Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 16. szerda

BMW

Da Costa: Én hibáztam a balesetnél

A BMW pilótáinak rendkívül balszerencsés marrakeshi mutatványa után Antonio Felix da Costa és Alexander Sims magyarázzák a történteket: a portugál a csapatutasításra várt, a brit azt mondja, igazából nem is akart előzni.

részletek

Elképesztő, hogyan száll be BMW-jébe Zanardi

Az 52 éves pilóta javában készül a január végi, Daytonai 24 órás versenyre - nem tudunk elégszer rácsodálkozni, hogy milyen emberfeletti, amit végrehajt hosszú évek óta.

részletek

Mennyei luxus: bemutatkozik a BMW Individual M850i xDrive Coupé Night Sky

A fényűző sportautó ragyogóan egyedi különkiadása valódi meteorit-felületekkel, földöntúli mintázattal és világító csillagképekkel emeli új dimenzióba a kerekeken guruló exkluzivitás fogalmát.

részletek

Dízelhatás – BMW X3 xDrive 30i X Line

A kék-fehérek már megint jót alkottak, a közepes méretű szabadidő-autójukat a változatosság kedvéért most turbós benzinmotor hajtja.

részletek

Így éled újra hamvaiból egy X5-ös BMW

Már-már totálkáros állapotban volt a BMW, de sikerült még "megmenteni" - így lett újra egészséges az alaposan összetört autó.

részletek

A BMW győzelemmel robbant be

A tesztelések után a szakemberek a BMW-t kiáltották ki esélyesnek a Formula-E-ben, ám a német gyártó nem számított arra, hogy rögtön győzelemmel kezdenek. Már nem az Audi az etalon?

részletek

A BMW nyerte az FE új korszakának első futamát

Vergne-t az élen állva büntették, de végül így is őrült üldözőhadjáratot indított a győzelemért az utolsó körben az Arab-félsziget első Formula-E-versenyén. Antonio Felix da Costa kalandos módon jutott el a pole-ból a győzelemig.

részletek

Életre kelt a BMW, da Costa a pole-ban a szezonnyitón

A reggeli vihar miatt rövidített időmérőn Antonio Felix da Costa szerezte meg a rajtelsőséget az Ad-Diriyah ePrix futamára. Frissítés: utólag egy halom büntetést kiosztottak.

részletek

A jövő egy modellben - BMW Vision iNEXT

A BMW Vision iNEXT a személyes mobilitás jövőjébe enged betekintést. A BMW Group legkorszerűbb tanulmányautója a vezetés élményének új korszakát hirdeti – és a Los Angeles-i Autószalonon világpremierjét ünnepli.

részletek

Magyarországon is debütált a BMW X5 legújabb generációja

November végén hazánkban is bemutatkozott az első BMW X modell negyedik nemzedéke. Az immár Magyarországon is elérhető új BMW X5 a világszerte több mint 2,1 millió példányban értékesített elődmodellek sikerét folytatja.

részletek

F1-Archív: Raikkönen visszavonul

Montoya a McLarenhez szerződik, Mosley és Ecclestone berág a Ferrarira, Bottas reménykedik, Irvine köszönetet mond, Valentino Rossi válaszút előtt - az elmúlt húsz év F1-es hírei november 17-én.

részletek

Sportosabb és hatékonyabb: az új BMW 330e limuzin

A prémium középkategória iránymutató sportlimuzinjának új nemzedéke egy minden korábbinál kifinomultabb plug-in hibrid hajtáslánccal gazdagodik: miközben a tisztán elektromos hatótávolság 50 százalékkal nő és a károsanyag-kibocsátás 10 százalékkal csökken, a BMW által fémjelzett vezetési élményt már alapfelszereltségként XtraBoost teljesítménynövelő funkció váltja valóra.

részletek
Olvastad már?