Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. február 17. szombat

AstonMartin

Az Aston Martinnal társulna a Cosworth

Az Aston Martin partnert keres F1-es projektjéhez, a Cosworth pedig kijelentette, szívesen társulna hozzájuk. Három év múlva lehet, hogy egy ütős angol szövetség fog motort szállítani a Red Bullnak.

részletek

Tervezője már van, elhatározása még nincs az Aston Martinnak

Szívesen jönne a brit márka az F1-be, ha nem száz mérnök dolgozna egy "istenverte" turbón. Vezérigazgatójuk, aki már most meglepően sok szálat mozgat, beavatott a háttérben zajló folyamatokba.

részletek

Mennyire jó ötlet az egységes motor?

2009 után ismét felmerült az ötlet, hogy néhány év múlva teljesen egységesítenék az erőforrásokat, nemcsak a Formula-1-ben, hanem máshol is. Az elképzelés megosztja a közvéleményt.

részletek

Ezért fontos az F1 az Aston Martinnak

A Red Bull-lal együttműködő cég szerint 2021-re olyan helyzetbe kerülhetnek, hogy több F1-es csapatot is elláthatnak motorral és azt is elárulták, hogy miért fontos számukra, hogy jelen legyenek a sportban.

részletek

Újabb egykori Ferrari-mérnök az Aston Martinnál

Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a brit luxusmárka 2021-től motorszállítóként csatlakozni fog az F1-es mezőnyhöz - nemrég ismét a Scuderia egyik korábbi szakembere csatlakozott a projekthez.

részletek

Egyre lelkesebb az F1 iránt az Aston Martin

A Red Bull partnereként már most is jelenlévő legendás brit cég első embere szerint egyre nagyobb az esély arra, hogy 2021-től motorszállítóként is csatlakozzanak a száguldó cirkusz mezőnyéhez.

részletek

Ezek a motorgyártók érdeklődnek az F1 iránt

Az elmúlt hetekben több neves cég is kifejezte szimpátiáját az új F1-es motorszabályokkal kapcsolatban - összeszedtük, kik csatlakozhatnak a sportághoz 2021-től.

részletek

Az Aston Martin fél lábbal már az F1-ben

És nem, nem a Red Bull-lal kötött technikai partneri szerződés miatt - a luxusmárka vezérigazgatója nagyon bátorítónak tartja az F1-es motorok következő generációjának tervezetét.

részletek

Kiderült, melyik ex-ferraris szakember segít az Aston Martinnak

Három évvel ezelőtt még a Scuderia sikeréért dolgozott, mostantól azonban az Aston Martin F1-es motorgyártói szerepvállalásán dolgozik az olasz mérnök.

részletek

Ferrari-szakemberek igazoltak az Aston Martinhoz

A brit luxusautó-gyártó minden eddiginél komolyabban gondolja az F1-es szerepvállalást, és ex-maranellói mérnökök segítségével akarnak motort építeni.

részletek

Az Aston Martin saját F1-es motort akar

Hétfőn jelentették be, hogy az Aston Martin lesz a Red Bull névadó szponzora 2018-tól, most pedig már saját Formula-1-es motorról beszélnek. Itt a Red Bull hosszú távú megoldása erőforrások terén?

részletek

Így nézhet ki az Aston Martin-Red Bull

Ahogyan az várható volt, a hétfői bejelentés után nem sokkal máris megszülettek az első elképzelések a jövő évi Aston Martin – Red Bull kinézetéről. Remélhetőleg valóban ilyesmi lesz, néhány változat igazán remek.

részletek
Olvastad már?