Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 16. vasárnap

Csapat

Alonsót nem érdekli a világbajnoki pontverseny

A kétszeres világbajnok spanyol pilóta évek óta nem tartozik az élmezőnyhöz, ám ezt nem tudásának megkopása, hanem gyenge autója eredményezi. A középmezőnyben nem érdekli végső pozíciója.

részletek

Sajtó: Belső háború dúl a Ferrarinál

Az olasz média arról számolt be, hogy a Scuderia mostanában tapasztalt gyenge formája miatt rendkívül megromlott a kapcsolat a csapatfőnök és a technikai igazgató között. Ez sem segíti az istállót.

részletek

Megosztottság a harmadik autó lehetőségében

A Formula-1-ben az elmúlt hetekben többször is felmerült a csapatonkénti harmadik autó lehetősége. Van, aki támogatja, de van, aki szerint a nézőket is megzavarná és torzítaná a bajnokságot.

részletek

24 éve volt az utolsó őrült pilótakeringő

Nem szerencsés szezon közben csapatot váltani, az utóbbi időben nem is volt igazán jellemző. Huszonnégy évvel ezelőtt, Ayrton Senna halálának évében viszont nagyon felbolydult a méhkas.

részletek

Andretti: Remek ötlet lenne a harmadik autó

Nem először merült fel annak ötlete a Formula-1-ben, hogy jó irányba vinné a száguldó cirkuszt a csapatoknál esetlegesen felbukkanó harmadik versenyautó. Mario Andretti komolyan érvel mellette.

részletek

Ecclestone: Alonso nem csapatember

Senki számára nem kérdés, hogy Fernando Alonso kiválásával sokat veszít a Formula-1, ám több szakember is úgy gondolja, hiányzik belőle a csapatszellem, ezért is jutott ilyen nehéz helyzetbe.

részletek

A Toro Rosso is eladósorba kerülhet

Az élcsapatokon kívül mindenki a túlélésért küzd a Formula-1-ben. A Force India szerencsésen megmenekült a csődtől, de a jelek arra mutatnak, hogy pár év múlva a Toro Rosso is bajban lehet.

részletek

Horner: Azt hittem, Ricciardo hülyéskedik

Daniel Ricciardótól nem áll távol a viccelődés és mások ugratása. A Red Bull csapatfőnöke is először erre gondolt, amikor az ausztrál felhívta őt, hogy közölje, a gyári Renault-hoz szerződik.

részletek

Strollnak már Belgiumig csapatot kellene váltania?

A Force India új tulajdonosi körét Lance Stroll édesapja vezeti, ezzel megmenekült az istálló. Jacques Villeneuve szerint a fiatal kanadainak azonnal át kellene igazolnia jövő évi csapatába.

részletek

A csapatok elutasítják a tripla hétvégét

A Formula-1 történetében első ízben rendeztek zsinórban három hétvégén is nagydíjat, de látva a negatív hatásokat, sokan nagyon nem szeretnék, ha ez bármelyik évben még egyszer megismétlődne.

részletek

Ennyit keresnek a pilóták az F1-ben

A legjobbak több tízmilliót vágnak zsebre évente már most, az új szerződések megkötésekor pedig jócskán átalakulhat a fizetési ranglista a száguldó cirkuszban. Hamilton Vettel elé kerülhet.

részletek

Nem egyértelmű Hamilton vezérszerepe

Vannak istállók, ahol egyértelmű első számú pilótát hirdethetünk idén is, ám a Mercedesnél Valtteri Bottas felnőni látszik Lewis Hamiltonhoz. Raikkönen és Vandoorne azonban durván lemaradt.

részletek
Olvastad már?