Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 24. hétfő

AutósVideó

A budapesti közlekedés árt az idegeknek!

A kommentek közt jó páran nekiestek az alábbi videó feltöltőjének, pedig ha mélyen magunkba nézünk, valószínűleg mindannyian magunkra ismerünk benne...

részletek

Magyar sofőr a balesetnél - mindent felvett

Egy magyar kamionos osztotta meg az alábbi videót a YouTube-on: egy cserbenhagyásos baleset szemtanúja volt a németországi A96-os autópályán - s tette is, ami ilyenkor minden sofőr kötelessége (lenne).

részletek

A taxis, akitől nem lesz vizes a lábad

Előfordult már veled, hogy akkora tócsa figyelt az út szélén, hogy kénytelen voltál belelépni, mert nem tudtad átugrani? Nos, valakinek jobb ötlete is van hasonló esetekre.

részletek

Parkolóban ütközött a Ferrari és a Lamborghini

A videó leírása szerint épp egy „profi” melegítette a Ferrari abroncsait, amikor egy szinte teljesen üres, ugyanakkor felvizezett parkolóban elvesztette irányítását a sportautó felett…

részletek

A történelem legbunkóbb előzése

Létezik-e annál nagyobb tahóság, mint hogy csak azért hajtasz be szemből egy körforgalomba – ami eleve szabálytalan –, hogy így kerülj az előtted haladó teherautó elé?

részletek

Tömegével törtek a drága autók Vasban

Lexusokat, Audikat, SEAT-okat, Volvókat kellett kiemelni az árokból az M86-os úton, Szeleste közelében. Hajnalban egy autókat szállító tréler szenvedett balesetet.

részletek

Segíteni szép dolog, de így inkább ne

Jóindulattal kezdődött, hisz a sofőr csak átkísérni akarta a nénit az úttesten. A kéziféket azonban elfelejtette behúzni, így elszabadult a káosz…

részletek

Fogadásnak indult, totálkár lett a vége

Két helyi nagymenő Facebookon zajló vitája gyorsulási versenybe torkollt, melynek 10 ezer dollár volt a tétje. Nehezítés volt, hogy szabadedzés nem állt rendelkezésükre a pályán. A fogadás vége egy totálkáros ütközős volt, és hajszálon múlt, hogy csak az egyik autó zúzódott szét.

részletek

Ezt hogy lehetett nem észrevenni?

Összeütközött egy autóval, és maga után vontatta a roncsot, de egyszerűen nem vette észre a történteket, bár az "elütött" sofőr integetett neki - elképesztő jelenet játszódott le egy amerikai autópályán.

részletek

Ugye neked is eszedbe jutott már...?

Hogy milyen lehet beállni egy kabrióval egy autómosóba...? Ez a két srác kipróbálta helyetted, és meg is osztották az eredményt az interneten.

részletek

Egy táncoslány okozott súlyos balesetet

Egy út szélén táncoló lány zavart meg egy autóst, aki elbámészkodva becsúszott a szemből érkező motoros elé - utóbbi járt rosszabbul, súlyos sérüléseket szenvedett. Naná, hogy Oroszországban.

részletek

Na de hogy került ez a közútra?

Nem éppen erre számítanánk egy kereszteződésben - a lámpánál álló gyalogos sem értette igazán a helyzetet...

részletek
Olvastad már?