Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 20. péntek

AutósVideó

Semmiből feltűnő szellemautó okozott balesetet

Lehetetlen: úgy érkezett meg az autó, hogy egy pillanattal korábban még sehol sem volt. A helyszín Szingapúr, az eset pedig minimum rejtélyes - mi történhetett, amit nem látunk?

részletek

Így előz egy tahó autós Keszthelyen

Hogy miért gondolta úgy, hogy ő szabadon elmehet a sor mellett és behajthat a körforgalomba, azt nem tudjuk, de biztos rendkívül fontos dolga volt, míg a többieknek biztos nem.

részletek

Szenzációs: ilyen volt a közlekedés 107 éve

Az egyik legelső rögzített belsőkamerás közlekedési felvétel - a helyszín Melbourne, Ausztrália, az időpont pedig 1910. Nagyszerű képsorok!

részletek

Komoly bukás: ezért ne autózzunk két keréken

A két keréken gyorsulást nem az autóknak találták ki, mégis rendeznek erre épülő bajnokságot - ha viszont valami balul sül el, akkor nagyon nagyot lehet zakózni. Mutatunk egy ilyet.

részletek

Defekt oroszlán miatt

Amikor az országúton meg kell állnod, mert kényelmesen körüljárja az autód egy oroszlán, természetesen felmerülnek a helyzet kockázatai: arra azonban kevesen gondolnak, hogy a nagymacska kiharaphatja a gumit.

részletek

54 év: A Mustang evolúciója

A kiváló videón nem csupán azt láthatjuk, hogyan változott a sportkocsi kinézete: a paramétereket is összehasonlíthatjuk, és egyéb érdekességeket tudhatunk meg minden verzióról

részletek

Minden autómosó rémálma

A jamaikai autómosóban dolgozó fiú kölcsönvett egy autót, hogy kipróbálja – ártatlan dolog, mondhatnánk. Csakhogy a jármű úton tartásával az elejétől gondjai voltak, és végül bekövetkezett az elkerülhetetlen.

részletek

Vasúti átjáró vágta taccsra a kocsit

Ha nem látjuk, el sem hisszük: az ártatlan sofőr csak egy vasúti átjárón próbált meg áthajtani, ám ami a második sínnél történt, arra aligha számított…

részletek

Azt hitted, csak versenypályákon létezik aquaplaning?

Hát bizony nem: közutakon is ugyanolyan könnyen felúszhat a nagy mennyiségű vízen az autó – s mint azt az alábbi eset is mutatja, a következmények sem sokkal enyhébbek…

részletek

Így szól egy Hayabusa-motorral szerelt Swift

330 lóerős, 12 ezres fordulatig pörgő Hayabusa-motor és egy hátsókerék-hajtású, sárga Suzuki Swift - őrült, de nagyon jól működő párosítás.

részletek

Mi történt ezzel a Porsche-sofőrrel?

Az első csattanás még rendben van, ott valaki hibázott - de hogy utána mi történt, arra nem nagyon lehet érdemi magyarázatot találni. Mire gondolt a Porsche sofőrje?

részletek

200-zal nézett el egy kereszteződést - óriásit bukott

Egy belga utcai versenypályán felejtette el a sofőr, hogy elágazó következik és iszonyatos tempóban repült le az útról - szerencsére nagyobb baj nélkül megúszta az esetet.

részletek
Olvastad már?