Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 19. szerda

Bottas

Változatlan marad a kék zászlós szabály

Hiába jelentett a legutóbbi F1-es futamon jelentős problémát a forgalom, az FIA szerint semmi gond nincs a jelenlegi előírásokkal. Bottas ezzel nem elégszik meg, Szocsiban újra szóba hozza a kérdést.

részletek

Bottas: Az időmérő megnehezítette a dolgunkat

Valtteri Bottas negyedikként végzett a szombati kvalifikáción, és a futamon is ebben a pozícióban intették le. A finn nem elégedett, mert, ha az időmérőn jobb kört fut, előrébb is kerülhetett volna.

részletek

Bottas: Segítem Lewist, ahogy csak tudom

A Mercedes finn pilótája Szingapúrban kimondta: készséggel fog asszisztálni csapattársa vb-címéhez, mivel neki már alig van esélye. Az időmérőn nem kevesebb, mint hét tizedet kapott Hamiltontól.

részletek

Hamilton háromesélyes csatát jósol

Az első edzést a Red Bullok, míg a másodikat Raikkönen nyerte meg, de a Mercedes sem lehet elkeseredve a Szingapúri Nagydíj péntekje után. Hamilton és Bottas is pozitív az autó tempóját illetően.

részletek

Verstappen: Mások durvább dolgokat is megúsznak

Max Verstappen még mindig nem tudta elengedni olaszországi büntetését, és újra azt hangoztatja, hogy nem következetesek a versenybírók a büntetések kiosztásánál.

részletek

Arrivabene nem gondolta komolyan, hogy Bottas egy komornyik

A Ferrari csapatfőnöke az Olasz Nagydíj hevében komornyiknak nevezte a Mercedes versenyzőjét, Valtteri Bottast, amelyet azóta már megbánt, és bocsánatot is kért a finn pilótától.

részletek

Bottast elkeseríti a győzelem nélküliség

A finn F1-es pilóta idei legjobb eredménye négy második hely, a győzelemhez legközelebb Bakuban állt, ám egy defekt megakadályozta benne - azt ő is belátja, hogy normál körülmények között nincs is esélye rá.

részletek

Verstappen: Vettel és Hamilton jobb, mint Bottas

Max Verstappen még mindig füstölög amiatt, hogy az Olasz Nagydíjon ötmásodperces büntetést kapott. Szerinte Vettel és Hamilton gyorsabb és jobb pilóta Bottasnál, simán megelőzték volna.

részletek

Horner a büntetés ellenére dicséri Verstappent

Bár egy ötmásodperces büntetés miatt csak az ötödik helyen végzett Max Verstappen Monzában, csapatfőnöke szerint a holland remek versenyzést mutatott be Olaszországban.

részletek

Raikkönen és Hamilton is beszélt az olasz szurkolókról

A monzai F1-es hétvégén valóságos őrületet teremtettek az olasz Ferrari-drukkerek, akik folyamatosan megtalálták Lewis Hamiltont, majd a céldobogón is pfújolással köszöntötték a győztest.

részletek

Arrivabene: Mi nem rabszolgákat szerződtetünk

A Ferrari csapatfőnöke keményen odaszólt Valtteri Bottasnak, hogy kizárólag Lewis Hamilton kiszolgálójaként van jelen a Mercedesnél. Ugyanakkor sajnálja, hogy az olasz rajongók nem ünnepelhettek.

részletek

Villeneuve a csapatutasításról: Ez már túl sok

Az 1997-es világbajnok élesen kritizálta a Mercedest azért, ahogy Valtteri Bottast felhasználta az F1-es Olasz Nagydíjon, de a lehetőségeit elpuskázó Ferrarihoz is volt egy-két keresetlen szava.

részletek
Olvastad már?