Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 20. vasárnap

AutósÉrdekesség

Hány önvezető autó kell egy Guinness-rekordhoz?

Ötvenöt darab: ennyi jármű vonult fel konvojban a kínai Dianjiang tesztpályán – mindegyik a Changan Automobile modelljéből. A rekord még november 28-án dőlt meg.

részletek

"Kutyák" vertek szét egy autót

A PETA állatvédő szervezet sajátos akciót tartott a Los Angeles Auto Show-n: kutyajelmezbe öltözött aktivisták kalapáccsal vertek szét egy Chryslert. Az ok, hogy a cég támogatja az 1000 mérföldes alaszkai szánversenyt, az Iditarodot, amely évről évre kutyák halálát okozza.

részletek

Veszély az autópályán, amire sosem gondolnál

Ki hinné, amikor autóba ül, hogy egy magasból lezuhanó, óriási közlekedési tábla lapítja kis híján palacsintává? Az SUV-t vezető 53 éves ausztrál nőnek óriási mázlija volt: kisebb sérülésekkel megúszta.

részletek

Lépegetőt mutatott be a Hyundai

A Las Vegas-i innovációs kiálláson, a CES-en debütált a sétáló autó koncepciója: az UMV (Ultimate Mobility Vehicle) természeti katasztrófát esetén lenne bevethető.

részletek

Így szállítanak egy 96 méteres rakományt

Kanadában filmezték le ezt az elképesztő konvojt: hat teherautóval mozgatják ezt a valamit – ami ténylegesen egy olajfinomító berendezése. A felvételen megfigyelhető, hogyan lehet kanyarodni a 96 méteres rakománnyal.

részletek

Lamborghini Urust detektáltak Budapesten

A San’t Agata Bolognese-i gyártó bécsi rendszámot viselő Super SUV-jába futott a luxusautókat lelkesen fotózó olvasónk – Balogh Dániel tudomása szerint ez a típus első észlelése hazánkban.

részletek

Bicikli tört össze egy autót Kínában

A történet első ránézésre valótlannak tűnik, de Sencsen rendőrsége megerősítette, igaz, amit látunk: egy bicikli és egy autó ütközött, utóbbi lökhárítója deformálódott, míg a kerékpárnak látható baja nem esett. Utasa könnyű sérüléssel megúszta.

részletek

Beindul a víz mélyéről kiemelt autó?

A jármű hat hónapot töltött a tó fenekén – vajon sikerül-e a szakiknak beindítani minimális karbantartás után?

részletek

Az autóipar ihlette a zajkioltó kutyaházat

Szilveszterkor ujjongó emberek számolják az újévig hátralévő másodperceket, miközben lángba borul az égbolt a tűzijátékok fényétől. Csakhogy az ezzel járó hangélmény igencsak fájdalmas tud lenni a házi kedvencek számára.

részletek

A Mercedes már unja a karácsonyi videókat

Egy újabb, kedves zenével kísért, kisgyerekkel megtámogatott reklámvideó helyett a Mercedes ezzel a felvétellel lepte meg követőit.

részletek

Nem fért be a lopott tévé az autóba

A videó minden pillanata komikus: a besurranó tolvaj egy óriási tévékészülékkel szaladt ki a házból, majd megbotlott autója előtt. A szajré olyan óriási volt, hogy nem fért a csomagtartóba, ezért hosszas ügyetlenkedés után a hátsó ülésre helyezte és nyitott ajtóval hajtott el.

részletek

Teslát tankolt a szőke nő

A hölgy leparkolt a benzinkúton, majd hosszú percekig kereste, hova kell helyezni a töltőpisztolyt a Model S-en. Végül odament hozzá valaki, hogy elmagyarázza.

részletek
Olvastad már?