Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 23. hétfő

Buemi

Buemi csalódott, legyőzték a gyári Renault-t

A bajnokságban már egyre előkelőbb helyen tanyázik Sebastien Buemi, ám mégis csalódott, hogy a gyári Renault alakulatot legyőzte a partnercsapat mindkét versenyzője. Az autója nem igazán jól működik.

részletek

Vergne kitartott a fináléban és az élre állt

A Formula-E történetének első kettős győzelmét hozta a chilei futam, amelyen André Lotterer a legvégsőkig támadta francia társát, aki azonban rajt-cél győzelmével a bajnokságban is átvette a vezetést.

részletek

Lotterer eldobta az esélyt, Vergne-é a pole

A háromszoros Le Mans-győztes legjobb idővel jutott be a Superpole-ba, ahol már az első kanyarban hibázott, így csapattársa húzta be a rajtelsőséget. Di Grassit büntették, Rosenqvist csak 14. lett.

részletek

Rosenqvist visszavágott Bueminek Marokkóban

A 2017-es verseny fordított forgatókönyvét játszotta le a Formula-E marrakeshi fordulóján Felix Rosenqvist és Sebastien Buemi. Ezúttal a svéd csípte el a győzelmet a hajrában, miközben a címvédő Lucas di Grassi ismét nullázott.

részletek

Buemi a pole-ban, Lopez remekül tért vissza

A hongkongi zűrzavar után mondhatni, visszaállt a rend a Formula-E erőviszonyaiban, viszont látványos hibáktól és balesetektől így sem volt mentes a Marrakesh ePrix időmérője.

részletek

Elveszett tehetségek

Az elmúlt években többen is berobbantak a Formula-1 világába, akikről azt állították, hogy akár világbajnoki címig vihetik. Ehhez képest, sajnos sokuk hamarosan egyszerűen eltűnt.

részletek

eStat: Vergne és Heidfeld nem tud nyerni!

A Formula–E 2017/18-as szezonjának évnyitója nemcsak szenzációs versenyt hozott, hanem számos statisztikai érdekességet is: Vergne és Heidfeld nemigen tud nyerni, míg Prost pontot nem szerezni képtelen.

részletek

WEC: Buemiék győztek, Hartley-ék világbajnokok

Bár a Toyota ismét gyorsabb volt, eldőlt az egyéni és konstruktőri cím is a Porsche javára. A márka egy GT-autója ütötte ki a vezető egységet a sanghaji 6 óráson.

részletek

Buemit elengedték volna, de nem a jövő évre

Sainz távozása után komoly találgatás ment, hogy ki helyettesíti a Toro Rossónál Gasly távollétében. Buemi neve is a kalapban volt, végül nem őt választották, pedig főnöke elengedte volna.

részletek

WEC: A Toyota nyerte a köd miatt kétszer leállított versenyt

Két piros zászló és hat biztonsági autó: az eső és köd jelentősen behatárolta az akciót Japánban. Hiába rajtolt az élről a 2-es Porsche, Hartley-ék nem lettek bajnokok Fujiban.

részletek

Prost: Kész botrány, hogy Buemi nincs az F1-ben

Sebastien Buemi évek óta nem tagja a Formula-1-es mezőnynek, pedig több szakértő szerint az egyik legnagyobb tehetséggel megáldott pilóta. Alain Prost kifejezetten hiányolja a svájci versenyzőt.

részletek

Lucas di Grassi a Formula-E harmadik bajnoka

Noha a bajnoki cím nem olyan izgalmas körülmények között dőlt el, mint az elmúlt két évben, a sors igazágot szolgáltatott, ugyanis két vereség után a brazil versenyző avanzsált az elektromos sorozat győztesévé.

részletek
Olvastad már?