Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 20. péntek

AutósÉrdekesség

54 év: A Mustang evolúciója

A kiváló videón nem csupán azt láthatjuk, hogyan változott a sportkocsi kinézete: a paramétereket is összehasonlíthatjuk, és egyéb érdekességeket tudhatunk meg minden verzióról

részletek

Minden autómosó rémálma

A jamaikai autómosóban dolgozó fiú kölcsönvett egy autót, hogy kipróbálja – ártatlan dolog, mondhatnánk. Csakhogy a jármű úton tartásával az elejétől gondjai voltak, és végül bekövetkezett az elkerülhetetlen.

részletek

Stan, a robot parkolja le az autódat

A mesterséges parkolóinas a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren dolgozik: pontosan illeszti be a rendelkezésre álló szűk helyre az autókat, és azt sem felejti el, mikor jön érte vissza a gazdája.

részletek

Meg akarta ütni menet közben az autót, pórul járt

Hihetetlen jelenet: az utas az autópálya közepén derékig kihajolt az ablakon, hogy az őt felbosszantó terepjáróba bokszoljon. Az ajtó azonban kinyílt, így az agresszorból áldozat vált.

részletek

Schwarzenegger szállt ki az elektromos Hummerből

Az osztrák Kreisel cég teljesen elektromossá varázsolt egy Hummer H1-et – a bemutatón bónuszként Arnold Schwarzenegger, a márka nagy kedvelője pattant ki a terepjáróból.

részletek

A legdögösebb Ferrari valaha?

Az olasz autógyár 70. évfordulója kapcsán leporolták a márka egyik legnépszerűbb modelljét, az 1991-es Ferrari F40-et, melyet ma is kultikus tisztelet övez. Ahogy az egyik kommentelő megjegyezte: a videóval egy gond van – túl rövid.

részletek

Az abszolút szívás: Piros lámpánál rendőrrel ütközni

Ezt a feladatot abszolválta a videó főszereplője, aki épp lekéste a zöldet, és oldalról telibe kapták – egy rendőrautó. Egy gyalogost szintén elsodortak, de szerencsére nem esett komoly baja.

részletek

Életveszélyes sofőrök: 35 elrettentő példa

Jogosítványt szinte bárki szerezhet, az ilyen gyűjtések pedig azt mutatják, mi történik, ha az engedély alkalmatlan kézbe került: egyesek megúszták, máskor megtörtént a baleset.

részletek

A frankfurti autószalon újdonságai (folyamatosan frissül)

Aki számít a világ autóiparában, szeptemberben a Frankfurt Motor Show-ra megy: egy cikkben összegyűjtünk minden bemutatott új modellt a Suzuki Swift Sportól a Mercedes Project One-ig.

részletek

Bemutatták a Mercedes közúti F1-esét

Különleges várakozás előzte a Project One-t, a márka hiperautóját, amely Formula-1-es technológiát használ, beleértve egy 1000 lóerős motort. Az autót Frankfurtban mutatták be teljes valójában.

részletek

Ilyen egy forgalmi dugó Indiában

A világ második legnépesebb országában rohamléptekben nő a motorizáció, megfelelő közlekedési kultúra azonban nincsen. Az eredmény a videókban látható: ismerjük meg az indiai forgalmat!

részletek

Behajtott a benzinkútra – Nem úgy, ahogy mi szoktunk

Nem baleset történt, a sofőr előre megfontoltan tört be a töltőállomás épületébe: miután elsőre nem sikerült neki, hátratolatott, és nagyobb lendülettel hatolt át az ajtón.

részletek
Olvastad már?