Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 28. szerda

BritNagydíj

Most a Haast próbálja ki a Ferrari védence

Vannak előnyei, ha az ember a Ferrari kötelékébe tartozik: az istálló tartalékversenyzője, a korábban Wehrleint Saubernél helyettesítő Antonio Giovinazzi a Brit Nagydíjon a Haas autóját vezeti.

részletek

Veszélyben a Brit Nagydíj

Nem először hallunk arról idén, hogy nagy múltú, illetve más közkedvelt pályák F1-es jövője is kétségessé vált a nagyon megemelkedő költségek miatt. Most Silverstone lehet bajban.

részletek

Mikor körözték le utoljára a negyediket?

A Spanyol Nagydíj izgalmas csatát hozott az élen, de rávilágított a mezőny széttagoltságára is: mindössze az első három helyezett ért célba körön belül. Sok éve láttunk ilyet utoljára.

részletek

Hamilton: Az F1 jövője a városi pálya

A háromszoros F1-es világbajnok reméli, hogy lesz futam New Yorkban és Londonban, mert ott kell versenyezni, ahol a szurkolók valóban szeretik a sportot, nem ott, ahol alig mennek ki a pályára.

részletek

Silverstone örül Ecclestone távozásának

Ha van F1-es pálya, amelyet nagy örömmel töltött el a vezetőváltás a sportág élén, az az anyagi gondokkal küzdő Silverstone - a pálya máris szebben látja saját jövőjét.

részletek

London egy feltétellel támogatná az F1-es futamrendezést

A brit főváros időről időre felmerül a potenciális F1-es futamhelyszínek között, az új önkormányzat pedig szívesen beállna a rendezés mögé - egy feltétellel.

részletek

Nyugodjunk meg, Carey szerint lesz Brit Nagydíj

Az F1 új vezére, Chase Carey szerint egyezkedés megy, de Nyugat-Európára akarják építeni a sorozatot - szóval semmi gond nincs, Brit Nagydíj a jövőben is lesz majd.

részletek

Egyre kacifántosabb a Brit Nagydíj ügye

A futam helyszínéül szolgáló Silverstone tulajdonosa, a BRDC egy korábbi sajtóhír szerint már lemondott az F1-es Brit Nagydíjról, most azonban kiderült, hogy mégsem teljesen ez a helyzet.

részletek

Már el is dőlt Silverstone sorsa az F1-ben?

A BRDC egyik magas rangú képviselője szerint egyértelmű, hogy mi lesz a vége - kétéves felmondási időről beszél, a megfizethetetlen költségek miatt véget érhet egy történet.

részletek

Amikor egy pálya a másik problémáiban bízik

Már 2015-ben a vadonatúj walesi aszfaltcsíkon rendezték volna a MotoGP Brit Nagydíját, de a munkálatok lassúsága miatt továbbra is Silverstone fogadja a mezőnyt. Utóbbi helyszín tulajdonosa, a BRDC elnöke reméli, hogy a walesi pálya soha nem lesz kész.

részletek

Megmenekülhet a silverstone-i Brit Nagydíj?

Damon Hill imái meghallgatásra találtak: a Silverstone-t tulajdonló BRDC korábbi elnöke úgy vélekedett, hogy a brit kormánynak kellene segítenie a futamon, hírek szerint pedig meg is kezdődött a tárgyalás.

részletek

Egy pálya már nemet mondott a Brit Nagydíjra

Az F1-es Brit Nagydíj silverstone-i jövőjének megkérdőjelezése után több helyszín is szóba jött potenciális utódként, ám közülük az egyik visszautasította a rendezés lehetőségét.

részletek
Olvastad már?