Austin - Formula.hu - 1
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 15. szerda

Austin

Edwards elvitte egy körre a MotoE-motort Austinban

A kétszeres Superbike-világbajnok „Texasi Tornádó” az Amerikai Nagydíj hétvégéjén, a Circuit of the Americas versenypályán próbálta ki a jövőre debütáló elektromos széria versenygépét.

részletek

Marquez nagy fölénnyel nyitott a Yamahák előtt

Az Austinban tőle megszokott formában kezdte az amerikai hétvégét a Repsol Honda spanyolja, aki négy és hét tizedet osztott ki Valentino Rossinak és Maverick Vinalesnek. Az elképesztően poros pályán rendezett edzés két pozitív meglepetése Jorge Lorenzo és Takaaki Nakagami erős szereplése volt.

részletek

Pedrosa sérülten is megpróbál rajthoz állni Austinban

A Repsol Honda spanyolja még az Argentin Nagydíj első körében mutatott be egy óriási bukást, amelynek következtében megsérült a csuklója, ám annak ellenére, hogy még nincs tökéletes formában, elutazik a texasi futam helyszínére.

részletek

Nem ismétlődhet meg Verstappen vitás esete

Rengeteg vitát váltott ki Max Verstappen tavalyi, Austinban látott manővere, illetve az ezt szankcionáló ítélet. Az FIA tesz róla, hogy a jövőben ne is legyen esély ennek megismétlődésére.

részletek

Verstappen megbékélt austini büntetésével

A fiatal holland versenyző az ötmásodperces büntetés tényét már elfogadta, ám azt változatlanul vitatja, hogy azon a futamon kizárólag ő követett el ehhez hasonló szabálytalanságot.

részletek

Hamilton előnyszerzéssel vádolta Vettelt

Nyilvánosságra került egy felvétel, amit nem igazán vertek nagydobra a Mexikói Nagydíj hétvégéjén. Hamilton jogtalan előnyszerzéssel vádolta Vettelt és a büntetés elmaradását kérte számon.

részletek

A Renault elismerte, továbbra is gond a megbízhatóság

Austin is rámutatott a Renault-motorokat használó istállóknak, hogy a francia vállalat erőforrásai továbbra is gondokkal küszködnek, ami a megbízhatóságot illeti. Rögtön két versenyzőt érintett.

részletek

Vicc, amit az F1 Verstappennel művelt

A száguldó cirkusz több csapatánál is megforduló egykori mérnök úgy véli, a sportág lábon lőtte magát, amikor a hétvégi USA Nagydíj után megbüntette Max Verstappent.

részletek

Teljes csapatcsere - USA Nagydíj statisztikák

Mikor volt utoljára nem F1-es világbajnok, két Le Mans-győztes vagy egy új-zélandi pilóta a rajtrácson? Austinba a legtöbb érdekességet Brendon Hartley hozta, miközben csapata olyat tett, amit 1994 óta senki.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Austinban?

Újabb pályarekord született az USA Nagydíj helyszínén a hétvégén, bár az idei szabályok "öt másodperces" hatását ezúttal lehetetlen volt igazolni, mivel a referenciaévet elmosta az eső.

részletek

Raikkönen káromkodott, Grosjeant elhallgattatta csapata a rádióban

Talán a körítés miatt, de pilóták a megszokottnál is felspannoltabb állapotban voltak az austini F1-es hétvégén, mely a csapatrádióban elhangzottakon is remekül érződött.

részletek

Grosjeant „elkussoltatta” saját csapata

Romain Grosjean kellemetlen jelenet részese volt az USA Nagydíjának záró szakaszában, súlyos gumiproblémáiról panaszkodott ugyanis, ám saját csapata csak annyit reagált, hogy fogja be a száját.

részletek
Olvastad már?