Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 21. hétfő

AutósÉrdekesség

Így birkózik két orosz sofőr

Természetesen autóval! Oroszország végtelen útjain két Mercedes feszült egymásnak, egyszer a fűre is letértek, és több alkatrészüket elhagyták a nagy igyekezetben.

részletek

Gyorstöltő-állomások Magyarországon is a BMW közreműködésével

Az Európai Bizottság támogatását élvező NEXT-E projekt konzorciumtagjai Magyarország mellett Csehországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Horvátországban és Romániában építik ki a 252 darab gyorstöltő állomásból álló közép- és délkelet-európai infrastruktúrát.

részletek

XXII. Magyar Borok Útja Rallye

Idén XXII. alkalommal állnak rajthoz a magyar borok, tájak és gasztronómia szerelmesei a rendezvény keretein belül. A regisztráció adatai és jelenlegi állása szerint ismételten -ugyanúgy mint a korábbi években- mintegy 100 autóval indulunk neki az Etyeki és a Soproni borvidék kalandos felfedezésének.

részletek

Soha ne szórakoztasd így a gyereket!

Az orosz BMW-s apuka talán túl sok benzingőzt lélegzett be, ezért jó mókának tartotta, ha kilógatja kislányát az ablakon, és így gyorsul az autóval. Ügyét a rendőrség is vizsgálja.

részletek

Magyarországra jön a különleges Toyota-konvoj

„Útra kelünk, hogy még jobb autókat alkothassunk: az út minket alakít, mi pedig az autókat.” – fogalmazott Akio Toyoda, a világ legzöldebbnek és leginnovatívabbnak tartott autógyártója, a Lexus prémium márkát is jegyző Toyota elnök-vezérigazgatója 2014-ben, amikor útjára indította minden idők legizgalmasabb kutatás-fejlesztési projektjét. A hét éves, Öt Kontinens Útjain elnevezésű projekt keretében a Toyota fejlesztőmérnökei bejárják a világot, hogy valós körülmények között vezetve, és a helyi felhasználók tapasztalatait meghallgatva fejleszthessék a jövő Toyotáit és Lexusait.

részletek

Az autófóliák új generációja: határ a csillagos ég!

Ha autódesignról van szó, ma már a legmerészebb álmainkat is megvalósíthatjuk – feltéve, ha a pénztárcánk engedi. Szerencsére léteznek olyan okos és gazdaságos megoldások is, mint a 3M által kifejlesztett, szuperkönnyen felhelyezhető autófólia, amellyel évekre egyedi megjelenést varázsolhatunk kedvenc autónknak.

részletek

Dühében felégette saját autóját a győri férfi

Nagyon furcsa eseménysor történt hétfő éjszaka Győrben. Egy férfi koccant egy parkoló járművel, mikor azonban el akarta hagyni a helyszínt, nem indult Suzukija. A rendőrség által is keresett férfi ezért benzint locsolt szét saját autójában, és felgyújtotta azt. Az esettel az RTL Klub híradója foglalkozott, innen való az alábbi felvétel.

részletek

Hova rohantak az autó utasai?

Ezen a felvételen nem az ütközés a lényeg: miután a baj megtörtént, felpattantak az autó ajtajai, majd kilenc ember szállt ki belőle és rohant el.

részletek

Láttatok már Ferrari limuzint?

A sportkocsikra vadászó effspot szúrta ki Hollywoodban a lovacskás limót, amely tele volt aggatva élményutazást kínáló reklámtáblákkal. A videómegosztón rákeresve arra jutottunk, hogy a Ferrari limuzin korántsem új keletű jelenség.

részletek

Ferrari-invázió a budapesti belvárosban

A Magyar Nagydíj hetén csoportosan özönlötték el a régebbi és újabb olasz sportautók a belvárost: a Ferrari klub tagjai tartottak felvonulást. A videót és fotókat a Hungarian Supercar Spotters küldte.

részletek

A Volkswagen, amely az oldalán közlekedik

Egy különleges VW Camper a világ legviccesebb autóinak egyike: képes teljes sebességgel haladni oldalára dőlve. Persze nem minden az, aminek látszik.

részletek

Kisteherautót reklámoz Chuck Norris

A Fiat haszongépjárműveinek arca a harcművész-színész Chuck Norris, akit senkinek sem kell bemutatni – testhezálló reklámmal népszerűsíti a Ducatókat.

részletek
Olvastad már?