Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 28. péntek

Bottas

Bottas tagadja, hogy második számú, de félre fog állni

Nem tervezi a Mercedes, hogy sorrendet állít fel a versenyzők között, hangoztatta a sajtótájékoztatón Valtteri Bottas, ugyanakkor csapatjátékosnak titulálta magát. Úgy érzi, a Ferrari-Mercedes harcban ismét az ő fordulójuk jön.

részletek

Az F1-es, akiből majdnem hegesztő lett

Valtteri Bottasról már tavaly kiderült, hogy tud hegeszteni, egy kollégája viszont hónapokon át a megélhetésért végezte ezt a munkát – s ma is ezt tenné, ha nem mentik meg versenyzői karrierjét.

részletek

Bottas, ha nem győz, mehet is?

Valtteri Bottas örökölte meg Nico Rosberg ülését a világbajnok Mercedes istállónál, de csak egy éves szerződést kötött a csapat a finn versenyzővel. Valóban repül is év végén, ha nem nyer futamokat?

részletek

Legközelebb már nem szenved a gumikkal Bottas?

„Megtanultam pár trükköt” – összegezte a bahreini tesztet a finn F1-es pilóta. A Mercedes arra a területre összpontosított, melyen a legnagyobb a hátránya a Ferrarihoz képest.

részletek

A második tesztnap is a Mercedesé, probléma a Ferrarinál

Miután a futamon kikapott a Ferraritól, a címvédő istálló vigasztalásként vitte a bahreini tesztet. A legjobb időt és legtöbb kört futó Valtteri Bottast a délelőttöt kukázó Vettel, valamint Sainz követi.

részletek

Ricciardo Hamilton helyében máshogy tett volna

Daniel Ricciardo higgadtan vette tudomásul, amikor Lewis Hamilton feltartotta őt Bahreinben a bokszutcában. Ő másképp csinálta volna, de nem szeretne tippeket adni a brit világbajnoknak.

részletek

Ezek miatt kapott ki megint a Mercedes

Több összetevője is volt annak, hogy Sebastian Vettel a harmadik helyről nyerni tudott Bahreinben, a Mercedes ezúttal kis túlzással hibát hibára halmozott - tekintsük át, hogy miket!

részletek

A Mercedes átgondolja a csapatutasításokat

Toto Wolff elismerte: nem szeretik ezeket a helyzeteket, de ha a Ferrari továbbra is ilyen komoly kihívást jelent számukra, muszáj lesz megfontolniuk, hogy egyik pilótájukat kinevezzék első számúnak.

részletek

Bottas valóban csak Hamilton vízhordója?

Erős kontraszt alakult ki aközött, amit nyilatkoznak a Mercedesnél és ami valójában történik a versenyeken. Bottas kétszer is nyilvánvalóan elengedte maga mellett Hamiltont, ami többeknél kiverte a biztosítékot.

részletek

Kiderült, mi hátráltatta Bottast a futam elején

A pole-ból induló finn sokáig vezetett, lassú tempójával azonban látványosan feltartotta a mögötte jövőket – a Mercedes F1-es főnöke most elárulta, miért nem volt gyorsabb pilótájuk az első etapban.

részletek

Így reagált Bottas a csapatutasításra

A bahreini futam egy pontján a Mercedes arra kérte a finnt, hogy engedje el a nála gyorsabb Lewis Hamiltont – az első pole-ját harmadik helyre váltó pilóta elárulta, milyen érzés volt ezt hallani.

részletek

Bottas szenvedős versenyre váltotta a pole-t

Hiába indulhatott karrierje során először az élről, mindössze a harmadik helyen ért célba a finn az F1-es Bahreini Nagydíjon, így érthető módon csalódottan nyilatkozott a leintést követően.

részletek
Olvastad már?