Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 19. szerda

Chevrolet

229 élen töltött kör sem volt elég a győzelemhez az IndyCarban

Hiába nézett ki úgy, hogy sétagalopp lesz a bajnoki címvédő Josef Newgarden számára az idei IndyCar-szezon negyedik oválversenye, az amerikait hihetetlen pech sújtotta. A furcsa végjáték James Hinchcliffe-nek jött ki legjobban.

részletek

Rommá tört biztonsági autó és Hunter-Reay-győzelem az IndyCar vasárnapi versenyén Detroitban

Bizarr közjátékkal indult a 2018-as IndyCar-szezon detroiti duplafordulójának második futama, miután a pace car vendégvezetője elmért egy kanyart és ripityára törte a rá bízott Chevyt. A futamot végül Hunter-Reay nyerte.

részletek

Nagyon erős IndyCar-motorok jönnek

2021-től nem csak a Formula-1-ben, hanem a tengerentúli bajnokságban is új motorszabályokat vezetnek be. A 900 lóerőt is átlépő, az F1-nél jóval olcsóbb egységektől új gyártók érkezését is várják.

részletek

Chevrolet-reklámban vagánykodik Felipe Massa

A most már valószínűleg végleg visszavonult brazil F1-es nem vesztegette az idejét: az egyperces videóban az interlagosi versenypályán méri össze tudását egy bevásárlás után.

részletek

Az Alfa Romeo az IndyCarban?

A Fiat Chrysler csoport főnöke, Sergio Marchionne szerint a legkevésbé sem kizárt, hogy az Alfa Romeóval a tengerentúli IndyCar sorozatban is részt vegyenek a jövőben, ahol tárt karokkal várnák.

részletek

A Volvo és a Honda idén sem kapja el a Citroent?

A WTCC 2012-es évi világbajnoka, Rob Huff optimistán várja a szezont, miután múlt héten egy kétnapos teszt mind a négy gyakorlásán az első helyen végzett - a Volvo és a Honda lesz a nagy ellenfél.

részletek

Esélylatolgatás a 2017-es Indycar szezonra

Küszöbön az idei 17 futamos Indycar idény első futama St. Petersburgban. Vasárnap máris kezdés. Nézzünk egy kis kitekintést a tengerentúlra, ki lehet veszélyes idén a címvédő Simon Pagenaud-ra!

részletek

Pagenaud a Ganassitól fél

Az IndyCar sorozat címvédője, a francia Simon Pagenaud nem hiszi, hogy megmarad a Penske istálló dominanciája erre a szezonra is. A Ganassi csapattól tart leginkább.

részletek

650 lóerőnél már két légzsákra van szükség

A Chevrolet Corvette Z06-osa bizony ekkora teljesítményre képes, ezért a kelleténél nagyobb biztonsági felszerelés kell az autóba...

részletek

Az IndyCar is "visszacsinálja" a szabályait

Három évnyi tündöklés és bukdácsolás után 2017 végén búcsúznak az IndyCar jelenlegi aerodinamikai csomagjai, amelyek tavaly óta számos bajt hoztak és ellentétet szültek a Honda és a Chevrolet között.

részletek

"Mobilkemping" - Chevy Silverado High Desert

Tovább bővült az egyik legkeményebb és legsokoldalúbb, full-size méretű pick-up repertoárja, ággyá alakítható innovatív tárolórekeszével kifejezetten ideális választás lehet a szabadidejüket aktívan eltöltő ügyfelek számára.

részletek

Egy nem várt esemény - Chevrolet Camaro Z/28

A Motor 1 magazin videóján jól látható, ahogy a kanyarból kijövet a Camaro Z28 hátsó kerekei leblokkolnak, majd ezután irányíthatatlanul a pályát szegélyező védőkorlátba csapódik. Nem tudni, hogy a pilóta hibázott-e, vagy netán valamilyen más mechanikai problémája akadt az autónak. Mindenesetre nem szenvedett túl komoly károkat, s szerencsére a pilóta és az utasa is megúszta sérülések nélkül az ütközést. Ugyanakkor a sérült autót villámgyorsan eltakarták a kíváncsi tekintetek elöl, majd egy kamionnal elszállították. Hamarosan folytatódhat is a tesztelés. (forrás: motor1.com)

részletek
Olvastad már?