Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 23. hétfő

BritNagydíj

Már el is dőlt Silverstone sorsa az F1-ben?

A BRDC egyik magas rangú képviselője szerint egyértelmű, hogy mi lesz a vége - kétéves felmondási időről beszél, a megfizethetetlen költségek miatt véget érhet egy történet.

részletek

Amikor egy pálya a másik problémáiban bízik

Már 2015-ben a vadonatúj walesi aszfaltcsíkon rendezték volna a MotoGP Brit Nagydíját, de a munkálatok lassúsága miatt továbbra is Silverstone fogadja a mezőnyt. Utóbbi helyszín tulajdonosa, a BRDC elnöke reméli, hogy a walesi pálya soha nem lesz kész.

részletek

Megmenekülhet a silverstone-i Brit Nagydíj?

Damon Hill imái meghallgatásra találtak: a Silverstone-t tulajdonló BRDC korábbi elnöke úgy vélekedett, hogy a brit kormánynak kellene segítenie a futamon, hírek szerint pedig meg is kezdődött a tárgyalás.

részletek

Egy pálya már nemet mondott a Brit Nagydíjra

Az F1-es Brit Nagydíj silverstone-i jövőjének megkérdőjelezése után több helyszín is szóba jött potenciális utódként, ám közülük az egyik visszautasította a rendezés lehetőségét.

részletek

„Két opciónk van Silverstone mellett”

Bernie Ecclestone elismerte: aggódik amiatt, hogy a legendás aszfaltcsík kikerülhet az F1-es naptárból, a száguldó cirkusz első embere azonban biztos abban, hogy a jövőben is lesz Brit Nagydíj.

részletek

Hill: Segítsen a kormány a Brit Nagydíjnak!

A Brit Autóversenyzők klubjának egykori elnöke, Silvestone jelenlegi F1-es szerződését nyélbe ütő Damon Hill úgy véli, a kormánynak fel kellene ismernie a Brit Nagydíj fontosságát.

részletek

Brit Nagydíj: Ha nem Silverstone-ban, akkor hol?

Noha 2026-ig van szerződésük, könnyen lehet, hogy a jövőben nem Silverstone lesz az F1-es Brit Nagydíj otthona - de ha nem ott, akkor melyik pályán versenyezhetnek a pilóták?

részletek

Elköszönhet Silverstone-tól az F1

A britek szerint túl nagy a kockázat, amit nem biztos, hogy fel tudnak vállalni, Bernie Ecclestone pedig elárulta, hogy már két másik helyszínnel is tárgyal - Brit Nagydíj mindenképpen lesz.

részletek

Veszélybe került a Brit Nagydíj

Bár a silverstone-i pályának 2026-ig van szerződése az F1-ben, a tulajdonos BRDC első embere, Derek Warwick felfedte, hogy néhány éven belül akár el is vihetik a sportágat annak bölcsőjéből.

részletek

Mely nagydíjakat látogatják a legtöbben?

Tavaly, a 2015-ös szezonban összesítve 3,5 millió látogatója volt az F1-es versenyeknek: az USA Nagydíj meglepően elöl áll a legtöbb nézőt vonzó események sorában.

részletek

Retro – Jégeső, eszement befejezés!

Egy meglepetés-pole után elképesztően mozgalmas versenyt produkált az 1975-ös brit F1-es futam hét különböző élen állóval, hogy aztán a hajrában érkező jégeső két perc alatt 14 autót küldjön a falba.

részletek

Ricciardo szótárában nincs olyan, hogy szerencse

Míg Verstappen versenyről versenyre újabb meglepetést húz elő, a Red Bull másik F1-es pilótájára rájár a rúd. Ricciardo nem akar a rossz szerencsével mentegetőzni, de…

részletek
Olvastad már?