Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 23. hétfő

Brown

A csapatok elutasítják a tripla hétvégét

A Formula-1 történetében első ízben rendeztek zsinórban három hétvégén is nagydíjat, de látva a negatív hatásokat, sokan nagyon nem szeretnék, ha ez bármelyik évben még egyszer megismétlődne.

részletek

Brown: A menedzsmenten kell változtatni

Zak Brown megígérte, hogy véget vet a McLarennél alkalmazott, úgynevezett mátrix menedzsmentnek, mivel szerinte ez akadályozza meg a csapatot a fejlődésben és a gyors intézkedésben.

részletek

McLaren: Még nem beszéltünk Raikkönennel

Zak Brown elárulta, hogy bár sok pletyka látott napvilágot mostanában Raikkönennel és a McLarennel kapcsolatosan, ők bizony még nem ültek le tárgyalni a finnel. Azonban nem zárkóznának el tőle.

részletek

Nem Alonso dönt a változásokról a McLarennél

Sokak szerint Fernando Alonso nagy hatással van csapatára, de a Brit Nagydíj sajtótájékoztatóján a spanyolok kétszeres világbajnoka igyekezett cáfolni a dolgot.

részletek

McLaren: 2-10 év múlva újra az élen leszünk

A csapat visszatér a győzelemhez, fújta a jól ismert nótát Zak Brown, aki jósolni azonban nem akart, ezért a mikort egy egészen széles időintervallumban határozta meg. Beszélt arról is, hogy kikérte a pilóták – főképp Alonso – véleményét a személyi változásokról.

részletek

Brown: Elfogadhatatlan a helyzet a McLarennél

Eric Boullier távozásával indul el az újjáépülés útján a nagyon mélyen lévő wokingi F1-es istálló - Zak Brown szerint stabilitásra és szilárd alapokra van szükségük, így tudnak megújulni.

részletek

Eric Boullier lemondott, átszervezik a McLaren vezetőségét

Jelentős átszervezés történt a McLarennél, hogy a csapat visszatérjen a siker útjára. Gil de Ferran fontos pozíciót kap az új irányításban, rajta kívül Simon Robertset és Andrea Stellát nevezték ki a legfontosabb feladatkörökbe.

részletek

McLaren: A Red Bull Hondával is erős lesz

Az energiaitalos alakulat nemrégiben eldöntötte, hogy a Hondával áll rajthoz 2019-től. A wokingiak sikertelen éveket zártak a japánokkal, de úgy gondolják, hogy a Red Bull megmaradhat a mezőny elején.

részletek

A McLaren válságértekezletet tartott

Nemigen lehet tovább a szőnyeg alá söpörni, hogy nagy bajok vannak Wokingban. Története legnehezebb időszakát éli az istálló, közel sem a csokibotrány a legnagyobb probléma.

részletek

McLaren: Javulnunk kell, hogy meggyőzzük Alonsót

A kétszeres világbajnok még nem hozott döntést a jövőjét illetően, a wokingiak első embere, Zak Brown pedig tisztában van vele, mit kell tenniük ahhoz, hogy a spanyol náluk maradjon az F1-ben.

részletek

A McLarennek fogalma sincs, mi a baj

Még a tavalyinál is nagyobb gondban vannak a wokingiak. Eddig lehetett a gyenge motorra fogni, most viszont elképesztő mélyponton az istálló, a legnagyobb gond, hogy nem is értik, mi a probléma.

részletek

Nem csak egy csapat környékezte meg Norrist

Nagyon kapós lett a Formula-1-ben a McLaren tesztpilótája, Lando Norris. A Toro Rosso érdeklődéséről korábban is lehetett tudni, de most már az is kiderült, hogy három istálló is vitte volna.

részletek
Olvastad már?