Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 18. hétfő

Button

Button számára csak a csalódás maradt

Jenson Button alig várta, hogy elrajtolhasson a Le Mans-i 24 órás versenyen, ám reményei a jó eredményre szertefoszlottak, mielőtt egyáltalán autóba ülhetett volna. Pedig a tempó egészen kiemelkedő.

részletek

Button hátast dobott első éjszakai köreitől

Le Mans-ra készülve élete első éjszakai etapját teljesítette Jenson Button, aki sötétben versenyezve úgy érzi, mintha bizonyos kanyarokban kétszeresére gyorsult volna alatta az autó.

részletek

Másodszor is megnősül Jenson Button

A Formula-1 2009-es világbajnoka korábban egy évig volt házas. Instagram-posztjában tudatta a világgal, hogy eljegyezte barátnőjét, a korábbi playmate Brittny Wardot.

részletek

F1-Archív: Button a legjobbnak hiszi magát

A világbajnoki címtől akkor még nagyon messze álló BAR-os ambiciózus nyilatkozata mellett Ralf Schumacher és Alonso szócsatája, a Red Bull F-csatornája, valamint Montoya és Villeneuve tűrhetetlen beszólásai is bekerültek a hírekbe június 11-én.

részletek

F1-Archív: Hagyják nyugton a McLaren-Hondát!

Bemutatkozik az Formula-1 hivatalos „sörpartnere”, Schumacher nem adja fel, Brawn szívesen látna nőket az száguldó cirkuszban – az elmúlt két évtized június 9-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

Button: Ez egy más világ, de boldog vagyok

A Formula-1 korábbi brit világbajnoka pályafutása első 24 órás Le Mans-i megmérettetésére készül, és az első teszt eredményét kielégítőnek tartja.

részletek

Button Alonso ellen harcol Le Mans-ban

Fernando Alonso mellett Jenson Button is életében először indul a Le Mans-i 24 órás versenyen, mindketten az LMP1-es kategóriában, de külön csapatban. Az egykori csapattársak újra csatázhatnak.

részletek

F1-Archív: Irvine összecsinálta magát

A Ferrari-pilóta egy repülőbalesetet úszott meg ép bőrrel. Elásta a csatabárdot Villeneuve és Button, Hamilton ügyesen kibújt az alól, hogy a Mercedes új balhéjáról beszéljen, Schumacher szíve pedig mindig vörös marad: ezeket a híreket olvashattuk május 28-án 1999 óta.

részletek

Button: Nincs esélyük Hamilton ellen

Jenson Button nem tudja elképzelni, hogy bárki is elvehetné idén Lewis Hamilton ötödik világbajnoki címét. A brit ezt egyszerűen azzal indokolja, hogy honfitársa a világ legtehetségesebb pilótája.

részletek

Button: Jobbat nem is kívánhatnék

Formula-1-es pályafutása befejezését követően a japán Super GT bajnokságba igazolt Jenson Button kitűnően érzi magát a bőrében és sikeres. A bajnokságban is átvették a vezetést.

részletek

Button a Ferrariba menne Ricciardo helyében

Daniel Riccardónak fontos döntést kell meghoznia a 2019-es szezon előtt, de korábbi Formula-1-es világbajnok Jenson Button szerint szerencsés helyzetben érezheti magát a Red Bull ausztrál pilótája.

részletek

Button: A McLaren kissé elkiabálta magát

Jenson Button, 2009 Formula-1-es világbajnoka szerint a McLarennél meggondolatlanok voltak, mikor a szezon elején azt hangoztatták, hogy az övék a legjobb karosszéria.

részletek
Olvastad már?