Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 13. csütörtök

Arrivabene

A Juventushoz kellene „igazolnia” Maurizio Arrivabenének?

Miután Beppe Marrotta távozott a Juventus futballcsapatának sportigazgatói tisztségéből, a FIAT és a Juve szoros együttműködése miatt még a jelenlegi Ferrari-csapatfőnök Arrivabene neve is felmerült. Montezemolo szerint Arrivabene lehet, hogy jobban járna ezzel...

részletek

A Ferrari máris elszúrhatja 2019-et

Már korábban is többször pedzegették, de az olasz sajtó biztos forrásokra hivatkozva ismét arról adott hírt, hogy a Scuderián belül még komolyabb a hatalmi harc Binotto és Arrivabene között.

részletek

Arrivabene: A Ferrari előnyére válhat a Brexit

A Formula–1 tíz csapatából hetet közvetlenül is érint Nagy-Britannia kilépése az Európai Unióból. Maurizio Arrivabene, az olasz bázissal rendelkező Ferrari csapatfőnöke szerint emiatt sokan fognak Maranellóban kopogtatni a jövőben.

részletek

Arrivabene: Visszatért a régi Vettel

A Scuderia csapatfőnöke szerint kilábalt végre a hullámvölgyből a négyszeres világbajnok és az évad utolsó versenyeire újra a megszokott, harcos, remekül teljesítő Vettelt láthattuk a pályán.

részletek

Arrivabene Vettel védelmére kelt

Maurizio Arrivabenét alaposan kiborította a BBC újságírója, Andrew Benson, aki Vettel idei teljesítményét bírálta, a csapatfőnök azonban szárnyai alá vette a német pilótát.

részletek

Vettelnek technikai gondja volt a futamon

Maurizio Arrivabene szerint már a felvezető körön egyértelmű volt a probléma, ami aztán alapjaiban határozta meg a Ferrari német F1-es pilótájának Brazil Nagydíját.

részletek

Raikkönen: Arrivabene karrierem legjobb főnöke

Kimi Raikkönen Interlagosban ferraris karrierjét értékelve elmondta, annak ellenére, hogy már jó néhány csapatfőnökkel dolgozott együtt, eddig Maurizio Arrivabenével élvezte leginkább a közös munkát.

részletek

A Ferrari megtartaná a Pirellit

Az F1 tulajdonosai a közeljövőben döntik el, hogy 2020-tól is a Pirelli lesz-e sorozat gumibeszállítója, vagy egy új márkát üdvözöl a mezőny. A Ferrari az olaszok mellett tenné le voksát.

részletek

A Ferrari megijedt a győzelem kapujában

A Scuderia csapatfőnöke tudja, miben erősebbek a Mercedesnél, ám tisztában van azzal is, melyik területen kell fejlődni, hogy a Ferrari világbajnoki címe ne csak ígéret legyen. Idén is közel voltak.

részletek

Arrivabene: csak gyengíteni akarnak minket a hamis hírekkel!

A Ferrari csapatfőnöke, Maurizio Arrivabene úgy véli, szándékosan szeretnék instabillá tenni a csapatot azzal, hogy hamis híreket generálnak arról, hogy problémák lennének közte és Mattia Binotto között.

részletek

A Ferrari egységesen Vettel mögött áll

Sebastian Vettelt nem hagyja magára a Scuderia a nehéz időszakban és a híresztelések ellenére töretlenül bíznak négyszeres világbajnok pilótájukban. A csapatfőnök szerint erős egységet alkotnak.

részletek

Arrivabene: Én rúgtam ki Raikkönent

A Ferrari pilótabejelentése óta tartotta magát egy elmélet, mely szerint Charles Leclerc leigazolásával Sergio Marchionne végakaratát tartotta tiszteletben az új vezetőség. Ezt cáfolta meg a csapatfőnök: ő döntött Kimi Raikkönen menesztéséről.

részletek
Olvastad már?