Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 24. vasárnap

Brown

A McLaren jobban örült volna neki, ha már nyáron dobják a Hondát

A Honda tetemes összeggel járult hozzá a wokingi F1-es istálló anyagi helyzetének megszilárdításához, a kiesést azonban záros határidőn belül pótolnia kell a csapatnak.

részletek

A McLarennek nagy tervei vannak a Renault-val

A két egykori rivális 2018-ban közös útra lép a siker érdekében, de korántsem azért, hogy a wokingi F1-es alakulat rövid távon orvosolni tudja a problémáit.

részletek

Nem Alonso miatt váltott motort a McLaren

Tény, hogy Fernando Alonso gyakorlatilag végig panaszkodott a Honda erőforrására az utóbbi három évben, de nem ez volt az elsődleges ok a McLarennél, amiért Renault-ra váltottak.

részletek

Még Le Mans-ba is elengedné Alonsót a McLaren

Úgy tűnik, a wokingi istálló tényleg mindent megtenne annak érdekében, hogy megtartsa a kétszeres világbajnokot – persze azt nem engednék, hogy az F1-es szereplését mindez befolyásolja.

részletek

McLaren: Alonso biztosan aláír

A legfontosabb kérdést, a motorszállítói szerződést helyre tette a McLaren, most a pilóták véglegesítése a célja. Az istálló biztos benne, hogy Fernando Alonso is meghosszabbítja kontraktusát.

részletek

A legjobban a Renault érdekét szolgálhatja a szerződés

A McLaren-Renault megállapodás ebben a pillanatban mindkét fél számára előnyös, de hosszabb távon a Renault-nak igazi nyereség. A francia motorgyártó számára etalon lesz a patinás istálló.

részletek

Kínai szupersztárról álmodik a McLaren

Bár a világ legnépesebb országában lassan másfél évtizede vendégeskedik az F1, igazán erős versenyző eddig nem került ki onnan, aki megütötte volna a száguldó cirkusz szintjét.

részletek

Nem adja senkinek Norrist a McLaren

Nagyon meggyőző teljesítményt nyújtott Lando Norris a Magyar Nagydíj utáni teszten, így nem csoda, hogy a McLaren nem szeretné, ha bárki is elcsaklizná tőlük a brit fiatal tehetséget.

részletek

McLaren: A dobogó fontosabb, mint a Honda pénze

Eléggé egyértelmű kijelentéseket tett a McLaren, az istálló számára sokkal fontosabb a jó eredmény, mint jelenlegi motorszállítójának pénze. Itt a vége, jöhet a Renault?

részletek

Aki ismét naggyá teheti a McLarent

A McLaren fiatal tehetsége, Lando Norris életében először a Hungaroringen vezethetett F1-es autót egy hónappal ezelőtt, de a csapat vezérigazgatója, Zak Brown már most úgy véli, hogy védence készen áll a száguldó cirkuszra.

részletek

Alonso már biztos a McLaren-Renault-ban?

Az egyik legnagyobb érdeklődés ezekben a napokban a McLaren és a Honda sorsát kíséri, az Olasz Nagydíj után Fernando Alonso és csapatfőnöke erős utalást tett a jövőjére. Megszületett a döntés és jön a Renault-motor?

részletek

Ebben az esetben a legvalószínűbb, hogy Alonso marad a McLarennél

A 2018-as átigazolási piac legtöbbet citált „terméke”, Fernando Alonso továbbra is visszatartja, mit tervez jövőjével kapcsolatban, ám a McLaren vezérigazgatója elszólta magát.

részletek
Olvastad már?