Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 13. csütörtök

Beállítások

A McLaren extrém beállítás mellett dönthet

Az istálló idei gyengesége az egyenesben tapasztalható sebességhátrány, ami részben a motornak, részben a gyenge aerodinamikának köszönhető. Ám Szocsiban különleges beállítást fontolgatnak.

részletek

Button kis híján eltűnt a süllyesztőben

Jenson Button tizenhét éven keresztül volt részese a száguldó cirkusznak. Már első évében letette névjegyét a Williamsnél, bár nem sok híja volt, hogy pályafutása el se kezdődjön.

részletek

Az esős beállítás szúrt ki Ricciardóval

Mivel az időmérő edzésen is megvolt az esélye egy komolyabb esőnek, a Red Bull kétfelé szedte versenyzőit taktikailag. Az ausztrál kapta az esős beállításokat, ez ráadásul a versenyét is befolyásolhatja.

részletek

Feje tetejére állították Leclerc autóját

Derült égből villámcsapásként hatott az újonc F1-es, Charles Leclerc múltkori hatodik helye Bakuban. Bár a szerencse is mellé pártolt, de a monacói módosult vezetési stílusa is kellett a diadalhoz.

részletek

Alonso továbbra is újjászületést vár

Fernando Alonso a tesztek alatt jelentkező, számos technikai meghibásodás ellenére úgy véli, jó döntéseket hozott a McLaren és változatlanul úgy érzi, ez az év lesz az újjászületés.

részletek

Van, amikor megéri ész nélkül nyomni a gázt

Vajon lehet a tapasztalt F1-es pilótának újat mutatni? Ricciardónak mindenképp, akit a tavalyi Pirellik átkozottul megviccelték. Néha jobb lett volna, ha egyszerűen "kihajítja a használati utasítást".

részletek

Ricciardo: Még mindig nehéz eset a Red Bull

A bikák ausztrál pilótája szerint a jövő évi világbajnokság egyik fő esélyese lehet a Red Bull, ha sikerül elkerülnie a tavalyihoz hasonló, nagyon gyenge kezdést. Azt elismeri, nehezen beállítható az autó.

részletek

Ricciardo trükközött a beállításaival

Június óta először indulhat csapattársa elől Daniel Ricciardo, most is szorosan alakult közte és Verstappen között. Az ausztrál különleges beállítással rajtol a Japán Nagydíjon, könnyebben támadhat.

részletek

Nagy dilemmában a csapatok az új autókkal

Az idei F1-es modellek között nagyon nagy volt a különbség Melbourne-ben, egy problémával azonban mindenkinek szembe kellett néznie, ugyanis a gépek nagyon érzékenyek a beállítás-változtatásokra.

részletek
Olvastad már?