Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Bottas

Amikor az időmérőkön rommá ver a csapattárs

A 2017-es szezonban is láthattunk szoros és abszolút egyértelmű, csapaton belüli párharcokat. Raikkönennek, Vandoorne-nak, Bottasnak fel van adva a lecke jövőre is, Hülkenberg pedig meggyőző volt.

részletek

A Mercedesnek hiányzik a házon belüli csata

Toto Wolff, a Mercedes főnöke szerint hasznos a csapaton belüli nyomás, mert magasabb szintű versenyzésre készteti a pilótákat. Külön dicsérettel illette Valtteri Bottast, amiért sikerült maga mögött tudnia a kihívásokkal teli második félévét.

részletek

Bottas reagált a lepontozásra

Értékelték a Formula-1-es csapatfőnökök a mezőny pilótáinak 2017-es teljesítményét. Valtteri Bottas alaposan leszerepelt, alig fért be a legjobb tízbe, a finn pilóta válaszolt is a kritikákra.

részletek

Hamilton el akarta kerülni a csapatutasítást

Lewis Hamilton célja a hungaroringi események után az volt, hogy ne kelljen kényszerbe hoznia csapatát, melyik pilótájukat részesítsék előnyben. A brit minden futamon Bottas legyőzésére koncentrált.

részletek

Így szoríthatja meg Bottas Hamiltont

Valtteri Bottas kitűzte maga elé jövő évi céljait, ami nem más, mint a világbajnoki címért való harc. Ehhez el is mondta, miken kell változtatnia. Van, ami egészen magától értetődő tény.

részletek

Bottas tízes skálán 7,5-re értékeli szezonját

Valtteri Bottas debütáló évében három győzelmet és egy összetett harmadik pozíciót tudott szállítani a Mercedesnek, hozzájárulva a csapat bajnoki címéhez. A finn 2018-ban még jobban teljesítene.

részletek

Csapattársak harca - Mercedes

A Formula-1-ben elsődlegesen mindig a csapattársat kell legyőzni, ez a legjobb erőfelmérő. Hogyan alakult a Mercedes istállón belül Lewis Hamilton is Valtteri Bottas csatája 2017-ben?

részletek

Vettel veszített, de büszke lehet

Általános vélekedés, hogy a világbajnoki címet ugyan nem szerezte meg Sebastian Vettel, ám hasonlóan jó munkát végzett, mint Lewis Hamilton. Most újra egy volt F1-es dicsérte a németet.

részletek

Ómen: Bottas bajnok lesz, szerencsés(?) 13-as

A szezonzáró F1-es futam statisztikái között böngészve jó pár érdekességre bukkantunk: Hamilton egy újabb téren beérte Schumachert, volt, amiben Raikkönen és volt, amiben Ocon volt a legjobb idén.

részletek

Majdnem dobták a halót Abu Dhabiban

Az FIA elnöke sem igazán rajong az új, jövőre kötelezően bevezetendő fejvédelemért, de jelenleg nem lát jobb megoldást. A halót kis híján mégis kivették a szabályzatból a hétvégén.

részletek

Bottasnak nincs min aggódnia jelenleg

Ugyan a Mercedes fél szemmel Max Verstappen követi, Valtteri Bottas helye biztos. A finn teljesítette, amit elvártak tőle erre a szezonra és nem csak eredményekben.

részletek

A bulizás miatt nem nyert Hamilton a végén

Lewis Hamilton számára Mexikóban biztossá vált, hogy senki nem veheti el tőle a bajnoki címet. A brit ezt meg is ünnepelte párszor, ennek köszönhetően pedig nem sikerült minden úgy, ahogy eltervezte.

részletek
Olvastad már?