hungaroringi hétvégéjén kaptuk diktafonvégre.

részletek

Egyre dacosabb a Mercedes tehetsége

Pascal Wehrlein hiába szerzett két év alatt háromszor is pontot az F1 aktuálisan leggyengébb csapatának, kikerült a körforgásból - a Formula.hu-nak a Hungaroringen adott nyilatkozata viszont arra utal, hogy korántsem adta még fel.

részletek

Felállni egy horrorbukás után - Exkluzív interjú René Rasttal, a DTM címvédőjével

A Német Túraautó Bajnokság 2017-es győztese az évtized egyik legnagyobb balesetét szenvedte el a Lausitzringen két héttel ezelőtt - a Hungaroringen elmesélte a Formula.hu-nak, hogyan élte meg belülről a hátborzongató incidenst.

részletek

René Rast ott lesz a Hungaroring rajtrácsán

Bár csak két hét telt el a regnáló DTM bajnok, René Rast versenybalesete óta, a pilóta június első hétvégéjén ott lesz a rajtrács mögött a Hungaroringen abban az Audi RS 5 DTM autóban, amiben balesetet szenvedett a Lausitzringen.

részletek
Olvastad már?