Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 16. péntek

BMW

Érkezik az új BMW M340i xDrive limuzin

Soros hathengeres benzinmotor, BMW M-specifikus futómű-technológia, BMW M sport differenciálmű és BMW xDrive intelligens összkerékhajtás: a BMW M GmbH bemutatja a bajor prémiumgyártó új sportlimuzinjának kivételes menetdinamikai tulajdonságokkal felvértezett modellváltozatát.

részletek

Célegyenesbe fordult az új BMW M8

A bajor prémiumgyártó tervezőmérnökei már a sorozatgyártás előtti utolsó finomításokat végzik a BMW hamarosan érkező, új csúcsmodelljén.

részletek

Menetpróba - BMW M5

Az ötös szériájának csúcsmodelljével olyan járművet alkottak a bajor vállalat szakemberei, amely előtt bármely más márka rajongója is kalapot emel. Igazi kihívást jelenthetett temérdek lóerőt úgy beépíteni egy sportlimuzinba, hogy az ne legyen egy állandóan kibiztosított életveszélyes fegyver, a tulajdonosa számára ne jelentsen vállalhatatlan hivalkodást, és úgy maradjon a hétköznapokon autózható a kocsi, hogy néhány kapcsoló átkattintásával azért elő lehessen csalogatni belőle a fenevadat.

részletek

Felülmúlhatatlan vezetési élmény az új BMW 8-as Coupé-val

Egy autó, amelyet a felejthetetlen pillanatok éltetnek: a bajor prémiumgyártó új luxus sportautójának piaci premierjét egy látványos tévéreklám hirdeti, egyenesen az olaszországi lagúnák fővárosának legendás csatornájáról.

részletek

Bemutatkozik az új BMW M8 Cabrio

Bemutatkozik az új BMW 8-as sorozat luxusszínvonalú modellpalettájának második képviselője: az új BMW 8-as Cabrio az abszolút dinamizmust és a végtelen utazásokba nyúló menetkomfortot a nyitott tetős vezetés élményével egyesíti.

részletek

További fotókon és videón a BMW 8-as Coupé

Az új BMW 8-as Coupé galériája a portugáliai Estorilban, Lisszabonban és Sintra-ban tartott nemzetközi média bemutató eseményen készült fotókkal és videókkal frissült.

részletek

A luxus új dimenziója: A BMW X7

Az új BMW X7 a luxuslimuzinok előkelő megjelenését, páratlan exkluzivitását és bőséges helykínálatát a Sports Activity Vehicle (SAV) modellek sokoldalúságával és agilis vezethetőségével egyesíti. Piaci bevezetés 2019 márciusában.

részletek

Szárnyal a BMW, akcióban az új Formula-E

Valenciában megkezdte előszezoni tesztjét a Formula-E mezőnye, így első alkalommal gördültek pályára nagy tömegben az új, látványos külsejű versenyautók. Váratlanul a múltban gyengélkedő BMW-vel egy újonc volt a leggyorsabb.

részletek

Egy BMW-s lett a DTM idei legeredményesebb újonca

Október 14-én célba ért a Német Túraautó Bajnokság 2018-as szezonja, amelyet a BMW a gyártók közötti pontverseny ezüstérmeseként, Marco Wittmann abszolút negyedik helyezésével és az idei év legeredményesebb újoncával zárt.

részletek

Így kell pillanatok alatt szétküldeni egy BMW-t

"Meglepő" vége lett a bemutatózásnak: bár a sofőr és barátai a jelek szerint tényleg meglepődtek azon, hogy az, amit csináltak az autóval, nem tesz különösebben jót a motornak.

részletek

Itt az új BMW 3-as limuzin

A BMW 3-as limuzin már több mint negyven éve jelent egyet a prémium középkategória sportos vezetési élményével. Dinamikus kiállásával, agilis vezethetőségével, példaértékű hatékonyságával és innovatív felszereltségi opcióival a modell négy keréken egyesíti a BMW legfőbb értékeit, miközben iránymutató kvalitásaival időről időre új mércét állít fel. A limuzin karosszériaváltozat nem csupán a BMW 3-as sorozat abszolút meghatározó képviselője (amelyből a mai napig világszerte több mint 15 millió példány talált gazdára), de a BMW márka hevesen lüktető szíve is egyben. A legújabb nemzedékkel a bajor prémiumgyártó ismét középpontba helyezi a 3-as BMW legendásan sportos menettulajdonságait, amelyek az elmúlt évtizedekben a zárt versenypályákon is sikert sikerre halmoztak. A BMW 3-as limuzin hetedik modellgenerációja a sportosan dinamikus vezethetőség, a prémium minőség és az innováció tekintetében is tovább emeli a tétet.

részletek

Párizsban ünnepel az új BMW 3-as limuzin

A prémium középkategória mértékadó sportlimuzinjának hetedik nemzedékét számos új modell gyűrűjében, az idei év legnagyobb autószalonjának október 2-i nyitónapján mutatja be a BMW.

részletek
Olvastad már?