Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

Button

Kevésbé ismert tények a McLarenről

A McLaren színeiben Formula-1-es világbajnokságot nyert pilóták nevét többen is kívülről fújják, ám vannak jóval kevésbé ismert, ám érdekes adatok és tények a nagymúltú vállalatról.

részletek

Így szerepelt Hamilton a csapattársai ellen

Egy Formula-1-es versenyző számára elsődleges feladat, hogy a csapattársát legyőzze. Lewis Hamilton ezt a házi feladatot rendkívül jó százalékkal oldotta meg eddig, ez sikereinek egyik titka.

részletek

Button: Hamiltonnál gyorsabb még nem ült F1-es autóban

Egyetlen világbajnoki címét 2009-ben Brawnnal szerezte, mégis McLarennel elért győzelmeire legbüszkébb Jenson Button: a kihívást kereste, mikor vállalta, hogy Lewis Hamilton csapattársa legyen.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év poénja

Tizenkét részes sorozatunk végéhez érkezve kicsit könnyedebbre vesszük a figurát, hiszen ezúttal azokat a mozzanatokat keressük a 2017-es szezonból, amelyek a legjobban megnevettettek minket.

részletek

Nem feledkeztek meg Schumacherről

2013 óta december 29-e sajnálatos módon mindenkiből rossz érzéseket csal elő Michael Schumacher borzalmas síbalesete miatt. Négy év után sem feledkeztek meg a bajnokról.

részletek

2017 első félévének érdekesebb mérföldkövei

Az idei szezon első fele sem szűkölködött statisztikai érdekességekben. Miben érte utol Jenson Button Michael Schumachert, miben volt különleges a Hungaroring? Az F1 mindig hoz furcsaságokat.

részletek

Button versenyzési láza visszatért

Saját elmondása szerint Jenson Button a lehető legjobban tette, hogy kihagyta ezt az évet a Formula-1-ben, ugyanis ismét teljes mértékben visszatért a motorsportok iránti rajongása.

részletek

Megtalálta új szériáját Jenson Button

A 2009-es F1-es világbajnok tavaly csak hébe-hóba versenyzett, jövőre azonban újra állandó pilóta lesz – Japánban fogja végigteljesíteni a szezont, a Honda alkalmazásában.

részletek

Button legszebb pillanatai

Jenson Button végképp lezárta Formula-1-es karrierjét, elköszönt a McLaren istállótól. Szenzációs eseményekben nem szűkölködött hosszú pályafutása, ezeket idézzük most fel.

részletek

Button óriási segítség volt a McLarennek

A 2017-es szezon végével hivatalosan is véget ér Jenson Button megbízatása a McLarennél, a wokingi versenyigazgató, Eric Boullier pedig nem győzte méltatni eredményeit.

részletek

Button már nem a McLaren csapattagja

A korábbi világbajnok szerződésében versenyzési opció is szerepelt 2018-ra, Lando Norris kinevezése tartalékpilótának azonban azt jelenti, hogy legfeljebb nagykövetként marad a McLarennél.

részletek

Egy F1-es pilóta életének árnyoldalai

Pénz, siker, csillogás - a felszín ennyit mutat meg a Forma-1-es versenyzők életéből, azonban Jenson Button rámutatott, hogy még visszavonult pilótaként sem könnyű normális életet élni.

részletek
Olvastad már?