Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 26. péntek

Csapattársak

Hülkenberg összecsapásokra számít Ricciardóval

A Renault először rendelkezik visszatérése óta futamgyőztes pilótával, Daniel Ricciardo azonban eddig nem váltja meg a világot. Csapattársa szerint viszont hamarosan komoly harc lesz köztük.

részletek

Az olasz sajtó már temeti Vettelt

Úgy tűnik, az általában kíméletlen olasz sajtónál elfogyott a türelem Sebastian Vettel felé. Mivel Kínában sem váltotta meg a világot a négyszeres bajnok, Leclerc-t követelik vezérpilótának.

részletek

Leclerc: Hirtelen mindenki vb-esélyesnek tart

Charles Leclerc nem szállt el a bahreini kiváló teljesítménytől, nem tartja magát sem a Ferrari vezérpilótájának, sem egyértelmű világbajnoki esélyesnek. Az F1-ben gyorsan változhat minden.

részletek

Rosberg: Leclerc probléma a Ferrarinak

Kellemes probléma, de mégis fejtörést okoz a Scuderia számára Charles Leclerc, a(z idén) második számúnak szánt pilóta ugyanis egyelőre rendre gyorsabb, mint négyszeres bajnok társa.

részletek

Fiorio: Vettel ne legyen első számú a Ferrarinál

Az istálló korábbi főnöke, Cesare Fiorio szerint hiba volt a 2019-es szezon előtt Sebastian Vettelt Charles Leclerc elé helyezni csapaton belül. Előre érezte, hogy Leclerc kemény dió lehet a németnek.

részletek

Bottas: Azért vagyunk itt, hogy harcoljunk

Meggyőző fölénnyel utasította maga mögé a mezőnyt Valtteri Bottas Ausztráliában, köztük csapattársát, Lewis Hamiltont is. A finn harciasnak tűnik, várja a további csatákat mindenki ellen.

részletek

Strollt idővel jobban elismerhetik

A jelenlegi mezőny egyik legkevésbé megbecsült pilótája Lance Stroll, köszönhetően óriási szponzori hátterének. Csapatfőnöke szerint a kanadai bőven rászolgál arra, hogy elismerjék.

részletek

Villeneuve: A Red Bull a Team Verstappen

Jacques Villeneuve szerint a Red Bull jelenleg annyira látványosan a fiatal holland pilótára épül, hogy Pierre Gasly számára nagy fejtörést okozhat teljesítményével kitűnni a vezérpilóta mellett.

részletek

Perezt meglepte Stroll azonnali remeklése

A Racing Point istálló átmeneti időszakot él át a tavalyi tulajdonosváltás után. Barcelonában nem igazán emelkedtek ki, ám Sergio Perezt meglepte fiatal csapattársa tempója és visszajelzései.

részletek

A Ferrari párosa veszélyeztetheti Hamiltont

David Coulthard egyértelműen úgy érzi, hogy a Vettel-Leclerc páros még nagyobb veszélyt jelent idén Lewis Hamilton számára, mint korábban a Vettel-Raikkönen duó. Igaza van?

részletek

Alesi tudta, hogy Leclerc másodhegedűsnek érkezik

A korábbi egyszeres futamgyőztes Jean Alesit egyáltalán nem lepte meg a Ferrari döntése, hogy (eleinte) Sebastian Vettelnek biztosítanak elsőbbséget az istállón belül, aki idén világbajnok lehet végre.

részletek

Hülkenberg jövője Ricciardótól függhet

Hiába tartják a kezdetektől fogva nagy tehetségnek Nico Hülkenberget, továbbra sem sikerült dobogóra állnia. Most a fejlesztett Renault-val próbálja elérni ezt, ám elvesztheti eddigi vezérszerepét.

részletek
Olvastad már?