Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 24. vasárnap

Csapat

Kubica: A csapatszellemet semmi sem nyírta ki

A tavalyi év után ismét kaotikus szezonnak nézhet elébe a Williams, a tesztelés első hete katasztrofálisan sikerült. Robert Kubica szerint azonban a fejlődés záloga, hogy mindenki pozitív maradt.

részletek

A kiváló versenyző nem mindig jó csapatfőnök

Attól, hogy valaki pilótaként kiemelkedően jó volt a Formula-1-ben, egyáltalán nincs arra garancia, hogy később csapatfőnökként is megállja a helyét. Alain Prost ezt a sorsot élte meg 1997-től 2001-ig.

részletek

Íme, a MotoGP-s csapatbemutatók időpontjai

Bár az első tesztig néhány hét még hátra van, már most pénteken felébred téli álmából a MotoGP: elsőként a Ducati leplezi le idei versenygépének festését, majd sorban jön a Repsol Honda, a Suzuki, a Yamaha és a KTM is.

részletek

Ricciardo nem akar rosszat a Red Bullnak

Daniel Ricciardo idén már a Renault sikerét kívánja, de nincs benne rosszindulat, egyáltalán nem szeretné, ha korábbi istállójánál rosszul mennének a dolgok jövőre. A motorváltás miatt lutri az év.

részletek

Leclerc kitűnő vezetéssel köszönne el csapatától

Vasárnap vezet utoljára az Alfa Romeo-Sauber istálló számára Charles Leclerc, jövőre már a Ferrari volánjánál láthatjuk. Köszönetét kiváló eredménnyel szeretné tolmácsolni a svájciaknak.

részletek

Alonsót nem érdekli a világbajnoki pontverseny

A kétszeres világbajnok spanyol pilóta évek óta nem tartozik az élmezőnyhöz, ám ezt nem tudásának megkopása, hanem gyenge autója eredményezi. A középmezőnyben nem érdekli végső pozíciója.

részletek

Sajtó: Belső háború dúl a Ferrarinál

Az olasz média arról számolt be, hogy a Scuderia mostanában tapasztalt gyenge formája miatt rendkívül megromlott a kapcsolat a csapatfőnök és a technikai igazgató között. Ez sem segíti az istállót.

részletek

Megosztottság a harmadik autó lehetőségében

A Formula-1-ben az elmúlt hetekben többször is felmerült a csapatonkénti harmadik autó lehetősége. Van, aki támogatja, de van, aki szerint a nézőket is megzavarná és torzítaná a bajnokságot.

részletek

24 éve volt az utolsó őrült pilótakeringő

Nem szerencsés szezon közben csapatot váltani, az utóbbi időben nem is volt igazán jellemző. Huszonnégy évvel ezelőtt, Ayrton Senna halálának évében viszont nagyon felbolydult a méhkas.

részletek

Andretti: Remek ötlet lenne a harmadik autó

Nem először merült fel annak ötlete a Formula-1-ben, hogy jó irányba vinné a száguldó cirkuszt a csapatoknál esetlegesen felbukkanó harmadik versenyautó. Mario Andretti komolyan érvel mellette.

részletek

Ecclestone: Alonso nem csapatember

Senki számára nem kérdés, hogy Fernando Alonso kiválásával sokat veszít a Formula-1, ám több szakember is úgy gondolja, hiányzik belőle a csapatszellem, ezért is jutott ilyen nehéz helyzetbe.

részletek

A Toro Rosso is eladósorba kerülhet

Az élcsapatokon kívül mindenki a túlélésért küzd a Formula-1-ben. A Force India szerencsésen megmenekült a csődtől, de a jelek arra mutatnak, hogy pár év múlva a Toro Rosso is bajban lehet.

részletek
Olvastad már?