Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 29. csütörtök

Briatore

„Alonso zavaró jeleket küld magáról”

A spanyol F1-es pilóta jövője továbbra is a paddock egyik legforróbb témája, amelyre maga az érintett is rájátszik egy-egy megjegyzésével.

részletek

Wolff: Nem tárgyalunk Alonsóval

A Mercedes csapatfőnöke tagadja, hogy meg akarná szerezni Fernando Alonsót a 2018-as szezonra. Wolff Briatorével vacsorázott, ennek köszönhetően pedig elindultak a pletykák a témáról a paddockban.

részletek

Alonso élete legrosszabb döntését 2008 végén hozta?

Fernando Alonso nagyszerű pilóta, de az egyik legrosszabb szerződő. 2007 végén, amikor megromlott viszonya a McLarennel, válogathatott az ajánlatok közül, de utólag kiderült, élete lehetőségét hagyta ki, egy évvel később szintén.

részletek

Alesi a Ferrari győzelmét várja, mások óvatosabbak

Jean Alesi úgy érzi, hogy korábbi F1-es csapata, a Ferrari most már készen áll a világbajnoki cím megszerzésére és Kínában is kiválóan fog menni. Más szakértők még nem bocsátkoznak ilyen jóslásokba.

részletek

Briatore nincs elájulva a Ferrari formájától

Flavio Briatore, az egykori F1-es csapatfőnök úgy véli, a maranellói alakulat nem feltétlenül lesz ott az élen Melbourne-ben. Az olasz szakember elárulta, kit tart a legnagyobb esélyesnek.

részletek

Briatore meglepetésbulit szervezett Ecclestone-nak

A Benetton és a Renault egykori csapatfőnöke régi cimborája az F1 éléről januárban eltávolított 86 éves üzletembernek, ezért nemrég partit szervezett tiszteletére Londonban.

részletek

Briatore elárulta, visszajön-e az F1-be

A Benettonnal és a Renault-val világbajnoki címeket nyerő olaszt 2009-ben kitiltották a paddockból, az utóbbi időben azonban egyre gyakrabban tűnt fel futamokon.

részletek

Semmi alapja nem volt az Alonso-Mercedes pletykának?

Sokan tényként kezelték, hogy Fernando Alonso a szabad Mercedes-ülés egyik fő favoritja – ezért is okozott csalódottságot Bottas érkezése. Csakhogy a spanyolhoz közel álló Flavio Briatore szerint minden puszta spekuláció volt.

részletek

Briatore: A Ferrari nem lesz jobb idén sem

A korábbi csapatfőnök úgy véli, hogy mivel nem történtek személyi változások a Ferrarinál, csodát sem érdemes várni 2017-ben – a lesújtó helyzetet egy pékséghez hasonlította.

részletek

Briatore: Ha nincs hír Schumacherről, az rossz hír

Flavio Briatore is úgy véli, hogy ha ekkora a hírcsend a hétszeres F1-es világbajnok állapotával kapcsolatban, akkor az nem jelenthet jót - nem túl bizakodó az olasz.

részletek

Briatore tudja, mi kell az F1-nek

A száguldó cirkusz egyértelműen változások előtt áll, az új tulajdonos radikálisan más módon szeretné irányítani az F1-et, mint anno Bernie Ecclestone. A brit jó barátja, Flavio Briatore nem helyesli a vezetőcserét, de van egy-két ötlete, hogyan lehetne jobbá tenni a sportágat.

részletek

Egyenautók és szívómotorok a GP1-ben?

Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél…? Egyre több és több részlet derül ki Bernie Ecclestone állítólagosan tervezett F1-riválisáról, a GP1-ről, mely bő 24 órával ezelőtt még csak kósza pletykának tűnt.

részletek
Olvastad már?