Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 13. csütörtök

Brown

Okostelefonnal rukkolt elő a McLaren

A McLaren a mai napon jelentette be, hogy együttműködést kötött a OnePlus kínai mobiltelefon-gyártó céggel. A sikeres vállalat legújabb telefonja a OnePlus 6T McLaren Edition nevet viseli.

részletek

Az elmúlt éveket hibáztatja a McLaren-főnök

Igyekezett megmagyarázni a pocsék 2018-as szezont a McLaren feje, Zak Brown: „a következetes vezetés hiánya” az az évek óta megújuló probléma, amely miatt idén szétesett a csapat.

részletek

A McLaren tagadja, hogy leállt a fejlesztéssel

Rendkívül félresikerült konstrukció volt az MCL33, a híresztelések szerint Woking már májusban le is mondott róla és leállította annak fejlesztését. A vezérigazgató ezt határozottan cáfolja.

részletek

Brown: Tesztelhet még Alonso a McLarennek

Fernando Alonso év végén elhagyja a száguldó cirkuszt, de Zak Brown biztos benne, hogy a spanyol továbbra is a wokinigak kötelékében marad, sőt még a jövő évi autó tesztelését sem zárná ki teljesen.

részletek

Brown: Vandoorne nem elég agresszív az F1-hez

Stoffel Vandoorne-t 2019-ben már nem láthatjuk a Formula-1-ben. A belga pilóta nem kellett a McLarennek, és a csapat vezérigazgatója elmondta, miben lehetett volna egy kicsit erélyesebb Vandoorne.

részletek

Alonso nem akart teljes szezont az IndyCarban

Sokak szerint Zak Brown bejelentése, miszerint a McLaren nem indul jövőre a tengerentúli szériában, Fernando Alonsónak sem túl kedvező, de a spanyol igyekezett cáfolni a dolgot.

részletek

A McLaren döntött Indyről

2017-ben Fernando Alonso egy, az Andretti Motorsport által felkészített McLaren-Hondával állt rajthoz Indianapolisban. Hónapok óta folyt a találgatás, hogy a wokingiak visszatérnek-e jövőre is.

részletek

Engedélyezné az alkalmi fényezéseket a McLaren-főnök

Az F1-ben – egyes szériáktól eltérően – szabály vonatkozik arra, hogy a versenygépek festése nem változhat a szezon folyamán és a két autónak meg kell egyeznie. Zak Brown az elsőt oldaná fel.

részletek

A McLaren szívesen használna Honda-motort

Az elmúlt év ismeretében érdekes fordulat előtt áll Woking. Azok után, hogy mindent elkövettek, hogy az F1-ben kiebrudalják a japán gyártót, az IndyCarban ismét szövetségre léphet a két fél.

részletek

Vandoorne az IndyCarban köthet ki

Zak Brown szeretné folytatni a munkát Stoffel Vandoorne-nal, akit nagyra becsül. Bár még továbbra sem biztos a McLaren IndyCar-projektje, a belga versenyzőt szívesen látnák az egyik autóban.

részletek

A riválisok szerint Wolff halott ötlettel állt elő

Van, aki egyetért az alap koncepcióval, de nem hiszi, hogy meg is lehet valósítani azt, amit a Mercedes vezére említett - valószínűleg nem ez lesz a megoldás a tehetséges fiatalok helyzetét illetően.

részletek

McLaren: Eszméletlenül gyenge az autónk

Nem kicsi a baj a wokingi alakulatnál: az MCL33-as messze nem úgy sikerült, ahogy szerették volna, mivel az utóbbi időben szinte az összes rivális a csapat elé lépett. Brown elemezte a helyzetet.

részletek
Olvastad már?