Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 24. szombat

Brawn

Alonso élete legrosszabb döntését 2008 végén hozta?

Fernando Alonso nagyszerű pilóta, de az egyik legrosszabb szerződő. 2007 végén, amikor megromlott viszonya a McLarennel, válogathatott az ajánlatok közül, de utólag kiderült, élete lehetőségét hagyta ki, egy évvel később szintén.

részletek

Sajtó: Kínai csapat készül a Formula-1-be

Német sajtóértesülések szerint több istálló mérnökeit keresték meg munkalehetőséggel: 2018-ban egy angliai székhelyű, kínai tőkéjű formáció csatlakozna a világbajnoksághoz.

részletek

Ross Brawn nem viszi sehova Alonsót!

Bernie Ecclestone a múltban nem egyszer beleszólt egy-egy sztárpilóta sorsába, hogy mást ne mondjunk, Schumacher Ferrarihoz szerződésében is közrejátszott – Brawn viszont nem hajlandó erre.

részletek

Retro – 10 pillanat az örök 2-es számútól

Aligha találhatunk jobb példát az F1 történetében második számú pilótákra Rubens Barrichellónál: zsinórban öt konstruktőri címben működött közre, amikor kellett félreállt, amikor lehetett, győzött.

részletek

A kiscsapatok áldhatják Ross Brawn-t

Az F1 sportszakmáért felelős ügyvezető igazgatója minden döntésével és lépésével izgalmasabb és igazságosabb sportágat szeretne - nemrég a kisebb gárdák érdekében szólalt fel.

részletek

Ezt tanulná az F1 vezetése a MotoGP-től

A gyorsaságimotoros-világbajnokság több szegmensben is a száguldó cirkusz előtt jár, Ross Brawn pedig úgy véli, sok mindent lehetne elsajátítani a kétkerekűek világából.

részletek

Vettel lehet a sikeres Forma-1 kulcsa

Ross Brawn, az F1 sportszakmai vezérigazgatója számára kulcsfontosságú, hogy a sportág egyre vonzóbb legyen a jövőben, ebben pedig kulcsszerepet szán a Ferrari vb-aspiránsának.

részletek

F1-es mérnököket vett maga mellé Ross Brawn

Úgy néz ki, a Formula-1 sportszakmai részlegén átveszik az irányítást a korábbi technikai szakemberek: Ross Brawn több korábbi beosztottját nevezte ki segítőinek.

részletek

Nem biztos, hogy lesznek rövid futamok az F1-ben

A szakma részéről sokan vélekedtek úgy, hogy a kor igényeinek megfelelően rövidíteni kellene az F1-es futamok hosszán, ám a sportág szakmai ügyvezetője szerint nem ez az egyetlen járható út az érdeklődés növelésére.

részletek

Brawn: Ne üsse már egymást az F1 és a MotoGP!

Az F1 új vezetése igyekszik a szurkolókkal és a többi versenysorozattal is jó kapcsolatot kiépíteni. Első lépésként megbeszélést folytatnak, hogy kerülhetnék el az időpontbeli egyezéseket a MotoGP versenyeivel.

részletek

Ilyen versenynaptárat akar az F1 vezetése

A közelmúltban többször felmerült már, hogy az új menedzsment milyen futamokkal szeretné színesíteni a szezont - Ross Brawn egyetlen szempontot tartana legfontosabbnak naptárbővítés esetén.

részletek

Brawn: A Magyar Nagydíj tartsa meg saját ízét!

A Formula.hu Barcelonában elbeszélgethetett Ross Brawnnal, az F1 sportszakmai ügyekért felelős vezetőjével, aki hangsúlyozta: nincs szükség arra, hogy átalakuljon a Hungaroring nyomvonala.

részletek
Olvastad már?