Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 21. szerda

AutósVideó

Ezért nem jó ötlet a fékteszt

Nem nagyon tudni, hogy mi volt itt az elképzelés, de csak akkor vált be a terv, ha ez az autós indokot keresett a hátsó lökhárító cseréjére.

részletek

Autón, lámpán, zebrán, járdán át

Többnyire oroszországi, vagy amerikai utakon készült belső kamerás felvételek lepik el a YouTube-ot, ezúttal azonban egy ázsiai válogatást hoztunk nektek.

részletek

Hihetetlen, milyen furfangosak az orosz autósok

Mi a megoldás, ha lenne hely a parkolóban, csak egy Ladát kellene arrébb tenni ahhoz, hogy oda is férjünk? Semmi gond, elő a flexszel, és csípjünk le egy darabot az útban álló autó hátuljából!

részletek

Ennél bunkóbb sofőrt el tudtok képzelni?

A tűzoltóság kihajtója elé parkolt le autójával – a lánglovagok kétségbeesetten próbálták elgördíteni a járművet az útból, hogy a tűzoltókocsik elindulhassanak egy bejelentéshez.

részletek

A dubaji herceg autógyűjteménye elég gazdag

Hamdan bin Mohammed Al Maktoum Dubaj koronahercege, és vonzódik a drága autókhoz: a videóból az is megállapítható, hogy a Lamborghini és Rolls-Royce két kedvenc márkája.

részletek

Sofőr nélküli taxit is lehet fogni Amerikában

Pontosabban egyelőre még csak Phoenix városában: az önvezető technológián már évek óta dolgozó Waymo elindította „korai utas” programját, amelynek keretében néhány autót már forgalomba is állítottak.

részletek

Hihetetlen, hogy hol préselték át ezt a kisbuszt

Kérdés nélkül, elsöprő magabiztossággal zavarta át ezen a szűk részen ezt a kisbuszt a sofőr - biztosan nem először tette meg mindezt, de ettől még jár az elismerés!

részletek

Őrülten megpakolták ezt az autót

Egy érdekes, de a várakozásoknak megfelelően sikertelen próbálkozásnak lehetünk szemtanúi - nem csodálkozhatunk rajta, hogy ez az autó úgy emeli az elejét, mint egy versenymotor kigyorsításkor...

részletek

Oroszországban a zöld is pirosat jelent

Eleinte úgy tűnik, hogy az elöl haladó sofőr indokolatlanul állt meg a szabad jelzés ellenére, így a mögötte érkező autós ki is kerülte őt, de a csattanó csak ezután jött – szó szerint…

részletek

12 elképesztő kínai koppintás

A kínai autókat nem kell bemutatni: az viszont talán nem tudja mindenki, hogy nem csupán a Mercedes G-osztályt vagy Mini Coopert, de még a Rolls-Royce Phantomot és Renault Twizyt is lemásolták. És még jó pár klón látható a videóban.

részletek

Tragikus: A fiú beült a Ferrariba, percek múlva meghalt

A 13 éves angol fiú mindenáron szeretett volna beülni a Ferrari F50-be. Az autó tulajdonosa rábólintott, és felajánlotta, hogy egy körre elviszi. A videón annyi látható, hogy a gyerek a Ferrariba ül és elhajtanak.

részletek

Így kell felkészíteni a gyereket a nagybetűs életre!

Soha nem lehet elég korán kezdeni: a videóban szereplő kisfiú egy egyszerű, játékos program segítségével már most úgy sorolja az autómárkákat logó alapján, mint a nagyok.

részletek
Olvastad már?