Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 17. hétfő

Brawn

Brawn: Alonso mindig rosszkor volt rossz helyen

Fernando Alonso Formula-1-es pályafutása a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjjal ért véget, Ross Brawn pedig úgy látja, hogy több volt Alonsóban, de szinte mindig rosszkor volt rossz helyen.

részletek

Todt: A halo bebizonyította, hogy szükség van rá

Jean Todt büszke rá, hogy harcolt a halóért, és úgy látja, hogy az idén történt események őt igazolták, noha rengeteg ellenlábasa volt a fejvédelemnek. Ross Brawn is kiállt mellette.

részletek

Az új F1-es grafikákkal előre megtudjuk, mi fog történni?

Csaták közben az előzésekre, bokszkiállások során pedig rivális pilótával szembeni helyzetre adnak majd valószínűségeket a Formula-1-es közvetítésekben 2019-ben érkező új grafikák. Nem fogjuk bánni, ha előre lelövik nekünk a poént?

részletek

Leclerc nagy lökést adhat a Ferrarinak és Vettelnek is

Egyre több szakember gondolja úgy, hogy Charles Leclerc házon belül is veszélyt jelent majd Sebastian Vettelre, ez extra ösztönzést ad majd a négyszeres világbajnoknak, hogy még jobb legyen.

részletek

Brawn: Bottas az egyetlen hiba a Mercedesnél

Nehéz hibát találni a Mercedesnél egy ilyen szezon után, de ha valamit, illetve valakit mégis választania kellene Ross Brawnnak, akkor az Valtteri Bottas idén nyújtott teljesítménye.

részletek

Brawn: Elfogadhatatlanok az erőviszonyok

Egyenesen az F1 sportszakmai igazgatójától érkezett a kritika, amely szerint a kettészakadt mezőny a sorozat legnagyobb problémája, ennek megoldásán áll vagy bukik a száguldó cirkusz jövője.

részletek

2019-es fejlesztések: Az irány jó, a hatásra még várni kell

Mégsem lesz akkora hatása a módosított első szárnyaknak 2019-ben, mint ahogy azt előzetesen az FIA gondolta – vélekednek az F1-es csapatok főmérnökei, akik ennek ellenére úgy gondolják, a szabálymódosítások a jó irányba indultak el.

részletek

F1-Archív: Megvette a Brawnt a Mercedes

Gyári csapata lesz a német márkának, Kaltenborn dühös Maldonadóra, Glock mehet a Toyotához, Cancúnban rendezhetik a Mexikói Nagydíjat, az Internet felé nyit az F1: hírek november 16-ról.

részletek

Ross Brawn beszélt a 2019-es változásokról

Ross Brawn beszélt a 2019-es aerodinamikai szabályváltozásokról, melyeknek úgy látja, kézzel fogható eredménye van. Szerinte több előzést láthatunk a következő szezontól kezdve.

részletek

Ezért verhetetlen a Mercedes öt éve

Ross Brawn beszélt arról, hogy mi az, amit igazán nehéz fenntartani egy sikercsapatnál és amit a Mercedesnél mégis képesek megoldani - gratulált Hamiltonnak és Bottasnak is.

részletek

Verstappennek meg kell tanulnia uralkodni az érzelmein

Max Verstappennek meg kell tanulnia uralkodni az érzésein, mondja Ross Brawn, hogy így jobb versenyzővé és emberré váljon. A fiatalok őket csodálják, nem lehet eléjük ilyen példát állítani.

részletek

A Ferrari megtartaná a Pirellit

Az F1 tulajdonosai a közeljövőben döntik el, hogy 2020-tól is a Pirelli lesz-e sorozat gumibeszállítója, vagy egy új márkát üdvözöl a mezőny. A Ferrari az olaszok mellett tenné le voksát.

részletek
Olvastad már?