Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 25. hétfő

AutósVideó

Vlagyivosztok utcáin küzdelem az autós élet

Délkelet-Oroszországban teljesen megszokott a március végi hó, ám a megszokás nem egyenlő az alkalmazkodással. Az alábbi videó alapján az ottani lakosoknak minden hazaút felér egy próbatétellel.

részletek

Autóvásárlásnál legyünk körültekintőek

Autóvásárlásnál mindig legyünk körültekintőek! Senki sem szeretne fejfájást egy autó után. Az első generációs Mazda 5 kézenfekvő választás ha van két-három gyereked és rengeteg csomagod, ha nem akarsz feltűnősködni, de szereted az esztétikus megjelenésű családi autókat.

részletek

Ha esetleg kizárnád magad az autódból, elég egy kis leleményesség

Meg egy madzag, és egy kis kézügyesség.

részletek

A Mercedes G-osztály legyőzi a gravitációt

Legalábbis ezt hirdeti a gyártó nemrég megosztott videója - higgyük el nekik, értenek hozzá!

részletek

Te helyes pozícióban ülsz az autóban?

A Jaguar tanácsait érdemes megfogadni azzal kapcsolatban, hogy mi a tökéletes üléshelyzet autóvezetés közben.

részletek

Ilyen volt egy vezetéstechnikai óra 1960-ban

Ma már sok hasonló lehetőségük van az érdeklődőknek, de mutatunk egy videót 1960-ból, amikor Angliában egy holland autóversenyző oktatta a tutit.

részletek

Menet közben tankolt meg a motoros

A videó elején látható, hogy a török motoros hosszasan két kézzel bíbelődik telefonjával, de ez még semmi: nemsokára megérkezik a társa, akinek hátizsákjából benzineskannát vesz elő és megtankol. Mindezt anélkül, hogy félreállna.

részletek

130 km/h-val vontattak az autópályán

Meghökkentő jelenetről készült videó az M1-en: 130 km/h-val, a lassabb járműveket sorban megelőzve vontatott kötélen egy autó egy másikat. A KRESZ szerint vontatni legfeljebb 40 km/h-val szabad.

részletek

Brutálisat bukott egy Audi RS3 Estorilban

Az estorili versenypályán tortént az a baleset, melyben egy nagyban módosított Audi RS3-mal csapódtak a gumifalba, nagyjából 270 km/órás sebességgel. A 700 lóerőssé átalakított, 2018-as modell négy gyorskör után nem tudott megállni, miután túlhevültek a fékek.

részletek

Ez az autós olyan szabálytalan, hogy az már orosz rulett

Behajtani tilos tábla (kivéve BKV), villamossín és piros lámpa kombinációja: nem véletlen, hogy „Orosz rulett Zuglóban” címmel töltötte fel a videót a Bpi-i Autósok Közössége.

részletek

Gumit éget a 9 éves srác

Hamar teljesült egyik gyermekkori álma ennek a fiúnak, aki apja 450 lóerős Mercedes C63 AMG-jét kapta kölcsön egy kis szórakozásra.

részletek

Majdnem a szalagkorláthoz préselte

A teherautó és a szalagkorlát vészesen közeledett ehhez az autóhoz, ami centikkel úszta meg a balesetet. Pont az ilyen esetekre találták ki a dudát...

részletek
Olvastad már?