Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 24. vasárnap

Binotto

Visszavágásra készül a Ferrari

Az olaszok F1-es csapatfőnöke és két pilótája is teljes meggyőződéssel állítja, hogy a Ferrari Ausztrál Nagydíjon látott tempója nem valós képet mutat, ezért Bahreinben revansra készülnek.

részletek

Binotto: Leclerc igazi csapatjátékos

A Ferrari csapatfőnöke dicsérte Charles Leclerc hozzáállását és teljesítményét is első közös futamukon. Vajon milyen mértékben lesz alárendelve Vettelnek a fiatal monacói a szezonban?

részletek

Binotto: Péntek óta nem találtuk magunkat

Három nap alatt a mennyből a pokolba zuhant a Ferrari: a tesztek alapján első számúnak kikiáltott csapat fényévekre volt a Mercedes tempójától, sőt, még az egyik Red Bulltól is kikapott. Az új csapatfőnök értékelte a látottakat.

részletek

Vettel: Leclerc-rel szabadon versenyezhetünk

Bár a Ferrari új csapatfőnökének kijelentése nem így hangzott, Sebastian Vettel számára egyértelmű, hogy Charles Leclerc-t és őt egyenrangú felekként fogja kezelni idén az olasz alakulat.

részletek

Binotto Schumachert igazolná le

Abszolút elégedett jelenlegi pilótapárosával a Ferrari, a tesztelésen előjött technikai gondok viszont aggasztóak. A csapatfőnök nem is gondolkodna, ha lehetősége lenne leigazolni a fiatal Schumachert.

részletek

Binotto: Közel álltam ahhoz, hogy ott hagyjam a Ferrarit

A Ferrari januárban kinevezett csapatfőnöke, Mattia Binotto elismerte, 2018 végén komolyan elgondolkodott azon, hogy ott hagyja az olaszokat és más csapathoz igazol, mert úgy érezte, már nem olyan környezet veszi körül, amelyben hatékonyan végezheti a munkáját.

részletek

Brawn: A Ferrarihoz beköszöntő béke Vettelt is erősíteni fogja

Az olasz csapat egykori technikai igazgatója úgy véli, a Ferrarinál a korábbi évekkel ellentétben idén érezhetően béke és nyugalom uralkodik. Brawn szerint ebből elsősorban az ötödik világbajnoki címére hajtó Vettel profitálhat.

részletek

Binotto: Charles már nem tud meglepetést okozni

Charles Leclerc a szezont megelőző téli teszten mutatkozott be először új csapata, a Ferrari színeiben. Mattia Binotto, az olaszok csapatfőnöke pedig máris elégedetten nyilatkozott a monacói versenyzőről.

részletek

Alesi tudta, hogy Leclerc másodhegedűsnek érkezik

A korábbi egyszeres futamgyőztes Jean Alesit egyáltalán nem lepte meg a Ferrari döntése, hogy (eleinte) Sebastian Vettelnek biztosítanak elsőbbséget az istállón belül, aki idén világbajnok lehet végre.

részletek

Prost: Bátor döntés Vettel priorizálása

A négyszeres világbajnok francia szerint jól tette a Ferrari, hogy már az elején tisztázta a szerepeket a csapaton belül – náluk viszont a Renault-nál nem lesz sorrend a pilóták között.

részletek

Tovább vizsgálja Vettel balesetét a Ferrari

Bár a maranellóiak arra jutottak, hogy egy idegen tárgytól kapott ütés miatt hibásodott meg a felni a német szerdai incidense során, Mattia Binotto szerint még alaposabban át fogják nézni az adatokat.

részletek

Még nem áll készen Melbourne-re a Ferrari

Hiába a gyors tempó és a barcelonai teszt legjobb köre, a maranellóiak F1-es csapatfőnöke, Mattia Binotto mégsem teljesen elégedett a felkészülésükkel, elsősorban a megbízhatósági gondjaik okán.

részletek
Olvastad már?