Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 17. csütörtök

AutósVideó

Hány önvezető autó kell egy Guinness-rekordhoz?

Ötvenöt darab: ennyi jármű vonult fel konvojban a kínai Dianjiang tesztpályán – mindegyik a Changan Automobile modelljéből. A rekord még november 28-án dőlt meg.

részletek

"Kutyák" vertek szét egy autót

A PETA állatvédő szervezet sajátos akciót tartott a Los Angeles Auto Show-n: kutyajelmezbe öltözött aktivisták kalapáccsal vertek szét egy Chryslert. Az ok, hogy a cég támogatja az 1000 mérföldes alaszkai szánversenyt, az Iditarodot, amely évről évre kutyák halálát okozza.

részletek

Alonso hajtott színpadra a vadiúj Suprával

A Toyota újjáélesztette 2002-ig gyártott legendás típusát. A Toyota GR Supra a detroiti autószalonon mutatkozott be, egyik modelljével a vállalat elnöke, Akio Toyoda, a másikkal Le Mans-győztesük, Fernando Alonso gurult a közönség elé.

részletek

Csattanás lett a Ferrarik közúti versenyéből

Mégsem volt annyira ügyes az egyik versenyző, mint gondolta magáról - kicsit megijedt a "kollégától", majd falba tette a méregdrága Ferrarit.

részletek

Veszély az autópályán, amire sosem gondolnál

Ki hinné, amikor autóba ül, hogy egy magasból lezuhanó, óriási közlekedési tábla lapítja kis híján palacsintává? Az SUV-t vezető 53 éves ausztrál nőnek óriási mázlija volt: kisebb sérülésekkel megúszta.

részletek

Lépegetőt mutatott be a Hyundai

A Las Vegas-i innovációs kiálláson, a CES-en debütált a sétáló autó koncepciója: az UMV (Ultimate Mobility Vehicle) természeti katasztrófát esetén lenne bevethető.

részletek

Így szállítanak egy 96 méteres rakományt

Kanadában filmezték le ezt az elképesztő konvojt: hat teherautóval mozgatják ezt a valamit – ami ténylegesen egy olajfinomító berendezése. A felvételen megfigyelhető, hogyan lehet kanyarodni a 96 méteres rakománnyal.

részletek

Egy zseniális reklám Olaszországból

Úgyis mindig azt nézik, kinek mekkora...az autója, nem? Méret, lóerő, köbcenti... nos, ebben az olasz Volvo-reklámban a végén ér oda a legnagyobb és legmenőbb járgány az estélyre.

részletek

Bicikli tört össze egy autót Kínában

A történet első ránézésre valótlannak tűnik, de Sencsen rendőrsége megerősítette, igaz, amit látunk: egy bicikli és egy autó ütközött, utóbbi lökhárítója deformálódott, míg a kerékpárnak látható baja nem esett. Utasa könnyű sérüléssel megúszta.

részletek

Beindul a víz mélyéről kiemelt autó?

A jármű hat hónapot töltött a tó fenekén – vajon sikerül-e a szakiknak beindítani minimális karbantartás után?

részletek

Vicces, de fontos videó a Toyotától

Csak a napokban kapta fel a Toyota megható karácsonyi kisfilmjét a sajtó és a közösségi média, máris előkerült egy újabb figyelemre méltó Toyota-videó. Szemben a másikkal ez inkább a humorra, mint a torokszorító pillanatokra épít, ám nem kevésbé fontos üzenetet hordoz.

részletek

Mit szólnátok egy ilyen okoskulcshoz?

Az alábbi videóban látható, rengeteg dologra jó kulcsot nem egy gyár, hanem egy dizájner készítette a Nissan GTR-jéhez.

részletek
Olvastad már?