Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 16. vasárnap

Briatore

Briatore: Alonso bajnok lett volna az idei Ferrarival

Ahogy azt mindenki tudja, Fernando Alonso a szezon végén távozik az F1-ből. Pedig ha akár csak a Ferrariban ült volna... Flavio Briatore szerint ebben az esetben sokra viszi a spanyol idén.

részletek

Briatore: Csak én hittem Schumacherben

A Benetton egykori csapatfőnöke egészen 1991-ig tekintett vissza. Az istálló vezetőségét nem győzte meg a zöldfülű Michael Schumacher, ő azonban rájuk erőltette a választást – mint tudjuk, bejött.

részletek

Briatore: Vettel futamokat és nem világbajnokságot akart nyerni

Flavio Briatore, egykori Formula–1-es csapatfőnök szerint Sebastian Vettel vesztét idén az jelentette, hogy inkább fókuszált a futamgyőzelmekre, mint a világbajnokság megnyerésére. Az olasz szerint viszont ahhoz, hogy valaki világbajnok legyen, trófeák helyett pontokat kell gyűjtenie.

részletek

Alonso magáénak érzi "csalós" győzelmét

Kerek tíz év telt már el a méltán híressé vált, 2008-as Szingapúri Nagydíj óta, de sosem merül feledésbe. A Renault egy jól kitervelt csalással volt képes győzni, de Fernando Alonso szerint megérdemelten.

részletek

Red Bull: A Liberty kért meg minket, hogy megszerezzük Alonsót

Christian Horner ragaszkodik ahhoz a kijelentéséhez, hogy nem tettek ajánlatot Alonsónak, sőt most azt állítja, hogy a Liberty Media kérte meg őket arra, hogy próbálják megszerezni a spanyolt.

részletek

Briatore: Alonso jobb, mint Hamilton

Egykori csapatfőnöke úgy gondolja, Fernando Alonso túl korán vonul vissza a Formula-1-től, ugyanis még mindig jobb, mint Lewis Hamilton. A spanyol tizenkét éve lett utoljára világbajnok.

részletek

Briatore: Alonso elvesztette a motivációját

Korábbi csapatfőnöke szerint Fernando Alonso elvesztette lelkesedését a Formula-1 iránt, ezért jelentette be kedden a visszavonulását, de egy nap még talán visszatérhet.

részletek

F1-Archív: Ron Dennis nem tiszteli a Ferrarit

A McLaren-vezér epés megjegyzést tett a rivális istállóra, Webber Palik kijelentésére reagált, Alonso, Raikkönen és Ricciardo esélyes a Red Bull-ülésre, Domenicali nem gondolja, hogy Massa kiábrándult Hockenheimben – ezek szerepeltek az F1-es hírekben július 30-án.

részletek

F1-Archív: Alonso a Red Bull-lal tárgyalt

Perez veszélyes halóra, Hamilton kiszámíthatatlan rajtokra számít, Briatore és Heidfeld is mérges Raikkönenre, Alonso pedig reménykedik – az elmúlt két évtized július 28-i F1-es híreiből válogattunk.

részletek

F1-Archív: Bianchit gyászolja a sportvilág

Nem megy Hamilton a Ferrarihoz, kétnapos F1-es hétvégéket akar Briatore, nem fogadja el Colin McRae kihívását Schumacher, átvenné az első számú pilóta szerepét Irvine a Ferrarinál. Ezek voltak július 18. vezető Formula-1-es hírei az elmúlt két évtizedből.

részletek

Briatore: Hamilton jobb, mint Vettel; Raikkönenre nincs szükség

Flavio Briatore szerint Hamilton vissza fog ütni Vettelnek és a Ferrarinak, akiknek véleménye szerint, le kell cserélniük Raikkönent, mivel vele soha nem fogják megnyerni a konstruktőri bajnoki címet.

részletek

F1-Archív: Már nincs kómában Schumacher

Az utolsó konkrét hír a hétszeres világbajnok állapotáról, a Michelin visszatérhet, Alonso a Ferrari feltámadását ígéri, Briatore elvette 30 évvel fiatalabb menyasszonyát, Damon Hill visszavonul: ezekről olvashattunk június 16-án.

részletek
Olvastad már?