Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 21. szombat

Brown

Ferrari-másolat? Támadják a Haast

Az utóbbi hetekben rendre célkeresztben van az amerikai istálló. A remek teszteredmények után a furcsa, kétszeresen rontott kerékcsere, most pedig klónozással vádolják a Haast és a Ferrarit.

részletek

Alonso felkészült a kétfrontos harcra

Hamarosan kezdetét veszi Fernando Alonso pályafutásának legmunkásabb versenyzői szezonja. A spanyol érzi magában az erőt és egyáltalán nem fél, hogy túlságosan elaprózná figyelmét.

részletek

A McLaren nem zárja ki a saját motort

A 2021-től, várhatóan érkező, új motorszabályok többek között új gyártók érkezését is valószínűsíti a Formula-1-ben. Zak Brown nem zárkózik el a saját erőforrás használatától, de ez nem egyszerű.

részletek

Brown: Alonso addig marad, ameddig akar

Nem csak sima munkakapcsolat van Fernando Alonso és Zak Brown között, hanem kifejezetten baráti viszonyban vannak egymással. Brown szerint a spanyol a McLarentől mehet nyugdíjba.

részletek

McLaren: A Honda jó munkát végez

A wokingi istálló ügyvezető igazgatója is figyeli fél szemmel a legutóbbi partner idei eredményeit és elismeri, a Honda idén valóban jó munkát végez, ami egyébként is csak idő kérdése volt.

részletek

McLaren-Williams háború a szponzorokért?

A Williams csapatfőnöke szerint a McLaren vezérigazgatója áthágott egy korábbi megállapodást. A szponzorok átcsábítását nem veszi jó néven és nem is hagyja magát Claire Williams.

részletek

Hartley: Hiba volt a Honda kirúgása

Remekül kezdte a tesztidőszakot a Toro Rosso, a Honda motor megbízhatóan és jól teljesít. A csapat új-zélandi pilótája szerint a McLaren nagyot hibázott a japánokkal való szakításnál.

részletek

McLaren: Nem nagy ügy az elhagyott kerék

Most nem a motor, hanem a futómű miatt veszített órákat az F1-es előszezoni teszt mai napjából Fernando Alonso. Valami átok ülhet a McLarenen, de a vezérigazgató szerint semmi gond nincsen.

részletek

A McLarennek világos, mit kell elérnie

Történetének legnagyobb mélyrepülését éli át évek óta a McLaren, ám az idei évben végre szebb idők köszönthetnek az istállóra. Fernando Alonsóék pontosan tudják, hol van a léc, amit meg kell ugrani.

részletek

Miért változtattak a McLaren színén?

Narancssárga volt és narancssárga lett, legyinthetnénk akár, valójában azonban jelentősen változott a kombináció és az elődleges szín árnyalata is. A McLaren-főnök beszélt az okokról.

részletek

McLaren: Alonso a legjobb példa Norrisnak

Lando Norris 2018-ban már az F2-es mezőny tagja lesz, ráadásul a McLaren tartalékpilótájának is nevezheti magát. Zak Brown szerint a fiatal brit nem is lehetne jobb helyen, ha fejlődni szeretne.

részletek

Élénk érdeklődés a McLaren iránt

A Hondával való rendkívül sikertelen házasság a szponzorokat is elriasztotta a wokingi istállótól. A megújulás azonban pénzügyi megerősödést is hoz magával, egyre inkább a középpontba kerül a McLaren.

részletek
Olvastad már?