Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 17. vasárnap

Brown

A McLaren bizalma az új Renault-motorban van

A francia gyártó nemrég arról nyilatkozott, hogy idén merőben új, sokkal jobb erőforrással álltak elő. A McLarennel is megosztották az adatokat, Wokingban ezért nagyon reményteljesen várják az évet.

részletek

Alonso lehet a McLaren tartalékpilótája

Bár tavaly év végén elköszönt a száguldó cirkusztól, Fernando Alonso továbbra is szoros kapcsolatban áll a McLarennel. A wokingiakat szükség esetén ki is segítheti idén egy beugrással.

részletek

A McLarennél továbbra is töretlen a lelkesedés

Ha az elmúlt évek során azt hittük, a sikertelenség megtörheti a McLarent, tévedtünk: új pilótákkal és új szponzorokkal a fedélzeten azt remélik a csapatnál, hogy a csütörtökön bemutatott MCL34-es végre fel tud nőni a feladathoz.

részletek

Kriptovaluta a Red Bull, csoki a McLaren új szponzora

Két felettébb szokatlan szponzorbejelentést időzítettek a Formula-1-es csapatok keddre. A Red Bull egy digitális pénznemmel, a McLaren egy csokis italokat gyártó céggel szerződött.

részletek

A nagy nyomás a McLarenen lesz idén, nem Norrison

Wokingban ismét egy újoncot köszönthetnek, Carlos Sainz csapattársa ugyanis a zöldfülű Lando Norris lesz, akiről igyekeznek eleinte levenni a terhet. A csapaton azonban nagyon is nyomás lesz.

részletek

Alonso eddig bírta volna F1 nélkül?

Spanyol sajtóértesülések szerint Fernando Alonso részt vehet a téli F1-es tesztek valamelyikén, és kipróbálhatja a McLaren idei autóját. De vajon miként reagál Alonso, ha jó lesz a McLaren?

részletek

A McLaren nem futna bele a tavalyi hibába

Ha visszaemlékszünk rá, hogyan kezdte a tavalyi tesztnapokat Barcelonában a McLaren, már ott láthatóvá vált, hogy nem feltétlenül a Honda hibája volt az elmúlt évek gyengélkedése.

részletek

Brown: Alonso megnyerheti az Indy 500-at

Az elmúlt években közös sikereknek nemigen örülhettek, de remek baráti kapcsolat alakult ki Zak Brown és Fernando Alonso között. A McLaren főnöke magabiztos abban, hogy győzhetnek Indyben.

részletek

Nehéz komoly szponzort fognia a McLarennek

Zak Brown szerint lelassultak a dolgok, bizonytalanok a leendő partnerek, bár szerencsére így is vannak azért előrelépéseik, ha nem is az elvárt ütemben.

részletek

Jó autóra számít a McLaren

Új kulcsemberekkel és belső átszervezéssel készül a McLaren a 2019-es F1-es szezonra. A vezérigazgató szerint nagy év áll előttük, de sikerült egy "jó" autót építeniük.

részletek

A McLaren bízik a pilótáiban

A McLaren vezérigazgatója, Zak Brown szerint mindkét pilótájuk képes lesz kihozni a maximumot az autóból, ahogyan Fernando Alonso is tette azt. Sainz nagy segítségére lehet a csapatnak.

részletek

WEC-ből érkező új főnök a McLarennél

Folytatódik a wokingi istálló vezetőségének átszervezése: most az ügyvezető igazgató pozícióját hozták létre, amelybe a Porsche korábbi LMP1-es csapatvezetőjét nevezték ki.

részletek
Olvastad már?