Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 21. kedd

AstonMartin

Az Aston Martin fél lábbal már az F1-ben

És nem, nem a Red Bull-lal kötött technikai partneri szerződés miatt - a luxusmárka vezérigazgatója nagyon bátorítónak tartja az F1-es motorok következő generációjának tervezetét.

részletek

Kiderült, melyik ex-ferraris szakember segít az Aston Martinnak

Három évvel ezelőtt még a Scuderia sikeréért dolgozott, mostantól azonban az Aston Martin F1-es motorgyártói szerepvállalásán dolgozik az olasz mérnök.

részletek

Ferrari-szakemberek igazoltak az Aston Martinhoz

A brit luxusautó-gyártó minden eddiginél komolyabban gondolja az F1-es szerepvállalást, és ex-maranellói mérnökök segítségével akarnak motort építeni.

részletek

Az Aston Martin saját F1-es motort akar

Hétfőn jelentették be, hogy az Aston Martin lesz a Red Bull névadó szponzora 2018-tól, most pedig már saját Formula-1-es motorról beszélnek. Itt a Red Bull hosszú távú megoldása erőforrások terén?

részletek

Így nézhet ki az Aston Martin-Red Bull

Ahogyan az várható volt, a hétfői bejelentés után nem sokkal máris megszülettek az első elképzelések a jövő évi Aston Martin – Red Bull kinézetéről. Remélhetőleg valóban ilyesmi lesz, néhány változat igazán remek.

részletek

Jövőre érkezik az Aston Martin Red Bull Racing

Bejelentést tett a Milton Keynes-i csapat és autógyártó partnere: szorosabbra fűzik technológiai együttműködésüket, és a Red Bull nevében is meg fog jelenni a márka.

részletek

Egyre több jel utal a Red Bull-Hondára

Sok szakértő már a szerződéskötés előtt úgy érezte, hogy a Toro Rosso-Honda együttműködés valójában csak előkészítése az anyacsapat Hondára váltásának. Ez most újra megerősítést nyert.

részletek

Éveket kell várnia a Red Bullnak az Aston Martin-motorra

Sajtóértesülés szerint az Aston Martin jövőre a Red Bull főszponzora lesz: erőforrást azonban 2021-ig nem fejlesztenek ki, így a Red Bull két év múlva rájuk nem számíthat.

részletek

Mégis motorszállítót válthat a Red Bull

Több híresztelés is napvilágot látott az elmúlt napokban. A Red Bullt 2019-től a Hondával, majd a Porschéval is összehozták, a csapatfőnök azonban előbb cáfolta, majd egy egészen új céget dobott be.

részletek

Aston Martin jönne az F1-be, de feltétellel

Az autógyár fő konkurenciája a Ferrari, ezért is lenne indokolt a szerepvállalás a Formula-1-ben. Egyet azonban nem akar a vállalat vezérigazgatója: ész nélkül szórni a pénzt.

részletek

Megveri Ricciardo a hivatásos GT-pilótát Aston Martinnal?

A brit márka WEC-pilótája, Darren Turner invitálta meg a szimulátorba Daniel Ricciardót. Előbb ő tett meg egy referenciakört, majd átadta a volánt a Red Bullosnak – cseppet kellemetlen volt rá nézve, ami ezután történt.

részletek

Newey Aston Martinja F1-es köridőkre lesz képes

Még egy lenyűgöző információt árult el az autóógyár a Valkyrie-ről: az autó pályákra szánt verziója olyan köröket tud majd teljesíteni, mint a Formula-1 – ez új dimenzió a jelenlegi sportkocsik mellett.

részletek
Olvastad már?