Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 17. csütörtök

AutósHír

Mennyei luxus: bemutatkozik a BMW Individual M850i xDrive Coupé Night Sky

A fényűző sportautó ragyogóan egyedi különkiadása valódi meteorit-felületekkel, földöntúli mintázattal és világító csillagképekkel emeli új dimenzióba a kerekeken guruló exkluzivitás fogalmát.

részletek

Ismét a Toyota lehet a legnagyobb autógyártó

A környezetbarát hibrid elektromos modelljeiről ismert Toyota hosszú idő óta a világ legnépszerűbb autómárkája, de egyben a legértékesebb és legnyereségesebb is.

részletek

Tíz év múlva már a hidrogén lesz a nyerő?

Érdekes felmérést tett közzé az Autovista, amelyből kiderül, hogy olvasóinak többsége úgy gondolja, hogy tíz év múlva a legnépszerűbb az abszolút zöld, melléktermékként tiszta vizet kibocsátó hidrogén üzemanyagcellás meghajtás lesz az újautó vásárlók között 28%-al, míg második helyen holtversenyben az akkumulátoros elektromos és hibrid elektromos hajtást várják. 18-18%-al. Ezeket szerintük a benzines (12%), a dízel (10%) és a plug-in hibrid elektromos (9%) hajtás követi majd.

részletek

Stresszessé teszi a sofőröket a dugó

A világ egyik legátfogóbb mobilitási tanulmánya többek között azt vizsgálta, mennyire élik meg stresszesnek a vezetést az autóvezetők.

részletek

Széles motorválasztékkal érkezik az új Audi Q3

Az Audi kibővíti az elérhető motorok körét, így az Audi Q3 esetében már két teljesítményszinttel rendelhető a 2.0 TFSI erőforrás illetve két változat közül választhatnak az ügyfelek a 2.0 TDI esetében is.

részletek

Érkezik az új BMW M340i xDrive limuzin

Soros hathengeres benzinmotor, BMW M-specifikus futómű-technológia, BMW M sport differenciálmű és BMW xDrive intelligens összkerékhajtás: a BMW M GmbH bemutatja a bajor prémiumgyártó új sportlimuzinjának kivételes menetdinamikai tulajdonságokkal felvértezett modellváltozatát.

részletek

Újabb rekordot dönthet a használtautó-piac

A belföldi autócserék lendülete lassulni látszik, tavaly ilyenkor még közel 27 százalékkal nőtt a piac. A vásárlók 77,5 százaléka tíz évnél idősebb kocsikat keres, jellemzően készpénzre.

részletek

5 ok, hogy miért teszteld le az „igazit”

Mi a párhuzam egy komoly párkapcsolat és az autóvásárlás között? Általában mindkét esetben beletelik egy kis időbe, amíg megtaláljuk a nagybetűs „Őt”. De persze addig sem tétlenkedünk.

részletek

A Vredestein Wintrac Pro első helyen végzett az Auto Bild 2018-as tesztjén

Az Auto Bild sportscars, a vezető német autós magazin októberi számában közzétette legfrissebb téli gumiabroncs-tesztjének eredményeit. Az egyesült államokbeli Sziklás-hegységben található Yellowstone Nemzeti Parkban, valamint az Ausztriában végzett teszteken a Vredestein 245/45 R18 Wintrac Pro gumiabroncsa az első helyen végzett, és elnyerte a tekintélyes „példaértékű” („vorbildlich”) minősítést.

részletek

Téli gumi: még a nagy roham előtt váltsunk!

Az abroncskereskedések szervizeiben idén a vártnál hamarabb kezdődött a téli kerékcsere időszaka, és a következő hetekben is sok tízezer gondos autós keresi fel országszerte a szerelőállásokat. Tomin István, a Hankook műszaki vevőszolgálatának vezetője néhány jó tanáccsal segít a tudatos járműtulajdonosoknak eligazodni a közelgő hidegebb időjárásra való felkészülésben.

részletek

Elrajtolt a BBC TopGear magyar kiadása

Bemutatták a BBC TopGear autós magazin magyar nyelvű változatát, ami a hazai autó- és motorsport rajongók igényeire lett szabva.

részletek

Lezárták a legmagasabb olasz völgyhidat

A gevonai katasztrófa utáni ellenőrzéseknél kiderült, hogy óriási a baj Olaszország legmagasabb völgyhídjával, így sürgősen lezárták a forgalom elől.

részletek
Olvastad már?