Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 18. hétfő

Balaton

LS és LC: Lexus szupersporkupék együtt a Balatonnál!

A világ vezető prémium hibrid autógyártója, az első félévben 22,2%-al bővülő magyarországi prémium autó piacon értékesítéseit 139,6%-al növelő Lexus augusztus 13. és 20. között Balatonfüreden, a Tagore sétányon állítja ki először két vadonatúj, óriási várakozások övezte csúcsmodelljét, a lenyűgöző LS luxus szedánt és az LC szupersportkupét.

részletek

350 milliós flotta csatázik a Balatonon

Egy-egy alkalommal, akár 350 millió forintnyi autócsoda is összegyűlhet a balatoni parkolókban. Itt nem ritkák a Porschék és a Ferrarik sem. Ugyanakkor a gazdag autótulajdonosok mellett, több autógyártó cég is nagyobb értékű flottát küld a tó partjára, hogy ott küzdjenek meg a vásárlók kegyeiért. Az Audi és a BMW már régen a Balatonon versenyezik egymással. Tavaly azonban a Jaguar is bevetette zászlóshajóit. Idén pedig egy hatalmas Land Rover flotta érkezik a Balatonra. Az autókat nem véletlenül küldik a tó partjára. Elképzelhető, hogy luxusautókat forgalmazó szalonok is nyílnak vidéken.

részletek

Nagy sikert arattak a történelmi járművek a Balatonon

A BMW Group Magyarország immár harmadik alkalommal kiemelt partnerként jelent meg a hagyományteremtő eseményen, mely Magyarországon egyedüliként a FIVA (Fédération Internationale des Véhicules Anciens/ Történelmi Járművek Nemzetközi Szövetsége) nemzetközi elismerését is magáénak tudhatja.

részletek

Idén is lesz autós szépségverseny Balatonfüreden

Idén már negyedik alkalommal rendezik meg a stílus és hagyomány autós szépségversenyét Balatonfüreden.

részletek

Játékrendőr figyelmezteti a balatoni sofőröket

Az emberi tevékenység 170-szer gyorsabbá teszi a klímaváltozást, mint a természeti erők – állapította meg az Ausztrál Nemzeti Egyetem egy korábbi felmérése (ANU). A felmelegedésben komoly hatása van az autók használata közben kibocsátott szén-dioxid és egyéb szennyező gázok növekedésének! A vezetési stílusunk megváltoztatásával, a szervizbe való gondos ellenőrzéssel, sokat tehetünk a globális felmelegedés ellen! Erre figyelmeztet Füred kapitány, a játékrendőr, aki egy Fiat 500-ast vezet.

részletek

A Mikulásgyárba is beszállít a Jaguar

Pontosan egy hónap múlva, december 2-án nyit az ország legnagyobb adománygyűjtő rendezvénye, a Mikulásgyár. Az egyik autós cég most azt vállalta, hogy a Balatonon és ügyfelei között népszerűsíti a karitatív rendezvényt.

részletek

Százmilliós flották csatároztak a Balatonnál

Idén nyáron, a hétvégeken több százmillió forintnyi autócsoda is összegyűlhetett Balatonfüred parkolóiban. Itt nem voltak ritkák a Porschék és a Ferrarik sem. Ugyanakkor a gazdag autótulajdonosok mellett több autógyártó cég is nagyobb értékű flottát küldött a tó partjára, hogy ott küzdjenek meg a vásárlók kegyeiért.

részletek

Elefántos autómosás és Süsüki

Több furcsa autós akció szemtanúi lehettek idén nyáron a balatoni nyaralók. A legmeglepőbb talán az lehetett, amikor egy elefánt mosta le a Ford legújabb típusát, de sokan csodálkozhattak azon is, amikor Süsü szállt ki egy Jaguarból.

részletek

Elefánttal mosatták le a balatoni autót

A Balatonon sok mindent lehet csinálni a fürdésen kívül is. Erre szerették volna felhívni a figyelmet azok a turisztikai szakemberek, akik különleges szívességre kérték ezt az elefántot. A produkció kitalálói szerint: egy autómosás áráért színház-, múzeum- vagy cirkuszjegyet vásárolhatnának az emberek.

részletek

Litkey nyerte a Balaton F1-es futamát

Litkey Farkas Festipay nevű katamaránja nyerte a 48. Kékszalag Erste World Nagydíjat. A csapat Keszthely előtt vette át a vezetést és nem is engedte ki kezéből a balatonfüredi célig.

részletek

Kezdődik a visszaszámlálás: július 14-én rajtol a 48. Kékszalag Erste World Nagydíj

Kezdődik a visszaszámlálás, a csapatok lázasan készülődnek, a Magyar Vitorlás Szövetség folyamatosan dolgozik az évad legnagyobb és legismertebb vitorlás eseményének előkészítésén. Idén július 14-én rajtol a Kékszalag mezőnye, amelynek az Erste Bank jóvoltából már névadó támogatója is van: az Erste World, a bank kiemelt, prémium szegmense.

részletek
Olvastad már?