Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

AutósÉrdekesség

Ekkora kárt okozhat egy elszabadult kerék

A videó egy amerikai autópályán készült: a Jeep kereke kiesett a helyéről, a szemből érkező autók közé pattogott. Többen kikerülték, egy Nissant azonban eltalált, súlyos károkat okozva.

részletek

BMW-vel együtt temettek el egy elhunyt nigériai férfit

A különös gyászszertartásról csak egy fotó készült, a háttértörténet azonban ismert: az elhunyt jómódú fia mindig azt ígérte apjának, hogy egyszer vesz neki egy menő autót. Ezért döntött úgy apja halála után, hogy koporsó helyett egy vadonatúj BMW-ben helyezi végső nyugalomra.

részletek

Azért ilyen lassú ez a Porsche, mert bicikli

Rettentő lassan poroszkál egy sportautó a versenypályán: ha közelről szemügyre vesszük, akkor látható, hogy valójában lábbal hajtják, karosszériája pedig fóliából készült.

részletek

Hammertime: Kalapáccsal esett egyik autós a másiknak

Döbbenetes, meddig fajulhat néha az utcai agresszió. A terepjárós agya a parkolóban borult el, és rögtön nagykalapáccsal köszönt.

részletek

Ezt a Star Wars-kisautót mi is kipróbálnánk

Luke Skywalker ikonikus landspeederének kicsinyített mását szerelték fel egy crazy cart alvázára. Úgy bele lehet feledkezni, mintha egy messzi-messzi galaxisban járnánk…

részletek

Számunkra nem a hercegi pár a legérdekesebb a videóban

Harry herceg és Meghan Markle egy ezüstszínű, nyitott Jaguar E-Type Concept Zeróban hagyták el a windsori kastélyt az esküvő napján. Az autó csak ránézésre emlékeztet az 1968-as klasszikusra: valójában egy mai elektromos autóról van szó, amely a környezettudatosság üzenetét közvetíti.

részletek

Ekkora balesetet okozhat egy doboz sör

Ezúttal szó szerint értjük, fizikai valójában. Egy sörösdoboz nem túl nagy és nem túl nehéz, ennek ellenére viszont óriási anyagi kárt képes okozni. A videó végén látható, mennyire tört össze az autó – kivédeni pedig lehetetlen lett volna a balesetet.

részletek

Putyin már új, orosz limuzinját használja

12,4 milliárd rubelbe, azaz 52 milliárd forintba került az orosz gyártású Aurus Szenat fejlesztése, amely tegnaptól Vlagyimir Putyin orosz elnök új limuzinjaként szolgál.

részletek

Ezekkel a zenékkel nyomasd a mély basszust

A Dark Music közölt egy válogatást, melyet egy nap alatt több mint 100 ezren láttak: ezekkel a számokkal érdemes próbára tenni a mélynyomót…

részletek

Ilyen áthajtani autóval egy tornádón

A videó készítője egy tornádóba és zivatar kellős közepébe csöppent: kamerát ragadott, hogy megörökítse a kétpercnyi égi csapást.

részletek

Rendőri akció „like a boss” módra

Egy száguldozó ámokfutót fékezett meg a rendőrség. A hekus profi mozdulatsorát tényleg nem tudjuk máshogy jellemezni: like a boss.

részletek

Hatékony gyereknevelő módszer autósoknak

A kölykök nem fogadtak szót édesanyjuknak – a mama kiszállíttatta őket az autóból, egy csavarral: a gyereküléssel együtt.

részletek
Olvastad már?