Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 16. szerda

Bottas

Rosberg: Fejben Bottas a tökéletes versenyző

A német világbajnok elismerően beszélt utódjáról, aki meggyőzte őt szereplésével. A Ferrari kezdeti előnyét is megmagyarázta, hozzátéve, miért lesz a bajnokság hátralevő része a Mercedesé.

részletek

Az idei F1-es szezon összes ütközése

Túl vagyunk már a 2017-es szezon első félévén, a Formula-1 pedig erre a szezonra rátett egy lapáttal. Az első 11 nagydíjhétvége összes pilótahibáját, ütközését, problémáit egyben láthatod, pörgős lesz!

részletek

Bottas a Williamsnél elérte a csúcsát

De mi a helyzet a Mercedesszel? A finn arról beszélt, hogyan érzi magát egy versenyző, ha sok időt tölt el egy csapatnál, és ez is Lewis Hamilton malmára hajthatja a vizet a végelszámolásnál.

részletek

Bottas élete legnagyobb hibája

Négy évnyi Williamsnél töltött időszak után került némileg váratlanul a világbajnok csapatba és eddig nem vallott szégyent. De mi volt Valtteri Bottas eddigi legnagyobb hibája?

részletek

Bottas elmondta, mi lehet a kulcs a szezon második felében

Mivel a finn F1-es pilóta hátránya csak 33 pont Sebastian Vettel mögött a tabellán, ezért természetes, ha minden opciót figyelembe vesz, amely befolyásolhatja a bajnokság végkimenetelét.

részletek

Mi volt a 2017-es év eddigi legnagyobb meglepetése?

Alaposan felkavarodott a korábbi állóvíz a Formula-1-ben az idei szezonra. De vajon mi volt az évad legmeghökkentőbb eseménye? Szerencsére bőven van miből válogatni.

részletek

Nincs jó válasz a Mercedesek helycseréjére

Bár az F1-es mezőny nagy része a nyári szünetét tölti, továbbra is téma két Ezüstnyíl hungaroringi helycseréje: korábbi szakemberük nem tudja megállapítani, hogy hibát követett-e el a Mercedes.

részletek

Hamilton egy rejtélyes barnával és sportolással pihen

Lewis Hamilton mindig is az aktív pihenést kedvelte, nincs ez másképp a mostani, négyhetes F1-es nyári szünetben sem. Azért egy csodaszép göndör lány is feltűnt a háromszoros világbajnok mellett.

részletek

Hakkinen: Bottas intelligens, valódi csapattárs

Lenyűgözte a kétszeres világbajnokot, Mika Hakkinent a Mercedes-pilóták összjátéka a Magyar Nagydíjon. A finn szerint Bottas erénye fegyelmezettsége és az önzés hiánya, ha a helyzet azt kívánja.

részletek

Egy hónapon belül eldől Bottas sorsa

Toto Wolff már tárgyal a pilótával, és az ázsiai szezon kezdetéig döntést akar. A Mercedes pártfogásában levő Pascal Wehrlein jövőjére is kitért, akinek kétséges maradása a Saubernél.

részletek

Melyik volt az év eddigi legszebb előzése? Szavazz!

A 2017-es F1-es szezon sok-sok drámát és emlékezetes pillanatot hozott - mi kiválogattunk öt remek előzést, melyek megtekintése után rajtatok a sor, hogy eldöntsétek, melyik volt a legszebb!

részletek

Villeneuve kiakadt a Mercedesre

Lewis Hamilton fair play-díjasként viselkedett a Hungaroringen, és a Magyar Nagydíj utolsó kanyarjában maga elé engedte csapattársát - 1997 F1-es bajnokának nem tetszett túlságosan a manőver.

részletek
Olvastad már?