Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 23. hétfő

Brawn

A csapatutasítás elveszi az izgalmakat

A szezon hajrájában egyre kevesebb istálló van, amely engedi szabadon versenyezni pilótáit. Ross Brawn egyáltalán nem ért egyet a Force India döntésével, hogy visszafogja a két versenyzőt.

részletek

Brawn: Bajnokesélyes lehetett volna a Red Bull

Az F1 sportszakmai ügyvezető igazgatója nagyon sajnálja, hogy későn ébredtek az energiaitalos alakulatnál, hiszen ha a szezon első felében is olyan teljesítményre lettek volna képesek, mint mostanság, akkor nem csak a Mercedes és a Ferrari harcolna a bajnoki címekért.

részletek

Október végén jönnek az új motorszabályok

Heteken belül bejelentik a 2021-es erőforrásokra vonatkozó tudnivalókat, és nem sokkal később a költségplafont is – írja a német sajtó. A szabályalkotást is új alapokra helyezik a Stratégiai Csoport megszüntetésével.

részletek

Brawn is együttérez a Ferrarival

A Scuderia egykori technikai igazgatója a Mercedes első emberéhez hasonlóan átérzi a maranellóiak fájdalmát, miután azok újabb műszaki hibáktól hemzsegő F1-es hétvégén vannak túl.

részletek

Többé már nem kérdés Stroll tehetsége

A kanadai versenyző nehéz kezdet után a nyáron belelendült, és meg sem állt: Malajziában kemény csatát vívott Felipe Massával, és újra pontokat szerzett, kivívva az F1 sportszakmai igazgatójának elismerését.

részletek

Jövőre akár még több rajtbüntetés is jöhet

Az ideitől is szorosabbra kell majd húzni az övet a csapatoknak, már ami a motorokat illeti. A tervek szerint a 2018-as szezonra még tovább szigorodnak az erőforrásokat érintő szabályok.

részletek

Brawn: Vettel még mindig nyerhet!

Sebastian Vettel és a Ferrari világbajnoki esélyei egyszer sem voltak olyan rosszak idén, mint a Szingapúri Nagydíj után, de az F1 sportszakmáért felelős ügyvezető igazgatója még nem látja lefutottnak a szezont.

részletek

Adjunk több lehetőséget a fiataloknak!

A Formula-1 vezérkara olyan lehetőségeket vizsgál, melyek segítségével egyenletesebbé tennék az F1-be tartó pilóták útját.

részletek

Mégis van helye a motorbüntetéseknek az F1-ben?

A sportág szakmai vezérigazgatója, Ross Brawn mihamarabb szeretné kigyomlálni a rajtrácsot felforgató rendszert az F1-ből, az egyik csapat szakembere szerint azonban a jelenlegi pénzügyi helyzet mellett ez a legjobb megoldás.

részletek

Eltűnhet a DRS és a rajtbüntetés az F1-ből

A sportág szakmai ügyeiért felelős ügyvezető igazgatója, Ross Brawn ki szeretné gyomlálni azokat az elemeket az F1-ből, melyek hátráltató tényezők a rajongók számára.

részletek

Mick Schumachert lenyűgözte édesapja Benettonja

Igazi F1-es történelemórának lehettek szemtanúi a helyszínen lévők, hiszen a Belga Nagydíj előtt Mick Schumacher elvitte egy körre édesapja világbajnoki címet nyert Benettonját a spái aszfaltcsíkon.

részletek

Nem a V8-as motoroktól lesz izgalmasabb az F1

Rengetegen gondolják úgy, hogy a száguldó cirkusz élvezhetőségéhez sokat hozzátesz a motorformula, ám a Mercedes vezére és elődje is úgy véli, nem a V8-asokhoz való visszatérés a kulcs a szórakoztatáshoz.

részletek
Olvastad már?