Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 18. csütörtök

Brown

McLaren: Azért nem vagyunk a Red Bull szintjén

Bár Bahreinben a McLaren-Renault párbajra késztette a bikákat, egyelőre nem számolnak azzal, hogy ez gyakran megtörténne idén, mert inkább a Red Bull tévedt el a beállításokkal.

részletek

Már a McLaren is kilépéssel fenyegetőzik

Ha a 2021-től életbe lépő szabályok nem felelnek meg a wokingi csapat igényeinek, komolyan fontolóra veszik a kilépés lehetőségét, árulta el a Guardiannek Zak Brown csapatfőnök.

részletek

Hivatalos: Alonso visszaül a McLarenbe

Korábbi csapata nagyköveteként tér vissza az F1-be Fernando Alonso, aki kritikus szerepet vállal mind az idei, mind a jövő évi McLaren fejlesztésében. Mika Hakkinen mellé csatlakozik.

részletek

Norris kétszer ugyanúgy nem hibázhat

A McLaren-főnök igyekszik türelmes lenni az újonc Lando Norisszal, akiről azt gondolja, már az első perctől gyors lesz. Nem kérdés számára, hogy néha hibázik majd, csak kétszer ugyanazt ne kövesse el.

részletek

A McLaren bizalma az új Renault-motorban van

A francia gyártó nemrég arról nyilatkozott, hogy idén merőben új, sokkal jobb erőforrással álltak elő. A McLarennel is megosztották az adatokat, Wokingban ezért nagyon reményteljesen várják az évet.

részletek

Alonso lehet a McLaren tartalékpilótája

Bár tavaly év végén elköszönt a száguldó cirkusztól, Fernando Alonso továbbra is szoros kapcsolatban áll a McLarennel. A wokingiakat szükség esetén ki is segítheti idén egy beugrással.

részletek

A McLarennél továbbra is töretlen a lelkesedés

Ha az elmúlt évek során azt hittük, a sikertelenség megtörheti a McLarent, tévedtünk: új pilótákkal és új szponzorokkal a fedélzeten azt remélik a csapatnál, hogy a csütörtökön bemutatott MCL34-es végre fel tud nőni a feladathoz.

részletek

Kriptovaluta a Red Bull, csoki a McLaren új szponzora

Két felettébb szokatlan szponzorbejelentést időzítettek a Formula-1-es csapatok keddre. A Red Bull egy digitális pénznemmel, a McLaren egy csokis italokat gyártó céggel szerződött.

részletek

A nagy nyomás a McLarenen lesz idén, nem Norrison

Wokingban ismét egy újoncot köszönthetnek, Carlos Sainz csapattársa ugyanis a zöldfülű Lando Norris lesz, akiről igyekeznek eleinte levenni a terhet. A csapaton azonban nagyon is nyomás lesz.

részletek

Alonso eddig bírta volna F1 nélkül?

Spanyol sajtóértesülések szerint Fernando Alonso részt vehet a téli F1-es tesztek valamelyikén, és kipróbálhatja a McLaren idei autóját. De vajon miként reagál Alonso, ha jó lesz a McLaren?

részletek

A McLaren nem futna bele a tavalyi hibába

Ha visszaemlékszünk rá, hogyan kezdte a tavalyi tesztnapokat Barcelonában a McLaren, már ott láthatóvá vált, hogy nem feltétlenül a Honda hibája volt az elmúlt évek gyengélkedése.

részletek

Brown: Alonso megnyerheti az Indy 500-at

Az elmúlt években közös sikereknek nemigen örülhettek, de remek baráti kapcsolat alakult ki Zak Brown és Fernando Alonso között. A McLaren főnöke magabiztos abban, hogy győzhetnek Indyben.

részletek
Olvastad már?