Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 28. vasárnap

Brown

A McLaren most kiállt a Honda mellett

Régóta pletykálják már, hogy a sorozatos ellentétek miatt a wokingi F1-es alakulat szakít jelenlegi partnerével, sőt, a csapat versenyigazgatója nemrég újfent kritikát fogalmazott meg a japánok felé - ám az ügyvezető szava mindenkiét felülírja.

részletek

Brown: Az F1 térjen vissza Indianapolisba!

A McLaren vezérigazgatójának nem titkolt vágya, hogy a száguldó cirkusz többet vendégeskedjen az Egyesült Államokban - az amerikai azt is el tudná képzelni, hogy a sportág visszatérjen a Brickyardra, ahol 2000 és 2007 között versenyzett.

részletek

Mit gondol Dennis Alonso amerikai kiruccanásáról?

2016 novembere óta már nem Ron Dennis irányítja a McLaren Csoportot, és ezen keresztül az F1-es istállót, de ettől függetlenül megvan a véleménye a spanyol Indy 500-as indulásáról.

részletek

Jövőre jöhet a McLaren új főszponzora

A wokingi F1-es alakulatot ügyvezető igazgatóként iránytó Zak Brown fáradhatatlanul küzd azért, hogy záros határidőn belül megfelelő támogatókat szerezzen csapata számára.

részletek

Ha Alonso marad, ezért marad a McLarennél

Fernando Alonso F1-es jövője sok kérdést rejteget, leginkább, hogy hol versenyez jövőre. A McLaren idén nagyon gyenge, de sejthetjük, miért marad, ha marad a wokingi istállónál.

részletek

A McLaren még mindig javítani akar 2016-on

Szereplésük tükrében meghökkentőnek tűnik, de a wokingi istálló célja nem változott. Ha a konstruktőri bajnokság veszett ügy is, év végére hozni akarják minimum a hatodik legjobb csapat teljesítményét.

részletek

Indyvel akarja a McLaren maradásra bírni Alonsót

Amint a spanyolban felmerült az ötlet, Zak Brown máris dolgozni kezdett azon, hogy összehozza az indianapolisi szereplést. Ez akkor lesz ütőkártya a McLarennek, ha másik csapattal kell versenyezni Alonso kegyeiért.

részletek

A McLaren a Hondával és a Sauberrel tervez

A jelek szerint a szóbeszéd ellenére a McLaren nem készül motorszállítót cserélni, ugyanis szorosabbra szeretnék fűzni az együttműködést a Sauberrel a Honda erőforrás miatt.

részletek

Van, akit nem lepne meg Alonso távozása a McLarentől

Mivel a spanyol F1-es pilóta szerződése év végén lejár a wokingi alakulatnál, az is előfordulhat, hogy máshová szerződik majd - legutóbb éppen a Mercedes került szóba.

részletek

„Alonso teniszezett? Ha ez hozott szerencsét, én is megyek”

A McLaren csapatigazgatója nagyon belelkesült Alonso 7. rajtkockájától, az idei legjobb eredménye a wokingiaknak. Vasárnap pontszerzést remél, ennek érdekében áldozatokra is hajlandó.

részletek

A McLarennél nem hitték el, amit láttak

A vezér nem tudja megmondani, rosszabb lett-e a Honda megbízhatósága, hiszen még sosem volt jó, így nincs mihez viszonyítani – ismét kezdenek eldurvulni a viszonyok a McLaren-Honda házasságban.

részletek

Alonso: Brown multiplatform csapatot csinál a McLarenből

Minden adott ahhoz, hogy a McLaren a jövőben ne kizárólag a Forma-1-ről szóljon – jelentette ki Fernando Alonso a Spanyol Nagydíj helyszínén, Barcelonában. A kétszeres világbajnok szerint az évek óta küszködő brit istálló új vezére, Zak Brown azon mesterkedik, hogy kiterjessze az alakulat versenyprogramját más kategóriákra is.

részletek
Olvastad már?