Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 20. vasárnap

AusztrálNagydíj

Alonso: Nem szabad elbízni magunkat

Kiválóan szerepelt a wokingi alakulat a szezonnyitón: igaz, a szerencse is kellett hozzá, de kettős pontszerzéssel zártak. Alonso mégis óva inti a McLarent: fejlődés kell a további jó szerepléshez.

részletek

Wolff elismerte: A Mercedes hibázott

A címvédő gárda az első csatát elveszítette a Ferrari ellen: Sebastian Vettel legyőzte Ausztráliában Lewis Hamiltont. Toto Wolff beszélt az ausztrál eseményekről, és arról, mit vár a továbbiakban.

részletek

Magnussen: Nem mindenhol lesz nehéz előzni

A 2017-es szezonnyitóhoz hasonlóan a 2018-as első futam sem hozott sok előzést. Kevin Magnussen szerint a pályák karakterisztikája is hatalmas szerepet játszik a helycserék számában.

részletek

A Ferrari még nem mutatta meg valódi erejét?

Lewis Hamilton úgy véli, a Ferrari egyelőre nem mutatta meg valódi tudását, az Ausztrál Nagydíjon pedig Kimi Raikkönen tempója miatt támadtak aggodalmai. Éles küzdelemre számít.

részletek

Csak egyszer volt rosszban Vettel Hamiltonnal

Az Ausztrál Nagydíj időmérőt követő sajtótájékoztatóján úgy tűnt, a Ferrari és Mercedes pilótáinak szezonja rögtön összezördüléssel indul: Vettel azonban tiszta vizet öntött a pohárba, hangsúlyozta, ők ketten kijönnek egymással.

részletek

Újraalkották az Ausztrál GP legjobb jeleneteit

Hogyan fest az F1 2017 játékban az idei szezonnyitó rajtja és az összes többi érdekes momentuma? Az alábbi videós szokásához híven az összes fontos jelenetet újraalkotta a virtuális világban.

részletek

Amikor a nyitófutam győztesei nem harcoltak a vb-címért

Aki az évad első F1-es futamát megnyeri, az általában harcban áll a világbajnoki címért is - ám nem minden esetben történt ilyen a sportág hosszú történelme során.

részletek

A Williams guruja támogatja a Ricciardo-féle büntetést

Még egy nap sem telt el a 2018-as F1-es szezonból, Daniel Ricciardo máris három helyes büntetést gyűjtött be - a paddockban megoszlanak a vélemények annak jogosságával kapcsolatban.

részletek

Magnussen: Mindenki hibázhat

Drámát élt át a Haas-Ferrari Ausztráliában, két, rosszul elvégzett kerékcsere okán huszonkét pontot veszített az istálló. De Romain Grosjean után Kevin Magnussen is túllépett a fájó eseten.

részletek

Lauda: Ricciardo büntetése butaság volt

Az Ausztrál Nagydíjon már a pénteki nap nagy drámát hozott Daniel Ricciardo számára egy elkerülhető büntetés miatt. Niki Lauda szerint azonban értelmetlen volt az ausztrált büntetni.

részletek

Hakkinen: A Mercedes nem hibás a vereségért

A 2018-as szezon úgy indult, ahogy a 2017-es: a Ferrari győzelmével. Idén a Mercedesnek állt a zászló, de az olaszok mégis nyerni tudtak. Mika Hakkinen a körülményeknek tudja be a történteket.

részletek

Alonso: Nehéz volt tartani Verstappent

Fernando Alonso az Ausztrál Nagydíjon megkapta az egyik legkeményebb ellenfelet maga mögé, Max Verstappent. Sikeresen visszavert minden támadást, de minden mozdulatra figyelnie kellett.

részletek
Olvastad már?