Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 24. vasárnap

Brundle

Leclerc már most a Ferrari célkeresztjében?

A Sauber fiatal újonca egyre jobb benyomást tesz mindenkire az idei teljesítményével, és a tavalyi Formula-2-es bajnoki címe után a királykategóriában bizonyítja, ott a helye a legjobbak között.

részletek

Brundle: Kimi pályafutása végéhez ért

Bár jól kezdte az idényt, az utóbbi hetekben gyengébben teljesített Kimi Raikkönen. Martin Brundle pedig úgy érzi, eljött az idő, hogy a finn jégember az év végén visszavonuljon, lejárt az ideje.

részletek

Brundle szerint 2018 lesz Alonso hattyúdala az F1-ben

Az exversenyző, jelenleg az angol Sky szakkommentátoraként tevékenykedő Martin Brundle szerint Alonsónak ez az utolsó éve az F1-ben. Ezt egy vele folytatott beszélgetésre alapozza.

részletek

Marko: Wolff pofára fog esni Ricciardóval

A hétvégi futamgyőztes körül kering az F1-es pilótapiac: az olasz sajtó a Ferrarinál akarja látni, Toto Wolff Mercedes-főnök célozgat, a Red Bull tanácsadója Wolffot figyelmezteti, egy ex-F1-es pedig megbotránkoztató elmélettel áll elő.

részletek

"Verstappen többé már nem új fiú"

Martin Brundle szerint a Red Bull fiatalja már nem újonc, elég sok futamon rajthoz állt, türelmesebbnek kell lennie és hosszabb távon gondolkodnia a jövőben - de olyan nagyon azért ne fogja vissza magát.

részletek

Különleges Ausztrál Nagydíjak

Szinte felsorolhatatlanul sok olyan Ausztrál Nagydíjat találunk Melbourne 1996 óta írandó történelmében, ami örökre emlékezetünkbe vésődött. Ezekből csemegézünk így, a szezonnyitó előtt.

részletek

Kvjat: Tehetség vagy katasztrófa?

Nem egész négy szezont húzott le a Formula-1-ben Danyiil Kvjat, de nem lesz könnyű visszakerülnie. Egyes vélemények szerint igazi tehetség, mások szerint semmire sem jó.

részletek

"A Ferrari blöfföl, a Liberty legyen kemény"

Martin Brundle úgy véli, az új tulajdonosoknak kemény hozzáállást kell tanúsítaniuk, hogy a Formula-1 ismét sokkal jobb legyen. A brit szakértő szerint a Ferrari fenyegetése merő blöff.

részletek

F1-es szakértők fiatalon és most

Egykori Formula-1-es pilóták szerves részeivé váltak a száguldó cirkusz közvetítéseinek, televíziós szakértőként hétről hétre viszontlátjuk őket. Közülük sokakat nem ismernénk fel korábbi kinézetükről.

részletek

Kimi Raikkönen már nem elég jó?

A Formula-1-es mezőny legidősebb pilótája Kimi Raikkönen. Utoljára 2013-ban nyert futamot, egy szakértő szerint pedig már nem elég jó ahhoz, hogy élpilóta legyen. Mire alapozza ezt Martin Brundle?

részletek

Vettel veszített, de büszke lehet

Általános vélekedés, hogy a világbajnoki címet ugyan nem szerezte meg Sebastian Vettel, ám hasonlóan jó munkát végzett, mint Lewis Hamilton. Most újra egy volt F1-es dicsérte a németet.

részletek

Egy szakértő szerint kihalás szélére kerülhet az F1

A Sky Sports weboldalán megjelent legutóbbi írásában Martin Bruundle valódi ultimátumot állított a sportág vezetői elé: a brit szerint vagy sikerül mihamarabb élhetőbbé varázsolni az F1-et, vagy rövid úton szét fog hullani.

részletek
Olvastad már?