Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

Audi

Ázsiai sorozatba hívták Keszthelyi Vivient

Még mindig nem tudni, hogy hol fog versenyezni 2018-ban a magyar pilótalány, de ajánlat több helyről is érkezett - ők a lehető legjobbat akarják választani, a cél pedig elsősorban Európa.

részletek

Keszthelyi Vivien jogosítványt szerzett

Legsikeresebb női autóversenyzőnk, Keszthelyi Vivien a versenypályán évek óta bizonyítja rátermettségét, közúti jogosítványt azonban csak most, többéves várakozás után szerezhetett, hisz csupán néhány héttel ezelőtt ünnepelte 17. születésnapját.

részletek

Még nem dőlt el Keszthelyi Vivien jövője

Az már biztos, hogy a fiatal magyar versenyző idei sorozata, az Audi TT Cup 2018-ban is indul, az viszont egyelőre kérdés, hogy Keszthelyi Vivien hol áll rajthoz a következő szezonban.

részletek

Defekt lett a hegyi autós üldözés vége

A kamerás autó egy Audi RS4, amellyel a sofőr kétségbeesetten próbálja tartani az előtte haladó Acura NSX tempóját - az erőlködés vége egy defekt lett az audis részéről.

részletek

Itt a hét jelölt a 2018-as Év Autója címre

Közzétették a döntősök névsorát, amelyen összesen hét modell szerepel – cikkünkben Te is szavazhatsz arról, szerinted melyik érdemelné meg az Év Autója címet jövőre!

részletek

Minden győri Audit egy esőkabinban is tesztelnek

Naponta átlagosan 540 autó halad végig a tömítettségvizsgálat 40 méter hosszú szakaszán. Itt percenként 25 liter víz zúdul az autó minden egyes négyzetméterére.

részletek

FE-szimulátorra váltottak a Real Madrid játékosai

Persze csak egy szponzori esemény keretein belül: a spanyol csapat játékosai az Audinál tettek látogatást, ahol a szimulátoros verseny után még ingyen autókat is kaptak a német gyártótól.

részletek

Mindent visz az Audi karácsonyi reklámja

Ismerős a helyzet, amikor versenyt kell futnod az utolsó helyért a szupermarket parkolójában? A teljesen hétköznapi szituációt karácsonyi zenével és hangulattal fűszerezték meg a németek – zseniális!

részletek

Összefogtak az ellenfelek

IONITY: Vegyesvállalat a BMW Csoport, a Daimler AG, a Ford Motor Company, valamint az Audi és Porsche márkákat is képviselő Volkswagen Csoport együttműködésével.

részletek

Nürburgringi 24 órás győztessel készül Keszthelyi Vivien

Alig néhány héttel a szezon befejezése után sem pihen Keszthelyi Vivien és csapata, így a korábbi terveknek megfelelően a 16 éves magyar pilóta gőzerővel készül a következő szezonra.

részletek

Így repeszt a következő Audi a Nürburgringen

A még be nem mutatott Q8-as körözött álruhában a Nordschleifén, mutatunk egy videót az eseményről - valamikor 2018-ban érkezhet meg a közutakra a németek új fegyvere.

részletek

Az Audi szélcsatornájában síelt Miklós Edit

Rendhagyó esemény zajlott ma a négykarikás vállalatnál: Miklós Edit alpesi síző az Audi Hungaria modern szélcsatornájában teljes sífelszerelését tesztelte. A teszt célja a testtartás optimalizálásával a légellenállás csökkentése, maximum 90 km/h szélerősségnél.

részletek
Olvastad már?