Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 23. péntek

Bottas

Így kell legyőznie Bottasnak Hamiltont – Rosberg szerint

Számos hasonlóságot vehetünk észre Valtteri Bottas és a 2016-os világbajnok, Nico Rosberg között. A Mercedes korábbi ásza kifejtette, hogyan győzheti le a finn csapattársát.

részletek

Ocon lehet Bottas legnagyobb kihívója

A Force Indiánál szabad a vásár, versenyezhet egymás ellen Sergio Perez és Esteban Ocon. A francia úgy érzi, nemsokára a Mercedesnél versenyezhet, újabb fenyegetés Bottas ülésére.

részletek

Meglepő: Hamilton a Red Bulltól tart

A brit világbajnok bennfentes információkkal rendelkezik a Red Bull készülő fejlesztéseiről, így arra számít, hogy a bikák az F1 szezonnyitójára már favoritként fognak érkezni.

részletek

Bottas: Rosberg megmutatta, Hamilton verhető

2018-ban ismét feltehetjük a kérdést: Valtteri Bottas vajon képes lesz-e Lewis Hamilton legyőzésére? Tavaly ez még csak egyszer-kétszer sikerült neki, idén azonban már más terveket sző a finn.

részletek

A Mercedes előtt rejtély az egykörös tempója

Bár az alaposan feltankolt autóval mutatott egyenletes tempóval sokakat lenyűgözött, kvalifikációs körökben még nem mutatta meg képességeit a Mercedes. Valtteri Bottas szerint a csapat is a sötétben tapogatózik.

részletek

„A Mercedes másodhegedűsnek akarja Bottast”

Első évében Valtteri Bottas nem tudta felvenni a kesztyűt Lewis Hamiltonnal szemben. Jolyon Palmer szerint a Mercedes elégedett azzal, hogy a finn segíti a britet a bajnoki címért folytatott harcban.

részletek

Jó a Mercedes, de egy dologgal gondja akadt

Még a 2018-as F1-es idény favoritjának sem fenékig tejfel a felkészülése – pilótájuk szerint van egy visszatérő probléma, amire egyelőre nincs megoldásuk. Ettől eltekintve sínen vannak.

részletek

Bottas: Az autónk sokkal jobb, de nem egy másodperccel gyorsabb

A versenyszimulációk alapján vonták le a következtetést a Mercedes tetemes fölényéről. Valtteri Bottas égre-földre dicsérte a W09 sebességét, de azt tagadta, hogy ennyivel jobb lenne a Ferrarinál és Red Bullnál.

részletek

Előjött a Mercedes tavalyi hibája

2017-ben a Ferrari leginkább a gumikezelésben nőtt fő riválisa fölé, főleg az első félévben. A jelek szerint a Mercedes idén sem ússza meg, amint melegebb lett az idő, gond adódott az abroncsokkal.

részletek

Idén már nincs több mentség Bottas számára

A Mercedes pilótája második szezonját fogja teljesíteni a világbajnok alakulatnál. Tavaly nem tudott a címért harcolni, de idén már ez lesz az elvárás a finn versenyzővel szemben.

részletek

Bottas nem fog játékokba kezdeni Hamiltonnal

A világbajnok finn csapattársa nemet mond a mentális hadviselésre: adott helyzetben nem lesz hajlandó energiát fecsérelni a másik versenyzőre, kizárólag saját magára fog koncentrálni. Úgy véli, ezzel a hozzáállással győzhet.

részletek

Hamilton feláldozta magát a csapatért

Lewis Hamilton inkább lemondott a kedd délutáni vezetés lehetőségéről, hogy ne veszítsen értékes időt a Mercedes az egyetlen autó átállításával. A címvédő csapat ismét igen megbízhatónak tűnik.

részletek
Olvastad már?