Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 24. péntek

Bottas

Így vélekedik Hamilton és Bottas az új Mercedesről

A világbajnok az autó tapadását, az új fiú lenyűgöző részletgazdagságát emelte ki. Ma mindketten vezethették a 2017-es Mercedest, teljes nevén a W08 EQ Power+-t.

részletek

Meg tud-e felelni Bottas az elvárásoknak?

A Mercedes a szabályváltozások ellenére is folytatni szeretné dominanciáját, Valtteri Bottastól pedig azt várják, hogy betöltse Nico Rosberg helyét, és sikerre vezesse az alakulatot - de mit mond erről a finn F1-es pilóta?

részletek

Bottas nem fél attól, hogy megküzdjön Hamiltonnal

A finn F1-es pilóta számára létkérdés, mire megy Lewis Hamiltonnal első, Mercedesnél töltött szezonjában, hiszen ezzel meghatározhatja karrierje későbbi alakulását is.

részletek

Bottas szívesen hallgatja Hakkinen tanácsait

A 27 éves pilóta akár már idén elődje örökébe léphet a finn F1-es világbajnokok sorában, addig azonban még biztosan fog egy-két hasznos tippet kapni 1998 és 1999 világbajnokától.

részletek

Sokat vitatkozik a Bottas-házaspár

A finnekről elsők között ugorhat be nekünk, hogy milyen nyugodt vérmérsékletűek - nem így van ez azonban akkor, ha két élsportoló, egy F1-es pilóta és egy úszó házasodik össze egymással...

részletek

Hamilton kíváncsi, meddig megy el Bottas

A háromszoros világbajnok elmondása szerint neki teljesen mindegy, hogy ki a csapattársa az F1-ben, de a csapat érdekeit szem előtt tartva reméli, hogy hozzá hasonló teljesítményre lesz majd képes.

részletek

Ezért választotta Bottast a Mercedes

Nico Rosberg váratlan visszavonulása után gyorsan kellett döntenie a címvédő istállónak, hogy kit ültet a német helyére – Toto Wolff elárulta, miért épp a finn mellett tették le a voksukat.

részletek

Bottas: Mindig is ilyen csapattársat akartam

A Mercedes új szerzeménye csak rövid időre futott össze Lewis Hamiltonnal, az F1-es világbajnok pedig barátságosan üdvözölte a csapatban. A finn régóta ennyire gyors partnerre vágyott.

részletek

Williams: A Ferrarihoz nem engedtük Bottast, most már muszáj volt

Valtteri Bottas Mercedeshez szerződésében közrejátszott, hogy Maranellóba igazolása részben a Williams miatt meghiúsult. Claire Williams meggyőződése, hogy a pilóta elengedésével nem ártott a csapatnak.

részletek

Ő lesz Bottas új versenymérnöke

A finn elárulta, ki segíti munkáját a 2017-es szezonban a Mercedesnél. Nem csupán bajnokautóba ülhet, de a korábbi világbajnok emberei veszik majd körül.

részletek

Mercedes: Nem volt biztos Bottas szerződtetése

Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója elárulta, egyáltalán nem volt könnyű megszerezni a Williamstől Valtteri Bottast, sokszor úgy érezték, új pilóta után kell nézniük.

részletek

Bottas: Nico is le tudta győzni Hamiltont

A finn, aki „nem második vagy rosszabb helyekért” megy a Mercedeshez, Nico Rosberg vb-címéből merít erőt – más viszont épp arra figyelmeztetett, Bottas nem azt a szintet képviseli, mint a tavalyi bajnok.

részletek
Olvastad már?