Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 24. péntek

BrazilNagydíj

Honda: A motor kezd jó lenni

A Honda egyre biztosabb abban, hogy erőforrásai lassacskán megütik az elfogadható szintet, ami az év eleji szenvedéshez képest óriási javulás. A japánok szerint az adatok már biztatóak.

részletek

A Renault sikeres 2018-as tesztje

Brazíliában a pénteki napot teljes egészében a jövő évi autóhoz tervezett motor- és aerodinamikai alkatrészek tesztelésére fordította a Renault és komoly sikernek könyveli el a látottakat.

részletek

Hamilton: Csúcsra járatott motorok kellenek

Lewis Hamilton a szabad, kemény versenyzés híve, nem örül, hogy takaréklángon kell használni az erőforrásokat a szabályok miatt. Szeretné, ha csúcsra járatott motorokkal lehetne száguldani.

részletek

Tárt karokkal várják Massát a Formula-E-ben

Massa hazai nagydíján emlékezetes búcsút vett az F1-től, hiszen remek versenyzést mutatott be hetedik helyezésével. A brazil nem teszi le teljesen a lantot: egy másik szériában tárt karokkal várják.

részletek

Az első alkalom, hogy a Mercedes is kevés

Az idei évadban a Renault-nál és a Hondánál számos alkalommal találkozhattunk a túl sok motorcsere miatti problémákkal. A Williamsnél azonban kivételesen a Mercedesszel is pórul jártak.

részletek

Veszélyben lehet a Brazil Nagydíj

Rendszeres rablások, pénzügyi akadályok, jövőre brazil pilóta nélküli mezőny. A súlyos problémákkal küzdő Interlagos is témája lesz a Motorsport Világtanács decemberi ülésének.

részletek

Hamilton nem élvezte túlzottan az előzéseket

Lewis Hamilton az egész világot bámulatba ejtette a Brazil Nagydíjon mutatott fantasztikus felzárkózásával. Ő maga azonban úgy véli, manőverei nem kifejezettek őt dicsérik.

részletek

Alonso: Nem kételkedem a Renault-motorban

Fernando Alonso három évet töltött el a versenyképtelen Honda-erőforrások miatt a mezőny második felében. A Renault a jelenlegi meghibásodások ellenére is teljesen meggyőző számára, különösen, amit jövőre várhatnak.

részletek

Ocon hihetetlen sorozata szakadt meg

Esteban Ocon kiállni kényszerült a Brazil Nagydíj első körében elszenvedett balesete miatt, ezzel egy elképesztő sorozata szakadt meg. Igaz, a francia pilóta tudta, hogy egyszer eljön ez a nap.

részletek

Villeneuve megint Strollt szapulja

Az év korábbi részében az 1997-es világbajnok már kritizálta honfitársát gyenge teljesítménye miatt, és visszafogott brazíliai szereplése után pedig ismét célkeresztjébe vette őt.

részletek

Verstappen: Hogy lehet túl kevés alkatrész a motorunkhoz?

Max Verstappen ezúttal sem kímélte a Renault-t, ahogy idén már többször is megtette. A holland értetlenkedve fogadja, hogyan fogyhatott ki a francia gyár a motorkomponensekből.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Interlagosban?

Az elmúlt években látott különös tendencia miatt nem lehetett készpénznek venni, hogy az új szabályok Interlagosban is minden korábbinál gyorsabbra emelik majd az F1-es tempót.

részletek
Olvastad már?