Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 24. hétfő

BMW

Új kihívó a rajtrácson: Íme a 2017-es BMW M4 DTM

Egy hónappal a Német Túraautó Bajnokság (DTM) 2017-es idényének hockenheimringi szezonnyitója előtt a BMW Motorsport már készen áll a megmérettetésekre.

részletek

BMW-dizájn, amitől a szemed kifut

A színkavalkáddal elkápráztató BMW i modelleket Adrian van Hooydonk, a BMW Group vezető tervezője, Lapo Elkann, az olaszországi Garage Italia Customs dizájnműhely alapító-elnöke, valamint Michele De Lucchi, a ’80-as években indult művészeti társulás, a Memphis Design Group társalapítója leplezte le a milánói Salone del Mobile kiállítás első napjának gálaestjén.

részletek

Történelmi innovációk új megközelítésből

A bajor gyártó a világ legnagyobb klasszikusjármű-expójának idei felvonására az 1936 és 1995 között eltelt csaknem hat évtized legmeghatározóbb járműtechnológiai innovációival készül. A kiállítás esszenciáját 2017-ben a BMW 7-es sorozat negyvenéves története, valamint a tizenkét hengeres benzinmotor kifejlesztésének és a BMW Z1 roadster nemzetközi premierjének harmincadik évfordulója adja.

részletek

Egyre közelebb a BMW a Formula-E-hez

Miközben a BMW Motorsport technológiai támogatását élvező MS Amlin Andretti csapat gőzerővel készül az FIA Formula-E 2016/17-es idényének negyedik, április 1-jén megrendezendő mexikói felvonására, a BMW bejelentette, hogy a 2018/19-es szezon első megmérettetésén már teljesen saját tervezésű hajtásláncukat állítják rajthoz.

részletek

Jövőbe mutató filmet mutatott be a BMW

A BMW Group centenáriuma alkalmából kidolgozott „THE NEXT 100 YEARS“ vállalati kampány egy újabb jövőbe mutató rövidfilmmel folytatódik.

részletek

DTM – A túraautózás csúcsa?

Az autóversenyzők többsége úgy tartja, hogy mára már a DTM számít a túraautó versenyzés csúcsának, és nem véletlenül: a három nagy német márka küzdelme rendre hoz lenyűgöző futamokat.

részletek

Összecsap a BMW, az Audi, a Penske, a Citroen és a Renault

Nem csökken az érdeklődés a Formula–E iránt: a jövőre érkező, teljes futamot teljesítő autók erőforrásait legalább kilenc gyártó készíti majd – és még nem is beszéltünk a Mercedes esetleges érkezéséről…

részletek

Berúgtak, beszívtak – szívás és kirúgás jön?

Egy közepes magyarországi lakás ára – ennyibe került annak a két jómunkásembernek az elképzelése, akik először lerészegedtek, majd kicsit be is szívtak, mielőtt bevonultak dolgozni a BMW müncheni gyárába.

részletek

A Sauber felkészült a sereghajtó szerepre

Peter Sauber, a róla elnevezett istálló alapítója elismerte, hogy a svájci csapat felkészült arra, hogy a 2017-es szezonban sereghajtók lesznek.

részletek

A McLaren is a Formula-E felé kacsintgat

A McLaren is fontolgatja annak lehetőségét, hogy beszáll a Formula-E szériába akár saját csapat indításával, akár erőátviteli technológia beszállításával.

részletek

Az egyéniség netovábbja - M Sport Limit Edition

A 2017 áprilisától elérhető M Sport Limited Edition a BMW 6-os Coupé, a BMW 6-os Cabrio és a BMW 6-os Gran Coupé mindhárom motorváltozatához megrendelhető lesz.

részletek

Az új BMW X3 már az északi hóföldeken tesztel

Már dinamikus teszten, extrém körülmények között finomhangolják a bajor márka modelljét Észak Svédországban.

részletek
Olvastad már?