Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 17. kedd

Bratches

Komolyan veszi a kínai terjeszkedést az F1

A tervek szerint, melyeket Sean Bratches vázolt, a londoni központhoz hasonló irodát hoznának létre az 1,3 milliárd lakosú Kínában, amely óriási kiaknázatlan piac. Akár egy második verseny is a pakliban van.

részletek

Várólistán az F1 tömbösített naptára

A Liberty Media ambiciózus terve szerint akár 25 versenyt is rendezhetne egy évben a Formula-1, ám ennek több akadálya is van. Egyelőre marad a kontinensről kontinensre utazgatás.

részletek

Hiába lázad a Ferrari, a döntés az F1-tulajé

Rácsapott az asztalra az F1-tulajdonos Liberty Media – hiába lázadoznak bizonyos csapatok a változások ellen, a tulajdonosé az utolsó szó, ő pedig a nézőket akarja kiszolgálni.

részletek

Ezekben a városokban lesz idén F1-es show

A nagy sikert arató, százezer néző előtt zajló londoni bemutató mintájára 2018-ban számos nagyvárosban parádézik a Formula-1. A tervekben öt helyszín szerepel, az USA és Kína is.

részletek

Idén forradalmi tv-s élménnyel kényeztetne minket az F1

Az idei szezonra gyökeresen átdolgozza az F1 vezetősége a tv-s közvetítéseket. A képernyők előtt és a nagydíjak helyszínén is közelebb kerülhetünk majd a sportághoz, mint valaha.

részletek

Ősrégi módszerekkel vitte Ecclestone az F1-et

Az F1 felvásárlásakor a Liberty Media talán sejtette, hogy szükség lesz szervezeti átalakításokra, ám a kereskedelmi felelősüknek az álla is leesett, amikor szembesült a valósággal.

részletek

Miamiban járt a Formula-1 vezetője

A második amerikai nagydíj egyik lehetséges helyszínét kereste fel Sean Bratches. F1-es szakemberek mérték fel az utcákat, melyeken két éve a Formula-E is versenyzett.

részletek

Az új F1-es logó csak az első lépés

Más világmárkák is újítottak, ezért tesz ugyanígy a Formula-1, magyarázták a sport arculatáért felelős vezetők. Az is kiderült, mit szimbolizál a megváltozott logó – nem könnyű belelátni ezt a jelentéstartalmat.

részletek

E-sport csapatot alapított Alonso

Fernando Alonso, aki korábban kerékpárcsapatot akart vásárolni, új vállalkozásba kezdett: első F1-es versenyzőként indított virtuális versenyzésben érdekelt csapatot, ahol időnként ő maga is szerepelni fog.

részletek

Esze ágában sincs a Libertynek egységesíteni az F1-et

Több lépésből úgy tűnik, a tulajdonos homogénné akarja tenni a Formula-1-et. A sportág kereskedelemi főnöke tisztázta, korántsem ez a céljuk, az innovációra mindig teret kell adni a csapatoknak.

részletek

A Netflixre költözhet az F1

A következő szezontól kezdve eddig ismeretlen területre törhet be a száguldó cirkusz: a világ legnagyobb streaming-szolgáltatója, a Netflix nyithat új fejezetet a közvetítések terén.

részletek

Utcára vihetik az F1-et Hollandiában

Max Verstappennek köszönhetően hatalmasat nőtt a sportág népszerűsége az országban, az F1 kereskedelmi és marketingügyekért felelős ügyvezetője pedig merész tervekben gondolkozik egy jövőbeli futamot illetően.

részletek
Olvastad már?