Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

Büntetés

Ennyivel gyorsabb az új Honda-motor

A Red Bull komoly méréseket végzett a Renault és a Honda erőforrásainak teljesítménye között, a Honda nagyot ugrott előre. Gasly nem véletlenül győzködte a csapatot, hogy inkább a büntetés.

részletek

Ricciardo mégsem veszíti el rajthelyét?

Bár a Red Bull még a hét elején úgy ismertette a helyzetet, hogy legalább tíz helyes rajtbüntetést biztosan kap Daniel Ricciardo, az érintett viszont úgy tudja, valószínűbb, hogy megússza.

részletek

Mégsem ússza meg Ricciardo a büntetést

Bár napokig arról szóltak a hírek, hogy a monacói meghibásodás nem jár rajtbüntetéssel, mégis biztosan hátrébb sorolják az ausztrált. Ki hitte volna, hogy a Renault-motor megbízhatatlanabb a Hondánál?

részletek

Grosjean lapozna egyet

Az elmúlt hetekben elkövetett hibái miatt Romain Grosjean az ügyeletes rosszfiú a Formula-1-ben. Maga mögött hagyná idei balszerencse-sorozatát, teljes erővel Monacóra összpontosít.

részletek

Lauda: Ricciardo büntetése butaság volt

Az Ausztrál Nagydíjon már a pénteki nap nagy drámát hozott Daniel Ricciardo számára egy elkerülhető büntetés miatt. Niki Lauda szerint azonban értelmetlen volt az ausztrált büntetni.

részletek

Ezért nem kapott büntetést Verstappen

Biztonsági autós időszak alatti sárga zászlós időszakban előzött Max Verstappen, mégis megúszta a büntetést. Most már a pontos magyarázatát is megtudtuk, hogyan zajlott az eset.

részletek

A Honda is több motorral tervez

A Renault-hoz hasonlóan a Toro Rosso-Honda is erősen fontolóra veszi, hogy taktikai okból háromnál több motorral tervezi az évet, vállalva ezzel a büntetést, ám a nagyobb lóerőt is.

részletek

A McLaren is betervezheti a motorcseréket

A wokingi istálló versenyigazgatója csak dicsérni tudja a Renault-val való együttműködést, ám elismerte, a gyári csapaton kívül a McLaren is erősen fontolgatja, hogy nem három motorral tervez.

részletek

Kizárás fenyegette a Techeetah csapatot

A hétvégén történelmi kettősgyőzelmet aratott a Formula-E santiagói versenyén a Techeetah istálló, ám végül majdnem kettős kizárás lett a történet vége. Végül megúszták pénzbüntetéssel.

részletek

Lauda: Hagyják már ezt a fehér vonalas szabályt

Niki Lauda ismételten nemtetszését fejezte ki a pályaszéli határok szabályozása miatt, mert szerinte ez megint arcul csapás a versenyezni akaró pilóták számára. Ráadásul a megítélés mindig változó.

részletek

Magnussent nem érdekli Alonso és Hülkenberg

A Haas dán pilótájáról idén nem éppen a dicséret hangján szóltak a riválisok. Bár a kritikák többsége a nyilvánosság előtt zajlott, Kevin Magnussent a legkevésbé sem izgatja a konkurencia.

részletek

Verstappen megbékélt austini büntetésével

A fiatal holland versenyző az ötmásodperces büntetés tényét már elfogadta, ám azt változatlanul vitatja, hogy azon a futamon kizárólag ő követett el ehhez hasonló szabálytalanságot.

részletek
Olvastad már?