Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 18. hétfő

Brawn

A Ferrariról nosztalgiázott Ross Brawn

A sikerről, a már-már veszélyesen szenvedélyes rajongókról és a távozásról is mesélt a szakember, aki végigasszisztálta az olasz márka legcsillogóbb időszakát, a kilencvenes-kétezres éveket.

részletek

Még mindig nem bíznak a több előzésben

Bár a Formula-1 tulajdonosi köre arra számít, hogy jelentősen több előzést láthatunk a szabályváltozásoknak köszönhetően, ezt az istállók egyelőre cáfolják. A Renault szerint sem lesz nagy javulás.

részletek

Lesüllyedő csapatok újjászületése II.

Ebben a cikkben is sikeres csapatok mélyrepülését, majd az onnan való kilábalást kísérhetjük figyelemmel. A Ferrari és a Williams is tört már meg rossz sorozatot, a Brawn GP pedig a semmiből jött és győzött.

részletek

Minardi: Binotto Ross Brawn tanítványa

Újabb egykori szakember ért maximálisan egyet a Ferrarinál történt vezetőcsere ügyében. A korábbi kiscsapat vezére szerint Mattia Binotto Ross Brawn keze alatt a lehető legjobbá vált.

részletek

Brawn: Az F1 a nagy legendáknak sem kegyelmez

A McLaren és a Williams csapat utóbbi években látott sikertelensége is mutatja, a Formula-1 a történelmileg sikeres és elismert csapatoknak sem kegyelmez, ha azok nem fekszenek biztos alapokon, jelentette ki Ross Brawn sportszakmai igazgató.

részletek

Brawn hisz Schumacher felépülésében

Ross Brawn, az F1 sportigazgatója bízik benne - ahogyan Schumacher családja is -, hogy előbb, vagy utóbb, de sikerül majd gyógymódot találni a hétszeres világbajnok agysérülésének kezelésére.

részletek

Nincs pihenés az F1 boszorkánykonyhájában

Az F1 szakmai stábja elkötelezetten dolgozik a versenyek izgalmasabbá tételén, és addig nem is állnak le a kísérletezéssel, amíg az autók csak szenvednek egymás szélárnyékában – ígérte Ross Brawn.

részletek

Brawn: Szeretném, ha az F1 sokkal gyorsabban változna

Ross Brawn, a Formula-1 sportszakmai igazgatója nem elégedett a sport átalakításának ütemével. Az egykori csapatfőnök viszont azzal is tisztában van, a valós változások időt vesznek igénybe.

részletek

Ez lehet a kulcs a Honda sikeréhez

Mióta a japán gyártó 2015-ben visszatért az F1-be, nem sok jó eredményben volt része. Még a dobogót sem érték el a japánok, de Ross Brawn szerint a Red Bull-lal ismét sikeresek lehetnek.

részletek

Lowe: Kevesebb adat, izgalmasabb futamok

Paddy Lowe, a Williams technikai igazgatója elmondta, a Formula-1 izgalmasabbá tételének érdekében korlátoznák a Pirelli abroncsainak tesztelését a pénteki szabadedzéseken, helyette a csapatok egy „alap gumiszettet" használhatnának.

részletek

A közeli barátok sem hajlandók beszélni Schumacher állapotáról

A sajtó megkörnyékezte a világbajnok egykori ferraris kollégáit, de Todt, Brawn és Montezemolo is osztozik a család döntésében, és bár pontos ismereteik vannak, leszerelik a német egészségével kapcsolatos kérdéseket.

részletek

Barrichello egy dolgot vár Leclerc-től

A Ferrari egykori versenyzője szerint az olaszokhoz érkező Leclerc-nek minden képessége megvan ahhoz, hogy megszorongassa Vettelt, egyetlen terület van, ahol igazán oda kell tennie magát.

részletek
Olvastad már?