Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

AusztrálNagydíj

Hakkinennek egyszer hajszálon múlt az élete

Mika Hakkinen közkedvelt figurája volt mindig is a Formula-1-nek. 1995-ben kis híján halálos balesetet szenvedett Ausztráliában, de később mégis a csúcsra jutott. Az elszántsága csak nőtt, pedig óriási bajban volt.

részletek

Jövőre korábban indul az F1-es szezon

Nem kell annyit várni az első versenyre – és ennek következtében a tesztekre sem – 2018-ban, mint idén: csak a Liberty Mediának kell rábólintania az Ausztrál Nagydíj új időpontjára.

részletek

Kispórolta Verstappen vizét a Red Bull?

Max Verstappen az újságíróknak elárulta, hogy víz nélkül teljesítette a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat – lehetséges, hogy a Renault túlsúlyos, tavalyi MGU-K-ja miatt kényszerült erre a lépésre.

részletek

Nagy az ellentmondás Magnussen és Ericsson között

Még az F1-es Kínai Nagydíjra készülve is melbourne-i futam a téma a paddockban, hiszen miután Kevin Magnussen állítólag bocsánatot kért svéd társától az első kanyarban történt incidensért, most határozottan cáfolta azt.

részletek

Vettel: Megnyugvás ez a győzelem mindenkinek

Sebatian Vettel válláról nagy teher esett le, amikor elsőként intették le a szezonnyitó F1-es Ausztrál Nagydíjon. A német nagyon hálás csapatának, akik keményen dolgoztak a télen az első sikerért.

részletek

„A Haas ismét elhallgattatta kritikusait”

Günther Steiner szerint csapata az Ausztrál Nagydíjon ismét megmutatta, nem véletlen az F1-es mezőny tagja. A Haas célja a szezonnyitón mutatott hasonló tempó fenntartása.

részletek

Verstappen elárulta a Red Bull problémáit

Max Verstappen, a négyszeres világbajnok alakulat versenyzője tért ki arra, hol kellene javítani az autón, ha fel szeretnék venni a versenyt a Ferrarival és a Mercedesszel.

részletek

Melbourne-i statisztikák: Bekezdtek a Sebek

A 2017-es F1-es szezon első futamán ismét feléledtek az olasz remények csapat- és versenyzőfronton, és bár a Ferrari sok év után először került mindennek az élére, a legyőzött Lewis Hamilton egy csapásra tudott három mérföldkövet is átlépni.

részletek

Hamilton: Vettel komolyabb ellenfél, mint Rosberg

A háromszoros F1-es bajnok biztos benne, hogy vetélkedése a ferrarissal nem fog elmérgesedni, csak a tisztelet nő majd. Idén a legjobb versenyzők vannak az élen, hangoztatja – leszámítva Alonsót.

részletek

Kimi: Ez sz*r volt - A legjobb rádióüzenetek Melbourne-ből

A 2017-es szezon első F1-es hétvégéje nem csak a gyors autókról és Sebastian Vettel győzelméről szólt - ismét hallhattunk ugyanis panaszkodó és csapatukat dicsérő pilótákat a csapatrádióban!

részletek

Hogyan alakultak az F1-es belharcok Melbourne-ben?

Van, aki aggódhat az első F1-es hétvégén mutatott teljesítménye miatt, mert nagyon csúnyán kikapott csapattársától - olyan is van persze, aki bizakodhat. Nézzük, hogy mi történt a csapatokon belül!

részletek

Öt dolog, amit az Ausztrál Nagydíjból tanultunk

Kissé felemásra sikerült a 2017-es F1-es évad nyitánya, hiszen bár sokak által várt Ferrari-diadal született, maga a verseny kissé laposan alakult - ennek ellenére néhány dologra már fény derülhetett Melbourne-ben.

részletek
Olvastad már?