Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 23. kedd

AutósHír

Lezárták a legmagasabb olasz völgyhidat

A gevonai katasztrófa utáni ellenőrzéseknél kiderült, hogy óriási a baj Olaszország legmagasabb völgyhídjával, így sürgősen lezárták a forgalom elől.

részletek

A Honda Hybrid Performance rendszer új szintre emeli a CR-V-t

Ez a Honda első hibrid hajtáslánccal is megvásárolható szabadidő-autója Európában - a gyártó 2018 októberétől vesz fel rendelést erre a modellre.

részletek

Meglepetéseket okozhat a forró aszfalt

Vajon a forró aszfalt is rejteget olyan veszélyeket, mint a hideg, téli, jeges útviszonyok? Van értelme a négyévszakos gumiknak? A Használtautó és a nonstopgumi csapata kihasználta a kánikulát, felkerekedtek, hogy a Hungaroringen jónéhány autógumit leteszteljenek.

részletek

A vadonatúj Ford Focus új technológiája megakadályozza, hogy valaki szemből hajtson fel az autópályára

Kevés hiba jár olyan súlyos következményekkel, mint amikor valaki rossz irányból hajt fel egy autópályára. Ez a helyzet minden autós rémálma. A hiba kiküszöbölésére a Ford a vadonatúj Ford Focusban a közelmúltban mutatta be a Rossz Irányra Figyelmeztető rendszert.

részletek

Megjelent James Bond LEGO-Aston Martinja

Leplezd le a 007-es ügynök leghíresebb járművének titkait a LEGO ® Creator Expert James Bond™ Aston Martin DB5 (10262) modelljével!

részletek

Kérhet vasárnaptól műszakivizsga-papírt a rendőr vagy nem?

Május 20-a után az már kevés lesz, hogy ha valaki bemutatja az autó forgalmi engedélyét a közúti ellenőrzésnél – szóltak a sajtóhírek, az ORFK azonban cáfolt.

részletek

2018-as CX-3 világpremier New York-ban

A Mazda B-SUV szegmensbe tartozó modellje érettebb KOD dizájnt, frissített SKYACTIV-motorokat és továbbfejlesztett i-ACTIVSENSE rendszert mutat.

részletek

Megjött a járdán parkoló autósok rémálma

Ahogy ráhajt valaki a Catclaw nevű szerkezetre, azonnal defektet kap, így kicsit sem éri meg a járdán parkolni - sőt, a tervezők szerint ez akár terrortámadások esetén is hasznos lehet.

részletek

1400 autó semmisült meg a liverpooli tűzben

Szilveszter éjszakáján tűz ütött ki az angliai nagyvárosban található parkolóházban, amely végigsöpört az épületen: az ott parkoló minden egyes autó kiégett. Súlyos sérülés a hírek szerint nem történt.

részletek

Az év legolvasottabb autós hírei a Formulán

Nem csak a sportról, de az utcai autózásról is rendszeresen olvashattok nálunk, most összegyűjtöttük, hogy ebben a témában mely cikkeket kedveltétek leginkább a 2017-es év során.

részletek

10 tipp a stresszmentes utazáshoz az ünnepek alatt

Ebben az időszakban a megnövekedett forgalom és a változó időjárási tényezők nehezítik a közlekedést. Annak érdekében, hogy ne változzunk Grinccsé az utakon, a Europcar Autókölcsönző összegyűjtött néhány hasznos tippet az ünnepi autózásokhoz.

részletek

A Mikulás elment, de itt hagyott egy autót…

A Mikulás már december 6-án hazament, de itt hagyott egy autót, amelyre a „Hiszünk benned” – feliratot írták. A szupergyors autó kidekorálásával egy újságíróról emlékeznek meg, aki idén 120 éve írta le elsőként, hogy jó dolog az önzetlen segítségben, a szeretet erejében hinni!

részletek
Olvastad már?