Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 25. hétfő

AstonMartin

Egyre több jel utal a Red Bull-Hondára

Sok szakértő már a szerződéskötés előtt úgy érezte, hogy a Toro Rosso-Honda együttműködés valójában csak előkészítése az anyacsapat Hondára váltásának. Ez most újra megerősítést nyert.

részletek

Éveket kell várnia a Red Bullnak az Aston Martin-motorra

Sajtóértesülés szerint az Aston Martin jövőre a Red Bull főszponzora lesz: erőforrást azonban 2021-ig nem fejlesztenek ki, így a Red Bull két év múlva rájuk nem számíthat.

részletek

Mégis motorszállítót válthat a Red Bull

Több híresztelés is napvilágot látott az elmúlt napokban. A Red Bullt 2019-től a Hondával, majd a Porschéval is összehozták, a csapatfőnök azonban előbb cáfolta, majd egy egészen új céget dobott be.

részletek

Aston Martin jönne az F1-be, de feltétellel

Az autógyár fő konkurenciája a Ferrari, ezért is lenne indokolt a szerepvállalás a Formula-1-ben. Egyet azonban nem akar a vállalat vezérigazgatója: ész nélkül szórni a pénzt.

részletek

Megveri Ricciardo a hivatásos GT-pilótát Aston Martinnal?

A brit márka WEC-pilótája, Darren Turner invitálta meg a szimulátorba Daniel Ricciardót. Előbb ő tett meg egy referenciakört, majd átadta a volánt a Red Bullosnak – cseppet kellemetlen volt rá nézve, ami ezután történt.

részletek

Newey Aston Martinja F1-es köridőkre lesz képes

Még egy lenyűgöző információt árult el az autóógyár a Valkyrie-ről: az autó pályákra szánt verziója olyan köröket tud majd teljesíteni, mint a Formula-1 – ez új dimenzió a jelenlegi sportkocsik mellett.

részletek

Az Aston Martin és Cosworth is ott volt a motorgyártók ülésén

Másodszor is találkoztak az F1 motorszállítói, hogy a 2021-es szabályokról egyeztessenek: eddig egyetértés van közöttük. Ahogy legutóbb a Volkswagen, most is részt vettek érdeklődő kívülállók.

részletek

Nevet kapott az Aston Martin és a Red Bull hiperautója

Az Aston Martin és a Red Bull tavaly lépett partneri kapcsolatba, melynek első eredménye a tavaly bemutatott, AM-RB-001-es kódjelű modell lett. Most már nevet is kapott a hiperautó.

részletek

Brutális hangja van az Aston GT12-nek

Csak hallgasd meg, milyen szépen dübörög a mindössze 100 példányban gyártott, limitált Aston Martin GT, és máris szebb lesz az egész napod - ezt nyugodt szívvel meg is tudjuk ígérni!

részletek

Ricciardo tesztelni akarja a Newey-hiperautót

Az Aston Martin és Red Bull közös alkotásának tesztelése jövőre zajlik, az F1-es pilóta pedig szeretne szerepet kapni benne. Kitért Silverstone-ra is, amely kedvenc versenypályája.

részletek

Itt az Aston Martin F1-inspirálta hiperautója

A brit luxusmárka és a Red Bull első közös gyermeke az AM-RB-001-es nevet viseli, Adrian Newey tervezte, a készítők pedig azt remélik, hogy a modell el fogja érni az F1-es autó teljesítményét.

részletek

Red Bull: Nem lesz Aston Martin-motorunk

A Red Bull új technikai partnerségének bejelentése nyomán máris beindultak a találgatások, miszerint a brit cég jelentheti a megoldást a csapat motorszállító-problémáira. Christian Horner cáfolással kezdhette a szezont.

részletek
Olvastad már?