Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 20. hétfő

Button

Button óriási segítség volt a McLarennek

A 2017-es szezon végével hivatalosan is véget ér Jenson Button megbízatása a McLarennél, a wokingi versenyigazgató, Eric Boullier pedig nem győzte méltatni eredményeit.

részletek

Button már nem a McLaren csapattagja

A korábbi világbajnok szerződésében versenyzési opció is szerepelt 2018-ra, Lando Norris kinevezése tartalékpilótának azonban azt jelenti, hogy legfeljebb nagykövetként marad a McLarennél.

részletek

Egy F1-es pilóta életének árnyoldalai

Pénz, siker, csillogás - a felszín ennyit mutat meg a Forma-1-es versenyzők életéből, azonban Jenson Button rámutatott, hogy még visszavonult pilótaként sem könnyű normális életet élni.

részletek

Nem mindig ünnepel a dobogón a világbajnok

Különös, de nem egyedülálló eset, hogy Lewis Hamilton egy 9. helyezéssel nyer világbajnoki címet. Korábban többek között Vettel, Schumacher, Senna és Prost is járt hasonlóan némelyik győzelménél.

részletek

„Hamilton olyan jó, mint Senna vagy Schumacher”

Lewis Hamilton egyik korábbi nagy riválisa, Felipe Massa úgy véli, a háromszoros világbajnok brit pilóta megérdemli, hogy a Formula-1 legnagyobbjai között emlegessék, rászolgált erre.

részletek

Öt fantasztikus beugrás az F1-ben

Brendon Hartley nagy lehetőséget kapott a sorstól, hogy a Toro Rosso autóját vezetheti Austinban versenyen is. Korábban több pilóta visszatérése is nagyot szólt, Schumacher is beugróként kezdte.

részletek

Button bevallotta: Majdnem a Toro Rossóhoz igazolt 2009-ben

Mielőtt világbajnokká vált volt a 2009-es F1-es szezon végén, a brit pilóta majdnem állás nélkül maradt arra a szezonra, ezért minden opciót számításba vett a Honda kivonulása után.

részletek

Button emlékei a „beképzelt s***fej” Ralf Schumacherről

Michael Schumacher öccse nem örvendett nagy népszerűségnek az F1-es paddockban, Jenson Button önéletrajzi könyvében pedig felelevenítette első élményét a német pilótáról.

részletek

"Én nem ezt mondtam" - Button Hamiltonról

Pár napja látott napvilágot egy interjú, melyben az ex-F1-est úgy állították be, mintha magát Hamiltont nevezte volna furcsának. Button ezt cáfolta, és hozzátette, valójában honfitársának szurkol.

részletek

Button új szerepbe kerülhet a McLarennél

2009 világbajnoka mindenképp versenyezni szeretne valahol, ám ez szinte biztos, hogy nem az F1 lesz - ez azonban még nem jelenti azt, hogy egykori csapata ne számítana rá valamilyen téren.

részletek

Button szerint Alonso jobb, mint Hamilton

Jenson Button az utóbbi időben kissé szabadabban nyilatkozik pilótatársairól, hogy már a pályán nemigen találkoznak egymással. Rámutatott, miért volt jobb Alonso, mint brit honfitársa.

részletek

Button: Apám halálával kihunyt belőlem az F1 szeretete

Hamarosan megjelenő életrajzi könyvében Jenson Button számtalan érdekességet és el nem árult titkot idéz fel karrierjéről - többek között azt, hogy édesapja halála közvetetten hozzájárult visszavonulásához.

részletek
Olvastad már?