Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 30. vasárnap

Balaton

A Mikulásgyárba is beszállít a Jaguar

Pontosan egy hónap múlva, december 2-án nyit az ország legnagyobb adománygyűjtő rendezvénye, a Mikulásgyár. Az egyik autós cég most azt vállalta, hogy a Balatonon és ügyfelei között népszerűsíti a karitatív rendezvényt.

részletek

Százmilliós flották csatároztak a Balatonnál

Idén nyáron, a hétvégeken több százmillió forintnyi autócsoda is összegyűlhetett Balatonfüred parkolóiban. Itt nem voltak ritkák a Porschék és a Ferrarik sem. Ugyanakkor a gazdag autótulajdonosok mellett több autógyártó cég is nagyobb értékű flottát küldött a tó partjára, hogy ott küzdjenek meg a vásárlók kegyeiért.

részletek

Elefántos autómosás és Süsüki

Több furcsa autós akció szemtanúi lehettek idén nyáron a balatoni nyaralók. A legmeglepőbb talán az lehetett, amikor egy elefánt mosta le a Ford legújabb típusát, de sokan csodálkozhattak azon is, amikor Süsü szállt ki egy Jaguarból.

részletek

Elefánttal mosatták le a balatoni autót

A Balatonon sok mindent lehet csinálni a fürdésen kívül is. Erre szerették volna felhívni a figyelmet azok a turisztikai szakemberek, akik különleges szívességre kérték ezt az elefántot. A produkció kitalálói szerint: egy autómosás áráért színház-, múzeum- vagy cirkuszjegyet vásárolhatnának az emberek.

részletek

Litkey nyerte a Balaton F1-es futamát

Litkey Farkas Festipay nevű katamaránja nyerte a 48. Kékszalag Erste World Nagydíjat. A csapat Keszthely előtt vette át a vezetést és nem is engedte ki kezéből a balatonfüredi célig.

részletek

Kezdődik a visszaszámlálás: július 14-én rajtol a 48. Kékszalag Erste World Nagydíj

Kezdődik a visszaszámlálás, a csapatok lázasan készülődnek, a Magyar Vitorlás Szövetség folyamatosan dolgozik az évad legnagyobb és legismertebb vitorlás eseményének előkészítésén. Idén július 14-én rajtol a Kékszalag mezőnye, amelynek az Erste Bank jóvoltából már névadó támogatója is van: az Erste World, a bank kiemelt, prémium szegmense.

részletek
Olvastad már?