Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 24. vasárnap

Bottas

Bottas: Azért vagyunk itt, hogy harcoljunk

Meggyőző fölénnyel utasította maga mögé a mezőnyt Valtteri Bottas Ausztráliában, köztük csapattársát, Lewis Hamiltont is. A finn harciasnak tűnik, várja a további csatákat mindenki ellen.

részletek

Hakkinen kíváncsi Hamilton válaszára

A kétszeres világbajnok finn szerint Valtteri Bottas bizonyította, hogy jóval több, mint egyszerű vízhordó. Ugyanakkor szeretné látni, hogyan reagál minderre az ötszörös bajnok csapattárs.

részletek

Rosberg: Bottas idén világbajnok lehet

Ha Valtteri Bottas az egész szezon során fenn tudja tartani az Ausztrál Nagydíjon mutatott hozzáállását, jó esélye van arra, hogy megszorongassa csapattársát, Lewis Hamiltont a világbajnoki címért folytatott küzdelemben, véli Nico Rosberg, 2016 világbajnoka.

részletek

Vegyen vissza Bottas, tanácsolja Ralf Schumacher

Kicserélték a tavalyi Valtteri Bottast: elsőre futamot nyer, jellemváltozásról beszél, rádióban káromkodik. Ralf Schumacher szerint egyelőre óvatosan kellene játszani a rosszfiú szerepét.

részletek

Hakkinen: Bottas az igazán nagyok közé kerülhet

A kétszeres világbajnok finn úgy gondolja, újjászületett honfitársa rendelkezik azzal a tehetséggel, amivel a legjobbak között a helye. Ausztráliában pszichológiailag is erősnek mutatkozott.

részletek

Brawn: Bomba ötlet volt a plusz egy pont

Remek versenyfutást láthattunk a leggyorsabb körért és az ezzel megszerezhető extra pontért Ausztráliában. Ross Brawn szerint tökéletes döntés volt bevezetni, felpörgeti a záró szakaszt.

részletek

Szponzorának üzent a trágár Bottas?

„Azoknak, akiket érint: b***tok meg” – rádiózta futamgyőzelme után a Mercedes finnje. A kételkedők és kritikusok mellett a támogatónak is üzenhetett, aki hosszú évek után fordított neki hátat.

részletek

Brundle: A Ferrari nyugodt, de lassú volt

Az F1-es szakíró úgy látta, hogy még Sebastian Vettel sem értette a helyzetet, Valtteri Bottas viszont nagyon határozottnak, sőt, talán már-már könyörtelennek tűnt.

részletek

Mercedes: Visszatért a régi Bottas

Csapatfőnöke szerint Valtteri Bottas élete versenyét teljesítette a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon, olyan teljesítményt nyújtva, amely a finn tíz évvel ezelőtti formáját idézi fel.

részletek

Vettel örül Bottas győzelmének

Valtteri Bottas mindenkit elsöpört Ausztráliában, óriási győzelmet aratott. A rivális Sebastian Vettel is több okból örül a finn győzelmének, amire a tavalyi év után senki nem számított.

részletek

Bottas figyelmen kívül hagyta Wolff utasítását

Hiába beszélték meg a futam előtt, hogy dobogós pozícióban haladva nem mehetnek rá a Mercedes pilótái a leggyorsabb körre, a finn versenyző mégis rápróbálkozott, és be is gyűjtötte a plusz pontot.

részletek

Exkluzív: Az új Bottast láttuk Melbourne-ben?

Nem túlzás kijelenteni: Valtteri Bottas élete formájában versenyzett és nyert az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon, a melbourne-i Albert Parkban. A tavalyi csúfos idény után a finn azt ígérte, hogy 2019-ben egy új, soha nem látott Bottas száll harcba a dicsőségért: noha egyelőre túlságosan korai lenne elkiabálni, hogy így lesz, az viszont tény, hogy az erőre kapott pilótát még az ellenfelek is méltatják.

részletek
Olvastad már?