Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 21. hétfő

BritNagydíj

Villeneuve: Tényleg kitagadott a Williams

A kanadai elárulta, még Azerbajdzsán előtt kérte meg egykori csapata, ne látogassa őket többé – az ok Stroll volt. Villeneuve nem hagyta magát, és egy korábbi fotót akart levetetni a Williamsszel.

részletek

Raikkönen magára talált

Kimi Raikkönent sokan leírták a gyengén sikerült 2014-es szezon után és az idei évet sem kezdte túl jól. Most azonban többen is úgy vélik, a jégember megtalálta végre saját magát és újra tényező lesz.

részletek

Verstappen: Vettelt már nem veszem komolyan

A négyszeres világbajnok újra véleményezte az ifjú Red Bullos vezetési stílusát: a holland korábban talán hallgatott volna rá, de a bakui események után többé nem ad Vettel szavára.

részletek

„Hamilton belépett az abszolút legendák közé”

Néhány éve még Lewis Hamilton ellenfele volt, most azonban teljes szívvel szurkol a háromszoros bajnoknak: a korábbi F1-es teljesnek érezné az életét egy hazai győzelemmel, négy elsőség egymás után szinte felfoghatatlan számára.

részletek

Hamilton, a turbórekorder - silverstone-i statisztikák

Hazai futamának valaha volt egyik legnagyobb versenyzőjévé emelkedett Lewis Hamilton, aki idén elképesztő módon már három "tökéletes hétvégét" teljesített, és akár két hét múlva elkaphatja Schumacher egyik fő rekordját is.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Silverstone-ban?

Bár az időmérő esőben kezdődött a Brit Nagydíj hétvégéjén, ez sem tudta megakadályozni, hogy Lewis Hamilton eredménye révén az idei év legnagyobb gyorsulását lássuk a silverstone-i versenypályán.

részletek

„Valami ugrál a pilótafülkében” – Silverstone-i rádióüzenetek

A Toro Rossók ütközését és Ferrari gumidrámáját is kísérték felhevült hozzászólások a Brit Nagydíjon: a rádióban elhangzó legemlékezetesebb mondatok azonban két finnhez, a mérnökét elhallgattató Bottashoz, valamint a pilótafülkében „valamit” érző Raikkönenhez fűződtek.

részletek

A Brit Nagydíj humoros oldala

A Brit Nagydíj hétvégéjén is bőven volt min mosolyogni, még ha nem is minden került képernyőre. Összeállításunk biztosan mosolyt csal a ti arcotokra is, főszereplők, Raikkönen, Alonso, Hamilton, Vettel és Kvjat többek között.

részletek

A Williams rekordot döntött, Vettel lemaradt

Megszokhattuk, hogy a Williams istálló a leggyorsabb a bokszkiállásoknál, most különösen odatették magukat és csúcsot döntöttek. Vettel nincs az első tízben sem. A statisztikákat kedvelőknek igazi csemege.

részletek

A Renault is megszólalt a Palmer-ügyben

Cyril Abiteboul beszélt a Jolyon Palmer körüli petykákról, melyek a vasárnapi futam előtt keltek életre. A francia elmondta, mennyi valóságalapja van annak, hogy a brit hamarosan elhagyja az istállót.

részletek

Villeneuve: Kvjat inkább maradjon otthon

A szókimondó világbajnok szerint nem a silverstone-i baleset okozása a Toro Rossós legnagyobb gondja: az orosz semmiből sem tanul, ezért talán néhány futamra félre kellene állítani, hogy elgondolkodhasson.

részletek

Silverstone megmutatta, hogy van jövője az F1-ben

A Brit Nagydíj igazi népünnepély, főleg akkor, ha Lewis Hamilton nyeri a futamot - ez idén zsinórban negyedik alkalommal történt meg a zsúfolt lelátók előtt.

részletek
Olvastad már?