Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 17. hétfő

Büntetés

Raikkönen, Grosjean és Gasly is megúszta

Abu Dhabiban mozgalmasnak bizonyult a szombati nap is, Kimi Raikkönennek a bokszutca bejáratával, a két franciának pedig egymással gyűlt meg a baja. A finn enyhe büntetésben részesült.

részletek

Palmer: Ocon szupertehetség, de eszetlen

Továbbra is kritikák kereszttüzét kénytelen elviselni Esteban Ocon, aki Brazíliában meggondolatlan manőverével kiütötte a versenyt vezető Max Verstappent, aki a leintés után meg is kereste a franciát.

részletek

Ocon elnézést kért Verstappentől

Magasra csaptak az érzelmek a Brazil Nagydíjon történt elképesztő ütközés miatt. Ritka, hogy egy lekörözendő kiüti az élen álló pilótát. Tettlegességig fajult a dolog, de Ocon most nyitott a holland felé.

részletek

RIcciardo: Vettel helyében én is pipa lettem volna

Daniel Ricciardo teljes mértékben megérti Sebastian Vettel dühét a mérlegelési balhéban és javasolja, hogy sürgősen változtassák meg az erre vonatkozó szabályt. Az FIA ugyanis hátrányt okozhat jelenleg.

részletek

A McLaren esélytelenül körözgetett Brazíliában

Korábban győzelmekért harcoltak, most pedig a kék zászlós jelzés figyelmen hagyása miatt büntették a McLareneket Interlagosban. Alonso szerint semmilyen stratégia nem segített volna rajtuk.

részletek

Horner: Ocon örüljön, hogy ennyivel megúszta

A Red Bull csapatfőnöke megvédte holland pilótáját a verseny utáni lökdösődés miatt. Szerinte Verstappen még visszafogott is volt és Esteban Ocon örülhet, hogy ennyivel megúszta manőverét.

részletek

Gasly: Rivalizálásunkból semmi jó nem származik

Esteban Ocon és Pierre Gasly egyáltalán nem szívelik egymást és incidenseik révén csak negatívumok születnek, ahogy Mexikóban is. Ez egyiküknek sem jó, a riválisok pedig profitálnak a szembenállásból.

részletek

Alonso szerint zéró tolerancia kell

Fernando Alonso szerint a Formula-1 vezetői jól teszik, ha a pályaelhagyásokat azonnal büntetik. Annak ellenére gondolja így, hogy a legutóbbi hétvégén ő maga is elkövette ezt a vétséget

részletek

Meglehetett volna a Q3 a Toro Rossónak

Biztatóan fut a Toro Rosso-Honda Mexikóvárosban is, a biztató péntek után szombaton is jól ment az autó, ám Brendon Hartley kulcspillanatban elszúrta gyors körét, így maradt a 14. hely.

részletek

Verstappen: Hajítsák ki a büntetőpontokat

A holland egyszerűen botrányosnak találná, ha valakit minimális vétségek miatt tiltanának el egy versenytől, ezért legszívesebben kukába hajítaná a büntetőpontok rendszerét.

részletek

Áll a bál Sainz büntetése miatt

Carlos Sainz büntetést kapott az első kanyarban elkövetett szabálytalansága miatt, ám ahogy idén többször is láttuk, összességében sokkal jobban járt még így is. A riválisok zúgolódnak.

részletek

Facebookon idiótázta le a versenybírókat, kizárták érte a hétvégéről

A hétvége citromdíját egyértelműen a TCR Europe-ban versenyző svájci Kris Richard érdemelte ki, noha a körülötte kialakult botrány rávilágított a mai túraautózás egyik alapelemének számító fordított rajtrács újabb hibájára is.

részletek
Olvastad már?