Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 25. szerda

Brawn

Brawn elmagyarázza, miért veszít a Mercedes

Ross Brawn, a Liberty Media tagja szerint a címvédő alakulatnak változtatnia kellene egy kissé a szemléletén, ha szeretné felhúzni a kesztyűt az egyre erősödő Ferrarival és Red Bull-lal.

részletek

Brawn egyszerre két versenyt látott Bahreinben

Bár a vélemények és a száraz adatok is azt mutatják, hogy izgalmasabb volt a Bahreini Nagydíj a két hete még a vészharangokat kongató melbourne-i futamnál, Ross Brawnt a most látottak sem győzték meg.

részletek

Brawn: Megvan a kvalifikációs futam szépsége

Az F1 vezetősége igyekszik úgy formálni a sportot, hogy az a nézőknek kedvezzen - ennek egyik összetevője a kvalifikációs futam ötlete, ami anélkül fűszerezné a hétvégéket, hogy azok művivé válnának.

részletek

Lassan megszületik a megoldás az előzések problémájára

Amikor az F1 új vezetésében tavaly Ross Brawnnak is kulcsszerepet adott, elsődleges céljuk az volt, hogy a sportág technikai oldalát is megreformálják - a szakember már most látja a fejlődést az előzésekkel folytatott kutatások terén.

részletek

Brawn: Az előzési gondot meg kell oldanunk

A Formula-1 vezetősége is érzi, hogy a sportág jelenlegi, egyik legnagyobb problémája az előzések hiánya. Mindenképpen változtatásra van szükség ennek hosszabb távú megoldására.

részletek

Brawn megakadályozná a Ferrari kiszállását

Bár korábbi szavai szerint el tudná képzelni az F1-et nélkülük is, Ross Brawn a legkevésbé sem szeretné, ha a Ferrari a fenyegetéseit beteljesítve elhagyná a sorozatot – a vétójoguk miatt viszont nem aggódik.

részletek

Mindent a szurkolókért tesz a Liberty

2017 elején vette át a Liberty Media az F1 vezetését. Ross Brawn elárulta, hogy jelenleg a hiányosságokat méri fel a vezetőség, és a drukkerek számára fontos változásokhoz évek is kellhetnek.

részletek

Brawn alig várja, hogy ne legyen DRS

A pilóta által állítható hátsó vezetőszárny az előzések elősegítésének érdekében született meg hosszú évekkel ezelőtt, a Formula-1 vezetése azonban szívesen elhagyná a rendszert a későbbiekben.

részletek

Kiszórná a gyenge versenyeket Ross Brawn

A nagydíjak „bajnoki tabelláját” vezetné be az F1-es vezető, amelyről a rosszul teljesítő versenyek kiesnek, a helyükre pedig a várólistáról kerül egy erős jelentkező.

részletek

Minden idők legjobb Ferrarija

Michael Schumacher a Ferrarinál öt, pályafutása során pedig hét világbajnoki címet nyert. Legjobb évét éppen 2004 jelentette, amikor a pilóta és az autó csodálatos párost alkotott.

részletek

Újabb nagyágyú csatlakozott Ross Brawnhoz

Elismerés jár a Formula-1-nek, amiért az elmúlt időszak legnagyobb mérnökeit és csapatvezetőit sikerül a szabályalkotó testületbe csábítania: most egy McLaren-vezér akadt a horogra.

részletek

Videojátékokra hajazhatnak a jövő F1-es autói

Az FIA ellentmondást nem tűrően erőszakolta rá az F1-re a halót, ám a Liberty Mediának talán van megoldása, hogy az eszköz ne csúfítsa el teljesen az autókat. Ross Brawnék videojátékokból merítenének.

részletek
Olvastad már?