Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. február 21. szerda

Brundle

"A Ferrari blöfföl, a Liberty legyen kemény"

Martin Brundle úgy véli, az új tulajdonosoknak kemény hozzáállást kell tanúsítaniuk, hogy a Formula-1 ismét sokkal jobb legyen. A brit szakértő szerint a Ferrari fenyegetése merő blöff.

részletek

F1-es szakértők fiatalon és most

Egykori Formula-1-es pilóták szerves részeivé váltak a száguldó cirkusz közvetítéseinek, televíziós szakértőként hétről hétre viszontlátjuk őket. Közülük sokakat nem ismernénk fel korábbi kinézetükről.

részletek

Kimi Raikkönen már nem elég jó?

A Formula-1-es mezőny legidősebb pilótája Kimi Raikkönen. Utoljára 2013-ban nyert futamot, egy szakértő szerint pedig már nem elég jó ahhoz, hogy élpilóta legyen. Mire alapozza ezt Martin Brundle?

részletek

Vettel veszített, de büszke lehet

Általános vélekedés, hogy a világbajnoki címet ugyan nem szerezte meg Sebastian Vettel, ám hasonlóan jó munkát végzett, mint Lewis Hamilton. Most újra egy volt F1-es dicsérte a németet.

részletek

Egy szakértő szerint kihalás szélére kerülhet az F1

A Sky Sports weboldalán megjelent legutóbbi írásában Martin Bruundle valódi ultimátumot állított a sportág vezetői elé: a brit szerint vagy sikerül mihamarabb élhetőbbé varázsolni az F1-et, vagy rövid úton szét fog hullani.

részletek

A szakértő szerint az F1 és az FIA magának csinálta a bajt

A száguldó cirkusz egyik legelismertebb szakembere, Martin Brundle is kifejtette véleményét az USA Nagydíj legvitatottabb bírói döntéséről: noha egyetért a stewardokkal, megérti a büntetést ellenzőket is.

részletek

Hamilton vs. Verstappen lehet az F1 új párharca

A legutóbbi két versenyhétvége a címben említett párosról szólt, egy korábbi F1-es pilóta pedig reméli, hogy a jelen legjobbja hosszú ideig csatázhat majd a sportág legtöbbre tartott tehetségével.

részletek

Vettel a saját ellenségévé vált?

Sebastian Vettel az egyik leggyorsabb pilóta a Formula-1-ben, nem véletlenül négyszeres világbajnok. Az utóbbi időszakban azonban több szakértő szerint is kihívja maga ellen a sorsot a viselkedésével.

részletek

Egy valakit lehetne hibáztatni a szingapúri ütközésért

Az F1 egyik legtöbbre tartott szakértője is megosztotta gondolatait a Szingapúri Nagydíj rajtbalesetéről, mely alapjaiban befolyásolhatja az idei világbajnokság végkimenetelét.

részletek

Raikkönen a pletykákról, a Ferrariról, és a vécés nyilatkozatáról

Nagyon kevesen tudják, milyen a Jégember igazán, Monzában azonban az F1 egyik legelismertebb újságírója, Martin Brundle ennek próbált utánajárni.

részletek

Drasztikusan csökkent az előzések száma

Sajnos a számok magukért beszélnek, a statisztika megmutatja, hogy tavalyhoz képest látványosan csökkent az előzések száma. Így is van három pálya, ami növekedést mutatott, de döntő többségében nem ez a helyzet.

részletek

Amikor a McLaren hasonlóan sokat szenvedett a motorjával

2017 a szenvedés éve a McLarennél, de volt már ilyenben részük korábban is. Rendkívül látványos motorhibák videóinak gyűjteménye a wokingiaktól egyetlen évadban.

részletek
Olvastad már?