Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 16. szerda

ClaireWilliams

Így mentették meg Frank Williams életét

Kedden este tartották a Frank Williams életét bemutató dokumentumfilm premierjét Londonban, természetesen a grove-i F1-es istálló jelenlegi és egykori tagjainak jelenlétében.

részletek

Williams: Massa és Stroll jövőre is?

A grove-i F1-es istálló szerény teljesítményt nyújtott Spielbergben, de legalább mindkét pilóta behozta az FW40-est pontszerző helyre - stabil teljesítményük miatt a következő szezonban is számítanak rájuk a csapatnál.

részletek

A Williams reagált a Honda-hírekre

Nemrég terjedt el a sajtóban a hír, hogy a grove-i F1-es istálló a japánok motorjait használhatja jövőre - a gárda helyettes csapatfőnöke tisztázta, hányadán is állnak velük.

részletek

„Stroll minden kétkedője tévedett”

Nem fognak rajta a negatív megjegyzések, és csupán hét versenybe telt bizonyítania: a Williams szerint első pontszerzése után már nyilvánvaló, Lance Strollnak helye van az F1-ben.

részletek

Még több ilyen eseményt a rajongóknak!

A Williams pénteken, Silverstone-ban ünnepelte fennállása 40. évfordulóját, több mint 40 ezer F1-rajongó részvételével - a grove-iak helyettes csapatfőnöke szerint több ilyen rendezvényre lenne szükség.

részletek

Williams: Raikkönen és Vettel sem a csúcson kezdte!

A grove-i F1-es istálló csapatfőnök-helyettese az utóbbi hetek kritikái után védelmébe vette fiatal versenyzőjét, mondván, a Ferrari jelenlegi pilótái sem így indították karrierjüket.

részletek

A Williams megtalálta eddigi legnagyobb erősítését

Paddy Lowe az elmúlt három F1-es szezonban kulcsszerepet játszott a Mercedes világbajnoki címeiben, ezért érthető, ha érkezése komoly motivációt jelent a grove-iak számára.

részletek

A változások ellenére is ambiciózus a Williams

Néhez dolga lesz idén a Williams F1-es csapatának, hiszen amellett, hogy vissza szeretnének kerülni a közvetlen élmezőnybe, nagyon sokan pályáznak a pozíciójukra - Claire Williams egyelőre magabiztos.

részletek

Di Resta marad az F1 közelében

Egyes csapatoknál a tartalékpilótának is jut valamennyi a rivaldafényből, s benne vannak a köztudatban, máshol viszont csak akkor hallunk róluk, ha megújítják szerződésüket…

részletek

Massa volt az ideális választás a Williams számára

A visszavonulását az ősszel bejelentő brazilt Valtteri Bottas átigazolása miatt mégis láthatjuk még idén az F1-ben – Claire Williams elárulta, miért örül, hogy sikerült megállapodniuk a brazillal.

részletek

Williams: A Ferrarihoz nem engedtük Bottast, most már muszáj volt

Valtteri Bottas Mercedeshez szerződésében közrejátszott, hogy Maranellóba igazolása részben a Williams miatt meghiúsult. Claire Williams meggyőződése, hogy a pilóta elengedésével nem ártott a csapatnak.

részletek

Mercedes: Nem volt biztos Bottas szerződtetése

Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója elárulta, egyáltalán nem volt könnyű megszerezni a Williamstől Valtteri Bottast, sokszor úgy érezték, új pilóta után kell nézniük.

részletek
Olvastad már?