Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 23. péntek

BMW

Ne dőljön be senki a BMW-t ígérő játéknak

A közösségi médiában futótűzként terjednek az értékes nyereményt ígérő kamujátékok: iPhone helyett most egy BMW kisorsolását ígéri egy budapesti autókereskedés. Amely valójában nem létezik.

részletek

Bemutatkozik a BMW M4 DTM idei csapata

A BMW M4 DTM versenyautók hatosfogata vadonatúj fényezésekkel, újragondolt aerodinamikai megoldásokkal és változatlan motorsport-partnerekkel vág neki a Német Túraautó Bajnokság idei tíz versenyhétvégéjének.

részletek

Érkezik a BMW i4

A BMW i divízió soron következő, tisztán elektromos meghajtású modellje a 2017-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon bemutatott BMW i Vision Dynamics tanulmányautó tömeggyártásban készült változataként lát majd napvilágot Münchenben.

részletek

Az új BMW M2 Coupé Edition Black Shadow különkiadás

2017-ben a BMW M2 bizonyult a BMW M GmbH legsikeresebb élsportolójának, amelyből egy év alatt világszerte több mint 12 000 példány kelt el. A modellt övező világméretű népszerűség egy éjfekete különkiadás piaci bevezetésében teljesedik ki, még tovább nyomatékosítva a nagyteljesítményű kompakt sportautó lebilincselő menetdinamikáját.

részletek

Kihirdették a 2018-as Év Autóját

Az autós berkekben legrangosabb díjnak számító elismerésre hét döntős modell pályázott – a győztes nagy fölénnyel kapta a legtöbb pontot a szakmai zsűritől.

részletek

Visszatér a mozivásznakra a BMW 7-es sorozat

A luxuslimuzin hatodik modellgenerációja március 1-jétől Hollywood legújabb kémthrillerjének autós főszerepében brillírozik a filmszínházakban.

részletek

Bemutatkozik a BMW M8 GTE szíve

A versenypályákon aratott győzelmek legendái szinte kivétel nélkül egy olyan megbízható, kirobbanó teljesítményű erőforrással kezdődnek, amely késlekedés és megtorpanás nélkül képes végsebességig gyorsítani a legkiforrottabb technikát. A vadonatúj BMW M8 GTE versenyautóról szóló fejezetben a BMW P63/1 kódnév alatt kifejlesztett hajtásláncé a főszerep.

részletek

Búcsúzik az első BMW X4

Rövid időn belül búcsúzik a gyártósoroktól az első BMW X4, a távozásig hátralévő heteket azonban egy rendkívüli jubileum fénye ragyogja be: január végén a bajor prémiumgyártó spartanburgi üzemében napvilágot látott a prémium középkategória első Sports Activity Coupé modelljének kétszázezredik sorozatgyártott példánya. A BMW X4 első nemzedékének tömegtermelése a tervek szerint 2018 márciusában ér véget.

részletek

Az új BMW X4

Egyéniség, teljesítmény és innováció egy minden korábbinál összetettebb csomagban: megérkezett az új BMW X4, amely új fejezetet nyit a prémium középkategória első Sports Activity Coupé modelljének sikertörténetében.

részletek

BMW-s borított árokba egy teherautót

Egy keményebb gázadás elég volt ahhoz, hogy a BMW megcsússzon az úton - pórul mégis az a teherautó járt, akit a sofőr előzni akart. A vétkes szerencsére nem hagyta el a helyszínt.

részletek

Teljes a DTM idei mezőnye

A Mercedes mai bejelentésével Daniel Juncadella személyében az utolsó láncszem is helyére került. A DTM 18 autós rajtrácsán minden rajthely elkelt, érkezik három újonc, valamint visszatérnek ketten – Pascal Wehrlein F1-es kitérő után.

részletek

A BMW óta a legnagyobb esély a Sauber előtt

A tavalyi év sereghajtója rövid és hosszú távon is gondolkodik. Az új csapatfőnök szerint az Alfa Romeo támogatása miatt olyan lehetőség nyílt meg az istálló előtt, ami a BMW óta nem volt.

részletek
Olvastad már?