Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 19. vasárnap

Brown

Elkerülhetetlen lesz az Alonso-Norris összehasonlítás

Az F1 egyik legnagyobb reménysége és a sportág állócsillaga januárban egy csapatban vesz részt a Daytona-i 24 óráson, a brit pedig tartalékpilótaként fogja segíteni a McLarent 2018-ban.

részletek

A McLaren nem követi el a Red Bull hibáját

A McLaren főnöke, Zak Brown egészen biztos abban, hogy a Renault-val való házasság sokkal jobban működik majd, mint a Red Bull esetében és nem kizárólag technikai értelemben.

részletek

A McLaren 100%-ig biztos jövő évi esélyeiben

Hosszú évek szenvedését követően minden jel arra mutat, hogy a McLaren jövőre visszatér az élmezőnybe, igen jó esélyekkel. Az Alonso-rajongók nagy örömére ebben a csapat is teljesen biztos.

részletek

Alonso Daytonában is a győzelemre hajt

A kétszeres világbajnok januárban Daytonában áll rajthoz a 24 órás versenyen, és az ott szerzett tapasztalatok jól jöhetnek neki, ha egyszer majd a Le Mans-i 24 órás futamon is elindul.

részletek

McLaren: Nem Alonso miatt távozott a Honda

A spanyol pilóta néha új szintre emelte a japánokkal szemben megütött kritikus hangnemet, ám a wokingi F1-es alakulat vezérigazgatója cáfolta, hogy kétszeres bajnok járult volna hozzá a motorpartnerükkel történő szakításhoz.

részletek

Alonso ott lesz a Daytonai 24 óráson

Az egyik legnagyobb autósporttal foglalkozó amerikai lap megerősítette, hogy a spanyol F1-es pilóta januárban részt vesz az egynapos floridai versenyen, a McLaren fiatal tehetségével karöltve.

részletek

Még narancssárgább lehet jövőre a McLaren

A McLaren istálló többször is élen járt a szurkolók szívét megdobogtató versenyautó-festéseivel az elmúlt évtizedekben. Jövőre a jelek szerint egy igazi klasszikus színvilágot kaphatnak a wokingiak.

részletek

Összkerékhajtás jöhet az F1-be

A technológia folyamatosan fejlődik az F1-ben, az összkerékhajtás pedig opció is lehet a jövőre nézve - négy csapatfőnök nem zárja ki ennek alkalmazását autóikban.

részletek

Alonso Indy helyett Daytonába mehet jövőre

Mivel a McLaren és Fernando Alonso is azzal a tudattal készül 2018-ra, hogy ütőképes lesz az autó, a felek elvetik annak lehetőségét, hogy jövőre ismét rajthoz álljanak az Indianapolis 500-on. Szóba jöhet azonban egy másik izgalmas projekt.

részletek

A McLaren most már tényleg erős autót ígér Alonsónak

A wokingi istálló vezetősége csütörtökön örömmel tudatta a világgal, hogy legalább még egy évre F1-es csapatuk része marad Fernando Alonso, viszont azt is tudják, hogy az elmúlt három év után már nem játszhatnak tovább a bizalmával.

részletek

A McLaren csak egy feltétellel tér vissza az Indy 500-ra

A wokingi F1-es alakulat nem zárkózik el attól, hogy jövőre is részt vegyen az Indy 500-on, ehhez azonban egyetlen, ám annál nagyobb feltételnek teljesülnie kell.

részletek

Bejelentésre készül a McLaren

Fontos hírt közölhet a csapat már az USA Nagydíj előtt – természetesen Fernando Alonso jövőjéről van szó, mellyel kapcsolatban Zak Brown, a McLaren feje pozitív végkifejletre számít.

részletek
Olvastad már?