Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 28. vasárnap

Button

Hamilton elégedett, Button viszont ütközött

Lewis Hamilton a 13. helyről kiváló versenyt futott és a 7. helyig verekedte előre magát. Jenson Button beugrása nem sikerült jól, a bokszutcai rajt után nehéz verseny, majd karambol Wehrleinnal.

részletek

Monacói Nagydíj – A rajtrács

Idén már második alkalommal sajátítja ki az első sort a Ferrari, miközben az egyik Mercedes csak a mezőny közepéről startolhat – mutatjuk, ki honnan vághat neki az idei hatodik F1-es futamnak.

részletek

Button: Ez a leggyorsabb McLaren, amit valaha vezettem

Mondja a versenyző, aki az utolsó helyről rajtol a vasárnapi futamon, de persze a megfelelő kontextusban kell értelmezni a McLarenhez egy futamra beugró Jenson Button szavait, akit komolyan lenyűgözött az új szabályok hatása.

részletek

Button: Vegyes érzések uralkodnak bennem

Jenson Button a McLarennél Alonsót helyettesíti a Monacói Nagydíjon, és a legjobb tíz között végzett az időmérő edzésen. A brit motorcsere miatt mégis a mezőny végéről rajtolhat el.

részletek

Button 15 helyes rajtbüntetésben részesül

Jenson Button egy versenyes beugrása nagy valószínűséggel nem lesz számára nagy élmény, ugyanis motorcsere miatt 15 helyes rajtbüntetés vár rá Monacóban. Alonso jól döntött?

részletek

Raikkönen, Vettel, Button és Perez is elkapta a falat Monacóban

Monacóban mindenki keresi a határait és kihasználni a pálya utolsó centiméterét is. Raikkönen, Vettel, Button és Perez kicsit túl is ment ezen, szerencséjükre az autójuk megúszta.

részletek

Button: Nem hiányzott a vezetés az F1-ben

Ugyanakkor kiváltságnak tartja, hogy rajthoz állhat Monacóban. A 2009-es világbajnok bevallotta: a második edzésen szembesült csak igazán azzal, mennyivel gyorsabbak lettek idén az autók.

részletek

„Alonso imádja a médiafigyelmet”

Korábbi csapattársa szerint Fernando Alonso a vezetésnél is jobban élvezheti azt a figyelmet, ami körülveszi őt a tengerentúlon, „hiszen mind tudjuk, mennyire szereti Fernando a sajtót…”

részletek

Button: Le Mans, NASCAR, WRX igen, Indy nem!

A Fernando Alonso helyére beugró 2009-es világbajnok elmondta: az autóversenyzés számos szakága érdekli, s az oválpályáktól sem idegenkedik, de az Indy 500-on sosem indulna el.

részletek

Button: Haszontalan lett volna tesztelnem

A McLaren hétvégén egy alkalomra visszatérő F1-es pilótáját sokat kritizálták azért, mert nem próbálta ki a csapat idei autóját - ő azonban 100%-osan felkészültnek érzi magát.

részletek

Button csak szórakozni tér vissza

A Monacói Nagydíj egyszeri alkalom lesz, hangsúlyozta Jenson Button. Elmondása szerint már nevetséges, mennyien akarták, hogy idén is folytassa az F1-ben.

részletek

A Honda szerint Monacóban kiváló eredményük lehet

A McLaren-Honda jelentős tempójavuláson esett át a Spanyol Nagydíj hétvégéjén és talán lassan a megbízhatóság is meglesz. Monacóban a pálya jellege és az új frissítések miatt kiugró eredményt várnak.

részletek
Olvastad már?