Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 27. csütörtök

Briatore

Briatore nincs elájulva a Ferrari formájától

Flavio Briatore, az egykori F1-es csapatfőnök úgy véli, a maranellói alakulat nem feltétlenül lesz ott az élen Melbourne-ben. Az olasz szakember elárulta, kit tart a legnagyobb esélyesnek.

részletek

Briatore meglepetésbulit szervezett Ecclestone-nak

A Benetton és a Renault egykori csapatfőnöke régi cimborája az F1 éléről januárban eltávolított 86 éves üzletembernek, ezért nemrég partit szervezett tiszteletére Londonban.

részletek

Briatore elárulta, visszajön-e az F1-be

A Benettonnal és a Renault-val világbajnoki címeket nyerő olaszt 2009-ben kitiltották a paddockból, az utóbbi időben azonban egyre gyakrabban tűnt fel futamokon.

részletek

Semmi alapja nem volt az Alonso-Mercedes pletykának?

Sokan tényként kezelték, hogy Fernando Alonso a szabad Mercedes-ülés egyik fő favoritja – ezért is okozott csalódottságot Bottas érkezése. Csakhogy a spanyolhoz közel álló Flavio Briatore szerint minden puszta spekuláció volt.

részletek

Briatore: A Ferrari nem lesz jobb idén sem

A korábbi csapatfőnök úgy véli, hogy mivel nem történtek személyi változások a Ferrarinál, csodát sem érdemes várni 2017-ben – a lesújtó helyzetet egy pékséghez hasonlította.

részletek

Briatore: Ha nincs hír Schumacherről, az rossz hír

Flavio Briatore is úgy véli, hogy ha ekkora a hírcsend a hétszeres F1-es világbajnok állapotával kapcsolatban, akkor az nem jelenthet jót - nem túl bizakodó az olasz.

részletek

Briatore tudja, mi kell az F1-nek

A száguldó cirkusz egyértelműen változások előtt áll, az új tulajdonos radikálisan más módon szeretné irányítani az F1-et, mint anno Bernie Ecclestone. A brit jó barátja, Flavio Briatore nem helyesli a vezetőcserét, de van egy-két ötlete, hogyan lehetne jobbá tenni a sportágat.

részletek

Egyenautók és szívómotorok a GP1-ben?

Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél…? Egyre több és több részlet derül ki Bernie Ecclestone állítólagosan tervezett F1-riválisáról, a GP1-ről, mely bő 24 órával ezelőtt még csak kósza pletykának tűnt.

részletek

Ők lennének az F1 legellentmondásosabb figurái?

A vitás politikusi múltból az USA 45. elnökévé váló Donald Trump beiktatásának fényében a Crash.net összeszedte, hogy kik az F1 történetének legellentmondásosabb alakjai.

részletek

Alonso tiszteletben tartja a szerződését

Flavio Briatore szerint sem igazol a kétszeres F1-es világbajnok a Mercedeshez és azt is elmagyarázta, hogy miért más ez a szituáció, mint a két évvel ezelőtti.

részletek

Hamilton kifakadt a kritikusaira

Lewis Hamilton valóban nem olyan életet él, mint a legtöbb versenyző, a szabadidejében utazik és bulizik, amit sokan nem néznek jó szemmel az F1-es paddockban. A brit reagált a kritikusaira.

részletek

Briatore a Ferrarinak és Hamiltonnak is tanácsot adott

A korábbi csapatfőnök mind az istállónak, mind a világbajnoknak javaslatot tett, hogyan térhetnek vissza a siker útjára: a Ferrari költözzön Angliába, Hamilton pedig foglalkozzon kevesebbet a zenével.

részletek
Olvastad már?