Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 24. kedd

Button

Jenson Button alaposan kiosztotta Carmen Jordát

A 2009-es F1-es világbajnok nem rejtette véka alá a véleményét a női versenyző legutóbbi nyilatkozatával kapcsolatban, oda is szúrt neki egyet mondandója végén.

részletek

A Formula-1 leghűségesebb pilótái

A száguldó cirkuszban is előfordul, hogy egy pilóta neve hosszú éveken át összeforr csapatával. De ki volt a leghűségesebb az elmúlt évtizedekben? Schumacher, Hakkinen, Massa, Coulthard?

részletek

Különös egybeesések a Formula-1-ben

A Formula-1 1950 óta íródó történelmében különleges, időnként megmagyarázhatatlan érdekességek is történnek. A gyűjtésből nem maradhat ki Alonso, Button, Raikkönen és Hamilton sem.

részletek

Alonso: Nem volt válaszom a pisilős kommentre

A 21. század Formula-1-ében a pilóták már nemcsak a versenypályán, de élőben közvetített nyilatkozatokban is gyakran nehéz helyzetbe hozzák egymást. Ezt 2017-ben Jenson Button emelte mesteri szintre, amire most Fernando Alonso emlékezik vissza.

részletek

Button humoros ünneplése

Ha Jenson Button és Daniel Ricciardo összekerül, annak csak viccelődés lehet a vége. Pláne, ha mindez a brit születésnapi buliján történik. Nem is kellett csalódnunk a két humorzsákban.

részletek

A Honda leghűségesebb versenyzője

Hatalmas nevek versenyeztek a száguldó cirkuszban Hondával az elmúlt évtizedekben. Legkitartóbb pilótájuk azonban kétségkívül Jenson Button, aki pályafutása felét a japánokkal töltötte.

részletek

Kevésbé ismert tények a McLarenről

A McLaren színeiben Formula-1-es világbajnokságot nyert pilóták nevét többen is kívülről fújják, ám vannak jóval kevésbé ismert, ám érdekes adatok és tények a nagymúltú vállalatról.

részletek

Így szerepelt Hamilton a csapattársai ellen

Egy Formula-1-es versenyző számára elsődleges feladat, hogy a csapattársát legyőzze. Lewis Hamilton ezt a házi feladatot rendkívül jó százalékkal oldotta meg eddig, ez sikereinek egyik titka.

részletek

Button: Hamiltonnál gyorsabb még nem ült F1-es autóban

Egyetlen világbajnoki címét 2009-ben Brawnnal szerezte, mégis McLarennel elért győzelmeire legbüszkébb Jenson Button: a kihívást kereste, mikor vállalta, hogy Lewis Hamilton csapattársa legyen.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év poénja

Tizenkét részes sorozatunk végéhez érkezve kicsit könnyedebbre vesszük a figurát, hiszen ezúttal azokat a mozzanatokat keressük a 2017-es szezonból, amelyek a legjobban megnevettettek minket.

részletek

Nem feledkeztek meg Schumacherről

2013 óta december 29-e sajnálatos módon mindenkiből rossz érzéseket csal elő Michael Schumacher borzalmas síbalesete miatt. Négy év után sem feledkeztek meg a bajnokról.

részletek

2017 első félévének érdekesebb mérföldkövei

Az idei szezon első fele sem szűkölködött statisztikai érdekességekben. Miben érte utol Jenson Button Michael Schumachert, miben volt különleges a Hungaroring? Az F1 mindig hoz furcsaságokat.

részletek
Olvastad már?