Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 25. péntek

AutósVideó

Ezt a Star Wars-kisautót mi is kipróbálnánk

Luke Skywalker ikonikus landspeederének kicsinyített mását szerelték fel egy crazy cart alvázára. Úgy bele lehet feledkezni, mintha egy messzi-messzi galaxisban járnánk…

részletek

Csúnyán beszorult a pirosnál kiszökő autós

Így jár, aki "csalni" szeretne - pórul jár, beég, feltart mindenki mást és látják, hogy éppen mit akart csinálni.

részletek

Bő húsz másodperc alatt lopták el a Mercedest

Nem kellett sem kulcs, sem más, sőt, összesen fél percre sem volt szüksége a két tolvajnak ahhoz, hogy ellopja a ház udvarán álló autót.

részletek

Egy újabb teljesen érthetetlen baleset

Mit keres a szembejövő sávban, miért nem látja, hogy ott jön valaki és miért nem áll meg, miért nem reagál?

részletek

Számunkra nem a hercegi pár a legérdekesebb a videóban

Harry herceg és Meghan Markle egy ezüstszínű, nyitott Jaguar E-Type Concept Zeróban hagyták el a windsori kastélyt az esküvő napján. Az autó csak ránézésre emlékeztet az 1968-as klasszikusra: valójában egy mai elektromos autóról van szó, amely a környezettudatosság üzenetét közvetíti.

részletek

Ekkora balesetet okozhat egy doboz sör

Ezúttal szó szerint értjük, fizikai valójában. Egy sörösdoboz nem túl nagy és nem túl nehéz, ennek ellenére viszont óriási anyagi kárt képes okozni. A videó végén látható, mennyire tört össze az autó – kivédeni pedig lehetetlen lett volna a balesetet.

részletek

Mennyi idő alatt gyorsul 0-ról 308-ra egy M5-ös BMW?

Azt nem mondanánk, hogy autóbarát megoldás volt beülni és azonnal elküldeni 300 km/h fölé, de tény, hogy impresszív bemutatót tartott.

részletek

Érthetetlen: itt mégis mi történt?

Teljesen váratlanul nem hogy leszorította, de konkrétan lelökte az útról a mellette haladót ez az autóst - az lehetetlen, hogy nem látta, de akkor mi történt?

részletek

Itt vajon mi volt a terv?

Nem teljesen értjük, hogy mi volt a cél és az elképzelés az alábbi videóban szereplő autósnál - az biztos, hogy csinált némi kárt a saját és a többiek autójában is.

részletek

Ennél gázabb elindulást produkálni képtelenség

A Porsche 911-es sofőrje szemlátomást alaposan rákészült, hogy látványosan induljon el szuperautójával – a végeredmény azonban nem úgy járta be a netet, ahogy azt szerette volna…

részletek

Óriási baleset lehetett volna az őrült előzésből

A fehér autó vezetője egyáltalán nem volt tekintettel arra, hogy volt szembeforgalom is – csak a jobboldali sofőr lélekjelenlétének és a széles útnak volt köszönhető, hogy nem csattanás lett a vége.

részletek

Centiken múlt az úton átszaladó gyerek élete

Az esti sötétségben és az esőben eleve rosszak voltak a látási körülmények, de még nappali világosság esetén is igencsak meggondolatlan dolog lett volna így átrohanni a zebrán…

részletek
Olvastad már?