Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 25. csütörtök

AutósÉrdekesség

Hatalmas víz öntötte el Budapestet

Kedden délután nagy vihar csapott le Budapestre, és rengeteg eső zúdult az utcákra. Néhol árvízállapotok uralkodtak – videók a káoszállapotról.

részletek

Felragasztva utazni vicces, de megbánod

A fiatalember kétségtelenül jól érezte magát kivételes utaspozíciójában: kiabált és mutogatott az elhaladó autósoknak. Talán sokan előre kitalálják, mivel ért véget a sztori…

részletek

Autóval bontottak le egy házat

Két legyet ütöttek egy csapásra: a házat is szétverték, valamint a feleslegessé állt autót is. Még mindig értetlenül állunk a videó előtt.

részletek

Kiszúrod a traffipaxot a felvételen?

A miskolci hatóságok mindent elkövettek, hogy szem elől rejtve maradjon az autósokat kukkoló háromlábú. Az eset emlékeztet a múlt heti sármelléki botrányra: akkor fegyelmi eljárás alá vonták az árokból traffizó rendőrt.

részletek

Kézifékes megfordulás: fail

A Range Rover sofőrje a szakszerűen J-fordulónak nevezett manővert akarta kivitelezni, számításaiba azonban hiba csúszott, amit méregdrága autója bánt.

részletek

Elmebeteg ámokfutó Győrben!

A közúti veszélyeztetőknek sok fajtája van, de mind közül az a legundorítóbb, aki úgy hiszi, hogy pusztán azért, mert drága autója van, jogában áll másokat veszélybe sodorni. A Kisalföld videója.

részletek

Ilyen egy ősi kisbuszban élni

A pár 5 éve lakik egy régészeti leletnek számító Volkswagenben – a rövid klippel bepillanthatunk abba, milyen is ez a különleges életstílus.

részletek

Derült égből tűzvihar

A „derült égből” itt átvitt értelemben értendő, a tűzvihar azonban szó szerint. A zivatarban poroszkáló autósok nem számítottak rá, hogy egy villámcsapás lángba borít körülöttük mindent. Szerencsére senki sem sérült. Az eset Kínában történt.

részletek

Így kell meghajtani egy játékautót!

A kisgyerek tudja, mi a dörgés: fánkokat ír le a ház előtt elektromos játékautójával, mint a nagyok. Ha nem műanyagból lennének a kerekek, valószínűleg gumit is füstölne.

részletek

Beállt a kamion elé, majdnem belehalt

Egy átgondolatlan manőver kis híján a robogós életébe került: megelőzte az álló sort, majd beállt közvetlenül egy csőrös kamion elé - a sofőrnek esélye sem volt meglátni a motorost, óriási mázli, hogy nem ment át rajta a kerék.

részletek

Szenzációs rendőri munkát rögzített a kamera

Egy bedrogozott ámokfutót kellett megállítania egy észt rendőrnek, aki úgy hajtotta végre ezt a manővert szöges útzárral, hogy gyakorlatilag semmilyen fennakadást nem okozott a forgalomban!

részletek

Rém cuki az úton átkelő libacsalád!

Nem csak úgy ész nélkül: alaposan, körültekintve, a szülők odafigyeltek a kicsikre - példaértékű viselkedés a szárnyasoktól!

részletek
Olvastad már?