Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 18. szerda

Briatore

Briatore: Alonso most olyan, mint Messi klubcsapat nélkül

Fernando Alonso menedzsere, Flavio Briatore szerint a McLarennek „forradalomra” van szüksége, ha változtatni szeretne jelenlegi sanyarú helyzetén, reményei szerint pedig még a szünet előtt eldől majd a spanyol jövője.

részletek

„Alonsónak a Mercedeshez vagy Ferrarihoz kell mennie”

Mondja ezt a spanyolt képviselő Flavio Briatore, aki szerint a Renault még messze van attól, hogy topcsapatnak hívják. Arról, elvágta-e magát 2007-ben Alonso a Mercedesnél, annyit mondott: „Az Ron Dennis hibája volt.”

részletek

Ecclestone: Szerződtesse a Ferrari Alonsót!

Bernie Ecclestone igen aktívvá vált az elmúlt napokban, most éppen a Ferrari csapatnak adott egy fontos tanácsot, miszerint Fernando Alonsót vegyék vissza.

részletek

„Alonso zavaró jeleket küld magáról”

A spanyol F1-es pilóta jövője továbbra is a paddock egyik legforróbb témája, amelyre maga az érintett is rájátszik egy-egy megjegyzésével.

részletek

Wolff: Nem tárgyalunk Alonsóval

A Mercedes csapatfőnöke tagadja, hogy meg akarná szerezni Fernando Alonsót a 2018-as szezonra. Wolff Briatorével vacsorázott, ennek köszönhetően pedig elindultak a pletykák a témáról a paddockban.

részletek

Alonso élete legrosszabb döntését 2008 végén hozta?

Fernando Alonso nagyszerű pilóta, de az egyik legrosszabb szerződő. 2007 végén, amikor megromlott viszonya a McLarennel, válogathatott az ajánlatok közül, de utólag kiderült, élete lehetőségét hagyta ki, egy évvel később szintén.

részletek

Alesi a Ferrari győzelmét várja, mások óvatosabbak

Jean Alesi úgy érzi, hogy korábbi F1-es csapata, a Ferrari most már készen áll a világbajnoki cím megszerzésére és Kínában is kiválóan fog menni. Más szakértők még nem bocsátkoznak ilyen jóslásokba.

részletek

Briatore nincs elájulva a Ferrari formájától

Flavio Briatore, az egykori F1-es csapatfőnök úgy véli, a maranellói alakulat nem feltétlenül lesz ott az élen Melbourne-ben. Az olasz szakember elárulta, kit tart a legnagyobb esélyesnek.

részletek

Briatore meglepetésbulit szervezett Ecclestone-nak

A Benetton és a Renault egykori csapatfőnöke régi cimborája az F1 éléről januárban eltávolított 86 éves üzletembernek, ezért nemrég partit szervezett tiszteletére Londonban.

részletek

Briatore elárulta, visszajön-e az F1-be

A Benettonnal és a Renault-val világbajnoki címeket nyerő olaszt 2009-ben kitiltották a paddockból, az utóbbi időben azonban egyre gyakrabban tűnt fel futamokon.

részletek

Semmi alapja nem volt az Alonso-Mercedes pletykának?

Sokan tényként kezelték, hogy Fernando Alonso a szabad Mercedes-ülés egyik fő favoritja – ezért is okozott csalódottságot Bottas érkezése. Csakhogy a spanyolhoz közel álló Flavio Briatore szerint minden puszta spekuláció volt.

részletek

Briatore: A Ferrari nem lesz jobb idén sem

A korábbi csapatfőnök úgy véli, hogy mivel nem történtek személyi változások a Ferrarinál, csodát sem érdemes várni 2017-ben – a lesújtó helyzetet egy pékséghez hasonlította.

részletek
Olvastad már?