Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 16. szerda

Bokszkiállás

Megint a Sauber volt a leggyorsabb a bokszban

Monaco után Kanadában is a Sauber tudta felmutatni a leggyorsabb bokszkiállást, igaz, ennek előnyeit nem a végül pontszerző Leclerc élvezhette. A rekord továbbra is a Mercedesé és a Red Bullé.

részletek

Az FIA javítana a kiállások problémáin

2018-ra jellemző, hogy nem zökkenőmentesen zajlanak a bokszkiállások: ennek például a két Haas és Kimi Raikkönen is megitta a levét. Whiting elmondta, azon dolgoznak, hogy javítsanak a helyzeten.

részletek

A bokszhibák oka: lehetetlen tovább javulni?

Elkerülhetetlen, hogy időről időre történjenek bokszutcai hibák a Formula-1-ben, de miután a 2018-as szezon első három hétvégéjén egyaránt előfordultak ilyen esetek, egyre többekben merül fel, hogy ez már nem lehet véletlen.

részletek

Kiderült, mi okozta Raikkönen bokszbalesetét

A Ferrari az FIA-val együttműködve vizsgálta ki a Bahreini Nagydíj ominózus bokszkiállását, amely során a finn elütötte egyik szerelőjét. Mint kiderült, nem emberi mulasztás történt.

részletek

Hakkinen: Már halo is van, közben meg elütnek egy embert

Az F1-es szezon első két futamán egyaránt veszélyes bokszutcai hibák borzolták a kedélyeket, de nincs egyetértés abban, hogy kell-e valamin változtatni. Hakkinen visszahozná a nyalókás embert, Steiner szerint a fociban is szoktak lábak törni.

részletek

Azonnali szabályváltozással vált még izgalmasabbá a Formula-E

Szokatlan módon, az új szezon első versenyhétvégéjét követően töröltek ki egy fontos időkorlátot az elektromos sorozat sportszabályzatából, amely által a bokszkiállások során jobban felkavarodhat a mezőny, mint korábban.

részletek

Jövőre visszatérhetnek a kétkiállásos futamok az F1-be

A sportág hivatalos abroncsbeszállítója rengeteg kritikát kapott a közelmúltban azért, mert túl tartós gumikat gyártott - nos, jövőre változás állhat be a versenyek képében.

részletek

A Mercedes győzelme nem csak a pályán dőlt el

A második félévben egészen csodálatos teljesítményt nyújtott Lewis Hamilton, világbajnoki sikerét azonban nem csak a pályán nyújtott teljesítménye döntötte el, néha a háttér a lényeg.

részletek

Így változtak a bokszkiállások az F1-es játékokban

Mivel az összehasonlító videók általában a pályán mutatott akciókra fókuszálnak, egy youtuber eldöntötte, hogy megnézi, miként változtak a bokszkiállások a Codemasters F1-es játékaiban 2010 és 2017 között.

részletek

Ők teljesítették a leggyorsabb bokszkiállásokat 2017-ben

Túl a szezon felén ideje összeszedni, hogy mely F1-es csapatok voltak a leggyorsabbak a bokszban a futamok során - az elmúlt évek tükrében nem túl meglepő az eredmény.

részletek
Olvastad már?