AutósHír - Formula.hu - 1
Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 17. péntek

AutósHír

A vadonatúj Ford Focus új technológiája megakadályozza, hogy valaki szemből hajtson fel az autópályára

Kevés hiba jár olyan súlyos következményekkel, mint amikor valaki rossz irányból hajt fel egy autópályára. Ez a helyzet minden autós rémálma. A hiba kiküszöbölésére a Ford a vadonatúj Ford Focusban a közelmúltban mutatta be a Rossz Irányra Figyelmeztető rendszert.

részletek

Megjelent James Bond LEGO-Aston Martinja

Leplezd le a 007-es ügynök leghíresebb járművének titkait a LEGO ® Creator Expert James Bond™ Aston Martin DB5 (10262) modelljével!

részletek

Kérhet vasárnaptól műszakivizsga-papírt a rendőr vagy nem?

Május 20-a után az már kevés lesz, hogy ha valaki bemutatja az autó forgalmi engedélyét a közúti ellenőrzésnél – szóltak a sajtóhírek, az ORFK azonban cáfolt.

részletek

2018-as CX-3 világpremier New York-ban

A Mazda B-SUV szegmensbe tartozó modellje érettebb KOD dizájnt, frissített SKYACTIV-motorokat és továbbfejlesztett i-ACTIVSENSE rendszert mutat.

részletek

Megjött a járdán parkoló autósok rémálma

Ahogy ráhajt valaki a Catclaw nevű szerkezetre, azonnal defektet kap, így kicsit sem éri meg a járdán parkolni - sőt, a tervezők szerint ez akár terrortámadások esetén is hasznos lehet.

részletek

1400 autó semmisült meg a liverpooli tűzben

Szilveszter éjszakáján tűz ütött ki az angliai nagyvárosban található parkolóházban, amely végigsöpört az épületen: az ott parkoló minden egyes autó kiégett. Súlyos sérülés a hírek szerint nem történt.

részletek

Az év legolvasottabb autós hírei a Formulán

Nem csak a sportról, de az utcai autózásról is rendszeresen olvashattok nálunk, most összegyűjtöttük, hogy ebben a témában mely cikkeket kedveltétek leginkább a 2017-es év során.

részletek

10 tipp a stresszmentes utazáshoz az ünnepek alatt

Ebben az időszakban a megnövekedett forgalom és a változó időjárási tényezők nehezítik a közlekedést. Annak érdekében, hogy ne változzunk Grinccsé az utakon, a Europcar Autókölcsönző összegyűjtött néhány hasznos tippet az ünnepi autózásokhoz.

részletek

A Mikulás elment, de itt hagyott egy autót…

A Mikulás már december 6-án hazament, de itt hagyott egy autót, amelyre a „Hiszünk benned” – feliratot írták. A szupergyors autó kidekorálásával egy újságíróról emlékeznek meg, aki idén 120 éve írta le elsőként, hogy jó dolog az önzetlen segítségben, a szeretet erejében hinni!

részletek

Egyre több elektromos töltő lesz az országban

Az Okos Jövő Innovációs Klaszter novemberi klubestjén az elektromobilitás kapta a főszerepet. D Ugron Gáspár, az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója adott elő a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudomány Egyetem Egyesült Innovációs és Tudásközpontjában.

részletek

Vadonatúj McLaren P1 tört rommá - megtett kilométer nélkül

Nem lehet túl boldog a méregdrága sportautó leendő tulajdonosa: már azelőtt romhalmaz lett a P1-es McLarenjéből, hogy egyáltalán először beleülhetett volna.

részletek

Megérkezett Magyarországra az új BMW X3

Magyarországon is bemutatkozott a minden terepen kimagasló menetdinamika és a kompromisszumoktól mentes hétköznapi használhatóság páratlan egységét kínáló BMW X3 harmadik generációja.

részletek
Olvastad már?