Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 16. péntek

AutósVideó

Pokoli látvány a kaliforniai erdőtűzben autózni

Számos áldozatot szedett az USA-ban dúló tűzvész, amelyben épületek ezrei égtek hamuvá. A látvány éjszaka és nappal is olyan, mintha az alvilágban járnánk: videók az otthonukból autóval menekülőkről.

részletek

Alaposan meghajtotta anyja autóját a 11 éves gyorshajtó

Na nem nálunk, hanem néhány nappal ezelőtt, az Egyesült Államokban. A srác majdnem 150-nel hajtott, mindezt a hírek szerint bosszúból azért, mert az anyja elvette PlayStationjét.

részletek

Üdítősdobozzal az autó lophatatlanságáért?!

Egy angol férfi videójában azt mutatja be, mit lehet kezdeni az újabb autókat érő hackertámadások ellen, egy Faraday-kalitkát létrehozva. Ehhez pedig csak egy fém üdítősdobozt használ.

részletek

Bunkón előzték a sort, aztán jött a meglepetés

Úgy gondolták, nekik szabad megelőzni a sort, mert az ő dolguk fontosabb - aztán egy csomó motoros rendőr miatt mégis vissza kellett tolatniuk. Talán erre mondják, hogy a karma...

részletek

Kerékcsere menet közben Délkelet-Ázsiából

Pontosan ugyan nem derül ki a videóból, hogy melyik országban járunk, de az biztos, hogy az F1-et hamarosan fogadó Vietnámot is magában foglaló régióban, ahol a jelek szerint ilyen ötletesek az emberek (és ilyen furcsák a járművek).

részletek

Mindkét karja protézis, de kamiont vezet

A legjobb, ha ehhez a videóhoz nem írunk kommentárt, mindenki alkossa meg a saját véleményét - érdemes megnézni, ahogy ez a férfi vezeti a kamiont.

részletek

Kijátszotta a parkolási időkorlátot

Manapság egyre elterjedtebb, hogy "távirányítással" arrébb tologathatók az autók - ez a férfi az irodájából parkoltatta arrébb a sajátját azért, hogy kijátssza a két órában maximalizált parkolási időt.

részletek

Igencsak felspéciztek egy játékautót

Adott egy cuki, gyerekeknek szánt, kisméretű, rózsaszín Ford Mustang-utánzat. Ami viszont rögtön egy vérengző fenevaddá változik, ha beleszerelnek egy dirt bike-motorblokkot... Majdnem 100-zal lehet vele menni!

részletek

Csúnya balesetek a Nordschleiféről

Rendszeres pályanapokat tartanak a legendás németországi körön, így szép számmal fordulnak elő olyanok, akik elmondhatják magukról, hogy ezen a pályán törték össze utcai autójukat. Íme egy válogatás közülük.

részletek

Amikor azt hiszik, náluk nincs gyorsabb...

... Akkor feltűnik egy "sleeper" mellettük, akivel ha akarják, sem tudják felvenni a versenyt. Íme néhány beégés - mert az autópályán mindig van gyorsabb technika.

részletek

Több száz Maserati égett el egy kikötőben

Az olasz sportkocsik pusztulását az áradás okozta Savona kikötőjében: amikor a sós víz szintje elérte a szállításra váró autók akkumulátorait, azok felrobbantak, és hatalmas tűz tört ki.

részletek

Te mit tennél, ha egy óriási cséve jönne szembe az autópályán?

A gigantikus tekercs egy kamionról esett le, és indult saját útjára a sztrádán. Mintha egy akciófilm irreális részlete lenne – a szerkezet tömege miatt azonban cseppet sem tréfadolog.

részletek
Olvastad már?