Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 21. péntek

AstonMartin

Newey Aston Martinja F1-es köridőkre lesz képes

Még egy lenyűgöző információt árult el az autóógyár a Valkyrie-ről: az autó pályákra szánt verziója olyan köröket tud majd teljesíteni, mint a Formula-1 – ez új dimenzió a jelenlegi sportkocsik mellett.

részletek

Az Aston Martin és Cosworth is ott volt a motorgyártók ülésén

Másodszor is találkoztak az F1 motorszállítói, hogy a 2021-es szabályokról egyeztessenek: eddig egyetértés van közöttük. Ahogy legutóbb a Volkswagen, most is részt vettek érdeklődő kívülállók.

részletek

Nevet kapott az Aston Martin és a Red Bull hiperautója

Az Aston Martin és a Red Bull tavaly lépett partneri kapcsolatba, melynek első eredménye a tavaly bemutatott, AM-RB-001-es kódjelű modell lett. Most már nevet is kapott a hiperautó.

részletek

Brutális hangja van az Aston GT12-nek

Csak hallgasd meg, milyen szépen dübörög a mindössze 100 példányban gyártott, limitált Aston Martin GT, és máris szebb lesz az egész napod - ezt nyugodt szívvel meg is tudjuk ígérni!

részletek

Ricciardo tesztelni akarja a Newey-hiperautót

Az Aston Martin és Red Bull közös alkotásának tesztelése jövőre zajlik, az F1-es pilóta pedig szeretne szerepet kapni benne. Kitért Silverstone-ra is, amely kedvenc versenypályája.

részletek

Itt az Aston Martin F1-inspirálta hiperautója

A brit luxusmárka és a Red Bull első közös gyermeke az AM-RB-001-es nevet viseli, Adrian Newey tervezte, a készítők pedig azt remélik, hogy a modell el fogja érni az F1-es autó teljesítményét.

részletek

Red Bull: Nem lesz Aston Martin-motorunk

A Red Bull új technikai partnerségének bejelentése nyomán máris beindultak a találgatások, miszerint a brit cég jelentheti a megoldást a csapat motorszállító-problémáira. Christian Horner cáfolással kezdhette a szezont.

részletek

Hivatalos: A Red Bull oldalán jön az Aston Martin

Csütörtökre virradóra végre pont került az F1-gyel szimpatizáló gyártó sorsára: a brit luxusmárka már a 2016-os szezon első versenyétől csatlakozik a négyszeres világbajnok istállóhoz.

részletek

Még van esély a Force India-Aston Martin egyezségre

Noha a télen semmissé vált, ami ősszel majdnem biztos volt, most úgy tűnik, a Force India F1-es csapata a közeljövőben mégis partnerkapcsolatra léphet a patinás brit autógyártóval.

részletek

Nem lesz Aston Martin az F1-ben

A brit márka főnöke bejelentette, hogy nem áll szándékukban, hogy beszálljanak az F1-be, hiszen a sportág nem lenne releváns az utcai autóik fejlesztése szempontjából.

részletek

Aston Martin V12 Vantage S Q – Határok nélkül

Hűtőmaszkból előbújó rakétavetőre és hasonló ravasz trükkökre senki se számítson a Q részleg által átdolgozott Aston Martin V12 Vantage S-től. Ettől függetlenül a brit kocsi tulajdonosa garantáltan elégedett lesz kedvencével.

részletek

Mégsem érkezik az F1-be az Aston Martin?

Bár korábban szinte biztosnak tűnt, hogy a brit márka együttműködésre lép a Force Indiával, a legfrissebb hírek szerint mégsem jönnek az F1-be. Az biztos, hogy idén nem születik erről végleges döntés.

részletek
Olvastad már?