Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 23. péntek

ClaireWilliams

Williams: Nem igaz, hogy Kubica gyorsabb volt

Sűrűn találkozunk azzal a kijelentéssel, hogy Robert Kubica jobban teljesített a barcelonai teszteken, mint a Williams két állandó pilótája. A csapat szerint teljesen mellőzi a körülményeket, aki ilyet állít.

részletek

McLaren-Williams háború a szponzorokért?

A Williams csapatfőnöke szerint a McLaren vezérigazgatója áthágott egy korábbi megállapodást. A szponzorok átcsábítását nem veszi jó néven és nem is hagyja magát Claire Williams.

részletek

A Williams kivárja Massa döntését

Jelenleg fontosabb dolgok is vannak a csapatnál, hiszen ádáz csata folyik a konstruktőri bajnokság ötödik pozíciójáért. A Williams szeretné megtartani ezt a helyet, melyre igen sok a jelentkező.

részletek

Nagyon ambiciózus 2018 előtt a Williams

Noha remek monzai teljesítményével megőrizte ötödik helyét a tabellán, a grove-i F1-es alakulat mindent meg akar tenni azért, hogy megtartsa pozícióját - jövőre pedig el akarja kerülni, hogy hasonló helyzetbe kerüljön

részletek

A várandós csapatfőnök nem utazik több versenyre

A Williams istállót irányító Claire Williams kihagyja a szezon hátralevő nagydíjait, a 41 éves vezető első gyermeke születése miatt vonul szabadságra.

részletek

A Williams ijesztőnek találta pilótái küzdelmét

Lance Stroll és Felipe Massa az F1-es Olasz Nagydíj utolsó köreiben közelharcot vívott egymással - stresszes pillanatokat okozva a várandós Claire Williamsnek.

részletek

Mit mond a Williams vezetője Alonsóról?

Továbbra is tartja magát a „Fernando Alonso a Williamshez igazol 2018-ra”-pletyka az F1-ben, a grove-iak helyettes csapatvezetője pedig úgy érezte, ideje tiszta vizet önteni a pohárba.

részletek

Amikor az F1-es paddock kérdez Claire Williamstől

Ha a sportág szereplői lehetőséget kapnak arra, hogy egy másik F1-es személyiségtől kérdezzenek a sajtón keresztül, általában nem fogják vissza magukat - így volt ez a grove-iak helyettes csapatvezetőjével is.

részletek

Így mentették meg Frank Williams életét

Kedden este tartották a Frank Williams életét bemutató dokumentumfilm premierjét Londonban, természetesen a grove-i F1-es istálló jelenlegi és egykori tagjainak jelenlétében.

részletek

Williams: Massa és Stroll jövőre is?

A grove-i F1-es istálló szerény teljesítményt nyújtott Spielbergben, de legalább mindkét pilóta behozta az FW40-est pontszerző helyre - stabil teljesítményük miatt a következő szezonban is számítanak rájuk a csapatnál.

részletek

A Williams reagált a Honda-hírekre

Nemrég terjedt el a sajtóban a hír, hogy a grove-i F1-es istálló a japánok motorjait használhatja jövőre - a gárda helyettes csapatfőnöke tisztázta, hányadán is állnak velük.

részletek

„Stroll minden kétkedője tévedett”

Nem fognak rajta a negatív megjegyzések, és csupán hét versenybe telt bizonyítania: a Williams szerint első pontszerzése után már nyilvánvaló, Lance Strollnak helye van az F1-ben.

részletek
Olvastad már?