AutósÉrdekesség - Formula.hu - 1
Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 18. szombat

AutósÉrdekesség

Felrobbant a műszerfalra kitett iPhone

A telefonból egyszer csak hatalmas lángnyelvek törtek elő – a női sofőr hisztérikusan sikoltozni kezdett. Az eset Kínában történt, állítólag az iPhone 6 akkumulátora nem volt gyári.

részletek

Motortolvajok: Szemtanúból bosszúálló

Az autós megállt, hogy beavatkozzon, mikor két embert látott, akik egy robogót akartak eltulajdonítani. A tolvajok kalapáccsal ütötték autóját, hogy elkergessék. A csattanó csak ezután következik…

részletek

Kisrepülő landolt a tömött autópályán

Így néz ki, amikor Kaliforniában az orrod előtt hajt végre kényszerleszállást egy repülőgép. Figyelemreméltó, hogy az autósok többségét nem hozta zavarba az eset, mintha minden nap történne ilyen.

részletek

Amikor a kölyök nem bír a slaggal

A gyerekek annak rendjén autót mostak, és a kisebbik is ki akarta próbálni a nagynyomású slagot: azonban nem bírt el annak erejével, amit környezete bánt.

részletek

Amerikai autók randevúztak Komáromban

Őrült aszfaltbetyárok, félelmet nem ismerő rodeósok, széttaposott, szétszaggatott roncsautók, óriás szörnyetegek, öblösen morgó, duruzsoló V8 izomgépek, velőtrázó-táncoló négykerekűek – egy gumifüsttel és benzingőzzel dúsított hétvége Komáromban. 17. alkalommal dübörögtek az amcsi verdák a Monostori erődben.

részletek

Így hasít hóban és homokban a BMW X7

A BMW rövid videóban demonstrálja az új óriás SUV sokoldalúságát: a sarkkörön, sivatagban és autópályán egyaránt tesztelték.

részletek

Amikor a sofőr Colin McRae-nek képzeli magát

Ennek az SUV-nak azt hitte a vezetője, hogy a ralipilóták azért rángatják a kéziféket, mert az minden kanyarban elfordítja őket. Nem is tévedhetett volna nagyobbat.

részletek

Egy hét alatt 60 millióan látták ezt az indiai Hyundai-reklámot

A Hyundai India 20. évfordulót ünnepel, ennek kapcsán készítették el a kisfilmet, melyben egy katonatiszt meséli el, hogyan húzta ki a bajból egy önfeláldozó civil és egy Hyundai Santro.

részletek

Felugrott a Lambójára, nagy égés lett belőle

A fekete szupersportkocsi tulajdonosa úgy döntött, felmászik a szélvédőre, és onnan integet a köré sereglett népnek. Csak éppen nem kellett volna akkora lendülettel felugrania – a szélvédő azonnal berepedt. Az eset az Autopride elnevezésű felvonuláson történt, Floridában.

részletek

A NIO minden idők leggyorsabb utcai autója Goodwoodban

Az elektromos fenevad, a NIO EP9 slick abroncson 44,61 másodperc alatt teljesítette a Goodwoodi Sebességfesztivál pályáját, gyorsabban, mint korábban bármelyik autó, amely közúton is vezethető.

részletek

Ennek a kamionosnak túlóráztak kicsit az őrangyalai

Amikor elindult a kamion az árokba, valószínűleg a felvételt rögzítő, mögötte haladó ember is azt hitte, ennek a jelenetnek csak egy vége lehet. Aztán nem akármilyen bravúr következett.

részletek

Szexuális segédeszközökkel is lehet autót javítani

Amikor az embernek nincs elég pénze ahhoz, hogy szervizbe vigye az autóját, hogy a horpadást kijavíttassa, alternatív eszközökhöz kell folyamodnia. Jelen esetben... nos, egy műpéniszhez.

részletek
Olvastad már?