Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 25. csütörtök

Csapatutasítás

Az olasz sajtó már temeti Vettelt

Úgy tűnik, az általában kíméletlen olasz sajtónál elfogyott a türelem Sebastian Vettel felé. Mivel Kínában sem váltotta meg a világot a négyszeres bajnok, Leclerc-t követelik vezérpilótának.

részletek

Vettel nem válaszolt a kínos kérdésre

Sebastian Vettel kitérő reakciót adott a Kínai Nagydíjon történt csapatutasításra, amelynek köszönhetően ismét ő volt a kedvezményezett. Szerinte a média kiszínezné a szavait.

részletek

Rosberg: Jól döntött a Ferrari

A csapatutasítások szinte már a Formula-1 velejárói az elmúlt időszakban. Nico Rosberg szerint a Ferrari főnökei helyében ő is megpróbálta volna a sanghaji lépést, bár sajnálja Charles Leclerc-t.

részletek

Leclerc megérti a Ferrari döntését

Charles Leclerc kénytelen volt elengedni csapata utasítására Sebastian Vettelt, ami a dobogójába került. A monacói pilóta megmagyarázta a helyzetet, és elfogadta a Ferrari álláspontját.

részletek

Ezért szegült ellen Leclerc a Ferrari utasításának Bahreinben

A Ferrari pozíciója tartására szólította fel a versenyt majdnem megnyerő monacóit Bahreinben, aki ennek ellenére megelőzte csapattársát a futam korai szakaszában - a pilóta most elmagyarázta, miért tett így.

részletek

Leclerc szembement a Ferrari utasításával

Charles Leclerc szembement a Ferrari utasításával a Bahreini Nagydíjon, amit pont azelőtt kapott, hogy megelőzte csapattársát, Sebastian Vettelt, aki lerajtolta őt, de a monacói végül visszaelőzte.

részletek

Alesi tudta, hogy Leclerc másodhegedűsnek érkezik

A korábbi egyszeres futamgyőztes Jean Alesit egyáltalán nem lepte meg a Ferrari döntése, hogy (eleinte) Sebastian Vettelnek biztosítanak elsőbbséget az istállón belül, aki idén világbajnok lehet végre.

részletek

Hamilton fent, Bottas lent

Bár idén elképesztő balszerencse üldözte Valtteri Bottast, tagadhatatlanul gyengébb teljesítményt nyújtott, mint ötszörös világbajnok csapattársa. Hol ment el ennyire ez a szezon?

részletek

Bottas összeroppanhat a nyomás alatt

Sportpszichológus segítségét javasolta Valtteri Bottasnak az F1 egykori versenyzője. Idén folyamatosan csak kudarcok érték a finnt, akinek a nyakára fenyegetőleg még oda is hozták Esteban Ocont.

részletek

Bottasnak már csak egy esélye maradt

A tavalyi szezonzáró megnyerése után Valtteri Bottas nagy reményekkel kezdhette ezt az évadot. Ebből azonban semmi sem lett, egyetlen idei győzelméért harcolhat eddigi utolsó sikere helyszínén.

részletek

A Mercedes köszönetet mond Bottasnak

Zsinórban ötödször zsebelte be az egyéni és a csapatbajnoki címet a Mercedes. Az istálló érzi, hogy mindkettőben komoly szerepet vállalt az egyéni érdekeit háttérbe szorító Valtteri Bottas.

részletek

Bottas már unja az állandó védelmező szerepet

Valtteri Bottas először ismerte el, hogy most már bosszantja, hogy állandóan Lewis Hamiltont kell védelmeznie a riválisoktól, ezzel sokszor a finn futamát feláldozzák a csapattárs kedvéért.

részletek
Olvastad már?