Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

Brawn

Videojátékokra hajazhatnak a jövő F1-es autói

Az FIA ellentmondást nem tűrően erőszakolta rá az F1-re a halót, ám a Liberty Mediának talán van megoldása, hogy az eszköz ne csúfítsa el teljesen az autókat. Ross Brawnék videojátékokból merítenének.

részletek

Változhat az F1-es hétvégék menetrendje

A Liberty Media folyamatosan ötletel, hogyan tehetnék érdekesebbé a nagydíjakat. Volt már szó lerövidített futamokról és szombati sprintversenyekről is, de Ross Brawnnak most más ötlete van.

részletek

Történelmi tény: az erőviszonyok idővel felborulnak

Időnként elég hozzá egy év, néha jóval hosszabb időbe telik, de a győztes csapatok is előbb-utóbb megjárják a mennyország után a poklot is. Mire mentek a régebben még jóval erősebb csapatok?

részletek

Brawn: Az F1 Ferrari nélkül is működne

A Liberty Media tagja, Ross Brawn nem szeretné, ha a sport elveszítené az F1 egyik legikonikusabb gárdáját, de szerinte ehhez az olaszoknak is együtt kell működniük a vezetőséggel.

részletek

Ross Brawn is a jobb motorhangok mellett

A pilóták szinte egyöntetű véleménye, hogy a jelenlegi Formula-1 nélkülözi a szép motorhangot. Ami biztató a rajongók számára, hogy Ross Brawn is változtatna ezen, ahogy máson is.

részletek

Mercedes: Brawn is sokat tett a sikerünkért

A dolog iróniája, hogy a brit szakember feladata most az, hogy a többi csapatot is felhozzák a Mercedes szintjére az izgalmasabb F1 érdekében. Wolff szerint egy dolog még kell a jó szerepléshez.

részletek

Nem feledkeztek meg Schumacherről

2013 óta december 29-e sajnálatos módon mindenkiből rossz érzéseket csal elő Michael Schumacher borzalmas síbalesete miatt. Négy év után sem feledkeztek meg a bajnokról.

részletek

Retro – Schumacher visszatér az F1-be

2009-ben a karácsony előtti utolsó napon vált hivatalossá az év legnagyobb szenzációja: a három évvel korábban visszavonult hétszeres világbajnok a Mercedes színeiben tér vissza az F1 mezőnyébe.

részletek

A Ferrari szerint Brawn úgy tesz, mint Mózes a Tízparancsolattal

Kíméletlen kritikát fogalmazott meg Sergio Marchionne a korábban Scuderiánál dolgozó Ross Brawnnal szemben: nagyon nem tetszik neki, ahogy a szakember vezeti az F1-et, és hogy saját véleményét úgy hangoztatja, mint megmásíthatatlan igazságot.

részletek

Ferrari: Ha az F1 lebutul, új sorozatot indítunk

Karácsonyra ajándék helyett ultimátumot kapott a Formula-1 a Ferraritól. Sergio Marchionne csalódott a Ross Brawn által felvázolt jövőképben, és az újévtizedet már saját versenysorozattal kezdené. Aki nem hisz neki, magára vessen! - mondja.

részletek

Hamilton üzenete Schumachernek

A négyszeres világbajnok brit pilóta az idei évben érte el, majd döntötte meg Michael Schumacher első rajtkockás rekordját. Most ismét erre a fantasztikus eseményre emlékezett.

részletek

Mérlegeli az F1, legyenek-e rajtrácslányok

Láttunk már Formula-1-es versenyen rajtrácsfiúkat, a problémakört pedig újra előhúzták: Ross Brawn felvetette, hogy a nagydíjak díszletének számító nők szerepe talán már idejétmúlt.

részletek
Olvastad már?