Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 21. hétfő

Csapatfőnök

Fiorio is az új Ferrari-vezérben bízik

A Ferrari egykori csapatfőnöke hetvenkilenc esztendősen is napi rendszerességgel követi a Formula-1 történéseit. Cesare Fiorio szerint Mattia Binotto sokkal inkább vezérnek való, mint elődje, megérte váltani.

részletek

Binotto felemelkedése a Ferrarinál

Huszonnégy esztendővel ezelőtt csatlakozott Maranellóhoz Mattia Binotto, folyamatosan egyre feljebb került a ranglétrán, míg tegnaptól a csapatfőnöki székbe került. Jól döntött vele a Ferrari?

részletek

Raikkönen: Arrivabenével újra a csúcsra jut a Ferrari

Amikor Kimi Raikkönen első ízben a Ferrarihoz került, még Jean Todt volt a csapatfőnök. A finn korelnök úgy véli, Maurizio Arrivabene a megfelelő ember az istálló vezetésére, vele újra címet nyernek.

részletek

Arrivabene: Külső körülmények miatt vesztettünk

A Ferrari csapatfőnöke úgy véli, gyengélkedésük döntő többsége azért történt, mert a pályán kívül nem úgy zajlottak a dolgok, ahogy szerették volna. Ezekkel nem számolhattak előre.

részletek

A csapatfőnökök megszavazták a tíz legjobb F1-est

Évről évre összeállítják az istállók vezérei saját toplistájukat: 2018-ban Wolff, Horner és társaik egyértelmű győztest választottak, a folytatásban viszont találunk meglepetéseket.

részletek

Csapatvezetők: Visszalépés a 2019-es szabály

Több csapatfőnök is úgy gondolja, a Formula-1 hatalmas visszalépést szenved el a 2019-es aerodinamikai megkötésekkel. Az autók kinézete romlik, előzésből viszont nem lesz több.

részletek

Wolff: Mi vettük el Bottas győzelmét

Valtteri Bottas tökéletes versenyzést mutatott be Szocsiban, mégis csak a második hely jutott neki. A Mercedes csapatfőnöke sajnálja pilótáját, de elismeri, hogy a világbajnokság fontosabb.

részletek

Gyász: Elhunyt a híres tervező, Mo Nunn

79 éves korában elhunyt Morris Nunn, az Ensign F1-es istálló alapítója. Igazi mérnöki sikereit az IndyCarban találta meg, nagyrészt neki köszönheti a győzelmeket Zanardi, Montoya és Fittipaldi is.

részletek

McLaren: Whitmarsh félreinformált

A wokingi istálló korábbi főnöke komoly kritikát fogalmazott meg a csapattal kapcsolatban, szerinte személyi változásokra is szükség lenne. A gárda azonban visszautasítja korábbi főnöke szavait.

részletek

Bottas reagált a lepontozásra

Értékelték a Formula-1-es csapatfőnökök a mezőny pilótáinak 2017-es teljesítményét. Valtteri Bottas alaposan leszerepelt, alig fért be a legjobb tízbe, a finn pilóta válaszolt is a kritikákra.

részletek

A csapatfőnökök TOP 10-es listája

Ki mennyire értékeli a jelenlegi mezőny Formula-1-es versenyzőit a csapatvezetők körében? Az egyik legfontosabb értékmérő ugyanis, hogy ők mennyire tartják sokra a pilótát.

részletek

Hakkinen, mint F1-es csapatfőnök?

A sportág kétszeres világbajnoka sokat mozog a száguldó cirkusz körül, ezért az újságírók számára adja magát a kérdés, hogy vajon elvállalná-e egy csapat vezetői szerepét.

részletek
Olvastad már?