Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 22. szombat

BrazilNagydíj

Massa nagyon is elégedett karrierjével

Újabb nagy névtől búcsúzunk el idén a Formula-1-ben, Felipe Massa tizenöt évnyi versenyzés után távozik a száguldó cirkuszból, de kicsit sem rossz szájízzel. Hogyan érzi ezt belülről az érintett?

részletek

Massa egy dolgot hiányol karrierjéből

Felipe Massa hosszú karriert zárt le 2017-ben az F1-ben, versenyzői pályafutását azonban nem fejezi be. A brazil tárgyalásokat folytat néhány csapattal, és nemsokára visszatér a versenyzés világába.

részletek

Massa felidézte legszebb F1-es pillanatát

Már csak egy verseny van hátra a mezőny egyetlen braziljának karrierjéből, aki egy hosszú interjúban megemlítette, melyik volt a legszebb pillanata az F1-ben, ahogyan azt is, mit tart jelenleg a legfontosabbnak.

részletek

Honda: A motor kezd jó lenni

A Honda egyre biztosabb abban, hogy erőforrásai lassacskán megütik az elfogadható szintet, ami az év eleji szenvedéshez képest óriási javulás. A japánok szerint az adatok már biztatóak.

részletek

A Renault sikeres 2018-as tesztje

Brazíliában a pénteki napot teljes egészében a jövő évi autóhoz tervezett motor- és aerodinamikai alkatrészek tesztelésére fordította a Renault és komoly sikernek könyveli el a látottakat.

részletek

Hamilton: Csúcsra járatott motorok kellenek

Lewis Hamilton a szabad, kemény versenyzés híve, nem örül, hogy takaréklángon kell használni az erőforrásokat a szabályok miatt. Szeretné, ha csúcsra járatott motorokkal lehetne száguldani.

részletek

Tárt karokkal várják Massát a Formula-E-ben

Massa hazai nagydíján emlékezetes búcsút vett az F1-től, hiszen remek versenyzést mutatott be hetedik helyezésével. A brazil nem teszi le teljesen a lantot: egy másik szériában tárt karokkal várják.

részletek

Az első alkalom, hogy a Mercedes is kevés

Az idei évadban a Renault-nál és a Hondánál számos alkalommal találkozhattunk a túl sok motorcsere miatti problémákkal. A Williamsnél azonban kivételesen a Mercedesszel is pórul jártak.

részletek

Veszélyben lehet a Brazil Nagydíj

Rendszeres rablások, pénzügyi akadályok, jövőre brazil pilóta nélküli mezőny. A súlyos problémákkal küzdő Interlagos is témája lesz a Motorsport Világtanács decemberi ülésének.

részletek

Hamilton nem élvezte túlzottan az előzéseket

Lewis Hamilton az egész világot bámulatba ejtette a Brazil Nagydíjon mutatott fantasztikus felzárkózásával. Ő maga azonban úgy véli, manőverei nem kifejezettek őt dicsérik.

részletek

Alonso: Nem kételkedem a Renault-motorban

Fernando Alonso három évet töltött el a versenyképtelen Honda-erőforrások miatt a mezőny második felében. A Renault a jelenlegi meghibásodások ellenére is teljesen meggyőző számára, különösen, amit jövőre várhatnak.

részletek

Ocon hihetetlen sorozata szakadt meg

Esteban Ocon kiállni kényszerült a Brazil Nagydíj első körében elszenvedett balesete miatt, ezzel egy elképesztő sorozata szakadt meg. Igaz, a francia pilóta tudta, hogy egyszer eljön ez a nap.

részletek
Olvastad már?