Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 19. péntek

Arrivabene

Arrivabene: Vettel Ferrarival lesz világbajnok

Bár az utóbbi hónapok egyáltalán nem úgy sikerültek a négyszeres világbajnok és a Scuderia számára, ahogy eleinte tűnt, a csapatfőnök biztos benne, hogy jönni fog az a bajnoki győzelem.

részletek

Az olasz sajtó sem kíméli Vettelt

Igen élesen kritizálja az olasz média a Japán Nagydíjon újabb hibá(ka)t elkövető Sebastian Vettelt. De a szeretett nemzeti csapatnak is kijut a megjegyzésekből, amiért ennyit hibáznak.

részletek

FIA: Nem a szenzor miatt esett vissza a Ferrari

Ugyan sokak szerint az FIA új érzékelője fogja vissza a maranellóiak eddig szárnyaló F1-es autóját, Charlie Whiting szerint nem ez a helyzet.

részletek

Sajtó: Belső háború dúl a Ferrarinál

Az olasz média arról számolt be, hogy a Scuderia mostanában tapasztalt gyenge formája miatt rendkívül megromlott a kapcsolat a csapatfőnök és a technikai igazgató között. Ez sem segíti az istállót.

részletek

Arrivabene: Meg akarjuk csinálni a lehetetlent

Az olasz istálló csapatfőnöke még mindig hisz benne, hogy meg tudják csinálni a lehetetlent. Az utolsó pillanatig harcolni fognak. Szerinte nem az ő kezükben volt ma a pódium.

részletek

Vettel nem hibáztat senkit az elszúrt időmérőért

Sebastian Vettel nem hibáztatja csapatát a Japán Nagydíj időmérő edzéséért, amelyen egy rossz stratégiai döntés után végül csak a kilencedik helyet szerezte meg. Maurizio Arrivabene szerint azonban elfogadhatatlan, ami történt.

részletek

Maradásáról biztosított mindenkit a Ferrari csapatfőnöke

Amikor a Juventus futballcsapatának sportigazgatója, Beppe Marrotta bejelentette, nem újítja meg megbízatását, még a Ferrari-csapatfőnök Maurizio Arrivabene neve is felmerült utódként, az érintett viszont leszögezte, ennek semmilyen alapja nincs.

részletek

Arrivabene: Nem lettünk lassabbak egyenesben

A Ferrari-csapatfőnök elismerte a második szenzor létezését, csakhogy állítása szerint ennek semmilyen köze az elmúlt nagydíjak tempóvesztéséhez, amely ráadásul nem is egyenesekben történt.

részletek

Nem volt egyértelmű, hogy piros marad a Ferrari

A legritkább esetben fordul elő, hogy októberben autóleleplezést tartson valaki a Formula-1-ben, ám a Japán Nagydíjon mégis valami ilyesmit tett a Ferrari, miután dohányszponzora új útra lépett.

részletek

Olasz sajtó: Arrivabene elhagyhatja a Ferrarit a Juventus kedvéért

A Ferrari-csapatfőnök Maurizio Arrivabene távozása időről időre felmerülő motívum: ezúttal azonban nem menesztésről beszélnek, hanem arról, hogy a labdarúgásban vállal vezető szerepet.

részletek

Arrivabene: Én vagyok a felelős a hibákért

A Ferrari ismét nem úgy szerepelt, ahogy szeretett volna: Szingapúrban nem tudott nyerni a csapat, de Maurizio Arrivabene elmondta: egyedül az ő felelőssége, ha nem jönnek az eredmények.

részletek

Ferrari: Hamilton megérdemelte a győzelmet

Agresszív stratégiával próbált előrébb kerülni Sebastian Vettel, de ez végül visszafelé sült el. A Ferrari csapatfőnöke elismerte a rivális teljesítményét, de úgy véli, még nincs minden veszve.

részletek
Olvastad már?