Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 21. péntek

AutósVideó

Így gyorsul egy 1200 lóerős Golf

Valósággal széttépi az aszfaltot és nem "ellenfél" neki a 300 km/h-s sebesség sem - egy RS6 V10-es, 1267 lóerős tuningmotor mutatványa...

részletek

Nem figyelt, megijedt, óriási balesetet szenvedett

Nem vette észre, hogy más is jön a belső sávban, csak akkor, amikor már mellette volt - ettől aztán annyira megijedt, hogy nekirántotta az autót a korlátnak és komoly balesetet szenvedett.

részletek

New Yorkban lazán értelmezik a szabályokat

Elé vágás piros lámpánál, párhuzamos közlekedés egy sávban, áthajtás piroson - azt gondolnánk, hogy az Államokban "nyugatiasabban" vezetnek az emberek, de a videó alapján kételkedünk ebben.

részletek

Hülkenburgban játszódik az új Renault-reklám

A világ leggyorsabb városa az új, 300 lóerős Megane R.S. Trophy bemutatkozásának helyszíne, a hirdetés főszereplője pedig nem más, mint Nico Hülkenberg.

részletek

Fizikai fájdalom: Így zúznak össze egy Ferrarit

A Ferrari 458-at a birminghami rendőrség foglalta le, majd semmisítette meg. Összeszorul a szív, ahogyan az autócsodát darabjaira szedik.

részletek

402,5 km/h-s száguldás a német autópályán

Még januárban került fel a netre az a 2015-ös videó, amelyen egy Buggati Veyront hajtanak meg a sebességkorlátozás nélküli szakaszon – ráadásul még a forgalmat se zárták le a rekorddöntés idejére!

részletek

Megcsúszik egy autó a banánhéjon?

A Mario Kart ihlette a kísérletet, a Hoonigen stábja, egy Audi RS5 és a ralikrosszmenő Andreas Bakkerud valósították meg: mi történik, ha az autó kanyarodás közben, nagy sebességgel áthajt egy halom banánhéjon?

részletek

Mozgó autóba csapott bele a villám

A felvételen az látszik, ahogy az autó megy, mindenféle probléma nélkül, majd egyszer csak a rossz időben belecsap a villám, majd elkezd füstölni. Szerencsére később azt is láthatjuk, hogy a benne ülő emberek ki tudnak szállni.

részletek

A túlzásba vitt tuningtól közröhej tárgyává válhat az ember

Szinte már undorító, ahogy ez az autótulajdonos valahol a folyamat közben elvesztette realitásérzékét és az ízléses szinten rég túlhaladva a kelleténél sokkal inkább leültette autóját. Rá is faragott az első fekvőrendőrnél.

részletek

Kis híján az égő erdő foglya lett ez az autós és fia

Még felvételeken is ijesztő látni azt, ahogy egy villámcsapás következtében az amerikai Glacier Nemzeti Park erdejének egyre nagyobb része kap lángra. Egy autós és fia úgy döntöttek, egyetlen esélyük, ha nem állnak meg.

részletek

Rosszul sült el a BMW-s tesztvezetés

Sokakban él a félelem, hogy a próbaúton valamilyen kárt okoz a kölcsönadott autóban. A kínai nő, akinek története hamar bejárta a médiát, ingyen próbálhatta ki a BMW-t, amellyel átszáguldott a kereskedés üvegfalán.

részletek

Ez lenne a világ legjobb autója?

Az 1907-es Rolls-Royce Silver Ghost miatt kezdtek el a márkára több mint 100 éve a legjobb autóként hivatkozni. Most 35 példányos szériával támasztják fel a legendát, amelynek megjelenését a nagy előd inspirálta.

részletek
Olvastad már?