Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. február 23. péntek

Baku

Hamilton: Vettel idén stresszesen viselkedett

A 2017-es F1-es szezon Sebastian Vettel és Lewis Hamilton párharcáról szólt. Kettejük közül ezúttal győztes szólalt meg riválisa idei teljesítményéről és hibáiról.

részletek

Vettel: Bakuban volt a mélypontunk

Sebastian Vettelnek nem sikerült megszereznie az ötödik világbajnoki címét Lewis Hamiltonnal szemben. A német pilóta az év azon versenyeiről beszélt, amik balul sültek el a Ferrari számára.

részletek

A legkeményebb kihívás: Túlélni Bakut

Valószínűleg keveseknek kell magyarázni, mi fog történni a következő videóban: egy YouTuber maximális töréserősséggel, billentyűzöttel próbálja abszolválni az Azerbajdzsáni Nagydíjat. Nem az a kérdés, hogy célba ér-e, hanem hogy hányadik kanyarig jut…

részletek

Todt megbocsátott Vettelnek a bakui incidensért

Amikor a népharag a Ferrari-pilótára zúdult júniusban, az FIA elnöke példát szeretett volna statuálni azzal, hogy kemény büntetésben részesíti őt, ám az idő az ő szívét is meglágyította.

részletek

Vettelnek jobban kell kezelnie a nyomást

Ha vissza akarja hódítani a Formula-1-es koronát, Sebastian Vettelnek jobban kell kezelnie a rá nehezedő nyomást. Érdekes felvetés, mivel korábban éppen ez volt a legendája.

részletek

Hamilton figyelmeztette Vettelt Bakuban

A világbajnoki címért harcoló riválisok egyetlen komolyabb incidensét az Azerbajdzsáni Nagydíj hozta el - a Mercedes pilótája a verseny után történtekről vallott egy friss videointerjúban.

részletek

Vettel: Cserben hagytam a Ferrarit

Sebastian Vettel elismerte, hogy az idei legrosszabb pillanatának nem a szingapúri rajtbalesetet és nem is az azt követő két motorhibát tartja, hanem a bakui szándékos ráhúzást, amit nagy hibának tart.

részletek

Villeneuve-Williams harc Stroll miatt

Jacques Villeneuve egyáltalán nincs jó véleménnyel honfitársáról, a 18 éves Lance Strollról, ám a Williams istálló többször is látványosan megvédte pilótáját. Továbbra is megy az adok-kapok.

részletek

Vettel miatt kell váltót cserélni Hamilton autójában?

A Ferrari német pilótája hátulról nekiment a brit Mercedesének az F1-es Azerbajdzsáni Nagydíjon, így felmerült, hogy esetleg ekkor sérült meg az alkatrész a háromszoros világbajnok gépében.

részletek

Vettel nem aggódik a büntetőpontjai miatt

Sebastian Vettel vezet a világbajnoki összesítésben, de a bakui incidens után már 9 büntetőpontja van. Közel az eltiltáshoz, de a német pilóta nem érzi úgy, hogy aggódnia kellene.

részletek

Finn belharc - Raikkönen és Bottas ütközései

Az utóbbi két év leforgása alatt feltűnően sokszor, négyszer találkozott össze a pályán Kimi Raikkönen és honfitársa, Valtteri Bottas. Videós összeállításunk ezeket mutatja be.

részletek

Marquez és Rossi véleménye a Hamilton-Vettel incidensről

A MotoGP jelenlegi két legnagyobb sztárját is megkérdezték a Bakuban történt Vettel és Hamilton közti ütközésről. Rossi kifejezetten kedvelte, amit látott.

részletek
Olvastad már?