Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 25. csütörtök

AutósVideó

Hatalmas víz öntötte el Budapestet

Kedden délután nagy vihar csapott le Budapestre, és rengeteg eső zúdult az utcákra. Néhol árvízállapotok uralkodtak – videók a káoszállapotról.

részletek

Felragasztva utazni vicces, de megbánod

A fiatalember kétségtelenül jól érezte magát kivételes utaspozíciójában: kiabált és mutogatott az elhaladó autósoknak. Talán sokan előre kitalálják, mivel ért véget a sztori…

részletek

Autóval bontottak le egy házat

Két legyet ütöttek egy csapásra: a házat is szétverték, valamint a feleslegessé állt autót is. Még mindig értetlenül állunk a videó előtt.

részletek

Kiszúrod a traffipaxot a felvételen?

A miskolci hatóságok mindent elkövettek, hogy szem elől rejtve maradjon az autósokat kukkoló háromlábú. Az eset emlékeztet a múlt heti sármelléki botrányra: akkor fegyelmi eljárás alá vonták az árokból traffizó rendőrt.

részletek

Ami az akciófilmekben sikerül, a valóságban nem

Vagy csak nagyon ritkán, de tény, hogy az alábbi videóban szereplő Range Rover sofőrjének még gyakorolnia kell, mielőtt a Halálos Iramban castingjára jelentkezik.

részletek

A világ legjobb kamionsofőrjei

Nem kis ügyesség szorult a következő kamionosok kezébe: sokan egy Suzukival nem lennének képesek olyan manőverekre, mint ők ezekkel a monstrumokkal.

részletek

Kézifékes megfordulás: fail

A Range Rover sofőrje a szakszerűen J-fordulónak nevezett manővert akarta kivitelezni, számításaiba azonban hiba csúszott, amit méregdrága autója bánt.

részletek

Megvárta a biciklist, majd elütötte

Nem is értjük az alábbi esetet: nem indul el, amikor mehetne és elindul, amikor megérkezik a kerékpáros - igaz, utóbbi meg a kanyarodó sávból haladt volna tovább egyenesen.

részletek

Úgy gondolta, hogy kifér még - de miért?

Vagy a kamerás autó a Kóbor Grimbusz és a muglik számára láthatatlan?

részletek

Elmebeteg ámokfutó Győrben!

A közúti veszélyeztetőknek sok fajtája van, de mind közül az a legundorítóbb, aki úgy hiszi, hogy pusztán azért, mert drága autója van, jogában áll másokat veszélybe sodorni. A Kisalföld videója.

részletek

Ilyen egy ősi kisbuszban élni

A pár 5 éve lakik egy régészeti leletnek számító Volkswagenben – a rövid klippel bepillanthatunk abba, milyen is ez a különleges életstílus.

részletek

Tömegbe rohant egy autó a Times Square-en (18+)

A 26 éves sofőr, aki elmondása szerint hangokat hallott, felhajtott a járókelőkkel teli járdára, és azon száguldott végig, amíg egy lámpaoszlop meg nem állította. Egy ember meghalt, 22-en megsérültek. Megrázó videófelvétel a tragédiáról, csak felnőtteknek.

részletek
Olvastad már?