Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 18. csütörtök

AutósHír

Magyar káromkodás egy kaliforniai rendszámon

A vezess.hu fotózta az alábbi rendszámot Kaliforniában, egy ott élő magyar úriember autóján - a történet szerint az eredeti szó már foglalt volt, így maradt a hangzásban ugyanolyan változat.

részletek

Brutális baleset a Váci úton - komolyabb sérülés nélkül

Egy Seat típusú autó hatalmas sebességgel csapódott egy villanyoszlopnak. Az autó a baleset következtében gyakorlatilag darabokra szakadt. A baleset vasárnap éjjel, a Váci úton, a Gyöngyösi utcánál történt.

részletek

Tíz ember, akinek megmentette életét a biztonsági öv

Egy súlyos baleset után a biztonsági öv egy életre szóló nyomot hagyhat az ember testén, mely örökké emlékeztetni fogja viselőjét, hogy mennyire is fontos becsatolni az övet indulás előtt.

részletek

Első sor a rajtrácson: a BMW M850i xDrive Coupé First Edition

A bajor prémiumgyártó egy 400 példányban limitált különkiadással ünnepli vadonatúj luxus sportkupéja osztatlan népszerűségét – most először a BMW Individual exkluzív stílusjegyeivel, karosszéria-kiegészítőivel és utastéri opcióival.

részletek

Valóban meg vannak számlálva a dízel autók napjai?

Az utóbbi években a dízel autók aránya Európa-szerte csökkent és a hazai trendek is hasonlóan alakulnak. A Használtautó.hu adatai szerint 2012-ben még az érdeklődők mintegy kétharmada gázolajos autóra szűrt, tavaly viszont már csupán harmaduk volt rájuk kíváncsi.

részletek

Kiélezett, mégis kifinomult az új Lexus

A hazai Lexus márkakereskedésekbe is megérkezett a vadonatúj Lexus RC: a világ vezető hibrid elektromos luxusautómárkájának népszerű kupéja látványos megújuláson esett át: az új RC továbbra is egyszerre sportos és elegáns, ám már visszaköszönnek ratja a márka zászlóshajó szupersportkupéja, az LC kupé formavilágának elemei is. Az RC megújulását ugyanis az LC kupé “még sportosabb, még kecsesebb” koncepciója ihlette, ám az utastér átdolgozott részletei is tovább fokozzák a vezetési élményt.

részletek

Megérkezett Magyarországra a Can Am Ryker

A BRP most új, az eddigieknél kisebb, könnyebb és trendibb háromkerekű motorral jelentkezett: a Can Am Rykerrel, amely újradefiniálja a motorozás élményét és amelyet tulajdonosa különféle egyedi dekorációs panelekkel, matricákkal, kiegészítőkkel tehet teljesen egyedivé.

részletek

Ford 2019 – Mustang Bullitt, Focus ST és Európába jön az új Exlporer

Címszavakban a fentiek jellemzik a Ford idei újdonságait, megjelenik még az új Puma, és teljesen átalakul a Kuga. A Ranger Raptor mellett unalmas lesz a ráncfelvarrott Mondeo hibrid, a kombi kivitelben is.

részletek

Mennyei luxus: bemutatkozik a BMW Individual M850i xDrive Coupé Night Sky

A fényűző sportautó ragyogóan egyedi különkiadása valódi meteorit-felületekkel, földöntúli mintázattal és világító csillagképekkel emeli új dimenzióba a kerekeken guruló exkluzivitás fogalmát.

részletek

Ismét a Toyota lehet a legnagyobb autógyártó

A környezetbarát hibrid elektromos modelljeiről ismert Toyota hosszú idő óta a világ legnépszerűbb autómárkája, de egyben a legértékesebb és legnyereségesebb is.

részletek

Tíz év múlva már a hidrogén lesz a nyerő?

Érdekes felmérést tett közzé az Autovista, amelyből kiderül, hogy olvasóinak többsége úgy gondolja, hogy tíz év múlva a legnépszerűbb az abszolút zöld, melléktermékként tiszta vizet kibocsátó hidrogén üzemanyagcellás meghajtás lesz az újautó vásárlók között 28%-al, míg második helyen holtversenyben az akkumulátoros elektromos és hibrid elektromos hajtást várják. 18-18%-al. Ezeket szerintük a benzines (12%), a dízel (10%) és a plug-in hibrid elektromos (9%) hajtás követi majd.

részletek

Stresszessé teszi a sofőröket a dugó

A világ egyik legátfogóbb mobilitási tanulmánya többek között azt vizsgálta, mennyire élik meg stresszesnek a vezetést az autóvezetők.

részletek
Olvastad már?