Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 18. szerda

BMW

Év végén érkezik a BMW X5 Special Edition

A Sports Activity Vehicle kategória és a Sports Activity Coupe szegmens éllovasainak sportautósan magabiztos kiállását és minden szituációban kimagasló vezetési élményét idén decembertől két csúcsminőségű felszereltségi csomag és számos exkluzív tétel nyomatékosítja.

részletek

Negyven éve tanítják a vezetés élményét

A BMW Group vezetéstechnikai tréningjeinek vezérelve az elmúlt négy évtizedben mit sem változott: megtanítani a sofőröket arra, miként váljanak eggyé az autóval és hogyan lépjék át saját határaikat.

részletek

DTM: Dráma és tripla diadal az Audinál

Vasárnap délutánra a négykarikásokról is elnevezhették volna a Red Bull Ringet, ugyanis ismét hármas győzelemig vitték, igaz, a pole-ból induló Jamie Green az utolsó körökben, az élről adta fel a versenyt.

részletek

Először nyert az éllovas, teljes Audi-dobogó

Hiába vezetett sokáig Jamie Green, Mattias Ekström a fináléban átvette tőle a vezetést, s a bajnokságban is élen álló svéd megszerezte idei első sikerét. Az Audi kisajátította a spielbergi dobogót.

részletek

Felgyújtotta BMW-jét, mert elégedetlen volt

Ráadásul nem is akárhol, hanem a bajor márka müncheni központja előtt – bár Hadi Pourmohsenitől nem áll távol az ilyesfajta performansz, hiszen már évek óta protestál az őt állítólag becsapó német autógyártó ellen.

részletek

Diner en Blanc - Vacsoraparti, fehérben a BMW-vel

Világszerte immár három évtizede hódolnak a kultúr- és gasztroínyencek a kiváló társaságban elköltött szabadtéri fehér gourmetvacsorák, az úgynevezett Diner en Blanc-ok élvezeteinek. A tavaly Magyarországon is debütáló vacsoraparti-sorozat őszi állomásának fényét szponzorként és a VIP Shuttle Service biztosítójaként a BMW Magyarország is emelte.

részletek

Zanardi és a BMW-pilóták együtt söröztek az Oktoberfesten

Élsportolók ritkán csoportosulnak olyan eseményen, amely az alkoholfogyasztásra épül, ám a BMW-nél már nyolcéves hagyomány, hogy saját autóversenyzőiket és partnereiket meginvitálják a müncheni Oktoberfestre.

részletek

Opera évadnyitó és alapkőletétel az BMW-vel

Az Eiffel Műhelyházban nyitotta meg 134. évadát a Magyar Állami Operaház, a BMW Group Magyarország kiemelt stratégiai partnere.

részletek

Nagy az öröm, szezon közben kukázták a DTM szörnyű szabályát

Kevés versenysorozatban tűrik, ha a bajnokság hajrájába fordulva azonnali hatállyal változtatnak meg egy fontos szabályt, a DTM-ben azonban mindhárom márka egyetértett abban, hogy erre már most szükség van.

részletek

BMW M8 GTE - Új legenda született

A BMW Motorsport a 2017-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon rántotta le a leplet a zárt aszfaltcsíkokra tervezett legújabb versenyautójáról, amely jövőre az ikonikus Le Mans-i 24-órás megmérettetésen is rajthoz áll. A BMW M8 GTE a bajor prémiumgyártó legkifinomultabb, egyszersmind legkeményebb olyan versenyautója, amely a nemzetközi GT versenysorozatok meghódítására született.

részletek

Bemutatkozik a BMW i Vision Dynamics

A zéró emissziójú vezetés élményének új megtestesülése a 2017-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon debütált.

részletek

Jacht négy keréken! - BMW Individual M760Li

A BMW Individual 25 éves története rengeteg csúcspontot hordoz magában. A BMW Individual Manufaktur garchingi székhelyén az elmúlt negyed évszázad során számtalan egyedi modell született. Az évforduló alkalmából a BMW Individual egy olyan új modellel jelentkezik, amely kitűnik nem csak az elmúlt évek különkiadásai, hanem egyedi modelljei közül is: megszületett a Nautor’s Swan finn hajógyár által inspirált BMW Individual M760Li (kombinált fogyasztás: 12,8 l/100 km, kombinált CO2 kibocsátás: 294 g/km).

részletek
Olvastad már?