Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 15. péntek

AutósVideó

Az autó, amely nulla csillagot kapott a törésteszten

Történelmi pillanat, ilyenre még sosem volt példa - nem volt mindenben teljesen reménytelen a Fiat, de összességében mégis egy hatalmas nullát kapott a töréstesztre.

részletek

Ti láttatok már ilyen Lada-belsőt?

Az újkori Lada Nivák már alapesetben is jól néznek ki, de némi tuninggal tovább lehet fokozni az élményt - tőlünk keletre ilyenekkel lehet találkozni...

részletek

Amikor váratlan meglepetés jön szembe

Ez történik, ha rosszul, vagy sehogy sem rögzítik a csomagot egy autón - egy váratlan pillanatban elszabadul, hogy aztán a szembejövőket finoman szólva is meglepje...

részletek

Így is takaríthatod az autódat

12 tipp ecet, fogkrém és egyéb mindennapi eszközök felhasználásával – az utastér felszereltségét is praktikusabbra alakíthatod.

részletek

Ez az Audi nem lassít a körforgalomban

A napokban nagy tempóval terjedő videón teljes sebességgel veszi be azt – és ami még megdöbbentőbb, sikerrel.

részletek

Amikor nem fér el egymással szemben két kamion

Nem volt túl széles a havas-jeges útszakasz, a két sofőr pedig vagy nem figyelt, vagy rosszul mérte fel a helyzetet - esetleg éppen a legrosszabbkor dobta meg a szemből érkezőt valami.

részletek

Ilyen belülről, amikor sebességrekord születik

Belső felvételen, ahogy a Koenigsegg eléri a 458 km/h-s sebességet - elképesztő, hogy milyen nyugodtan futotta meg az autó ezt a rekordot. Ennyivel egyetlen utcai autó sem száguldott még korábban...

részletek

Csak egy tipikus autópályás baleset

Valószínűleg elég sokan láttak már hasonló manővert, amit talán az akciófilmek üldözős jelenteiből vett a videóban szereplő sofőr - egyik sávból a másikba, majd a harmadikba, csak éppen adódott egy kis probléma...

részletek

Hihetetlen: hogy nem történik itt baleset?

Egészen bámulatos, ami ebben a lámpa nélküli kereszteződésben zajlik - mindenki nyugodt, figyel, de egy centiméter helyet sem hagy a másiknak. Hogy nem történik itt katasztrófa?

részletek

Defekt lett a hegyi autós üldözés vége

A kamerás autó egy Audi RS4, amellyel a sofőr kétségbeesetten próbálja tartani az előtte haladó Acura NSX tempóját - az erőlködés vége egy defekt lett az audis részéről.

részletek

Fékezés nélkül rohant neki az előtte állónak

Elaludt a kamionos és komoly balesetet okozott - két kamera is rögzítette, ahogy nekirohant az előtte lévőnek. Mindkét autóból könnyebb sérülésekkel szálltak ki, akik benne ültek.

részletek

Ijesztő: a legrosszabbkor fordult balra a traktor

Az nem lehet kérdés, hogy a kamerával szerelt autó sofőrje nem nagyon vette figyelembe a körülményeket, de így is a lehető legrosszabbkor kezdett el fordulni a traktoros.

részletek
Olvastad már?