Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 25. péntek

BritNagydíj

Továbbra sem biztos a brit F1-es futam jövője

Hozzászokhattunk, hogy egyre több versenyt rendeznek Európán kívül, az viszont nagy baj lenne, ha Nagy-Britannia is kiszállna, pedig erre egyre nő az esély.

részletek

Miben volt a legjobb Ricciardo és Stroll?

2017-ben ugyan jelentősen lecsökkent az előzések száma, ám így is hozott izgalmakat a szezon. Daniel Ricciardo lett idén a csúcstartó, a Brit Nagydíjon különösen kitett magáért.

részletek

Marquez őrületes körrekorddal a pole-ban, de Rossi a nyomában

A Repsol Honda spanyolja elsőként tudott két percen belülre kerülni a silverstone-i pálya jelenlegi nyomvonalán, ám így is csak 84 ezreddel utasította maga mögé a „Doktort”. A hazai kedvenc az első sorban, Vinales és a Ducatik a másodikban.

részletek

Crutchlow az élen a Yamahák előtt, debütált a „nyalókás” ember

A hazai közönsége előtt szereplő, speciális Castrol-festésű Hondával versenyző brit érte el a legjobb eredményt a péntek délutáni edzésen, megelőzve Rossit, Vinalest, a meglepetésember Aleix Espargarót és a kétszer is bukó Marquezt. A tréning végén a versenyzők kipróbálták a bevezetni kívánt motorcserés újításokat.

részletek

„Nem hagyhatjuk veszni Silverstone-t”

Jackie Stewart fogalmazta meg véleményét arról, miért fontos a Brit Nagydíj a száguldó cirkusz számára. A brit arról is beszélt, mi tenne jót még az F1-es nézettségnek.

részletek

Villeneuve: Tényleg kitagadott a Williams

A kanadai elárulta, még Azerbajdzsán előtt kérte meg egykori csapata, ne látogassa őket többé – az ok Stroll volt. Villeneuve nem hagyta magát, és egy korábbi fotót akart levetetni a Williamsszel.

részletek

Raikkönen magára talált

Kimi Raikkönent sokan leírták a gyengén sikerült 2014-es szezon után és az idei évet sem kezdte túl jól. Most azonban többen is úgy vélik, a jégember megtalálta végre saját magát és újra tényező lesz.

részletek

Verstappen: Vettelt már nem veszem komolyan

A négyszeres világbajnok újra véleményezte az ifjú Red Bullos vezetési stílusát: a holland korábban talán hallgatott volna rá, de a bakui események után többé nem ad Vettel szavára.

részletek

„Hamilton belépett az abszolút legendák közé”

Néhány éve még Lewis Hamilton ellenfele volt, most azonban teljes szívvel szurkol a háromszoros bajnoknak: a korábbi F1-es teljesnek érezné az életét egy hazai győzelemmel, négy elsőség egymás után szinte felfoghatatlan számára.

részletek

Hamilton, a turbórekorder - silverstone-i statisztikák

Hazai futamának valaha volt egyik legnagyobb versenyzőjévé emelkedett Lewis Hamilton, aki idén elképesztő módon már három "tökéletes hétvégét" teljesített, és akár két hét múlva elkaphatja Schumacher egyik fő rekordját is.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Silverstone-ban?

Bár az időmérő esőben kezdődött a Brit Nagydíj hétvégéjén, ez sem tudta megakadályozni, hogy Lewis Hamilton eredménye révén az idei év legnagyobb gyorsulását lássuk a silverstone-i versenypályán.

részletek

„Valami ugrál a pilótafülkében” – Silverstone-i rádióüzenetek

A Toro Rossók ütközését és Ferrari gumidrámáját is kísérték felhevült hozzászólások a Brit Nagydíjon: a rádióban elhangzó legemlékezetesebb mondatok azonban két finnhez, a mérnökét elhallgattató Bottashoz, valamint a pilótafülkében „valamit” érző Raikkönenhez fűződtek.

részletek
Olvastad már?