Brawn - Formula.hu - 1
Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 17. péntek

Brawn

Egy "másik" ferraris elengedés története

Mika Salo emlékezett vissza élete nagy lehetőségére, amiről kénytelen volt lemondani - igaz, az első helyért járó trófeát megtarthatta. Egy Ferrari-elengedés Schumacher nélkül.

részletek

Brawn: A Honda fejlődése jót tesz a Formula-1-nek

A Red Bull vezetői valószínűleg pontosan azt akarták hallani, amit Ross Brawn nyilatkozott, szerinte ugyanis rengeteget fejlődött idén a Honda, és jó munkát végeznek.

részletek

Öregek leszünk, mire elektromosra vált az F1

Hiába fontolgatja az F1 az alternatív hajtás bevezetését, a Formula-E olyan FIA-s engedéllyel rendelkezik, ami ezt még évtizedekig kizárja. Örülhetnek a benzinvérűek, sokáig maradhat az Otto-motor.

részletek

Az F1-es motorok is teljesen elektromossá válhatnak

Ross Brawn, a Formula-1 vezetőségének egyik első embere elismerte, megfontolják, hogy 5-10 éven belül a száguldó cirkusz erőforrásai is 100%-osan elektromos hajtásúak legyenek.

részletek

Bottas nagy árat fizetett a védelmezésért

Ross Brawn szerint a csapatmunka remek példáját láthattuk a Mercedesnél a Magyar Nagydíjon is, ám a Lewis Hamiltont segítő Valtteri Bottas igencsak ráfizetett arra, hogy társát segítette.

részletek

Az F1 mindent megtesz a Force India megmentéséért

Ross Brawn szerint ez a csapat megmutatta, hogy nem a költségvetés nagysága számít, hanem hogy mit kezdenek vele, nagyon reméli, hogy hamarosan megoldódik a szituáció.

részletek

Brawn szerint 2008 óta először a Ferrarié a legjobb autó

A szakember szerint saját hibái miatt nem vezeti a pontversenyt az olasz F1-es istálló és Sebastian Vettel, de mivel ők a leggyorsabbak, a hátralévő kilenc futam elég lehet ahhoz, hogy fordítsanak.

részletek

F1-Archív: Fékhiba okozta Schumacher balesetét

Kiderült, mi vezetett a kicsúszáshoz, amelyben a ferraris eltörte a lábát, Ross Brawn arról beszélt, hogy minden istálló kémkedik, Sato vissza akar térni, Webber 130 próbálkozás után futamot nyert, a Williams pedig a Ferrarit akarja legyőzni: ezek voltak július 12. hírei az évek során.

részletek

Symonds: Egy- és háromautós csapatok jöhetnek

Pat Symonds elárulta, hogy hamarosan napirendre kerül a téma, hogy egy- és háromautós csapatok vegyenek részt az F1-ben. Az FIA ezzel szeretné kissé felturbózni a rajtrácsot.

részletek

Brawn: Vettel erősebb, mint Hamilton

Nem könnyű különbséget tenni a két, négyszeres világbajnok ász között, Ross Brawn mégis úgy véli, a német pilóta komoly pszichológiai előnnyel rendelkezik, hazájában győzte le Hamiltont.

részletek

Brawn: Nem fordíthatunk hátat Silverstone-nak

A 2019-es év végén lejár a Liberty Media és Silverstone közötti szerződés, és a rendezők sokallják a költségeket, azonban Ross Brawn szerint mindenképp szüksége van az F1-nek Silverstone-ra.

részletek

Brawn: A Mercedes visszavág Silverstone-ban

A lehető legrosszabbul sikerült a címvédő gárda számára az Osztrák Nagydíj: kettős győzelem helyett pont nélkül távoztak Spielbergből. Brawn szerint ennek ellenére Angliában ismét erősek lesznek.

részletek
Olvastad már?