Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 18. hétfő

Brawn

Szigorú megszorítások jönnek az F1-ben

Pénteken a Liberty Media és a Formula-1-es istállók képviselői tárgyalásokat folytattak Monte Carlóban a sportág jövőjével kapcsolatban. A legnagyobb változást a költségvetési sapka jelenti majd.

részletek

Brawn a Ferrarira fogadna Monacóban

Nem teljesített túl jól a maranellói gárda Spanyolországban: még a dobogóra sem értek fel, de Ross Brawn azt várja, hogy a következő fordulóban ismét a győzelemért harcolhat Vettel és Raikkönen.

részletek

F1-Archív: Schumacher a legunalmasabb világbajnok

Így nyilatkozott a német egykori csapattársa, Eddie Irvine évekkel ezelőtt május 10-én. Ricciardo Verstappent intette, Ross Brawn rejtélyes rosszullétre panaszkodott, Coulthard pedig törött bordával versenyzett – ezek voltak a nap hírei a múltban.

részletek

Brawn: Ricciardo egy utas volt a balesetben

Az F1 sportszakmai vezetője szerint az Azerbajdzsáni Nagydíjon történt dupla Red Bull-os kiesésben jelentős szerepe volt az aerodinamikának is. A kavargó légáramlatok tréfálták meg Ricciardót.

részletek

Brawn: A kiscsapatok nem érhetnek dobogóra

2017-ben egyszer fordult elő, hogy ne csak a három nagycsapat valamelyik pilótáját intsék le az első háromban. Idén Ross Brawn szerint ilyen eredményre senki nem lesz képes.

részletek

Brawn elmagyarázza, miért veszít a Mercedes

Ross Brawn, a Liberty Media tagja szerint a címvédő alakulatnak változtatnia kellene egy kissé a szemléletén, ha szeretné felhúzni a kesztyűt az egyre erősödő Ferrarival és Red Bull-lal.

részletek

Brawn egyszerre két versenyt látott Bahreinben

Bár a vélemények és a száraz adatok is azt mutatják, hogy izgalmasabb volt a Bahreini Nagydíj a két hete még a vészharangokat kongató melbourne-i futamnál, Ross Brawnt a most látottak sem győzték meg.

részletek

Brawn: Megvan a kvalifikációs futam szépsége

Az F1 vezetősége igyekszik úgy formálni a sportot, hogy az a nézőknek kedvezzen - ennek egyik összetevője a kvalifikációs futam ötlete, ami anélkül fűszerezné a hétvégéket, hogy azok művivé válnának.

részletek

Lassan megszületik a megoldás az előzések problémájára

Amikor az F1 új vezetésében tavaly Ross Brawnnak is kulcsszerepet adott, elsődleges céljuk az volt, hogy a sportág technikai oldalát is megreformálják - a szakember már most látja a fejlődést az előzésekkel folytatott kutatások terén.

részletek

Brawn: Az előzési gondot meg kell oldanunk

A Formula-1 vezetősége is érzi, hogy a sportág jelenlegi, egyik legnagyobb problémája az előzések hiánya. Mindenképpen változtatásra van szükség ennek hosszabb távú megoldására.

részletek

Brawn megakadályozná a Ferrari kiszállását

Bár korábbi szavai szerint el tudná képzelni az F1-et nélkülük is, Ross Brawn a legkevésbé sem szeretné, ha a Ferrari a fenyegetéseit beteljesítve elhagyná a sorozatot – a vétójoguk miatt viszont nem aggódik.

részletek

Mindent a szurkolókért tesz a Liberty

2017 elején vette át a Liberty Media az F1 vezetését. Ross Brawn elárulta, hogy jelenleg a hiányosságokat méri fel a vezetőség, és a drukkerek számára fontos változásokhoz évek is kellhetnek.

részletek
Olvastad már?