Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 17. hétfő

BelgaNagydíj

Alonso szárnya eltalálta volna Leclerc sisakját

Hónapokkal a Belga Nagydíj rajtbalesete után megérkezett a vizsgálat eredménye: a McLaren kerekei nem, de a szárnyvéglap eltalálta volna Charles Leclerc sisakrostélyát Spában. A halo védte meg a fiatal monacóit.

részletek

Ha most sem sikerül Kubicának, feladja

Utoljára próbálkozik meg a Formula-1-es visszatéréssel Robert Kubica. Ha nem lesz a 2019-es rajtrácson állandó pilótaként, más kategóriák és szerepkörök után fog nézni.

részletek

Hakkinen: Leclerc valószínűleg halott lenne

A kétszeres világbajnok finn pilóta szerint a kötelező fejvédelem jelesre vizsgázott Belgiumban a rajtbalesetnél. Hakkinen szerint fontos a halo, ami nélkül Charles Leclerc lehet, hogy már nem élne.

részletek

Perez már biztosan tudja, hol lesz jövőre

Ugyan még hivatalos bejelentés nem született a Force India részéről, Sergio Perez Monza előtt elmondta, hogy már aláírt egy szerződést, és a helyzete változatlan marad az eddigiekhez képest.

részletek

Renault: Hülkenberg nem erről híres

Nico Hülkenberg nem éppen egy botrányhős a Formula-1-ben, mégis nem először esett ki a futamok első körében. Ezúttal ő volt a hibás a rajtbalesetben, de főnöke reméli, gyorsan túllép az eseten.

részletek

Már a rivális is elismeri a Honda fejlődését

Egyre egyértelműbb, hogy a három évig csak szidott japán gyártó idén remekül fejleszt és ezt már az ellenfelek is kezdik belátni. Spában a Ferrari-motoros Sauber sem bírt a Hondával.

részletek

Ferrari: Gyanús a Mercedes hátsó szárnya

Folyamatos a csatározás a Formula-1-ben a két élcsapat között. A Mercedes régóta támadja a Ferrarit különleges motorja miatt, most az olaszok állítják, riválisuk hátsó szárnya túlzottan meghajlik.

részletek

Ocon: Egyetlen plusz méter hiányzott

Óriási felhajtás volt a csőd szélén álló Force India körül az elmúlt hetekben, végül Lawrence Stroll és konzorciuma felvásárolta az istállót, amely új néven, újjászületve kis híján vezetett Belgiumban.

részletek

Semmit nem fejlődött a McLaren 2018-ban?

Újabb keserű hétvégén van túl a McLaren-Renault, az időmérő edzésen mindkét pilóta kihullott a Q1-ben, a versenyen pedig szintén csak a szenvedés jutott a wokingiaknak, egyelőre semmi, látható fejlődés.

részletek

A Haas villámgyorsan utolérheti a Renault-t

Óriási harc dúl a konstruktőri negyedik helyért, a Renault korábbi előnyének nagy része elfogyott, Grosjean és Magnussen pedig folyamatosan szállítja a jó eredményeket, ahogy Spában is.

részletek

A Mercedes gyűlöli a csapatutasítást, de valószínűleg alkalmazni fogja

Toto Wolff szerint sem fenyegette a Mercedes a Ferrari belgiumi győzelmét. Hamilton bajnoki előnye fogy, így észszerűnek tűnik, hogy Bottast beállítsák mögé. Erről Monza alapján határoz a csapat.

részletek

Raikkönen elmondta, miért állt ki

Az első kanyarban megpecsételődött a belga nagydíjhétvégét nagyszerűen kezdő Kimi Raikkönen sorsa, akinek futama csupán nyolc kört tett ki, sérült autó miatt nem volt értelme tovább versenyezni.

részletek
Olvastad már?