Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Briatore

Briatore szerint ki akarják nyírni Verstappent

Az ifjú hollandnak rengeteg tisztelője van az F1-es paddockban, most a Renault korábbi vezére vette védelmébe a háromszoros futamgyőztest, a szerinte igazságtalan bírói ítéletek miatt.

részletek

Briatore keményen oltja a hibridmotorokat

A Renault egykori csapatvezetője még mindig nincs kibékülve az F1-ben jelenleg használt erőforrásokkal, és keményen kritizálta azokat - sőt, még Max Mosley-nak is odaszúrt egyet.

részletek

Briatore súgott Kubicáról

Sokan a mai napig bizonytalanok Robert Kubica fizikális képességeivel kapcsolatban, ám egyre több szakértő szerint a legesélyesebb a Williams ülésére. Flavio Briatore is növeli az optimizmust.

részletek

Briatore: Vettel Hamiltonnal? Lehetetlen!

Az ínyencek régóta arra várnak, hogy egyszer egy csapaton belül versenyez majd Lewis Hamilton és Sebastian Vettel, belső harcuk ugyanis óriási élmény lenne. Flavio Briatore szerint ilyen nem lesz.

részletek

Montezemolo: A Ferrari ne szálljon el, lassabb volt

A Ferrari egykori elnöke, Luca di Montezemolo figyelmeztette korábbi csapatát, túlságosan ne örüljenek brazíliai győzelmüknek, mivel Lewis Hamilton egészen biztosan legyőzte volna Vettelt.

részletek

Briatore: A Ferrari helyében leigazoltam volna Verstappent

A Renault egykori csapatfőnöke nagyon nagy tisztelője az ifjú titánnak, és „csukott szemmel” leigazolta volna őt a Ferrarihoz - az F1-es paddockba vissza-visszatérő playboy Lewis Hamiltont is megdicsérte.

részletek

Briatore is kritizálja Raikkönen teljesítményét

A finn F1-es pilótát rengetegen szidták azért az idei szezonban, mert egy vb-esélyes autóval futamot sem nyert, most a Renault egykori csapatfőnöke állt be a kritizálók sorába.

részletek

Híres csapatfőnökök pályájuk kezdetekor

Érdekes visszanézni, hogyan nézett ki csapatfőnöki pályafutása kezdetén Flavio Briatore vagy éppen Ron Dennis. Összeállításunkban a jelenleg is élő, híres egyéniségek átváltozását követhetjük nyomon.

részletek

Briatore: Alonso most olyan, mint Messi klubcsapat nélkül

Fernando Alonso menedzsere, Flavio Briatore szerint a McLarennek „forradalomra” van szüksége, ha változtatni szeretne jelenlegi sanyarú helyzetén, reményei szerint pedig még a szünet előtt eldől majd a spanyol jövője.

részletek

„Alonsónak a Mercedeshez vagy Ferrarihoz kell mennie”

Mondja ezt a spanyolt képviselő Flavio Briatore, aki szerint a Renault még messze van attól, hogy topcsapatnak hívják. Arról, elvágta-e magát 2007-ben Alonso a Mercedesnél, annyit mondott: „Az Ron Dennis hibája volt.”

részletek

Ecclestone: Szerződtesse a Ferrari Alonsót!

Bernie Ecclestone igen aktívvá vált az elmúlt napokban, most éppen a Ferrari csapatnak adott egy fontos tanácsot, miszerint Fernando Alonsót vegyék vissza.

részletek

„Alonso zavaró jeleket küld magáról”

A spanyol F1-es pilóta jövője továbbra is a paddock egyik legforróbb témája, amelyre maga az érintett is rájátszik egy-egy megjegyzésével.

részletek
Olvastad már?