Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 20. vasárnap

ClaireWilliams

Az élcsapatok sarkát taposhatja a Renault

Claire Williams szerint óriásit javult a rivális és ezt az enstone-iak F1-es pilótája, Nico Hülkenberg is így látja - bár hozzátette, hogy egy gyári csapatnak ezt is kell tennie, ha vissza akar kerülni az elitbe.

részletek

Aggódhat a Williams, figyelmeztet Stroll

A középmezőny eleje egészen megerősödött, így a Williams lehet a szezon egyik nagy vesztese. A jelek szerint a csapat a Spanyol Nagydíjig csak vegetálni fog, addigra oldják meg a teszteken felmerült problémákat.

részletek

Williams: Nem igaz, hogy Kubica gyorsabb volt

Sűrűn találkozunk azzal a kijelentéssel, hogy Robert Kubica jobban teljesített a barcelonai teszteken, mint a Williams két állandó pilótája. A csapat szerint teljesen mellőzi a körülményeket, aki ilyet állít.

részletek

McLaren-Williams háború a szponzorokért?

A Williams csapatfőnöke szerint a McLaren vezérigazgatója áthágott egy korábbi megállapodást. A szponzorok átcsábítását nem veszi jó néven és nem is hagyja magát Claire Williams.

részletek

A Williams kivárja Massa döntését

Jelenleg fontosabb dolgok is vannak a csapatnál, hiszen ádáz csata folyik a konstruktőri bajnokság ötödik pozíciójáért. A Williams szeretné megtartani ezt a helyet, melyre igen sok a jelentkező.

részletek

Nagyon ambiciózus 2018 előtt a Williams

Noha remek monzai teljesítményével megőrizte ötödik helyét a tabellán, a grove-i F1-es alakulat mindent meg akar tenni azért, hogy megtartsa pozícióját - jövőre pedig el akarja kerülni, hogy hasonló helyzetbe kerüljön

részletek

A várandós csapatfőnök nem utazik több versenyre

A Williams istállót irányító Claire Williams kihagyja a szezon hátralevő nagydíjait, a 41 éves vezető első gyermeke születése miatt vonul szabadságra.

részletek

A Williams ijesztőnek találta pilótái küzdelmét

Lance Stroll és Felipe Massa az F1-es Olasz Nagydíj utolsó köreiben közelharcot vívott egymással - stresszes pillanatokat okozva a várandós Claire Williamsnek.

részletek

Mit mond a Williams vezetője Alonsóról?

Továbbra is tartja magát a „Fernando Alonso a Williamshez igazol 2018-ra”-pletyka az F1-ben, a grove-iak helyettes csapatvezetője pedig úgy érezte, ideje tiszta vizet önteni a pohárba.

részletek

Amikor az F1-es paddock kérdez Claire Williamstől

Ha a sportág szereplői lehetőséget kapnak arra, hogy egy másik F1-es személyiségtől kérdezzenek a sajtón keresztül, általában nem fogják vissza magukat - így volt ez a grove-iak helyettes csapatvezetőjével is.

részletek

Így mentették meg Frank Williams életét

Kedden este tartották a Frank Williams életét bemutató dokumentumfilm premierjét Londonban, természetesen a grove-i F1-es istálló jelenlegi és egykori tagjainak jelenlétében.

részletek

Williams: Massa és Stroll jövőre is?

A grove-i F1-es istálló szerény teljesítményt nyújtott Spielbergben, de legalább mindkét pilóta behozta az FW40-est pontszerző helyre - stabil teljesítményük miatt a következő szezonban is számítanak rájuk a csapatnál.

részletek
Olvastad már?