Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 15. péntek

AutósÉrdekesség

Sportkocsik SUV-sítva

Manapság virágzik az SUV kategória piaca, ezért a Jennings Motor Group grafikusai gondoltak egyet, és SUV-t varázsoltak olyan tipikus sportautókból, mint a Ford Mustang, Honda NSX vagy McLaren 720.

részletek

Így is takaríthatod az autódat

12 tipp ecet, fogkrém és egyéb mindennapi eszközök felhasználásával – az utastér felszereltségét is praktikusabbra alakíthatod.

részletek

Ez az Audi nem lassít a körforgalomban

A napokban nagy tempóval terjedő videón teljes sebességgel veszi be azt – és ami még megdöbbentőbb, sikerrel.

részletek

Ilyen lett az Urus, a Lamborghini Super SUV-ja

Megismerhette a világ a Lamborghini Urust, amely 2018-tól az olasz márka harmadik gyártás alatt levő modellje lesz az Aventador és Huracán mellett. Egy új kategóriát teremt meg: bemutatkozik a Super SUV.

részletek

A 10 legdrágább autó 2018-ban

Ez a videó már előre tekint, és arra ad választ, mely négykerekűekért kell a legtöbbet fizetni a következő évben. Hiperautók és olyan összegek következnek, melyekbe beleborzongunk.

részletek

1000 lóerős amerikai dögök szimfóniája

Zene ez minden autószerető ember füleinek: rommá tuningolt autók muzsikálnak csaknem nyolc percen keresztül.

részletek

Ezzel sosem akarsz szembetalálkozni

A kamerával felszerelt autósnak fékeznie kellett, mikor látta, hogy a buszt előzik – épp elfért, az igazi ijedtség azonban csak akkor következett, mikor az első mögött egy második kocsi is feltűnt, amelyik teljesen vakon kezdte meg a manővert. Durva balesetet sikerült elkerülni.

részletek

Ez történik, ha elalszol egy Teslában

Az autó érzékeli, ha a sofőr elengedi a kormányt: hangjelzéssel figyelmezteti őt, közben pedig fokozatosan lelassít, majd megáll.

részletek

Ki nyeri az autók és tuskók csatáját?

Egymásnak feszül a technika és természet: van valami lebilincselő az ilyen válogatásokban, melyekben sok-sok lóerő feszül a földbe kitartóan kapaszkodó facsonkoknak.

részletek

Ladából fejlődik ki az orosz Transformer

A híres filmtől megihletett apa és fia készítették el a Ladából átalakuló gépszörnyet, amelyet show keretében mutattak meg a nagyérdeműnek. Még gépfegyverrel is fel van szerelve.

részletek

Webber besült a Grand Tour forgatásán

Mark Webber Jeremy Clarksonék műsorában szerepelt meghallgatáson, melyen a 2. évad pilótáját keresték: két autót kellett vezetnie, előbb egy Porschét, majd egy Mercedest – utóbbival hagyott némi kívánnivalót maga után teljesítménye, pedig bevallása szerint mindent kihozott belőle.

részletek

Magyarországon teszteltek önvezető autókat

Önvezető autókkal végeztek kísérletet szombaton Magyarországon, a járművekkel Nyíregyházáról Zsámbékra mentek úgy, hogy legnagyobb részben a robotpilóta vezette a személyautókat.

részletek
Olvastad már?