Büntetés - Formula.hu - 1
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 15. szerda

Büntetés

Coronel: Hamiltont büntetni kellett volna

Az általunk is jól ismert Tom Coronel teljesen megdöbbent a Német Nagydíj végeredményén, hogy egy egyértelmű szabálytalanságot megúszhatott Lewis Hamilton. A versenybírák következetlenek.

részletek

Világbajnokok Gasly büntetése ellen

Lewis Hamilton és Sebastian Vettel sem tartja jogosnak, hogy legutóbb, Silverstone-ban elvették Pierre Gasly pontszerző helyét utólag és a tizenharmadik pozícióba sorolták vissza.

részletek

Horner: Nem áldozzuk fel a Toro Rossót

A Red Bull főtanácsadója a hét elején olyan nyilatkozatot tett, amiből a szakemberek azonnal azt vették ki, hogy a bikák feláldozzák a fiókcsapatot idén, annak érdekében, hogy a Honda javuljon.

részletek

Az FIA nem elég kemény az őrült pilótákkal szemben

Sok szakértő arra panaszkodik, hogy az F1 túlszabályozott és felesleges büntetéseket osztogatnak. Ugyanakkor olyan véleményt is hallani, hogy az idióta manővereket nem büntetik eléggé.

részletek

A Red Bull feláldozza fiókcsapatát

Jövőre az energiaitalos istálló is Honda-erőforrásokra vált, lecserélve a szintén problémás Renault-t. A japánok engedélyt kaptak, hogy szabadon kísérletezzenek idén, akár büntetések árán is.

részletek

Bottas véleménye az első körös ütközésről

Lassan kezd elsimulni a Brit Nagydíj első körében történt Raikkönen-Hamilton koccanás okozta konfliktus. De mit gondol erről Valtteri Bottas, aki az elmúlt években többször is ütközött honfitársával?

részletek

Négy futamról eltiltották a szabályokat, sportszerűséget és józanészt nem ismerő F2-est

A Haas kötelékébe tartozó Santino Ferrucci Silverstone-ban minden kihágást elkövetett, ami csak elképzelhető a szándékos ütközéstől a versenyautóban való mobilhasználatig. Büntetése ezzel arányos.

részletek

Vettel odaszúrt a versenybíróságnak

Sebastian Vettelt a szombati napon nyakfájás hátráltatta a szabadedzésen és az időmérőn is. Ennek okát frappáns válaszban nevezte meg a négyszeres bajnok, ezzel viccesen odaszúrva az FIA-nak.

részletek

Alonso: Nem merték Magnussent megbüntetni

Az első szabadedzésen ismét egymásra talált Fernando Alonso és Kevin Magnussen. A spanyol ász szerint a versenybíróság szándékosan volt elnéző a dánnal szemben, mert túl sok van a rovásán.

részletek

Mercedes: Legyen korlátlan DRS-használat

Az előzések hiánya a jelenlegi Formula-1 gyenge pontja. A címvédő istálló csapatfőnöke úgy gondolja, ne csak két-három zóna legyen, hanem a pilóta tetszőleges időpontban nyithassa a DRS-t.

részletek

Andretti: Nem kellett volna Vettelt büntetni

Sebastian Vettel egy időmérős feltartás miatt háromhelyes rajtbüntetést kapott Ausztriában. Mario Andretti szerint nem szabadna így befolyásolni a világbajnokságot, mások vitatkoznak ezzel.

részletek

Raikkönen nem érti Vettel büntetését

Kimi Raikkönen látott már Vettelénél sokkal rosszabb feltartásokat is, ahol semmilyen szankció nem történt. Csapattársa elismeri, jelen pillanatban a Mercedes átlépett rajtuk, de visszavágnak.

részletek
Olvastad már?