Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 24. csütörtök

Baku

Bottas: A tempó jó, az eredmények nem

Valóban a fenti gondolat jellemzi Bottas 2018-as évét: több alkalommal is nyerhetett volna, de vagy a körülmények, vagy a balszerencse akadályozta meg sikerét. A finn többet remél a továbbiakban.

részletek

Új csapattal hozták szóba Leclerc-t

Charles Leclerc nemcsak az alsóbb kategóriákban, hanem az F1-ben is remekül teljesít. A Sauber volánja mögött hívja fel magára a figyelmet, ami sokak szerint az átigazolását is elősegítheti.

részletek

Bottas többéves szerződést akar

Valtteri Bottas többször megélte már, hogy év végén derült ki, hol folytatja pályafutását a következő szezonban. Idén nem szeretne hasonló izgalmakat átélni a Mercedesszel.

részletek

Leclerc: Állandó tagja lennék a TOP10-nek

Az elmúlt két versenyen pontszerzőként záró francia pilóta előbb tesztelné az Alfa Romeo Sauber Monacóra szánt fejlesztéseit, és ha bejönnek, akkor úgy véli, rendszeres pontszerző lenne az idei futamokon.

részletek

Hamilton nem számíthat mindig a szerencsére

A címvédő Bakuban és Kínában is pozíciókat nyert, számára kedvező körülmények miatt, és át is vehette a vezetést a bajnoki tabellán. Hamilton tudja, hogy nem fog mindig mellette állni Fortuna.

részletek

Baku volt a fordulópont a Force Indiának

Az Azerbajdzsáni Nagydíj előtt nem sokan gondolták, hogy Sergio Perez ismét dobogón ünnepelhet 2016 után a Force Indiával. Vijay Mallya szerint ez az eredmény hatalmasat lendíthet csapatán.

részletek

A Williams profitálhat a szenvedéséből

Négy hétvége után négy ponttal áll a grove-i alakulat a világbajnoki pontversenyben az utolsó helyen, ami mindent elárul a teljesítményükről. Szirotkin meglátta a pozitívumot a jelenlegi helyzetben.

részletek

Verstappen: Keményebbek velem a riválisaim

A Red Bull fiatal pilótája többször versenybalesetbe keveredett az elmúlt időszakban, és talán ezért is érzi úgy, hogy versenytársai keményebben védekeznek, ha meglátják őt a visszapillantó tükrükben.

részletek

Bottas: A Bakuban történtek erősebbé tettek

Néhány kör választotta el Valtteri Bottast attól, hogy megnyerje az Azerbajdzsáni Nagydíjat. A finn pilótát egy defekt fosztotta meg pályafutása negyedik győzelmétől, mely, mint mondta, még erősebbé tette őt.

részletek

Hülkenberg továbblépne

Nico Hülkenberg több társával egyetemben saját hibájának köszönhetően esett ki legutóbb Bakuban. Spanyolországban azonban több okból is bizakodó lehet, hogy túllépjen legutóbbi csalódásán.

részletek

„Egy újonctól sem számítunk ilyen hibára”

Így kommentálta Günther Steiner, a Haas csapatvezetője Romain Grosjean bakui balesetét, amikor a francia a safety car mögött körözve csapta falnak az autóját, egy hatodik helyet dobva el ezzel.

részletek

Perez: Nem véletlen a bakui dobogó

A mexikói is tisztában van vele, hogy óriási szerencsére is szükség volt a múlt heti harmadik helyéhez, de szerinte az már nem a véletlen műve, hogy mindig ők tudnak lecsapni ezekre a lehetőségekre.

részletek
Olvastad már?