Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 16. hétfő

Bottas

Bottas véleménye az első körös ütközésről

Lassan kezd elsimulni a Brit Nagydíj első körében történt Raikkönen-Hamilton koccanás okozta konfliktus. De mit gondol erről Valtteri Bottas, aki az elmúlt években többször is ütközött honfitársával?

részletek

Az F1-es szakértő szerint Hamiltonék túl sok vb-t néznek

Martin Brundle szerint a Mercedes és a világbajnok pilóta "befolyásolni próbálja a játékvezetőt" - úgy véli, hogy szó sem lehet szándékos Ferrari-taktikáról és azt is elmondta, hogy miért.

részletek

Lauda: Nem rontottuk el a taktikát

A Mercedes vezetősége váltig állítja, hogy nem döntöttek rosszul a Brit Nagydíjon, amikor nem hozták ki pilótáikat kerékcserére a biztonsági autós fázis alatt. Lauda megmagyarázta, miért nem hibáztak.

részletek

Bottas: Kockáztattunk, de nem jött be

Ilyen egyszerűen írta le Valtteri Bottas a biztonsági autós fázis részleteit. A csapat úgy gondolta, hogy meg tudják tartani az első helyet, de a finn végül még a dobogóról is lemaradt.

részletek

Mercedes: A verseny ennél is szorosabb lesz

Lewis Hamilton újfent megszerezte a pole-pozíciót hazai pályán, s elmondta, hogy mindent kiadott magából azon a körön. Lássuk, a csapat többi tagja hogyan értékelte az időmérő edzésen történteket.

részletek

Ez történt a Brit Nagydíj időmérőjén!

A szabadedzések alapján szoros küzdelemre volt kilátás a brit időmérőn a Mercedesek és a Ferrarik között. Az elsőt a Mercedes vitte, a másodikon a Ferrari volt a leggyorsabb, a harmadikon alig volt különbség.

részletek

Hamilton hangolt legjobban a brit időmérőre, Hartley ijesztő balesetet szenvedett

Kifejezetten kiegyenlítettnek tűnt a mezőnyből kiemelkedő két gárda, a Ferrari és a Mercedes küzdelme a pénteki első két szabadedzés alapján. A harmadikon is együtt maradtak.

részletek

Bottas tart a kemény gumik viselkedésétől

A Mercedes gumikezelése még mindig nem az igazi, és Valtteri Bottas nem nyugodt a témát illetően, főleg, ha marad az eddigi magas hőmérséklet vasárnap is a pálya környékén.

részletek

Forró volt a hangulat a Brit Nagydíj pénteki napján

Silverstone hetvenéves fennállását ünnepli, de történt sok más dolog is a Brit Nagydíjon, már pénteken. Forró volt a hangulat, részben szó szerint, az időjárás miatt, részben a kisebb-nagyobb incidensek okán.

részletek

Vettel volt a leggyorsabb a 2. brit szabadedzésen, ezúttal Verstappen tört autót

A Brit Nagydíj első szabadedzésén elvesztettük Romain Grosjeant, aki összetörte autóját, az új karosszéria formába hozása pedig időt vett igénybe. A másodikon Max Verstappen is összetörte autóját.

részletek

Bottas autójában motort kell cserélni

A Mercedes megerősítette, hogy elővigyázatosságból kicserélik Valtteri Bottas autójában a motort, mivel még nem volt lehetőségük tüzetesen átvizsgálni, így egy új motorral vág neki a Brit Nagydíjnak.

részletek

A Mercedes reagált Hamilton hibájára

Az Osztrák Nagydíjon mindkét gyári Mercedes meghibásodott és kiesett, a gyártó azonnal reagált a problémára. Silverstone-ban mind a hat érintett autó módosított üzemanyagadagolót kap.

részletek
Olvastad már?