Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 19. péntek

Baku

A városi versenyek jelenthetik az F1 jövőjét

Idén három klasszikus utcai pálya van az F1-ben, ám Baku, Monaco, és Szingapúr mellé a jövőben további városi versenyeket szeretne a Liberty Media. Hermann Tilke szerint ez nagyon is jó a sportágnak.

részletek

Perez: Legyőzhetjük a középmezőnyt

Úgy tűnik, a Force India egyre inkább magára talál az idő elteltével. Bakuban Sergio Perez a dobogóra is felállhatott, aki reméli, hogy ismét ők lehetnek majd a legjobbak a három nagycsapat mögött.

részletek

Fellélegezhet Baku, nem a helyére jön Miami

A bakui versenyt követően felröppentek olyan hírek, miszerint a tervben lévő miami versenyt Azerbajdzsán helyett rendeznék meg. Ha jövőre érkezik a második amerikai futam, biztosan nem Baku helyére.

részletek

2018-ban egy új Vettelt láthatunk

Sebastian Vettelben ugyanúgy lobog a győzelem iránti vágy, mint korábban, de mégis egy fontos változáson ment keresztül. Sokkal inkább kordában tudja tartani az érzelmeit az autóban.

részletek

Bottas: A tempó jó, az eredmények nem

Valóban a fenti gondolat jellemzi Bottas 2018-as évét: több alkalommal is nyerhetett volna, de vagy a körülmények, vagy a balszerencse akadályozta meg sikerét. A finn többet remél a továbbiakban.

részletek

Új csapattal hozták szóba Leclerc-t

Charles Leclerc nemcsak az alsóbb kategóriákban, hanem az F1-ben is remekül teljesít. A Sauber volánja mögött hívja fel magára a figyelmet, ami sokak szerint az átigazolását is elősegítheti.

részletek

Bottas többéves szerződést akar

Valtteri Bottas többször megélte már, hogy év végén derült ki, hol folytatja pályafutását a következő szezonban. Idén nem szeretne hasonló izgalmakat átélni a Mercedesszel.

részletek

Leclerc: Állandó tagja lennék a TOP10-nek

Az elmúlt két versenyen pontszerzőként záró francia pilóta előbb tesztelné az Alfa Romeo Sauber Monacóra szánt fejlesztéseit, és ha bejönnek, akkor úgy véli, rendszeres pontszerző lenne az idei futamokon.

részletek

Hamilton nem számíthat mindig a szerencsére

A címvédő Bakuban és Kínában is pozíciókat nyert, számára kedvező körülmények miatt, és át is vehette a vezetést a bajnoki tabellán. Hamilton tudja, hogy nem fog mindig mellette állni Fortuna.

részletek

Baku volt a fordulópont a Force Indiának

Az Azerbajdzsáni Nagydíj előtt nem sokan gondolták, hogy Sergio Perez ismét dobogón ünnepelhet 2016 után a Force Indiával. Vijay Mallya szerint ez az eredmény hatalmasat lendíthet csapatán.

részletek

A Williams profitálhat a szenvedéséből

Négy hétvége után négy ponttal áll a grove-i alakulat a világbajnoki pontversenyben az utolsó helyen, ami mindent elárul a teljesítményükről. Szirotkin meglátta a pozitívumot a jelenlegi helyzetben.

részletek

Verstappen: Keményebbek velem a riválisaim

A Red Bull fiatal pilótája többször versenybalesetbe keveredett az elmúlt időszakban, és talán ezért is érzi úgy, hogy versenytársai keményebben védekeznek, ha meglátják őt a visszapillantó tükrükben.

részletek
Olvastad már?