Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 22. szombat

Balesetvideó

Hatalmasat szaltózott egy Porsche a Nordschleifén

A legendás német pálya ismét bebizonyította, hogy nem véletlenül hívják Zöld Pokolnak – szerencsére csak az autó tört rommá, a benne ülő pilóta megúszta a látványos balesetet.

részletek

Ekkora kárt okozhat egy elszabadult kerék

A videó egy amerikai autópályán készült: a Jeep kereke kiesett a helyéről, a szemből érkező autók közé pattogott. Többen kikerülték, egy Nissant azonban eltalált, súlyos károkat okozva.

részletek

Ütközés lett a közúti keménykedés vége

Mindig úgy kezdődik, hogy „a másik visszaütött” – itt azonban ennek egy ripityára tört személygépjármű lett az eredménye…

részletek

Ennél gázabb elindulást produkálni képtelenség

A Porsche 911-es sofőrje szemlátomást alaposan rákészült, hogy látványosan induljon el szuperautójával – a végeredmény azonban nem úgy járta be a netet, ahogy azt szerette volna…

részletek

Óriási baleset lehetett volna az őrült előzésből

A fehér autó vezetője egyáltalán nem volt tekintettel arra, hogy volt szembeforgalom is – csak a jobboldali sofőr lélekjelenlétének és a széles útnak volt köszönhető, hogy nem csattanás lett a vége.

részletek

Csúnyán pórul járt az idegeskedő sofőr

A két autós szemlátomást már egy ideje vitatkozott egymással, amikor az ingerültebb fél agresszív manőverre szánta el magát – aztán viszont ő húzta a rövidebbet.

részletek

Amikor egy rakás tégla zúzza össze az autód

Nem túl gyakori eset, de elég hozzá egyetlen elbambuló kamionos, máris bekövetkezik a baj…

részletek

Oroszországban a zöld is pirosat jelent

Eleinte úgy tűnik, hogy az elöl haladó sofőr indokolatlanul állt meg a szabad jelzés ellenére, így a mögötte érkező autós ki is kerülte őt, de a csattanó csak ezután jött – szó szerint…

részletek

Ez már a figyelmetlenség netovábbja

De most komolyan: hogy nem vette észre a kanyarodó autó sofőrje a közeledő kamiont? Vagy „csak” rosszul mérte fel a tempót, és azt hitte, még elfér előtte?

részletek

Szándékosan lökte-e fel a robogóst a Lada?

A motoros teljesen szabályosan haladt, amikor az autó előzésbe kezdett, ám túl korán húzódott vissza a sáv jobb szélére – figyelmetlenség volt vagy szándékos megmozdulásról van szó?

részletek

Óriási mázli, hogy nem tarolt ez a kamion

Meg persze részben azért a teherautó sofőrjének képességein is múlt, hogy nem lett komoly baleset az alábbi jelenetből: nagyon kicsin múlt, hogy ne legyen óriási csattanás a vége.

részletek

Ezért ne előzz soha a leállósávban

Az alábbi videóban szereplő autós a saját bőrén tanulta meg a leckét – más kérdés, hogy a kamionos is mintha ráhúzta volna a kormányt a manőver közben…

részletek
Olvastad már?