Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 19. csütörtök

Csapattárs

Mi történt Vandoorne-nal?

Hat verseny óta képtelen pontot szerezni a McLaren belga pilótája és mind az időmérőkön, mind a versenytempó tekintetében látványosan elmarad Fernando Alonsótól. Mi lehet az oka ennek?

részletek

Ickx: Alonso az elsőszámú a McLarennél

Belgium autósport-legendája, Jacky Ickx továbbra is töretlenül hisz abban, hogy Stoffel Vandoorne felérhet a csúcsra, de jelenleg a McLarennél egyértelműen csak második számú pilóta.

részletek

Bottas Hamiltont akarja csapattársnak

Ha a pilóták akarata érvényesül, akkor jövőre a Ferrarinál a Vettel-Raikkönen, a Mercedesnél pedig a Hamilton-Bottas páros marad. Bottas erről úgy beszélt, hogy még neki sincs szerződése.

részletek

Vettel tarthatja a Ferrarinál Raikkönent

Évek óta téma a veterán finn visszavonulása, különösen a sajtóban, ám Kimi Raikkönen maradna még legalább egy évet. Mivel Vettel is őt szeretné csapattársnak, ennek esélye megnőtt.

részletek

Torz a Raikkönenről kialakult kép

Sebastian Vettel úgy gondolja, ferraris csapattársa, Kimi Raikkönen sokkal jobb pilóta, mint amit az utóbbi időben az imázsa mutat. Egyáltalán nem egyértelmű a helyzet istállón belül.

részletek

Villeneuve: Kubica szabotálhatja csapattársait

Az 1997-es világbajnoktól megszokhatjuk, hogy időnként egészen hajmeresztő jóslatokat fogalmaz meg. Most úgy véli, Robert Kubica saját érdekében megnehezítheti Stroll és Szirotkin munkáját.

részletek

A gyenge csapattárs elkényelmesíthet?

Csapatokon belüli párharcok során időnként szikrázóan kemény, éles küzdelem zajlik, néha azonban hatalmas a különbség, ami az erősebb pilótát is visszavetheti. De nem Nico Hülkenberget.

részletek

Ricciardo szívesen lenne Hamilton csapattársa

Valószínűleg nem sok versenyző akarná azt, amit Daniel Ricciardo: egy csapatban versenyezni Lewis Hamiltonnal. Az ausztrál megindokolta, miért szeretné, ha ez egyszer valóra válna.

részletek

Stroll megsértette Massát?

A tavalyi szezonban végig arról szóltak a hírek, hogy Felipe Massa segíti Lance Strollt. A kanadai legutóbb azt mondta, hogy semmilyen segítséget nem kapott Massától, aki erre reagált is.

részletek

Így szerepelt Hamilton a csapattársai ellen

Egy Formula-1-es versenyző számára elsődleges feladat, hogy a csapattársát legyőzze. Lewis Hamilton ezt a házi feladatot rendkívül jó százalékkal oldotta meg eddig, ez sikereinek egyik titka.

részletek

Ezt nyilatkozta Hamilton és Bottas januárban

Az év elején derült ki, ki is lesz Lewis Hamilton csapattársa 2017-ben. A nagynevű brit szerint bárkit hozhatott volna mellé a Mercedes, mindenki ellen sikerrel harcba szállt volna.

részletek

Amikor az időmérőkön rommá ver a csapattárs

A 2017-es szezonban is láthattunk szoros és abszolút egyértelmű, csapaton belüli párharcokat. Raikkönennek, Vandoorne-nak, Bottasnak fel van adva a lecke jövőre is, Hülkenberg pedig meggyőző volt.

részletek
Olvastad már?