Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 21. szerda

AutósÉrdekesség

Ne dőljön be senki a BMW-t ígérő játéknak

A közösségi médiában futótűzként terjednek az értékes nyereményt ígérő kamujátékok: iPhone helyett most egy BMW kisorsolását ígéri egy budapesti autókereskedés. Amely valójában nem létezik.

részletek

Ennél bunkóbb sofőrt el tudtok képzelni?

A tűzoltóság kihajtója elé parkolt le autójával – a lánglovagok kétségbeesetten próbálták elgördíteni a járművet az útból, hogy a tűzoltókocsik elindulhassanak egy bejelentéshez.

részletek

A dubaji herceg autógyűjteménye elég gazdag

Hamdan bin Mohammed Al Maktoum Dubaj koronahercege, és vonzódik a drága autókhoz: a videóból az is megállapítható, hogy a Lamborghini és Rolls-Royce két kedvenc márkája.

részletek

12 elképesztő kínai koppintás

A kínai autókat nem kell bemutatni: az viszont talán nem tudja mindenki, hogy nem csupán a Mercedes G-osztályt vagy Mini Coopert, de még a Rolls-Royce Phantomot és Renault Twizyt is lemásolták. És még jó pár klón látható a videóban.

részletek

Így indítja be az autóját egy műszaki zseni

Nekigurul, odébblök, elfúj, bekapcsol, kinyit, rácsúszik, fölakad, megemel, kilő, lenyom, elmozdít és már kész is. Mi sem egyszerűbb ennél!

részletek

Eladó Michelisz Norbert utcai Hondája

Öt év után a magyar túraautós ász márkát vált, mellyel egyidejűleg az általa használt Honda Civic Type R felkerült a legnagyobb használtautó-oldalra. 11 millió forintért árulják.

részletek

Így kell felkészíteni a gyereket a nagybetűs életre!

Soha nem lehet elég korán kezdeni: a videóban szereplő kisfiú egy egyszerű, játékos program segítségével már most úgy sorolja az autómárkákat logó alapján, mint a nagyok.

részletek

Életveszélyes mutatvány a szlovák autópályán

Meghökkentő, mit művelt egy autós a szomszéd országban: épp egy autópálya-alagútban jött rá, hogy eltévesztette a kijáratot. Rögtön megállt, majd megfordult az alagútban, hogy forgalommal szemben elhajtson a lejáratig. Szerencsére a többi közlekedő észnél volt, így nem történt óriási baleset.

részletek

Ha a motorgyártók autót készítenének…

Nem egy valóságtól elrugaszkodott ötletet vetettünk fel, hiszen Hondából, BMW-ből vagy akár KTM-ből autók és motorok is készülnek. De mi lenne az eredmény, ha a Ducati, Aprilia sőt Harley-Davidson úgy döntene, hogy négykerekűeket kezd gyártani?

részletek

Nézzük csak meg közelebbről a köröző faszállítót!

A Thaiföldön készült videó elején annyit látunk, hogy a tákolt jármű, mintha sofőrje megtébolyult volna, körbe-körbe megy az úttesten. Ráközelítve azonban kiderül, hogy a sofőr nincs is a helyén…

részletek

Ezt a kiparkolást csodálja az internet népe

Már közel egymillióan látták a ViralHog videóját egy szokatlan parkolásról, melyet Brazíliában vettek fel: a Fordnak szűk helyről kellett kiállnia, melyet játszi könnyedséggel valósított meg, egyetlen korrigálás nélkül.

részletek

Hogyan reagálnátok a defektes viccre?

A lényeg látható a videóban: egy fickó körüljárja az autónk, meg is dicséri, majd mikor az átellenes oldalon áll, a hirtelen elszökő levegő hangja hallható.

részletek
Olvastad már?