Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 28. péntek

ClaireWilliams

A változások ellenére is ambiciózus a Williams

Néhez dolga lesz idén a Williams F1-es csapatának, hiszen amellett, hogy vissza szeretnének kerülni a közvetlen élmezőnybe, nagyon sokan pályáznak a pozíciójukra - Claire Williams egyelőre magabiztos.

részletek

Di Resta marad az F1 közelében

Egyes csapatoknál a tartalékpilótának is jut valamennyi a rivaldafényből, s benne vannak a köztudatban, máshol viszont csak akkor hallunk róluk, ha megújítják szerződésüket…

részletek

Massa volt az ideális választás a Williams számára

A visszavonulását az ősszel bejelentő brazilt Valtteri Bottas átigazolása miatt mégis láthatjuk még idén az F1-ben – Claire Williams elárulta, miért örül, hogy sikerült megállapodniuk a brazillal.

részletek

Williams: A Ferrarihoz nem engedtük Bottast, most már muszáj volt

Valtteri Bottas Mercedeshez szerződésében közrejátszott, hogy Maranellóba igazolása részben a Williams miatt meghiúsult. Claire Williams meggyőződése, hogy a pilóta elengedésével nem ártott a csapatnak.

részletek

Mercedes: Nem volt biztos Bottas szerződtetése

Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója elárulta, egyáltalán nem volt könnyű megszerezni a Williamstől Valtteri Bottast, sokszor úgy érezték, új pilóta után kell nézniük.

részletek

A Williams továbbra sem reagál a pletykákra

A Williams már felfedte 2017-es autóját, azonban az még továbbra is bizonytalan, hogy Paddy Lowe csatlakozik-e a csapathoz az idei F1-es szezonban.

részletek

Ferraris exmérnököt igazolt a Williams is

Úgy tűnik, a volt Ferrari-mérnökök napja a mai: azok után, hogy James Allison hivatalosan is technikai igazgató lett a Mercedesnél, a Williams szert tett a brit korábbi ferraris kollégájára.

részletek

Izgalmas pénzügyi jövő vár a Williamsre

Az egykor élcsapatok közé tartozó Williams hosszú évek óta harcol a gyári, ergo gazdagabb alakulatokkal, de Liberty Media tervei őket is reménnyel töltik el az F1 és saját jövőjüket illetően.

részletek

A Williams nem téveszti szem elől Bottast

Rég volt a Williamsnek olyan hosszú ideig szereplő pilótája, mint a gárda tagjaként 2012-ben tesztelő, majd 2013-tól versenyző Bottas - Claire Williams úgy véli, továbbra is árgus szemekkel fogják követni pályafutását.

részletek

Két okból nem igazolhatott fiatalt a Williams

A hírek szerint két egymástól független oka is volt annak, hogy a Williams nem igazolhatta le Pascal Wehrleint Lance Stroll mellé: a Martini mellett ezt a kanadai ifjonc szerződése sem tette lehetővé.

részletek

Massa el sem hitte, mit kér tőle a Williams

Felipe Massa saját elmondása szerint Nico Rosberg bejelentése után sokáig még nem is sejtette, hogy neki is jut szerep az idei F1-es mezőnyben, és nehéz volt visszaszívnia korábbi döntését.

részletek

Massa: A rajongók miatt tértem vissza

Mikor Felipe Massa a Brazil Nagydíjon – melyet mindenki utolsó hazai versenyének hitt – kiesett, a rajongók tapsviharral kísérték útját vissza a bokszba. A pilóta elárulta, részben épp miattuk döntött a visszatérés mellett.

részletek
Olvastad már?