Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 18. vasárnap

BritNagydíj

Magnussen: Alonso szeret panaszkodni

Fernando Alonso szóvá tette csapatának a rádióban, hogy Kevin Magnussen letessékelte őt előzés közben a pályáról a Brit Nagydíjon. Ezúttal a dán is elmondta véleményét az esetről.

részletek

Lenyűgözi a franciákat a Ferrari fejlődése

A Renault hiába fejleszti megállás nélkül F1-es erőforrását, az élmezőnyhöz mért hátránya olyan biztos, mintha szabálykönyvbe lenne foglalva. Járt is a legjobbaknak a dicséret, különösen a Ferrarinak.

részletek

Palmer: Nem csak Raikkönen volt hibás

Már másfél hete történt a Hamilton-Raikkönen incidens a Brit Nagydíj első körében, amiért a Ferrari-pilótát megbüntették. Egykori kollégája szerint Hamilton is óvatosabb lehetett volna.

részletek

Bottas véleménye az első körös ütközésről

Lassan kezd elsimulni a Brit Nagydíj első körében történt Raikkönen-Hamilton koccanás okozta konfliktus. De mit gondol erről Valtteri Bottas, aki az elmúlt években többször is ütközött honfitársával?

részletek

Horner: A Ferrari a legjobb motor, a Red Bull a legjobb autó

A bikák csapatfőnöke szerint már nem a Mercedesé a legütősebb F1-es erőforrás. Silverstone-ból hozott fel példákat a Ferrari őrületes sebességére. Kanyarokban azonban az ő autójuk volt gyorsabb.

részletek

Remekül beváltak a Ferrari fejlesztései

A Brit Nagydíjon első ízben bevetett frissítési csomag hozta meg azt az előnyt, ami miatt a Ferrari legyőzhette a Mercedest Silverstone-ban. Sebastian Vettel legalábbis biztos ebben.

részletek

Mi történt Vandoorne-nal?

Hat verseny óta képtelen pontot szerezni a McLaren belga pilótája és mind az időmérőkön, mind a versenytempó tekintetében látványosan elmarad Fernando Alonsótól. Mi lehet az oka ennek?

részletek

Még mindig nem tudják a Toro Rossónál, miért tört el Hartley felfüggesztése

Ijesztő balesetet szenvedett a Brit Nagydíj harmadik szabadedzésén Brendon Hartley, akinek autóján egyszer csak eltört a bal első felfüggesztés. A csapat még mindig elemez.

részletek

Hamilton utolsóként is a győzelemre gondolt

Nehéz helyzetben találta magát Lewis Hamilton, mivel a mezőny végéről kellett visszajönnie a Brit Nagydíjon. A címvédő autója nem sérült nagyon, így vissza tudott kapaszkodni az élmezőnybe.

részletek

Villeneuve: Ha Kimi másnak ment volna neki…

A korábbi világbajnok a stewardok következetlen ítéletei ellen szól: szerinte csak azért járt 10 másodperc, mert Hamilton volt az áldozat Angliában. A brithez is volt néhány keresetlen szava.

részletek

Rosberg megvédte Raikkönent

A Mercedes 2016-os világbajnoka biztos benne, hogy nem volt szándékos Kimi Raikkönen részéről a Brit Nagydíj első körében történt incidens. Rosberg érvekkel is alátámasztotta állítását.

részletek

Ricciardo alig várja az egy hét szünetet

Monacói győzelme óta valami mindig keresztbe tett Daniel Ricciardónak, aki így négy futam óta a dobogó közelébe sem mehetett. Nem is bánja, hogy most egy hétre távol maradhat a versenypályáktól.

részletek
Olvastad már?