Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 25. szerda

Csapatfőnök

A csapatfőnökök TOP 10-es listája

Ki mennyire értékeli a jelenlegi mezőny Formula-1-es versenyzőit a csapatvezetők körében? Az egyik legfontosabb értékmérő ugyanis, hogy ők mennyire tartják sokra a pilótát.

részletek

Hakkinen, mint F1-es csapatfőnök?

A sportág kétszeres világbajnoka sokat mozog a száguldó cirkusz körül, ezért az újságírók számára adja magát a kérdés, hogy vajon elvállalná-e egy csapat vezetői szerepét.

részletek

Andretti beszállhat a Formula-1-be

Michael Andretti inkább az IndyCarban ért el komoly sikereket pályafutása során, ám ha valóban jönne a kötelező költségcsökkentés az F1-ben, könnyen elképzelhető, hogy csapatot indítana.

részletek

Frank Williams végleg befejezi

Újabb ikonikus csapatfőnökkel lesz szegényebb a Formula-1, a Williams csapat alapítója, Frank Williams már nem utazik el több F1-es hétvégére. Rengeteg csatát megélt, most végleg nyugdíjba vonul.

részletek

Elhunyt az egyik legkedveltebb csapat főnöke

Újra szegényebb lett a Formula-1 egy legendás csapatfőnökkel. A Shadow istálló egykori főnöke, Don Nichols 92 éves korában elhunyt. Olyan pilótákkal is dolgozott, mint Alan Jones, vagy Riccardo Patrese.

részletek

Híres csapatfőnökök pályájuk kezdetekor

Érdekes visszanézni, hogyan nézett ki csapatfőnöki pályafutása kezdetén Flavio Briatore vagy éppen Ron Dennis. Összeállításunkban a jelenleg is élő, híres egyéniségek átváltozását követhetjük nyomon.

részletek

Mennyi csapatfőnököt fogyasztott el a mezőny az elmúlt években?

Frederic Vasseur érkezésével új csapatfőnököt kapott a Sauber - ennek apropóján kíváncsiak voltunk arra, hogy az F1-es csapatok hány vezetővel dolgoztak együtt az elmúlt évek során.

részletek

„Nincsen sok értelme a vezérszerepnek”

A Renault F1-es csapata hivatalban lévő csapatfőnök nélkül kezdi meg a 2017-es szezont, a gárda új szerzeménye, Nico Hülkenberg pedig azt sem nagyon szeretné, hogy Enstone-ban rá tekintsenek afféle vezérként.

részletek

Az ex-Renault-főnök elárulta, miért távozott

A Renault F1-es csapatánál hosszú idő óta problémák forrásai voltak a vezetők közötti nézeteltérések - az eddig csapatfőnökként dolgozó Frederic Vasseur elmondta, hogy milyen okok vezettek leköszönéséhez.

részletek

Paddy Lowe lehet a Williams csapatfőnöke

Nagy az átjáróház a grove-i F1-es alakulatnál: bár a brit szakember neve már korábban is felmerült a Williamsnél, német lapértesülések szerint nem technikai igazgatóként, hanem csapatfőnökként számítanak rá.

részletek

Ricciardo csapatfőnök lehet a jövőben?

Saját gokartcsapata alapján azt hihetnénk, hogy az ausztrál F1-es pilótának csapatvezetői ambíciói vannak versenyzői karrierje után, most pedig elmondta, hogy valóban pályázik-e Christian Horner székére.

részletek
Olvastad már?