Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

AutósVideó

Amikor egy budapesti autós példát mutat a világnak

A dugóban állsz, és nem haladsz sehova? Töltsd hasznosan az idődet! Egy nagyszerű civil kezdeményezés egy tagja mutatja meg mindenkinek, mire lehet kihasználni a csigatempóban eltöltött perceket.

részletek

Hogy miért rossz behúzott kézifékkel autózni?

Mindenkinek vannak rossz pillanatai, s bizony sokakkal előfordul, hogy behúzott kézifékkel indul el - íme, egy hőkamerás videó, mely megmutatja, miért nagyon rossz ötlet ez...

részletek

Új fejlesztés segít elkerülni a dugót

A „Hum Rider” magasított kerekei gombnyomásra aktiválódnak, így pofonegyszerű kikerülni a forgalmat. Sajnos ez még nem a valóság, csak egy reklámban bukkant fel, ami egy autós okosalkalmazást népszerűsít.

részletek

Az oroszok agya megint ledobta az ékszíjat

Oroszország az érdekes autós témájú videók kimeríthetetlen tárháza, melyre itt a legújabb bizonyíték: fogták a népszerű téli sportot, a curlinget, s vegyítették valamivel, amihez nagyon értenek, az autótöréssel!

részletek

Hogy törik az autó, mely 0 csillagot kap?

A lehető legveszélyesebb, azaz 0 csillagos minősítést kapta az NCAP töréstesztjén a még légzsákokkal sem rendelkező, indiai piacra szánt Chevrolet Enjoy MPV – ne ülj ilyenbe, ha kedves az életed!

részletek

Elmebeteg: ha nem látjuk, nem hisszük el!

Közeleg az ellenőrzőpont, a kamionod meg túlsúlyos? Nagyon egyszerű a megoldás! Szállj ki, bontsd le a kerítést, és fordulj meg az autópályán! A végeredmény: egy bevont jogosítvány.

részletek

Szeretnél önvezető autót? Fogj magadnak!

Egy brit férfi gondolt egyet, és csapdába ejtett egy elektromos autót: kívül szaggatott vonal, belül záró, ide csak behajtani szabad, de ki már nem – „gondolta” a vezérlőrendszer.

részletek

McLarent tört a doboslegenda

A Pink Floyd 73 esztendős dobosa, Nick Mason óriási autórajongó, s előszeretettel száguldozik mintegy egymilliárd forintot érő McLarenjével – most azonban nem volt szerencséje Goodwoodban.

részletek

Több mint 50 autó csúszott össze

Az áldatlan állapot Kanadában köszöntött be, ahol a behavazott autópálya egyik szakaszán történt elképesztő tömegbaleset. Mindig jön egy újabb autós, aki nem tud megállni!

részletek

Sértetlenül szálltak ki a téglahegy alól

A baleset első képsorai alapján az utasoknak nincsenek jó kilátásai: autójukra borult egy kamion, amelyet téglákkal pakoltak tele. Csodával határos módon azonban pillanatok múlva sikerült kihúzni őket.

részletek

Láttál már emeletes autót?

Hol máshol fordulhatna elő ilyesmi, mint az őrült jelenetek hazájában, Oroszországban: egy Lada „cipelt a hátán” egy másik Ladát – más kérdés, hogy ez így szabályos volt-e…

részletek

Ezért ne pofátlankodj az autópálya-lehajtónál

Vagy ha mégis az a szándékod, hogy szemtelenül végig előzd a sort, és megpróbálj besorolni két kocsi közé, legalább azt nézd meg, nincs-e rendőrautó köztük…

részletek
Olvastad már?