Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 24. vasárnap

AutósÉrdekesség

130 km/h-val vontattak az autópályán

Meghökkentő jelenetről készült videó az M1-en: 130 km/h-val, a lassabb járműveket sorban megelőzve vontatott kötélen egy autó egy másikat. A KRESZ szerint vontatni legfeljebb 40 km/h-val szabad.

részletek

Ez az autós olyan szabálytalan, hogy az már orosz rulett

Behajtani tilos tábla (kivéve BKV), villamossín és piros lámpa kombinációja: nem véletlen, hogy „Orosz rulett Zuglóban” címmel töltötte fel a videót a Bpi-i Autósok Közössége.

részletek

Ezt az Alfa Romeo reklámot egész egyszerűen csak azért tesszük ide, mert szép

A Stelvio és a Giulia szinte balerinaként mozognak együtt. Ha már Monzában vették fel, igazán lehetne az a csattanó, hogy Raikkönen vezeti. Nézzétek végig, hátha tényleg az!

részletek

A Nissan leleplezte a láthatatlant láthatóvá tévő technológiáját a CES-en

A Nissan leleplezte jövőbemutató tanulmányát egy olyan járművel kapcsolatosan, amely segít a vezetőknek, hogy azt is láthassák, ami szabad szemmel nem látható. A valóság és a virtuális világ egyesítésével így létrejöhet a tökéletes összekapcsoltautó-élmény.

részletek

Mennyibe fog kerülni idehaza egy Tesla?

Hamarosan Tesla-kereskedés nyílik Budapesten, ahol megvásárolható lesz az amerikai márka valamennyi modellje. A Portfolio hozzájutott a szalon árlistájához: 20 és 65 millió forint között mozognak az összegek.

részletek

Kamionverseny az M7-esen

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közúti ellenőrzéseket hajtott végre az autópályán, elsősorban azért, hogy a nehéz tehergépkocsik előzési tilalmát ellenőrizze. A felvételek tanúsága szerint a kamionosok fittyet hánynak a szabályra, a videót nézve mintha kamionversenyt látnánk.

részletek

Így driftel a türkmén államfő

Türkmenisztán vezetője, a csodabogár Gurbanguly Berdimuhamedow közismerten rajong a motorsportért, sőt még űzi is azt: tavaly például raliversenyt nyert hazájában. Ezúttal azt mutatta meg népének, hogyan kell drifelni egy Nissannal – íme:

részletek

Tehetetlenül nézték, ahogy porig ég a kamion

Amerikában járunk egy átlagos kamionos pihenőben, ahol a sofőrök kénytelenek végignézni, ahogy az egyik társuk szerelvénye porig ég, és a másikra is átterjednek a lángok.

részletek

Zombikra figyelmeztet a magyar rendőrség (18+)

A hatóság nyugalom megzavarására alkalmas kisfilmmel hívta fel a figyelmet az utcai mobilozás, zenehallgatás veszélyeire. A figyelmetlen gyalogosokat zombikként tünteti fel.

részletek

Így alakult át egy Mustang a WestEnd közepén

A 2007-es évjáratú, ötödik generációs Mustang Coupé-t előbb lecsupaszították, majd mindössze négy nap leforgása során teljesen új külsővel vértezték fel.

részletek

Abszurd: Tevével húzták ki a Ladát a hóból

A havas úton elakadt Lada Nivát egy kétpúpú teve – ne kérdezzétek, honnan szerezték – segítségével szabadították ki. Hogy hol történnek ilyen esetek? Természetesen Oroszországban.

részletek

Láttál már T-modellből készült hómobilt?

Mert itt egy egész lenyűgöző gyűjtemény: valamennyinek a Ford ikonikus gyártmánya jelenti az alapját.

részletek
Olvastad már?