Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 27. vasárnap

Barcelona

Ocon nem kap új motort Monacóra

A Force India eldöntötte, hogy a francia pilóta Barcelonában olajproblémák miatt gyengélkedő erőforrását nem kell kicserélni, így megússza a rajtbüntetést a hercegségben.

részletek

Új csapattal hozták szóba Leclerc-t

Charles Leclerc nemcsak az alsóbb kategóriákban, hanem az F1-ben is remekül teljesít. A Sauber volánja mögött hívja fel magára a figyelmet, ami sokak szerint az átigazolását is elősegítheti.

részletek

Grosjean a csapattárs miatt kerülhetett bajba

Össztűz alá került az elmúlt hetekben Romain Grosjean, a Haas csapatfőnöke szerint közel sem minden a francia hibája. A legutóbbi balesetnél például éppen Kevin Magnussen miatt perdült meg.

részletek

A Ferrari a várt adatokat kapta a pályán

Úgy fest, a Ferrari tervezett fejlesztései beválnak, ugyanis a barcelonai tesztelésen a szimulátoros próbával közel azonos értékeket kapott vissza a pilóta a pályán. Jó lehet az irány.

részletek

Kubica: Messze van az autó az ideálistól

A lengyel pilóta ismét egy teljes napon keresztül vezette a Williams idei, igencsak gyengélkedő versenygépét, és a csapat az általa szállított rengeteg adat alapján támadna fel Monacóra.

részletek

Sok leszorítóerőt nyert a McLaren

Az évközi teszteken lehet a csapatoknak igazán kipróbálni az újításokat. Ezt tette a McLaren és a reakciókból úgy tűnik, a kanyarstabilitása sokat javult az új MCL33-nak.

részletek

Grosjeannak a lehető legjobbkor jött a teszt

Ha ledobja a ló a gyereket, gyorsan vissza kell rá ültetni. Hasonlóan vélekedik Romain Grosjean is, aki a vasárnapi, pocsék Spanyol Nagydíjat követően kitűnő tesztet teljesített.

részletek

Sainz autója sem volt tökéletes Barcelonában

A Renault spanyol versenyzője üzemanyagnyomás-problémákkal küzdött a Spanyol Nagydíjon, hasonlóan, mint német csapattársa, de így is pontszerzőként zárta hazai futamát.

részletek

A Williams Rowlandet is bedobta a mély vízbe

A Williams pilótaprogramjában szereplő Oliver Rowland első F1-es tesztlehetőségét kapta meg kedden Barcelonában. A brit sikeresen vette az akadályokat, 121 kört teljesített problémamentesen.

részletek

Verstappen a leggyorsabb az első tesztnapon

Az utolsó órákban többször is változás történt az élen, a McLaren rendhagyó módon egy nap alatt három versenyzőt is bevethetett, Hamilton pedig ezúttal a kilométerlistát vezeti. Összefoglaló az keddi tesztről.

részletek

Leclerc: Állandó tagja lennék a TOP10-nek

Az elmúlt két versenyen pontszerzőként záró francia pilóta előbb tesztelné az Alfa Romeo Sauber Monacóra szánt fejlesztéseit, és ha bejönnek, akkor úgy véli, rendszeres pontszerző lenne az idei futamokon.

részletek

Magnussen: Erős lesz a Haas a gyors pályákon

Az amerikai istálló dán pilótája úgy véli, az egy éves kihagyás után most teljesít a legjobban a Formula-1-ben, míg csapata a középmezőny élére kerülhet.

részletek
Olvastad már?