Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 18. kedd

Balesetvideó

Ezért ne száguldj 200 km/h-val közúton

Főleg ne éjszakai sötétben: sosem tudhatod, mikor fordul eléd egy óriási kamion. A hírek szerint az ütköző autó sofőrje csodával határos módon túlélte a balesetet.

részletek

Kerítést döntött a száguldó autós Budapesten

Akkora erővel csapódott a jármű a társasház kerítésébe, hogy a kétszárnyas vaskaput és az azt tartó betonoszlopot is kidöntötte. A roncsba szorult és kórházba szállított sofőr valószínűleg ivott.

részletek

Halálos áldozatot szedett a három őrült közúti versenye

A szlovák rendőrség által feltöltött videón egy Ferrari, egy Mercedes és egy Porsche sportautó tulajdonosa versenyez egymással – amíg utóbbi frontálisan nem ütközött a szembejövő Skodával.

részletek

Átugratott a körforgalmon a barom furgonos

Az utolsó pillanatban vágott be a videót felvevő autós elé, aztán a körforgalmat már nem is tudta bevenni – óriási és látványos repülés lett a vége…

részletek

Hatalmasat szaltózott egy Porsche a Nordschleifén

A legendás német pálya ismét bebizonyította, hogy nem véletlenül hívják Zöld Pokolnak – szerencsére csak az autó tört rommá, a benne ülő pilóta megúszta a látványos balesetet.

részletek

Ekkora kárt okozhat egy elszabadult kerék

A videó egy amerikai autópályán készült: a Jeep kereke kiesett a helyéről, a szemből érkező autók közé pattogott. Többen kikerülték, egy Nissant azonban eltalált, súlyos károkat okozva.

részletek

Ütközés lett a közúti keménykedés vége

Mindig úgy kezdődik, hogy „a másik visszaütött” – itt azonban ennek egy ripityára tört személygépjármű lett az eredménye…

részletek

Ennél gázabb elindulást produkálni képtelenség

A Porsche 911-es sofőrje szemlátomást alaposan rákészült, hogy látványosan induljon el szuperautójával – a végeredmény azonban nem úgy járta be a netet, ahogy azt szerette volna…

részletek

Óriási baleset lehetett volna az őrült előzésből

A fehér autó vezetője egyáltalán nem volt tekintettel arra, hogy volt szembeforgalom is – csak a jobboldali sofőr lélekjelenlétének és a széles útnak volt köszönhető, hogy nem csattanás lett a vége.

részletek

Csúnyán pórul járt az idegeskedő sofőr

A két autós szemlátomást már egy ideje vitatkozott egymással, amikor az ingerültebb fél agresszív manőverre szánta el magát – aztán viszont ő húzta a rövidebbet.

részletek

Amikor egy rakás tégla zúzza össze az autód

Nem túl gyakori eset, de elég hozzá egyetlen elbambuló kamionos, máris bekövetkezik a baj…

részletek

Oroszországban a zöld is pirosat jelent

Eleinte úgy tűnik, hogy az elöl haladó sofőr indokolatlanul állt meg a szabad jelzés ellenére, így a mögötte érkező autós ki is kerülte őt, de a csattanó csak ezután jött – szó szerint…

részletek
Olvastad már?