Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 28. hétfő

BlancpainGTSeries

Az Audi R8 LMS nyerte a Blancpain GT szezonnyitóját

A Monza és Navarra pályáin megszerzett dobogós helyezéseiknek köszönhetően két – különböző nemzetközi versenysorozatban szereplő - Audi Sport ügyfélcsapat és pilótáik is a legjobb helyekről várhatják a folytatást.

részletek

Holnap bőg fel először a Lexus sportgép motorja

Az Emil Frey Lexus Team a sikeres téli tesztek után, fennállása óta először, mégis optimista várakozásokkal vág bele a Blancpain GT versenysorozatba: a svájci csapat két Lexus RC F GT3 versenygéppel áll rajthoz a világ legsikeresebb GT3 versenysorozatában, amely az e hétvégén, április 6. és 8. között megrendezésre kerülő zolderi Sprint Cup futammal indul, a Hungaroringre pedig augusztus 31. és szeptember 2. között érkezik.

részletek

Ferrarik, Bentley-k, egyéb sportautók a Hungaroringen

Augusztus utolsó hétvégén komoly autósportos események érik majd egymás Mogyoródon: a kamion Európa-bajnokság mellett egy nagytúra-sorozat ellátogat hazánkba.

részletek

Kiss Norbi másodikként a Hungaroringen!

A szezon előtt kitűzött célt már most sikerült megvalósítania a kétszeres gyorsasági kamionos Európa-bajnok Kiss Norbinak, a Tankpool24-Mercedes magyar pilótájának, aki az elmúlt hétvégén a négyből két futamot is megnyert a Slovakiaringen, s ezzel feljött az összetett második helyére.

részletek

Futás közben sérült meg a holland szupertehetség

A Hollandia második legjobb formulaautós pilótájának tartott Robin Frijns ártalmatlan körülmények között szerzett igen súlyos sérüléseket. Jelenleg járni sem tud, de késlelteti a műtétet, mert nem akar versenyeket kihagyni.

részletek

Versenykamionok és igazi sportkocsik a belvárosban!

Tavaly 25 év után tért vissza Magyarországra a Kamion Európa-bajnokság, mely újra óriási sikert aratott. A szervezőket ez arra inspirálta, hogy 2016-ban még érdekesebb, még színesebb programokkal kedveskedjenek a több tízezer rajongónak, nézőnek. Ennek egyik eleme, hogy a Kamion Eb és Fesztivál mellett, két másik nemzetközi versenysorozat – Blancpain GT Series és Swift Cup Europe - futamaira is sor kerül augusztus 27-28-án a Hungaroringen, melynek résztvevőivel a verseny előtt Budapesten is lehet találkozni.

részletek
Olvastad már?