Csapat - Formula.hu - 1
Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 17. péntek

Csapat

Strollnak már Belgiumig csapatot kellene váltania?

A Force India új tulajdonosi körét Lance Stroll édesapja vezeti, ezzel megmenekült az istálló. Jacques Villeneuve szerint a fiatal kanadainak azonnal át kellene igazolnia jövő évi csapatába.

részletek

A csapatok elutasítják a tripla hétvégét

A Formula-1 történetében első ízben rendeztek zsinórban három hétvégén is nagydíjat, de látva a negatív hatásokat, sokan nagyon nem szeretnék, ha ez bármelyik évben még egyszer megismétlődne.

részletek

Ennyit keresnek a pilóták az F1-ben

A legjobbak több tízmilliót vágnak zsebre évente már most, az új szerződések megkötésekor pedig jócskán átalakulhat a fizetési ranglista a száguldó cirkuszban. Hamilton Vettel elé kerülhet.

részletek

Nem egyértelmű Hamilton vezérszerepe

Vannak istállók, ahol egyértelmű első számú pilótát hirdethetünk idén is, ám a Mercedesnél Valtteri Bottas felnőni látszik Lewis Hamiltonhoz. Raikkönen és Vandoorne azonban durván lemaradt.

részletek

A Formula-1 leghűségesebb pilótái

A száguldó cirkuszban is előfordul, hogy egy pilóta neve hosszú éveken át összeforr csapatával. De ki volt a leghűségesebb az elmúlt évtizedekben? Schumacher, Hakkinen, Massa, Coulthard?

részletek

Sikeressé válhat fiatal istálló is

Az utóbbi évtizedben egy kivétellel mind elbuktak az új istállók a Formula-1-ben. Korábban nem jártak ennyire az egekben a költségek, akár az újoncok is lehettek sikeresek.

részletek

Ferrari-analízis 2017

Kiváló téli fejlesztési időszak után a Scuderia és Sebastian Vettel nagyon egymásra talált. Bár a második félév már nem sikerült túl fényesre, az olaszok büszkék lehetnek idei előrelépésükre.

részletek

Ettől javult fel Stroll teljesítménye

Az év elején lesajnált Lance Stroll a várakozásoknak megfelelően, bukdácsolva kezdte pályafutását, ám az év közepétől szépen felzárkózott. A pozitív változás okait ecsetelte a kanadai.

részletek

Először a már létező csapatokkal törődjenek

A Formula-1 menedzsmentjének hosszú távú tervei vannak a száguldó cirkusz problémáinak megoldásának érdekében, köztük esetleges új csapatok érkezése. De először a meglevőkkel kellene törődni?

részletek

Verstappen sztárolása elűzheti Ricciardót

A Red Bullon belül érdekes egypólusú gondolkodás körvonalazódik több szakértő szerint, ami Daniel Ricciardo távozásához vezethet. A csapatfőnök valóban Max Verstappent helyezné előtérbe?

részletek

Force India: Mi vagyunk a legjobb csapat

Zsinórban a második évben szerezheti meg a Force India a konstruktőri negyedik helyet, de a csapat úgy gondolja, ők a legjobbak a mezőnyben. Miért állítják ezt és hova érhetnek el 2018-ban?

részletek

Olaszországból jöhet az F1 legújabb csapata

Nem sokkal azt követően, hogy egy ködös kínai alakulatról szóltak a hírek, állítólag egy másik csapat is az F1-be készül - szándékaik olyan komolyak, hogy az alakulat vezetője ellátogatott Spielbergbe, hogy Ross Brawnnal tárgyaljon.

részletek
Olvastad már?