Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

BMW

Összecsap a BMW, az Audi, a Penske, a Citroen és a Renault

Nem csökken az érdeklődés a Formula–E iránt: a jövőre érkező, teljes futamot teljesítő autók erőforrásait legalább kilenc gyártó készíti majd – és még nem is beszéltünk a Mercedes esetleges érkezéséről…

részletek

Berúgtak, beszívtak – szívás és kirúgás jön?

Egy közepes magyarországi lakás ára – ennyibe került annak a két jómunkásembernek az elképzelése, akik először lerészegedtek, majd kicsit be is szívtak, mielőtt bevonultak dolgozni a BMW müncheni gyárába.

részletek

A Sauber felkészült a sereghajtó szerepre

Peter Sauber, a róla elnevezett istálló alapítója elismerte, hogy a svájci csapat felkészült arra, hogy a 2017-es szezonban sereghajtók lesznek.

részletek

A McLaren is a Formula-E felé kacsintgat

A McLaren is fontolgatja annak lehetőségét, hogy beszáll a Formula-E szériába akár saját csapat indításával, akár erőátviteli technológia beszállításával.

részletek

Az egyéniség netovábbja - M Sport Limit Edition

A 2017 áprilisától elérhető M Sport Limited Edition a BMW 6-os Coupé, a BMW 6-os Cabrio és a BMW 6-os Gran Coupé mindhárom motorváltozatához megrendelhető lesz.

részletek

Az új BMW X3 már az északi hóföldeken tesztel

Már dinamikus teszten, extrém körülmények között finomhangolják a bajor márka modelljét Észak Svédországban.

részletek

A vezető nélküli lehetőségek tárháza

Az idei Mobil Világkongresszuson a BMW Group a jövő intelligens kapcsolódási technológiáira fókuszál, és bemutatja fejlesztéseit az automatikus parkolás terén is.

részletek

Minden BMW modellben lesz forgalomfigyelő

A HERE rendkívül nagy pontosságú helymeghatározó szolgáltatását 2018-tól a bajor gyártó új fejlesztésű modelljeiben a Mobileye valós idejű forgalmi információi egészítik ki, amelyek az intelligens vezetést támogató rendszerekkel együttműködve karnyújtásnyi közelségbe hozzák az automatizált járművezetés korszakát.

részletek

Két centin is múlhat F1-es ülés

Alexander Wurz mindig is sokat bajlódott magasságával, most viszont elmesélte, hogy egyszer emiatt csúszott le egy csapat ajánlatáról.

részletek

BMW M760Li xDrive - Hatalmas teljesítmény, fejedelmi kényelem

Az új BMW M760Li xDrive luxuslimuzin piaci bemutatkozásával új vezérmodell érkezett a BMW 7-es sorozat palettájának élére. Példaértékű járműtechnológiai és ergonómiai kifinomultságával, minden körülmények között letaglózó menetteljesítményével és a motorháztető alatt dolgozó vadonatúj, BMW M Performance TwinPower Turbo technológiát alkalmazó V12-es benzinmotorjával a bajor gyártó tekintélyt parancsoló zászlóshajója alapjaiban írja át a csúcskategóriás luxuslimuzin fogalmát.

részletek

BMW-fanok figyelem! Ez a ti játékotok!

Persze más is játszhatja - itt egy remek androidos autós játék.

részletek

Világpremierekkel és újításokkal készül Genfre a BMW

A 2017-es Genfi Nemzetközi Autószalonra a BMW újabb világpremierekkel, valamint a tisztán elektromos és plug-in hibrid modellek hosszú távú fenntarthatósága érdekében kifejlesztett újítások leleplezésével készül.

részletek
Olvastad már?