Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 18. csütörtök

Brawn

Brawn: A B csapatok az F1 jövőjét szolgálják

Ross Brawn védelmébe vette az olyan Haashoz hasonló csapatokat, akik külső forrásokból szerzik be versenyautójuk különböző részeit. A Formula–1 sportigazgatója szerint az amerikai istálló is azt bizonyítja, ez egy sikeres modell lehet a sport kisebb csapatai számára.

részletek

Brawn: Van hatása a szabályváltozásoknak

Ha Melbourne-ben nem is, de Bahreinben rendkívül izgalmas verseny alakult ki az előző hétvégén. Ross Brawn optimista, és szerinte a jó show elsősorban az új szabályok bevezetése miatt alakul ki.

részletek

Brawn: Bahrein vészcsengő volt a Mercedesnek

Két futam, két kettős győzelem a világbajnoki címvédő istálló számára. Mondhatnánk tökéletesnek is, ám Ross Brawn úgy véli, a Mercedes már rájött, idén a Ferrari gyorsabb autót épített.

részletek

F1-Archív: Vettel második ferraris futamát megnyeri

Button a Brawnnal első, Vettel a Ferrarival második nekifutásra győz, kizárják mindkét Saubert, Vergne nevet Hartley leigazolásán: ezek voltak az F1 hírei március 29-én.

részletek

Brawn: Bomba ötlet volt a plusz egy pont

Remek versenyfutást láthattunk a leggyorsabb körért és az ezzel megszerezhető extra pontért Ausztráliában. Ross Brawn szerint tökéletes döntés volt bevezetni, felpörgeti a záró szakaszt.

részletek

Brawn: A Ferrarinál sem tudják a hátrány okát

Az olasz gárda remekelt a téli teszteken, és mindenki őt kiáltotta ki esélyesnek az Ausztrál Nagydíjon. Ehhez képest a Mercedes tarolt, ráadásul a Red Bull-lal Max Verstappen is előrébb végzett.

részletek

F1-Archív: Csúnyán leszerepelt az új időmérő

Unalomba fulladt a kiütéses formátum, kizárt, hogy Rosberg visszatérjen, Fisichella nyert, Brawn visszaszólt Dennisnek, Ecclestone a hatodik leggazdagabb brit: F1-es hírek március 19-ről.

részletek

F1-Archív: Schumacher, a taxisofőr

Flavio Briatore fogalmazott úgy, a németnek ellenfelei miatt túl könnyű dolga van. Szó esett Alonso visszavonulásáról, Kubica bajnoki esélyeiről és Phoenix GP-ről is március 13-án az F1-es hírekben.

részletek

A Liberty Media nem akar bóvli F1-et

A fordított rajtrácsok és az egyéb „trükkök” ellen szólalt fel Ross Brawn, akinek a hiteles F1 a célja, bármilyen változást is vezessenek be. Azt szeretné, hogy a nézők elégedettek legyenek.

részletek

Brawn tetszését először nem nyerte el Hamilton

A feltűnést kerülő Michael Schumacherhez szokott Mercedes-csapatfőnököt aggasztotta az új igazolás életstílusa. Ma már beismeri, az ötszörös bajnok karaktere kiváló reklám az F1-nek.

részletek

F1-Archív: Elbúcsúzott egy legenda

Ross Brawn vallomása az ex-Honda F1-es csapat felvásárlásáról, Christian Horner nyerő tippjei, Robert Kubica bizakodó kezelőorvosa, Bernie Ecclestone fogadalma - az elmúlt 20 év legérdekesebb március 10-i F1-es hírei.

részletek

Újabb lépés az F1-es előzések megkönnyítéséért

A sportág boszorkánykonyhájában folyamatos munka zajlik a negatív aerodinamikai hatások csökkentéséért - talán 2021-re valóban beválnak a szakemberek tervei.

részletek
Olvastad már?