Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 21. hétfő

Citroen

Nem 100%-ig elégedett a Citroennel Ogier

A hatszoros világbajnok szerint új autóján még bőven van mit javítani, de azt is hozzátette, hogy az alapvető stratégiája most is ugyanaz lesz majd, mint a korábbi években, a korábbi csapatainál.

részletek

Loeb a jövő évi visszatérését fontolgatja

Sebastien Loeböt újra éhessé tette a sikerre a múlt hétvégi, Katalán Ralin aratott elképesztő győzelme. Egyre vonzóbbnak tartja a lehetőséget, hogy 2019-ben is visszatérjen a WRC-be.

részletek

Seetroen: új szemüveg a Citroentől, amely visszaadja az utazás élvezetét

Hamarosan itt a várva várt nyaralás, amikor nyakunkba vesszük a világot. Ám a hosszú utakat megkeserítheti az utazási rosszullét, különösen most, hogy az okostelefonok és a tabletek jóvoltából még több lehetőségünk van a menet közbeni olvasásra. Európa-szerte több mint 30 millió ember szenved rendszeresen ettől a gyerekeket és felnőtteket egyaránt megviselő tünetegyüttestől. A kényelmet mindennél többre tartó Citroën a probléma orvoslására most kifejlesztette a SEETROEN-t, az első olyan szemüveget, amelyik véget vet az utazás alatti rosszullétnek.

részletek

Itthon is bemutatkozik az új C4 Cactus

A Citroen ma Magyarországon is bemutatja új kompakt modelljét, a megújult C4 Cactust. A modell gyökeres átalakuláson ment át: az alkalmazott technológiák és a motorkínálat terén lépést tart a kategória elvárásaival, ugyanakkor egyedi karakterével és rendkívüli kényelmével továbbra is kitűnik társai közül.

részletek

Idén 70 éves a Citroen "Kacsa"

A 2018-as Retromobile kiállítás alkalmából, amely február 7-11. között várja látogatóit Párizsban, a Citroen két ikonikus modellt állít a középpontba: az 1948-ban bemutatott 2CV-t, amely a 70. születésnapját ünnepli, és az 1968-ban piacra dobott Méharit, amely idén lesz 50 éves.

részletek

Menetpróba: C3 Aircross, kényelemre hangolva

Már kapható a kereskedésekben a legfrissebb Citroen szabadidőautó, ami stílusos, kényelmes és jól személyre szabható.

részletek

WRC: Újra nyert a Citroen, Ogier karnyújtásnyira a címtől

Balesetek helyett a Katalán Ralin Kris Meeke domináns tempójával hívta fel magára a figyelmet. Neuville kiesett, Ogier dobogón végzett, így már a következő hétvégén bebiztosíthatja ötödik vb-címét.

részletek

Három új modellel készül a Citroen!

A 2017-es Frankfurti Autószalonon a Citroen a szabadidő-autók piacán indított offenzívájának konkrét lépéseként bemutatja az ÚJ C3 AIRCROSS kompakt SUV-t: az újdonság az egyterűekre jellemző helykínálattal és variálhatósággal, kivételes kényelemmel és a legújabb csatlakoztatási technológiákkal büszkélkedhet.

részletek

Folytatódik Sébastien Loeb és a PSA együttműködése

A Versaille Satory-ban létrehozott PSA Motorsport, amely magában foglalja a Peugeot Sport, a Citroën Racing és a DS Performance egységeit, rövidesen az első születésnapját ünnepli.

részletek

WRC: Totális hazai dominancia a Finn Ralin

A világbajnok már kiesett, fő kihívója alig nyolcadik, ellenben két finn újonc ott van a dobogón - az első ötben négy hazai pilóta található, a sztárok egyáltalán nem brillíroznak.

részletek

Bennani nyert, Norbi hetediknek jött fel

Mehdi Bennani győzelmével zárult az első futam Vila Realban. A hazai közönség előtt autózó Monteiro lett a második, míg a harmadik helyre Thed Björk ért be a Volvóval.

részletek

Bátor dizájn, kivételes helykínálat - C3 Aircross

A C5 Aircross bemutatása után az SUV-piacon indított nemzetközi offenzíva következő lépését most az új C3 Aircross jelenti a Citroen számára. Az új generációs kompakt szabadidő-autó markáns küllemével és tekintélyes belméretével erőt és frissességet sugároz.

részletek
Olvastad már?