Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

Csapattárs

Irvine: Szinte mindenkinél jobb voltam

A négyszeres futamgyőztes északír pilóta nem tudott kitörni Michael Schumacher árnyékából a Ferrarinál, pedig úgy véli, hogy a mezőnyben alig akadt nála jobb versenyző. Valóban így volt?

részletek

Verstappen hiába kopogtat a nagyoknál?

Bár a legtöbb szakértő szerint Max Verstappen tudása alapján a legnagyobb istállókhoz kerülhetne komoly győzelmi esélyekkel, az álomigazolás nem valósulhat meg Hamilton és Vettel mellett.

részletek

Gasly: Nem második számúnak jöttem

A Red Bull újdonsült igazolása tisztában van azzal, hogy még bőven van mit tanulnia, de kategorikusan kijelentette, hogy nem vízhordónak érkezett az energiaitalos istállóhoz Max Verstappen mellé.

részletek

Ricciardót már nem érdekelte a statisztika

Daniel Ricciardo az évad első harmadában fölényesen jobb volt, mint csapattársa, az év végére azonban jelentősen elmaradt Verstappentől. Az ausztrált azonban jóval több balszerencse érte.

részletek

Russell éppen olyan csapattársat akart, mint Kubica

George Russell rendkívül izgatottan várja a jövő évi közös munkát Robert Kubicával. A Williamsnél újonc brit szerint lengyel csapattársa tehetsége és technikai tudása megkérdőjelezhetetlen.

részletek

Verstappen mégis befolyásolhatta a választást

Nem kevés nyilatkozat jelent már meg arról, vajon Max Verstappen beleszólt-e a Red Bull döntésébe, ki legyen a holland csapattársa. Az ötszörös futamgyőztes most elismerte, volt némi befolyása erre.

részletek

Norris: Folyamatosan le akarom győzni Sainzot

Jövőre Lando Norris lesz a mezőny legfiatalabb tagja, de a McLaren tehetségét ez sem akadályozza meg abban, hogy ambiciózus terveket szövögessen. Minden versenyen csapattársa elé kerülne.

részletek

Ricciardo rákényszerülhetett a váltásra

Sokan magyarázzák az új kihívás keresésével Daniel Ricciardo Renault-hoz szerződését. Több szakértő szerint viszont Ricciardo visszakapta Verstappentől, amit ő tett korábban Vettellel.

részletek

Perez: Sosem volt jó viszonyom a csapattársammal

A tavalyi évben többször is ütközésig fajuló csatákat vívott egymással a két Force India, idén azonban látszólag jól kijött egymással Sergio Perez és Esteban Ocon. Ez azonban mégsem így volt.

részletek

A Mercedes köszönetet mond Bottasnak

Zsinórban ötödször zsebelte be az egyéni és a csapatbajnoki címet a Mercedes. Az istálló érzi, hogy mindkettőben komoly szerepet vállalt az egyéni érdekeit háttérbe szorító Valtteri Bottas.

részletek

Bottas tudja, hogy újra lehet csapatutasítás

Megosztotta a Formula-1-es társadalmat az Orosz Nagydíjon látott csapatutasítás a Mercedes részéről. Valtteri Bottas tisztában van vele, hogy hamarosan megismétlődhet a Szocsiban történt jelenet.

részletek

Bottas nem gondolkodik csapatutasításban

Valtteri Bottas arra összpontosít, hogy vasárnap megnyerje az Orosz Nagydíjat és nem szeretné egy csapatutasítás miatt előreengedni Lewis Hamiltont. De vajon ellentmondhatna-e a kérésnek?

részletek
Olvastad már?