Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 18. péntek

Brawn

Játékosokkal tesztelnék az F1 új szabályait

Érdekes javaslattal állt elő a Liberty Media alkalmazásában a Formula-1 vonzóbbá tételén dolgozó Ross Brawn, amellyel azt szeretné biztosítani, hogy a jövőben ne az éles bevetés után derüljön ki, ha egy-egy új szabállyal mellényúlt a sport.

részletek

Brawn szívesen mentőövet dobna a Hondának

A Formula-1 vezetőségi tagja, a sportot mérnöki szemmel tanulmányozó Ross Brawn szerint a jelenlegi motorszabályok nem alkalmasak új gyártók bevonzására, és 2020 után ezen mindenképpen változtatna.

részletek

„Három-négy vb-esélyes csapat kellene”

Nem először hangzik el olyan vélemény, ami azt taglalja, hogy 3-4 istállónak kellene a világbajnoki címért harcolnia, hogy sokkal izgalmasabb legyen a Formula-1.

részletek

Brawn nem akarja beárazni az F1-et, de...

A sportág szakmai kérdéseiért felelős egykori csapatvezető a költségcsökkentés elszánt harcosa, azonban szeretné megtartani az F1 exkluzív jellegét is - nem lesz könnyű dolga.

részletek

Alonso élete legrosszabb döntését 2008 végén hozta?

Fernando Alonso nagyszerű pilóta, de az egyik legrosszabb szerződő. 2007 végén, amikor megromlott viszonya a McLarennel, válogathatott az ajánlatok közül, de utólag kiderült, élete lehetőségét hagyta ki, egy évvel később szintén.

részletek

Sajtó: Kínai csapat készül a Formula-1-be

Német sajtóértesülések szerint több istálló mérnökeit keresték meg munkalehetőséggel: 2018-ban egy angliai székhelyű, kínai tőkéjű formáció csatlakozna a világbajnoksághoz.

részletek

Ross Brawn nem viszi sehova Alonsót!

Bernie Ecclestone a múltban nem egyszer beleszólt egy-egy sztárpilóta sorsába, hogy mást ne mondjunk, Schumacher Ferrarihoz szerződésében is közrejátszott – Brawn viszont nem hajlandó erre.

részletek

Retro – 10 pillanat az örök 2-es számútól

Aligha találhatunk jobb példát az F1 történetében második számú pilótákra Rubens Barrichellónál: zsinórban öt konstruktőri címben működött közre, amikor kellett félreállt, amikor lehetett, győzött.

részletek

A kiscsapatok áldhatják Ross Brawn-t

Az F1 sportszakmáért felelős ügyvezető igazgatója minden döntésével és lépésével izgalmasabb és igazságosabb sportágat szeretne - nemrég a kisebb gárdák érdekében szólalt fel.

részletek

Ezt tanulná az F1 vezetése a MotoGP-től

A gyorsaságimotoros-világbajnokság több szegmensben is a száguldó cirkusz előtt jár, Ross Brawn pedig úgy véli, sok mindent lehetne elsajátítani a kétkerekűek világából.

részletek

Vettel lehet a sikeres Forma-1 kulcsa

Ross Brawn, az F1 sportszakmai vezérigazgatója számára kulcsfontosságú, hogy a sportág egyre vonzóbb legyen a jövőben, ebben pedig kulcsszerepet szán a Ferrari vb-aspiránsának.

részletek

F1-es mérnököket vett maga mellé Ross Brawn

Úgy néz ki, a Formula-1 sportszakmai részlegén átveszik az irányítást a korábbi technikai szakemberek: Ross Brawn több korábbi beosztottját nevezte ki segítőinek.

részletek
Olvastad már?