Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 20. vasárnap

Bottas

Bottas: Jó előérzetem van erre az évre

Valtteri Bottas rápihent az előtte álló szezonra, mely számára tele lesz kihívásokkal, most már azonban a Mercedes gyárában tette tiszteletét a finn, aki az új autóról is beszélt.

részletek

F1-Archív: A Ferrarinak nem kell Montoya

Nem áll Valtteri Bottas álmainak útjába a Williams, Montoyáét viszont nem teljesíti be a Ferrari, Baumgartner szerződése pedig veszélybe kerül. Ezek voltak évezredünk legérdekesebb F1-es hírei január 15-én.

részletek

Van visszaút Bottas számára?

Vajon össze tudja magát szedni Valtteri Bottas a csapnivaló tavalyi szezonja után? Minden felől hatalmas nyomás nehezedik a finnre, aki még a legfőbb szponzorát is elvesztette.

részletek

Ocon: Világbajnok akarok lenni

Bár ez évre nem jutott hely Esteban Ocon számára a rajtrácson, nem adja fel gyerekkori álmát: egy napon világbajnok szeretne lenni. Minden versenyen ott lesz a francia, hiszen az F1 kiszámíthatatlan.

részletek

Kiszállt szponzora a „gyenge” Bottas mögül

Nem támogatja tovább a finn Wihuri Valtteri Bottas F1-es szereplését: a vállalat első embere nem titkolja, csalódott a Mercedes-pilóta 2018-as eredményeiben.

részletek

Wolff: Remélem, nekünk is vannak még szurkolóink

A sport egy íratlan szabálya szerint az esélytelenebb csapat sokszor népszerűbb a semleges nézők körében, mint az, amelyik sorozatban győz. Toto Wolff ezért abban reménykedik, az elmúlt években mutatott dominancia ellenére, a Mercedesnek is vannak szurkolói.

részletek

Hamilton: Nem lehet könnyű a csapattársamnak lenni

Az ötszörös, regnáló világbajnok Lewis Hamilton elárulta, hogy nem lehet könnyű az ő csapattársának lenni, de Valtteri Bottas ellenében sincs egyszerű dolga, mivel a finn is nagyon jó pilóta.

részletek

Bottas: Kubicáék segíthetnek a Williamsen

A grove-i alakulat pocsék szezont produkált 2018-ban: a konstruktőri tabella utolsó helyén zárt, de Valtteri Bottas szerint az új pilótapárosuk lendületet adhat a gárdának az idei esztendőben.

részletek

Főnöke brutális elvárást állított Bottas elé

Valtteri Bottas Mercedesnél maradása múlik az idei szezonon, a jelenlegi főnöke pedig nem akármilyen elvárást fogalmazott meg ezzel kapcsolatban. Nem más, mint Lewis Hamilton a mérce.

részletek

Hamilton: Soha többé nem akarom megismételni Szocsit

Lewis Hamilton elmondása szerint soha többé nem akarja átélni a 2018-as Orosz Nagydíjon történteket, amikor csapattársa, Valtteri Bottas a Mercedes utasítására adta át neki a futamgyőzelmet.

részletek

A legnagyobb nyomás alatt levő pilóták 2019-ben

A Formula-1-ben mindig komoly a versengés, sokszor eredménykényszerben kell autózni, mivel sokan várnak arra, hogy átvegyék a pilóta ülését akár év közben is. De kikre nehezedik extra nyomás?

részletek

Bottas egyszerre két csapat sikerét kívánja

Valtteri Bottas az egyik komoly, negatív meglepetése volt a 2018-as évadnak. A Williams még nála is nagyobbat zuhant. A tapasztalt finn is nagyon szeretné, ha egykori csapata újra megerősödne.

részletek
Olvastad már?