Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 18. csütörtök

AutósÉrdekesség

Hamarosan megnyit a zalaegerszegi tesztpálya

Év végén átadják a Zala megyében épített járműipari tesztpálya első három modulját, a működés pedig jövő tavasszal indulhat. Az első ütem 21 milliárd forintba került.

részletek

Ilyen a közlekedés egy indiai szerpentinúton

Böhöm buszok és motorkerékpárok egész serege közlekedik az úton: fájdalmasan felszisszenünk, ha éppen szembetalálkoznak az ellenkező irányból, hely ugyanis nincsen sok.

részletek

Az autószörf veszélyes, ne csináld

Ha valakinek nem lenne első hallásra világos, miért, az nézze meg az alábbi videót. Ilyen következményei lehetne, ha menet közben felkapaszkodj egy jármű tetejére.

részletek

Ilyen robotautóval utazgatunk majd, ha a Renault-n múlik

Ha akarsz, te vezetsz, ha úgy akarod, téged visz: a Renault EZ-ULTIMO robotjárműve akkor jön, ha hívjuk. Elvisz a munkába, a hotelba, de akár egynapos kéjutazásra is megrendelhető. Az utazás elsőosztályú kényelemben zajlik, szinte mintha otthon ülnénk.

részletek

Néz, mint husky az autómosóban

Szívmelengető videó: az egymillió YouTube-feliratkozóval rendelkező Gohant, a huskyt gazdája autóba ültetve elvitte a mosóba. Ezek voltak az eb reakciói.

részletek

A nagyi reakciója a száguldásra

Először ő is megijedt, mikor a sofőr a gázba taposott, de hamarosan jelét adta, hogy nem vesz zokon egy kis adrenalint.

részletek

Már tesztelik a Mercedes F1-es hiperautóját

Megkezdődött a Project One pályatesztelése: Angliában gurult ki a sportkocsi, melynek megalkotásában Formula-1-es technológiát használtak a stuttgarti mérnökök.

részletek

Hülkenburgban játszódik az új Renault-reklám

A világ leggyorsabb városa az új, 300 lóerős Megane R.S. Trophy bemutatkozásának helyszíne, a hirdetés főszereplője pedig nem más, mint Nico Hülkenberg.

részletek

Fizikai fájdalom: Így zúznak össze egy Ferrarit

A Ferrari 458-at a birminghami rendőrség foglalta le, majd semmisítette meg. Összeszorul a szív, ahogyan az autócsodát darabjaira szedik.

részletek

Megcsúszik egy autó a banánhéjon?

A Mario Kart ihlette a kísérletet, a Hoonigen stábja, egy Audi RS5 és a ralikrosszmenő Andreas Bakkerud valósították meg: mi történik, ha az autó kanyarodás közben, nagy sebességgel áthajt egy halom banánhéjon?

részletek

Rosszul sült el a BMW-s tesztvezetés

Sokakban él a félelem, hogy a próbaúton valamilyen kárt okoz a kölcsönadott autóban. A kínai nő, akinek története hamar bejárta a médiát, ingyen próbálhatta ki a BMW-t, amellyel átszáguldott a kereskedés üvegfalán.

részletek

Ez lenne a világ legjobb autója?

Az 1907-es Rolls-Royce Silver Ghost miatt kezdtek el a márkára több mint 100 éve a legjobb autóként hivatkozni. Most 35 példányos szériával támasztják fel a legendát, amelynek megjelenését a nagy előd inspirálta.

részletek
Olvastad már?