Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

Buemi

Buemi a pole-ban, Lopez remekül tért vissza

A hongkongi zűrzavar után mondhatni, visszaállt a rend a Formula-E erőviszonyaiban, viszont látványos hibáktól és balesetektől így sem volt mentes a Marrakesh ePrix időmérője.

részletek

Elveszett tehetségek

Az elmúlt években többen is berobbantak a Formula-1 világába, akikről azt állították, hogy akár világbajnoki címig vihetik. Ehhez képest, sajnos sokuk hamarosan egyszerűen eltűnt.

részletek

eStat: Vergne és Heidfeld nem tud nyerni!

A Formula–E 2017/18-as szezonjának évnyitója nemcsak szenzációs versenyt hozott, hanem számos statisztikai érdekességet is: Vergne és Heidfeld nemigen tud nyerni, míg Prost pontot nem szerezni képtelen.

részletek

WEC: Buemiék győztek, Hartley-ék világbajnokok

Bár a Toyota ismét gyorsabb volt, eldőlt az egyéni és konstruktőri cím is a Porsche javára. A márka egy GT-autója ütötte ki a vezető egységet a sanghaji 6 óráson.

részletek

Buemit elengedték volna, de nem a jövő évre

Sainz távozása után komoly találgatás ment, hogy ki helyettesíti a Toro Rossónál Gasly távollétében. Buemi neve is a kalapban volt, végül nem őt választották, pedig főnöke elengedte volna.

részletek

WEC: A Toyota nyerte a köd miatt kétszer leállított versenyt

Két piros zászló és hat biztonsági autó: az eső és köd jelentősen behatárolta az akciót Japánban. Hiába rajtolt az élről a 2-es Porsche, Hartley-ék nem lettek bajnokok Fujiban.

részletek

Prost: Kész botrány, hogy Buemi nincs az F1-ben

Sebastien Buemi évek óta nem tagja a Formula-1-es mezőnynek, pedig több szakértő szerint az egyik legnagyobb tehetséggel megáldott pilóta. Alain Prost kifejezetten hiányolja a svájci versenyzőt.

részletek

Lucas di Grassi a Formula-E harmadik bajnoka

Noha a bajnoki cím nem olyan izgalmas körülmények között dőlt el, mint az elmúlt két évben, a sors igazágot szolgáltatott, ugyanis két vereség után a brazil versenyző avanzsált az elektromos sorozat győztesévé.

részletek

Óriási feszültségek, Di Grassi az élre állt

A brazil a pole-ból indulva megnyerte az első montreali futamot, Buemi viszont „csak” a negyedik helyig tudott előrejönni a számára roppant kalandosan alakuló versenyen, így hatpontos hátrányba került a finálé előtt.

részletek

Akik F1-es bemutató közben is ütköztek

A Formula-1-es utcai bemutatókat mindig élvezi a közönség, pláne, ha a pilóta még össze is töri közben a gépet. Maldonado, Verstappen, Kobayashi és kollégái egy remek videós összeállításban, Buemi esete a legmeghökkentőbb.

részletek

Buemi és di Grassi – Újabb ütközés lóg a levegőben

Egy év eltelt azóta, hogy a Formula-E két gigásza a 2016-os szezonzárón összeütközött, és a szituáció idén is hasonlóan kiélezett kettőjük között. Leszámítva, hogy Sebastien Buemi most már úgy érzi, átlát Lucas di Grassi szándékain és személyiségén.

részletek

FE: Rosenqvist első, de Buemi nyert Berlinben

Az ifjú svéd mindent megtett, hogy ismételni tudjon a németországi második futamon: a csapattársával való bokszutcai affér, valamint az érte kapott büntetés viszont meghiúsította terveit.

részletek
Olvastad már?