Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 16. hétfő

AutósVideó

Ennek a kamionosnak túlóráztak kicsit az őrangyalai

Amikor elindult a kamion az árokba, valószínűleg a felvételt rögzítő, mögötte haladó ember is azt hitte, ennek a jelenetnek csak egy vége lehet. Aztán nem akármilyen bravúr következett.

részletek

Szexuális segédeszközökkel is lehet autót javítani

Amikor az embernek nincs elég pénze ahhoz, hogy szervizbe vigye az autóját, hogy a horpadást kijavíttassa, alternatív eszközökhöz kell folyamodnia. Jelen esetben... nos, egy műpéniszhez.

részletek

Centiken múlt a brutális baleset

Mi jól láthatjuk, hogy közeledik a veszély, az autó sofőrje viszont nem vette észre - nem rajta, inkább a kamionoson, vagy még inkább a szerencsén múlt, hogy nem lett komoly baj.

részletek

Videó George Clooney motorbalesetéről: Óriási szerencse, hogy túlélte

A Szardínián forgató sztár robogóval szenvedett balesetet: egy szemből érkező Mercedes szabálytalanul átsorolt sávjába, ő pedig frontálisan ütközött vele. A színész 20 napra került kórházba, a balesetről készült videó alapján pedig megállapítható, ennél is sokkal rosszabbul járhatott volna.

részletek

Nem bírjuk megunni ennyi Ferrari látványát

Túra gyönyörű tájakon, megannyi szebbnél szebb és gyorsabbnál gyorsabb Ferrari: ez volt az idén már hetedszer megrendezett, ötnapos Ferrari Cavalcade az Alpok vadregényes tájain, Olaszországban és Franciaországban!

részletek

Váratlan előnyei is vannak egy Audi R8-asnak

Például átférsz vele egy átlagos magasságú sorompó alatt.

részletek

Hogy lehetett nem észrevenni ezt a kamiont?

Forgalmas kereszteződésekben balra fordulni sokszor lehet rémálom, de ez még nem magyarázat arra, hogy miért érezte helyénvalónak a videóban szereplő sofőr ezt a manővert.

részletek

Ezt a thaiföldi robogós nőt felelőtlenségben sosem fogod felülmúlni

A könnyelmű nő robogóján telefonozott, úgy, hogy néha egyik kezével sem fogta a kormányt. Lehet ezt még tetézni? Igen: nem volt rajta sisak, sem a lányán, aki közben az ölében ült.

részletek

Rosszul sikerült a türelmetlen előzés

Nem bírta tovább a lassú tempót, úgy érezte, hogy majd a porban, az út mellett előzni fog - finoman szólva sem úgy jött össze, ahogy azt eltervezte.

részletek

Így néz ki belülről a Tesla kamionja

Kívülről már többször is megcsodálhattuk, de az ajtón belülre eddig nem nagyon pillanthattunk be - most viszont felkerült egy videó a négy villanymotorral szerelt járgány fülkéjéről is.

részletek

Így zajlott az élet az M7-esen a '70-es években

Remek videó került elő, mely bemutatja, hogy hogyan is zajlottak az események abban az időszakban.

részletek

Amikor a vétlen kerékpáros jár nagyon pórul

Ő teljesen szabályosan közlekedett, más viszont nagyon nem - komoly baleset lett a vége, melyben ő is nagyon rosszul járt.

részletek
Olvastad már?