Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

ClaireWilliams

Nagyon ambiciózus 2018 előtt a Williams

Noha remek monzai teljesítményével megőrizte ötödik helyét a tabellán, a grove-i F1-es alakulat mindent meg akar tenni azért, hogy megtartsa pozícióját - jövőre pedig el akarja kerülni, hogy hasonló helyzetbe kerüljön

részletek

A várandós csapatfőnök nem utazik több versenyre

A Williams istállót irányító Claire Williams kihagyja a szezon hátralevő nagydíjait, a 41 éves vezető első gyermeke születése miatt vonul szabadságra.

részletek

A Williams ijesztőnek találta pilótái küzdelmét

Lance Stroll és Felipe Massa az F1-es Olasz Nagydíj utolsó köreiben közelharcot vívott egymással - stresszes pillanatokat okozva a várandós Claire Williamsnek.

részletek

Mit mond a Williams vezetője Alonsóról?

Továbbra is tartja magát a „Fernando Alonso a Williamshez igazol 2018-ra”-pletyka az F1-ben, a grove-iak helyettes csapatvezetője pedig úgy érezte, ideje tiszta vizet önteni a pohárba.

részletek

Amikor az F1-es paddock kérdez Claire Williamstől

Ha a sportág szereplői lehetőséget kapnak arra, hogy egy másik F1-es személyiségtől kérdezzenek a sajtón keresztül, általában nem fogják vissza magukat - így volt ez a grove-iak helyettes csapatvezetőjével is.

részletek

Így mentették meg Frank Williams életét

Kedden este tartották a Frank Williams életét bemutató dokumentumfilm premierjét Londonban, természetesen a grove-i F1-es istálló jelenlegi és egykori tagjainak jelenlétében.

részletek

Williams: Massa és Stroll jövőre is?

A grove-i F1-es istálló szerény teljesítményt nyújtott Spielbergben, de legalább mindkét pilóta behozta az FW40-est pontszerző helyre - stabil teljesítményük miatt a következő szezonban is számítanak rájuk a csapatnál.

részletek

A Williams reagált a Honda-hírekre

Nemrég terjedt el a sajtóban a hír, hogy a grove-i F1-es istálló a japánok motorjait használhatja jövőre - a gárda helyettes csapatfőnöke tisztázta, hányadán is állnak velük.

részletek

„Stroll minden kétkedője tévedett”

Nem fognak rajta a negatív megjegyzések, és csupán hét versenybe telt bizonyítania: a Williams szerint első pontszerzése után már nyilvánvaló, Lance Strollnak helye van az F1-ben.

részletek

Még több ilyen eseményt a rajongóknak!

A Williams pénteken, Silverstone-ban ünnepelte fennállása 40. évfordulóját, több mint 40 ezer F1-rajongó részvételével - a grove-iak helyettes csapatfőnöke szerint több ilyen rendezvényre lenne szükség.

részletek

Williams: Raikkönen és Vettel sem a csúcson kezdte!

A grove-i F1-es istálló csapatfőnök-helyettese az utóbbi hetek kritikái után védelmébe vette fiatal versenyzőjét, mondván, a Ferrari jelenlegi pilótái sem így indították karrierjüket.

részletek

A Williams megtalálta eddigi legnagyobb erősítését

Paddy Lowe az elmúlt három F1-es szezonban kulcsszerepet játszott a Mercedes világbajnoki címeiben, ezért érthető, ha érkezése komoly motivációt jelent a grove-iak számára.

részletek
Olvastad már?