Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 17. vasárnap

Briatore

Briatore egyetért a Ferrari döntésével

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Ferrari menesztette Maurizio Arrivabenét, helyét pedig az eddigi technikai igazgató, Mattia Binotto veszi át. Briatore egyetért a maranellóiak döntésével.

részletek

F1-Archív: Elvakult Ferrari-rajongó szabotázst ajánlott

Davidson kifogásolta, hogy Wilson fizetett a Minardi-ülésért, Abramovics nem veszi meg a Jordant, a Ferrari nem bojkottál, a bíróság érvénytelenítette Briatore örökös eltiltását: ilyen F1-es híreket olvashattunk január 6-án.

részletek

Nyolc különlegesség Schumacher debütálásáról

Idén lesz huszonnyolc éve, hogy Michael Schumacher a szerencse folytán berobbanhatott a Formula-1 mezőnyébe. De milyen körülmények között mutatkozhatott be a későbbi legenda?

részletek

F1-Archív: Button szerint 2012 lesz az ő éve

Baumgartner szerződésaláírásra készül, Briatore és Button a vb-címet tűzi ki célul, Mosley szerint Dennis nem mond igazat, Hamilton nem hoz önző döntéseket: ezek voltak december 22. F1-es hírei 2000 óta.

részletek

Alonso nélkül az F1? Mint a Real CR nélkül!

Flavio Briatore azon a véleményen van, hogy a Formula-1 rengeteget veszít azzal, hogy nem tudta maradásra bírni Fernando Alonsót. Kevés olyan sztár van ma az F1-ben, akit felismernének az utcán.

részletek

Briatore: Alonso bajnok lett volna az idei Ferrarival

Ahogy azt mindenki tudja, Fernando Alonso a szezon végén távozik az F1-ből. Pedig ha akár csak a Ferrariban ült volna... Flavio Briatore szerint ebben az esetben sokra viszi a spanyol idén.

részletek

Briatore: Csak én hittem Schumacherben

A Benetton egykori csapatfőnöke egészen 1991-ig tekintett vissza. Az istálló vezetőségét nem győzte meg a zöldfülű Michael Schumacher, ő azonban rájuk erőltette a választást – mint tudjuk, bejött.

részletek

Briatore: Vettel futamokat és nem világbajnokságot akart nyerni

Flavio Briatore, egykori Formula–1-es csapatfőnök szerint Sebastian Vettel vesztét idén az jelentette, hogy inkább fókuszált a futamgyőzelmekre, mint a világbajnokság megnyerésére. Az olasz szerint viszont ahhoz, hogy valaki világbajnok legyen, trófeák helyett pontokat kell gyűjtenie.

részletek

Alonso magáénak érzi "csalós" győzelmét

Kerek tíz év telt már el a méltán híressé vált, 2008-as Szingapúri Nagydíj óta, de sosem merül feledésbe. A Renault egy jól kitervelt csalással volt képes győzni, de Fernando Alonso szerint megérdemelten.

részletek

Red Bull: A Liberty kért meg minket, hogy megszerezzük Alonsót

Christian Horner ragaszkodik ahhoz a kijelentéséhez, hogy nem tettek ajánlatot Alonsónak, sőt most azt állítja, hogy a Liberty Media kérte meg őket arra, hogy próbálják megszerezni a spanyolt.

részletek

Briatore: Alonso jobb, mint Hamilton

Egykori csapatfőnöke úgy gondolja, Fernando Alonso túl korán vonul vissza a Formula-1-től, ugyanis még mindig jobb, mint Lewis Hamilton. A spanyol tizenkét éve lett utoljára világbajnok.

részletek

Briatore: Alonso elvesztette a motivációját

Korábbi csapatfőnöke szerint Fernando Alonso elvesztette lelkesedését a Formula-1 iránt, ezért jelentette be kedden a visszavonulását, de egy nap még talán visszatérhet.

részletek
Olvastad már?