Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 26. szerda

Button

Grosjean gyorsabb lenne, mint Button?

Szokatlan összehasonlítás, amikor egy világbajnok és egy rutinos, de futamot egyelőre nem nyerő pilóta között vonnak párhuzamot. Magnussen mindkettejüknek volt csapattársa, így meg tudja ítélni. Valóban így lenne?

részletek

Button: Lépjenek már túl az egészen!

A Monacóban valószínűleg utolsó F1-es futamát teljesítő brit pilóta nagyon élvezte az Azerbajdzsáni Nagydíjat, és szerinte ideje továbblépni Sebastian Vettel és Lewis Hamilton incidensén.

részletek

Button visszavonult, de a kedvese még nem!

Brittny Ward, az F1 visszavonult 2009-es világbajnokának párja sosem a szégyenlősségéről volt a híres – körülnéztünk a közösségi oldalain, mit mutatott meg magából az elmúlt időszakban.

részletek

Retro – Button-csoda négy óra után

Az F1 történetének legnagyobb klasszikusai között tartják számon a 2011-es Kanadai Nagydíjat, méghozzá teljes joggal: győzelem két ütközést, egy orrkúpcserét, egy defektet és egy büntetést követően.

részletek

Épülhet-e F1-es autó egyetlen pilóta köré?

A múltban többször előfordult már, hogy egy-egy autó az adott csapat egyik, vagy másik pilótájának feküdt jobban, de vajon valóban lehet-e külön egyetlen versenyzőre szabni egy modellt?

részletek

Híres F1-es pilóták nagyon fiatalon

Láttad már az apró Jenson Buttont, Lewis Hamiltont, Nico Rosberget és Sebastian Vettelt? Óriási felvételek a később nagy versenyzővé váló pilóták gyerekkorából.

részletek

Button elindul az utolsó suzukai ezresen

Nyáron rendezik az utolsó suzukai 1000 kilométeres versenyt – a japán Super GT-széria csúcseseményén pedig egy igazi szupersztár is ott lesz a Honda képviseletében: Jenson Button visszatér Keletre.

részletek

A McLaren tovább javulhat Kanadában?

Negatív rekordot állított fel eddig 2017-ben a McLaren, hat futam után is még pont nélkül állnak a wokingiak. Az utóbbi két versenyen azonban már néha villantani is tudtak, Kanadában is javulásra számítanak.

részletek

Button sejti, kiket szerződtetett jövőre a McLaren

A brit pilóta dicstelenül, Pascal Wehrlein falba állításával fejezte be a Monacói Nagydíjat, és könnyen lehet, hogy F1-es pályafutását is. Most viszont csapata pilótáiról elmélkedett.

részletek

Button felfedte, hova szerződne szívesen

Jenson Button 2016 végén kvázi visszavonult a Formula-1-től, ám az elmúlt hétvégén beugróként helyettesítette Alonsót, nem is rosszul, bár célba érnie nem sikerült. Most ismét beszélt terveiről, amiben sok érdekességet is találhatunk.

részletek

A Sauber főnöke nagyon dühös Buttonra

2009 F1-es világbajnoka amatőr manőverrel falra kente fiatal társát, Pascal Wehrleint, a hinwili istálló első embere pedig nagyon bosszús a brit hibája miatt.

részletek

Alonso máris előretervezget

Az indianapolisi kitérő után Fernando Alonso azonnal belevetette magát a Formula-1-es mindennapokba, máris a következő nagydíjra, Kanadára készül. Beszélt arról is, mit vár a következő futamtól és Monacót is megemlítette.

részletek
Olvastad már?