Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 21. hétfő

AutósVideó

Néhány centin múlt a tragédia

A külső sávban haladó autós megállt a zebránál, a belül lévő teherautó viszont nem: csak a felnőttek lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt szörnyű baleset.

részletek

Egy csúnyán elmért jobbkanyar

Az autó egyszerűen derékszögben kihajtott a főútra, hogy aztán… Nekünk sem jut eszünkbe más, mint a videó címe: ez mégis hogyan történhetett meg?

részletek

Így birkózik két orosz sofőr

Természetesen autóval! Oroszország végtelen útjain két Mercedes feszült egymásnak, egyszer a fűre is letértek, és több alkatrészüket elhagyták a nagy igyekezetben.

részletek

Soha ne szórakoztasd így a gyereket!

Az orosz BMW-s apuka talán túl sok benzingőzt lélegzett be, ezért jó mókának tartotta, ha kilógatja kislányát az ablakon, és így gyorsul az autóval. Ügyét a rendőrség is vizsgálja.

részletek

Elképesztő: kiugorva kell megállítani a Ladát

A fék finoman szólva sem működik a legoptimálisabban a videóban szereplő Ladában - ha meg kell állni, a jármű utasai kiugranak és igyekeznek kézzel-lábbal megfogni...

részletek

Így jársz, ha kifordulsz mások elé

Hogy miért fordult ki a kamerás autó elé az alábbi videóban szereplő sofőr, az rejtély, mindenesetre hamar rájött, hogy hibát követett el. Legkésőbb akkor, amikor az oldalán állt meg a Kia...

részletek

Amikor magukkal ragadnak a lóerők

Van úgy, hogy az ember izmozni akar és nagyon csúnya égés lesz belőle - most éppen egy ilyen esetet mutatunk meg.

részletek

170-nel hajtott a buszsávban a magyar autós

Elképesztő jelenet: bődületes tempóval száguldozott a belvárosban a magyar mercedeses és közben még ő káromkodott - erre elég nehéz mit mondani.

részletek

A szupersportautó az utálat tárgya?

Nagyon úgy fest - ha meglátják az emberek, akkor megdobálják, kávéval, jégkrémmel "díszítik", vagy éppen leköpik. Elképesztő jelenetek.

részletek

Mélygarázsnak nézte a lépcsőt egy nő

Ráadásul további problémák is adódtak az esetnél, amikor szóltak neki, hogy nem az van, amit gondol - nehéz napja volt a sofőrnek.

részletek

Megállt a tűzoltó előtt, majd kiszállt és belekötött

Érdekes jelenet játszódott le ezen a helyszínen: egy Porsche megállt egy tűzoltó előtt, majd a sofőr kiszállt és belekötött a mögötte lefékező jármű vezetőjébe.

részletek

Egy hamvába holt előzési kísérlet - megpördüléssel

Amikor megérkezel az autók mögé, sávot váltasz, majd rájössz, hogy így sem fog menni - aztán kihúzzák a lábad alól a talajt...

részletek
Olvastad már?