Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 21. hétfő

BMW

DTM: Aratott a BMW Hollandiában

Szezonja első győzelmét szerezte Timo Glock Hollandiában: az Audik egymásnak adták át a támadási lehetőséget, de így sem tudtak belerondítani a BMW kisajátított dobogójába.

részletek

Gyorstöltő-állomások Magyarországon is a BMW közreműködésével

Az Európai Bizottság támogatását élvező NEXT-E projekt konzorciumtagjai Magyarország mellett Csehországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Horvátországban és Romániában építik ki a 252 darab gyorstöltő állomásból álló közép- és délkelet-európai infrastruktúrát.

részletek

Bemutatkozik a BMW Concept Z4 tanulmányautó

A kaliforniai Pebble Beach Concours d’Elegance idei felvonásán a bajor prémiumgyártó a végtelen szabadság négykerekű szimbólumának progresszív előfutárát gurítja reflektorfénybe.

részletek

Öt egyedi BMW M modellautó a Shell töltöállomásokon

Első alkalommal - a Shell és a BMW nagyszabású együttműködésének köszönhetően - öt egyedi BMW M modellautó érhető el és gyűjthető össze országszerte bármely Shell töltőállomáson.

részletek

Amikor egy Infiniti betol egy BMW-st a kamion alá

Ritkán látható jelenetsort rögzített egy fedélzeti kamera egy kaliforniai autópályán - könnyen lehet, hogy a vétkes autó utcai versenyben vett részt, amikor ügyet sem vetve a forgalomra, nekiment egy BMW-nek, amely egy teherautó alá szorult.

részletek

Az F1 legszebben szóló motorjai

2014-től az új motorszabályok miatt a Formula-1-es versenyautók hangereje jelentősen megváltozott, nem előnyére. Ha szereted a szépen szóló, hangos motorokat, itt a helyed, hangerőt fel!

részletek

Talmácsi a BMW márkanagykövete lett

Talmácsi Gábor gyorsaságimotor-versenyző a 2007-es MotoGP 125 cm 3-es kategóriájának világbajnoka idén egy vadonatúj BMW G 310 R motorkerékpárt használ.

részletek

Jönnek a BMW Group újabb hálózatról tölthető modelljei

Az elkövetkező években a BMW és a MINI újabb hálózatról tölthető modellekről rántja le a leplet, amelyek közül az egyik meghatározó újdonság a brit prémiummárka modelltörténetének első tisztán elektromos meghajtású modellje lesz.

részletek

Elemez az Audi és a BMW - megszűnhet a DTM?

Bajban lehet a túraautós sorozat, a Mercedes kiválása miatt az Audi is alternatívát keres és a BMW is gondolkodik - mi lesz 2018 után a népszerű és egyedi bajnoksággal?

részletek

Felfokozott vezetési élmény klasszikus stílusban

A Sport Line Shadow, Luxury Line Purity és M Sport Shadow névre keresztelt felszereltségi opciók minden korábbinál izgalmasabb ruhába öltöztetik a világszerte 15 millió példányban értékesített modellsorozat legújabb nemzedékét.

részletek

Fényűző különkiadással ünnepli 40. évfordulóját a 7-es BMW

Az „Edition 40 Jahre” típusnéven érkező limitált széria exkluzív karosszériajegyei és utastéri elemei a legendás luxuslimuzin azon iránymutató egyéniségét helyezik a középpontba, amely úttörő technológiájával és folyamatos megújulásával az elmúlt négy évtizedben a vezetési élmény, a menetkomfort, a magával ragadó kisugárzás és az innováció szimbólumává vált.

részletek

Tahó BMW-s nem tisztel mentőst sem

Sajnos ilyen videóból már számosat láttunk a világ legkülönbözőbb tájairól. Itt Dél-Koreában gondolta azt egy sofőr, hogy bármit megtehet.

részletek
Olvastad már?