Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 16. kedd

Brown

A McLaren szívesen használna Honda-motort

Az elmúlt év ismeretében érdekes fordulat előtt áll Woking. Azok után, hogy mindent elkövettek, hogy az F1-ben kiebrudalják a japán gyártót, az IndyCarban ismét szövetségre léphet a két fél.

részletek

Vandoorne az IndyCarban köthet ki

Zak Brown szeretné folytatni a munkát Stoffel Vandoorne-nal, akit nagyra becsül. Bár még továbbra sem biztos a McLaren IndyCar-projektje, a belga versenyzőt szívesen látnák az egyik autóban.

részletek

A riválisok szerint Wolff halott ötlettel állt elő

Van, aki egyetért az alap koncepcióval, de nem hiszi, hogy meg is lehet valósítani azt, amit a Mercedes vezére említett - valószínűleg nem ez lesz a megoldás a tehetséges fiatalok helyzetét illetően.

részletek

McLaren: Eszméletlenül gyenge az autónk

Nem kicsi a baj a wokingi alakulatnál: az MCL33-as messze nem úgy sikerült, ahogy szerették volna, mivel az utóbbi időben szinte az összes rivális a csapat elé lépett. Brown elemezte a helyzetet.

részletek

Brown: Alonso jó példa a fejlődésünkre

A McLaren vezérigazgatója szerint Fernando Alonso azért érzi remekül magát a csapatban, mert az utóbbi tíz évben ezen a téren sokat fejlődtek. Nagy kár, hogy ez a teljesítményben nem jelenik meg.

részletek

Gyengének tartják az új McLaren-vezért

Ron Dennis a győzelemhez visszavezető útra terelte volna a csapatot, de leváltották, aztán bizalmas embereitől is megszabadultak. Dennis régi harcostársa szerint a vezetők nem megfelelők, az erőforrások kevesek a McLarennél.

részletek

A McLaren beajánlotta Vandoorne-t a Toro Rossónak

Szerinte a belga egy kiváló F1-es pilóta és bár ők most Lando Norrisra szavaztak, attól még Vandoorne-nak helye van a sportágban - ha ő irányítaná a Toro Rossót, azonnal leigazolná.

részletek

Brown: Többen is vitték volna Norrist

A napokban kialakult a McLaren 2019-es pilótafelállása: Carlos Sainz mellett Lando Norris fogja vezetni a wokingiak autóját. Zak Brown az ifjabbik versenyző szerződtetéséről árult el részleteket.

részletek

McLaren: Aki nem fejlődik, hátrafelé lépked

A nemrég még világbajnokokat adó istálló 2012 óta egyszerűen nem találja önmagát. Fernando Alonso szerint az istálló hátrafelé halad és ezzel részben egyetért a vezérigazgató is.

részletek

Hivatalos: Alonso Andrettinél tesztel az IndyCarban

Egyre valószínűbb, hogy Fernando Alonso jövőre teljes idényt fut az IndyCar-sorozatban. Michael Andretti csapatánál tesztel, a sors iróniája viszont, hogy akár Honda-motorja is lehet a spanyolnak.

részletek

Horner: Az F1-nek érdeke egy jobb McLaren

Christian Horner szerint a Formula-1-nek szüksége van rá, hogy a McLaren megint az élmezőnyben harcolhasson, hiszen egy ilyen patinás csapatnak semmi keresnivalója a mezőny végén.

részletek

Túlértékeltnek tartja Alonsót egy világbajnok

Fernando Alonso visszavonulására felbolydult az F1 világa: sok korábbi és jelenlegi pilóta is nyilvánosan reagált a bombahírre, ám a búcsúüzenetek mellett született pár megosztó gondolat is.

részletek
Olvastad már?