Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 20. péntek

Bianchi

F1-Archív: Bianchit gyászolja a sportvilág

Nem megy Hamilton a Ferrarihoz, kétnapos F1-es hétvégéket akar Briatore, nem fogadja el Colin McRae kihívását Schumacher, átvenné az első számú pilóta szerepét Irvine a Ferrarinál. Ezek voltak július 18. vezető Formula-1-es hírei az elmúlt két évtizedből.

részletek

Bianchinak ajánlotta bajnoki címét Vergne

Még nem tudta teljesen megemészteni a korábbi F1-es Jean-Eric Vergne, hogy ő lett a Formula-E negyedik szezonjának bajnoka. A francia utoljára nyolc éve nyert meg bármilyen sorozatot.

részletek

Tovább folytatja tündöklését Leclerc?

Zsinórban három versenyhétvégét teljesít a száguldó cirkusz mezőnye, a második állomáshoz érkeznek. Charles Leclerc és a Sauber istálló remek formában van, Ausztriában is ezt folytatnák.

részletek

Bianchi: Bárcsak Jules is itt vezethetne

Philippe Bianchi büszke arra, hogy újra visszatért a Formula-1 Franciaországba, ugyanakkor keserű emlékek törtek fel benne, mivel fiával rengeteg időt töltöttek Le Castellet-ben.

részletek

Leclerc: Apa és Jules is fentről figyel engem

Érzelmes hétvége a monacói Leclerc számára. A Sauber pilótája tavaly édesapját, három éve pedig gyerekkori barátját, Jules Bianchit veszítette el. Élete első hazai F1-es versenyén értük is versenyez.

részletek

F1-Archív: A Ferrari kifigyelte a Red Bullt?

A rivális istálló miatt változtat bokszutcai procedúráján az energiaitalos istálló, Massa Verstappennek adja az ívet, visszatér az USA Nagydíj, Bianchi pontot szerez Monacóban: ezek voltak május 25. hírei az elmúlt években.

részletek

Verstappen: Sosem beszélünk a halálról

Az FIA arra törekszik, hogy biztonságosabbá tegye az F1-et, és ne történjenek a Bianchiéhoz hasonló tragédiák. Verstappen beszélt arról, hogyan kell kezelniük a pilótáknak a sporttal járó kockázatot.

részletek

Mansell: „Zilliószor jobb a biztonság”

Nigel Mansell úgy véli, hogy a Formula-1 az utóbbi évtizedek során rendkívül biztonságos sportággá változott, összehasonlíthatatlanul nagyobb biztonságban érezhetik magukat a pilóták.

részletek

Elveszett tehetségek

Az elmúlt években többen is berobbantak a Formula-1 világába, akikről azt állították, hogy akár világbajnoki címig vihetik. Ehhez képest, sajnos sokuk hamarosan egyszerűen eltűnt.

részletek

Raikkönent muszáj volt büntetni

Kimi Raikkönen megkérdőjelezte büntetése jogosságát a Belga Nagydíjon, most azonban honfitársa egyértelműen levezette, miért nem úszhatta meg a finn pilóta a büntetést.

részletek

Bianchiék pályáján ült először gokartban

Akkor ötéves volt, ma pedig 19 esztendősen a Ferrari akadémistájaként a Formula-1 kapujában áll. A fiatal generáció talán legnagyobb tehetségéről egyre többször hallani: bemutatjuk, kicsoda valójában Charles Leclerc.

részletek

Kik vártak a legtöbbet életük első pontszerzésére?

Meg tudjátok mondani fejből, melyik F1-es versenyző teljesítette a legtöbb futamot első pontszerzéséig? Összeállításunk tartogat néhány nagyobb meglepetést is, íme a top 10, Nanninivel, Bianchival is a sorban.

részletek
Olvastad már?