Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 22. hétfő

Brown

Brown: Alonso sosem adott nekünk ultimátumot

2017 szeptemberében sokakban megfogalmazódott, hogy a McLaren a kétszeres világbajnok nyomására szakított a Hondával. A wokingiak vezetősége ezt akkor és most is tagadta.

részletek

A McLaren a Red Bull szintjén lett volna 2017-ben

Kiszámolták, mire mentek volna a Renault motorjával az előző idényben: a kalkuláció szerint az ütőképes karosszéria dobogókért és alkalmanként a győzelemért harcolt volna.

részletek

A győzelemre hajt az új szezonban a McLaren

A McLaren Zak Brown vezetésével kikosarazta a Hondát és ezúttal Renault motorokkal vág neki az új szezonnak. Látva a Red Bull teljesítményét, jogosan bizakodhatnak a győzelemben.

részletek

Alonsónak nem csak a főnöke Brown

Zak Brown és Fernando Alonso remek kapcsolatot ápolnak egymással. A spanyol a vezérigazgató közreműködése miatt vehetett részt az Indy 500-on, és lehet, hogy Le Mans-i álma is valóra válik nemsokára.

részletek

Alonso már most vezér daytonai csapatában

Noha soha nem osztott meg versenyautót kollégáival, a spanyol F1-es pilóta nagyon hamar alkalmazkodott az új helyzethez, és máris alakulata élére állt a Daytonai 24 órásra készülve.

részletek

Motivációs bomba a McLarennél

Sajnos zátonyra futott a McLaren-Honda szövetsége, így tavaly ősszel úgy döntöttek, idén már külön utakon próbálják meg. A csapatfőnök szerint már most rendkívül jó hatása van a váltásnak.

részletek

Idén forradalmi tv-s élménnyel kényeztetne minket az F1

Az idei szezonra gyökeresen átdolgozza az F1 vezetősége a tv-s közvetítéseket. A képernyők előtt és a nagydíjak helyszínén is közelebb kerülhetünk majd a sportághoz, mint valaha.

részletek

A Honda ugyanott rontotta el, mint a Jaguar, mondja a McLaren

A 2000-es évek elején csúfos kudarcot vallott a Jaguar az F1-ben, hiába állt mögötte óriási anyagi és technológiai bázis. Zak Brown McLaren-főnök szerint épp ez ismétlődik meg a Hondával.

részletek

A McLaren újra iriggyé tenné ellenfeleit

Nagyot gurítana idén a McLaren. Másoknál is zajlanak változások a kinézetben, de az idénynyitóra ők akarnak lenni azok, akikre tátott szájjal néznek a többiek. Vajon a halót tudták esztétikussá tenni?

részletek

Emiatt lehet sikeres a McLaren idén

Három éve nincs köze az élmezőnyhöz a McLaren istállónak, idén azonban új erőforrással próbálkoznak. Zak Brown csapatfőnök rámutatott, mitől lehetnek hamarosan újra az élen.

részletek

Brownt lenyűgözi Alonso mentalitása

A kétszeres világbajnok szinte csak a motorsportnak él, és ha tehetné, állandóan versenyezne. Zak Brown szerint ilyen hozzáállás kell egy igazi vérbeli versenyzőnek.

részletek

McLaren: Bármikor visszatérhetünk a Hondához

Számtalan megalázóan gyenge verseny és három csalódással teli idény után a wokingi csapat lecserélte a Honda-erőforrást. Van-e visszaút? A McLaren vezetése szerint egyáltalán nem kizárt.

részletek
Olvastad már?