Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 23. kedd

Brawn

Hamilton Schumachernél is nagyobb lehet

Ross Brawn szerint Lewis Hamiltonban minden megvan ahhoz, hogy egy napon letaszítsa Schumachert a Formula-1 trónjáról. A Ferrari pedig egy fontos embert veszített Marchionne személyében.

részletek

Marchionne halála vethette vissza a Ferrarit

Ross Brawn szerint nem lehet véletlen, hogy éppen a vezetőjének, Sergio Marchionnének az elvesztése óta esett vissza a Ferrari teljesítménye a Mercedeshez képest. Összetartást sürget, hogy legalább jó szájízzel zárják a szezont az olaszok.

részletek

400 méternyi szabad pálya egy tiszta körért

Olyan érzékenyek a mai F1-es autók a szélárnyékra, hogy olykor hét másodperces előnyre van szükségük egy tiszta időmérős körhöz – állította Carlos Sainz, aki már az új első szárnyak bevezetését várja.

részletek

Brawn még nem küldené Schumachert az F1-be

Ross Brawn szerint nem lenne jó hatással Mick Schumacherre, ha már jövőre a Formula-1-ben szerepelne. A szakember úgy gondolja, hogy van még mit tanulnia a száguldó cirkusz előszobájában.

részletek

24 versenyhétvége szerepel a tervek között

A Liberty Media tervei szerint nemhogy csökkenne, de még növekedne is a futamok száma a Formula-1-ben. A versenyhétvégék továbbra is háromnaposak lennének, ezekről beszélt Ross Brawn.

részletek

Brawn: Verstappen megérett a bajnoki címre

Max Verstappen az év elején még sokat hibázott, és nem mondhattuk el róla, hogy stabil versenyeket futna. Ross Brawn az utóbbi időszakban érezte úgy, hogy a tempó mellett már a higgadtsága is megvan.

részletek

„Ez Hamilton mestermunkája volt”

Ross Brawn szerint a végeredmény nem mutatja meg igazán, hogy mennyire foghatatlan volt Szingapúrban a Mercedes klasszisa, ráadásul azt is bizonyítja, hogy a csapat sem ül a babérjain.

részletek

Brawn: Most csak harmadik erő volt a Ferrari

Ross Brawn szerint a Ferrarinak azonnal változtatnia kell a dolgokon, mert a monzai időmérő óta valami megtört és Szingapúrban kifejezetten gyengén teljesítettek.

részletek

Részletek az F1 2021-es koncepciójáról

A pár nappal ezelőtti szivárogtatás után a Liberty Media ma hivatalosan is bemutatta a jövő F1-es autóinak látványterveit. Ross Brawn látványosabb küzdelmekre számít, mint korábban bármikor.

részletek

A Formula-1 bemutatta 2021-es autójának tervezetét

Egy különleges rendezvénnyel vette kezdetét csütörtökön a Szingapúri Nagydíj hétvégéje, amelyen Ross Brawn felfedte, milyennek képzeli el a Liberty Media az F1-es autókat a 2021-es szezontól kezdődően. De a külső nem minden.

részletek

Brawn szerint Raikkönen felengedett, Hamilton szerint nem öregszik

A mai Kimi Raikkönen már nem az a morcos Jégember, aki korábban volt, vélekedik Ross Brawn. Lewis Hamilton sok-sok évvel ezelőtti emlékeket idézett fel a finnről, aki ellen megtiszteltetésnek érzi a versenyzést.

részletek

Todt: Az F1 nem lehet elektromos

Az FIA elnöke szerint badarság, hogy a közeli jövőben teljesen elektromos hajtásra álljon át a Formula-1, és az is időpazarlás, ha valaki a Formula-E-vel hasonlítja azt össze.

részletek
Olvastad már?