Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 16. péntek

BrazilNagydíj

Verstappen: A szezon elejét én rontottam el

Rágörcsölt és túl sokat akart, ezért alakult rosszul a 2018-as szezon első hat futama Max Verstappen számára. A holland pilóta apja tanácsainak köszönhetően szedte össze magát az év második felében.

részletek

Jos Verstappen: Max senkivel nem verekedne

A Verstappen-Ocon ügy kapcsán még hiányzott a versenyzőapa véleménye: az egykori F1-es megérti a lökdösődést, de megcáfolta azt az álláspontot, amely szerint fia erőszakos lenne.

részletek

Egymilliós nézőveszteség Németországban, 2018-ban

Az előző évhez viszonyítva egymillióval kevesebben követték figyelemmel a német RTL hétvégi közvetítését a Brazil Nagydíjról, mint egy évvel korábban. Pedig 2017-ben is eldőlt már Interlagos előtt a bajnokság.

részletek

Palmer: Ocon szupertehetség, de eszetlen

Továbbra is kritikák kereszttüzét kénytelen elviselni Esteban Ocon, aki Brazíliában meggondolatlan manőverével kiütötte a versenyt vezető Max Verstappent, aki a leintés után meg is kereste a franciát.

részletek

Nem változik a mérlegelés a Vettel-eset után

A Brazil Nagydíj időmérőjén a ferraris olyan türelmetlen volt, mikor számára rossz időben hívták ki ellenőrzésre, hogy a mérlegben is kárt tett. Egyesek szerint szabályt kellene változtatni, Charlie Whiting azt mondja, a csapatok számoljanak plusz egy perccel.

részletek

Ocon elnézést kért Verstappentől

Magasra csaptak az érzelmek a Brazil Nagydíjon történt elképesztő ütközés miatt. Ritka, hogy egy lekörözendő kiüti az élen álló pilótát. Tettlegességig fajult a dolog, de Ocon most nyitott a holland felé.

részletek

Verstappennek meg kell tanulnia uralkodni az érzelmein

Max Verstappennek meg kell tanulnia uralkodni az érzésein, mondja Ross Brawn, hogy így jobb versenyzővé és emberré váljon. A fiatalok őket csodálják, nem lehet eléjük ilyen példát állítani.

részletek

Marko nem beszél az "idióta" Oconnal

A Red Bull főtanácsadója utalásokat tett arra, hogy a Mercedes által támogatott Esteban Ocon manővere nem volt véletlen a versenyt vezető Verstappen ellen, nem is akar vele szóba állni.

részletek

Verstappen: Ha pszichológust hoznak, kirugdosom őket

Nem bánt meg semmit az interlagosi futam után lökdösődő Red Bull-pilóta: visszaemlékezése szerint higgadt akart maradni, de mikor meglátta Ocon vigyorát, felszaladt a pumpa.

részletek

Hill: Senna is tanult korai hibáiból

Damon Hill és Felipe Massa is úgy gondolja, hogy bár Esteban Ocon a hibás a Brazil Nagydíjon történt ütközésért, Max Verstappen is hagyhatott volna helyet, hogy ne kockáztassa a győzelmet.

részletek

Force India: Ocon azt tette, amit mondtunk neki

Otmar Szafnauer, a Force India csapatfőnöke elítélte Brazil Nagydíjat követően napvilágot látó összeesküvés elméleteket és megvédte pilótáját, mondván, Esteban Ocon csak azt tette, ami a csapat érdekében állt.

részletek

Villeneuve: Oconnak semmi érzéke a versenyzéshez

Alaposan kiosztotta a nagy tehetségnek kikiáltott franciát az egykori világbajnok: Jacques Villeneuve csodálja, hogy Verstappen meg sem ütötte a versenyét tönkretevő lekörözöttet.

részletek
Olvastad már?