Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 20. csütörtök

AstonMartin

Renault után Honda = Aston Martin?

A brit luxusmárka a Red Bull névadó szponzoraként nem látta akadályát annak, hogy a Honda F1-es motorokkal lássa el az istállót, viszont továbbra is folytatná saját erőforrásának előkészítését.

részletek

Az Astont nem zavarja a Honda érkezése

A Red Bullhoz csatlakozó új motorgyártó neve meg fog jelenni a csapatnévben is, amelyben az Aston Martin már ott van - utóbbit azonban ez egyáltalán nem érdekli, csak a győzelem.

részletek

Az Aston Martinnal tarthatják sakkban a Ferrarit

Hiába fenyegetőzik az F1-ből való 2020 utáni kiszállással a Ferrari, a sportba való belépésen gondolkodó Aston Martinnál úgy látják, a Liberty Mediának teljesen mindegy, hogy melyik sportautógyár van a kötelékükben.

részletek

Alonso, Verstappen és Ricciardo autóztat nézőket a szezon során

A Formula-1 újabb izgalmas programot indított el 2018 előtt: a versenypályákon pilóták visznek körbe szerencséseket szupersportkocsikkal – az Aston Martin és McLaren csatlakozott a kezdeményezéshez.

részletek

Az Aston Martinnal társulna a Cosworth

Az Aston Martin partnert keres F1-es projektjéhez, a Cosworth pedig kijelentette, szívesen társulna hozzájuk. Három év múlva lehet, hogy egy ütős angol szövetség fog motort szállítani a Red Bullnak.

részletek

Tervezője már van, elhatározása még nincs az Aston Martinnak

Szívesen jönne a brit márka az F1-be, ha nem száz mérnök dolgozna egy "istenverte" turbón. Vezérigazgatójuk, aki már most meglepően sok szálat mozgat, beavatott a háttérben zajló folyamatokba.

részletek

Mennyire jó ötlet az egységes motor?

2009 után ismét felmerült az ötlet, hogy néhány év múlva teljesen egységesítenék az erőforrásokat, nemcsak a Formula-1-ben, hanem máshol is. Az elképzelés megosztja a közvéleményt.

részletek

Ezért fontos az F1 az Aston Martinnak

A Red Bull-lal együttműködő cég szerint 2021-re olyan helyzetbe kerülhetnek, hogy több F1-es csapatot is elláthatnak motorral és azt is elárulták, hogy miért fontos számukra, hogy jelen legyenek a sportban.

részletek

Újabb egykori Ferrari-mérnök az Aston Martinnál

Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a brit luxusmárka 2021-től motorszállítóként csatlakozni fog az F1-es mezőnyhöz - nemrég ismét a Scuderia egyik korábbi szakembere csatlakozott a projekthez.

részletek

Egyre lelkesebb az F1 iránt az Aston Martin

A Red Bull partnereként már most is jelenlévő legendás brit cég első embere szerint egyre nagyobb az esély arra, hogy 2021-től motorszállítóként is csatlakozzanak a száguldó cirkusz mezőnyéhez.

részletek

Ezek a motorgyártók érdeklődnek az F1 iránt

Az elmúlt hetekben több neves cég is kifejezte szimpátiáját az új F1-es motorszabályokkal kapcsolatban - összeszedtük, kik csatlakozhatnak a sportághoz 2021-től.

részletek

Az Aston Martin fél lábbal már az F1-ben

És nem, nem a Red Bull-lal kötött technikai partneri szerződés miatt - a luxusmárka vezérigazgatója nagyon bátorítónak tartja az F1-es motorok következő generációjának tervezetét.

részletek
Olvastad már?