Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 25. vasárnap

Briatore

Briatore szerint Alonso újra pezsgőzhet

Hosszú évek szenvedése után idén Fernando Alonso ismét sűrű látogató lesz a dobogón, legalábbis egykori csapatfőnöke szerint. A spanyol maradása pedig bizonyíték az istállóhoz való lojalitására.

részletek

Briatore: Kubica nem tér vissza

Nem sokkal a Williams pilótapárosának bejelentése előtt érdekes nyilatkozat látott napvilágot. A Renault egykori csapatfőnöke biztosra veszi, hogy a grove-i alakulat Szirotkin mellett döntött.

részletek

Briatore elvált modell feleségétől

A száguldó cirkusz egykori playboya annak idején nagy csinnadratta mellett kötötte össze életét a tőle harminc évvel fiatalabb Elisabetta Gregoracival, ám a pár 2017 végétől külön utakon folytatja tovább.

részletek

Renault: Briatore miatt vagyunk hátrányban

A francia gárda kétségtelenül a harmadik erő a Mercedes és a Ferrari mögött a jelenlegi F1-ben. A Renault vezetője a 2007-es eseményekre vezette vissza a még mindig tartó lemaradásukat.

részletek

Briatore: Az FIA akadályozta Schumachert

A Benetton és a Renault volt csapatfőnöke szerint a mai Formula-1 már nem a pilóták harcáról szól. Arról is szót ejtett, hogy 1994-ben az FIA mindent elkövetett, hogy Schumacher ne legyen bajnok.

részletek

Briatore szerint ki akarják nyírni Verstappent

Az ifjú hollandnak rengeteg tisztelője van az F1-es paddockban, most a Renault korábbi vezére vette védelmébe a háromszoros futamgyőztest, a szerinte igazságtalan bírói ítéletek miatt.

részletek

Briatore keményen oltja a hibridmotorokat

A Renault egykori csapatvezetője még mindig nincs kibékülve az F1-ben jelenleg használt erőforrásokkal, és keményen kritizálta azokat - sőt, még Max Mosley-nak is odaszúrt egyet.

részletek

Briatore súgott Kubicáról

Sokan a mai napig bizonytalanok Robert Kubica fizikális képességeivel kapcsolatban, ám egyre több szakértő szerint a legesélyesebb a Williams ülésére. Flavio Briatore is növeli az optimizmust.

részletek

Briatore: Vettel Hamiltonnal? Lehetetlen!

Az ínyencek régóta arra várnak, hogy egyszer egy csapaton belül versenyez majd Lewis Hamilton és Sebastian Vettel, belső harcuk ugyanis óriási élmény lenne. Flavio Briatore szerint ilyen nem lesz.

részletek

Montezemolo: A Ferrari ne szálljon el, lassabb volt

A Ferrari egykori elnöke, Luca di Montezemolo figyelmeztette korábbi csapatát, túlságosan ne örüljenek brazíliai győzelmüknek, mivel Lewis Hamilton egészen biztosan legyőzte volna Vettelt.

részletek

Briatore: A Ferrari helyében leigazoltam volna Verstappent

A Renault egykori csapatfőnöke nagyon nagy tisztelője az ifjú titánnak, és „csukott szemmel” leigazolta volna őt a Ferrarihoz - az F1-es paddockba vissza-visszatérő playboy Lewis Hamiltont is megdicsérte.

részletek

Briatore is kritizálja Raikkönen teljesítményét

A finn F1-es pilótát rengetegen szidták azért az idei szezonban, mert egy vb-esélyes autóval futamot sem nyert, most a Renault egykori csapatfőnöke állt be a kritizálók sorába.

részletek
Olvastad már?