Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 18. csütörtök

Arrivabene

Vettel: Őrültség lenne a gyökeres változás a Ferrarinál

A négyszeres világbajnok szerint az elmúlt években a nehéz pillanatok ellenére győzelemre alkalmas autóval rendelkeztek és butaság lenne mindent gyökerestől felforgatni, ha megvan a recept.

részletek

Igyekezett tisztázni a dolgokat a Ferrari

John Elkann próbált meg tiszta vizet önteni a pohárba a Binotto-Arrivabene váltással kapcsolatban egy nyílt levélben - nem lesznek nagy változások a vezetésben, semmi ilyenről nincs szó.

részletek

Az excsapatfőnök szerint Montezemolo hiányzik a Ferraritól

Alapszabály, hogy ha nincs eredmény, a főnököt kirúgják, vélekedik Daniele Audetto, aki szerint már az is meglepő, hogy Maurizio Arrivabene négy évig húzta. Luca di Montezemolo leváltása óta nincs könnyű dolga a csapatvezetőknek.

részletek

Így kezelte a kudarcot Wolff és Arrivabene

Nem volt jó vezető a Ferrari menesztett csapatfőnöke, érvel a Guardian szerzője: a suzukai időmérőt hozza fel példának, amely után Arrivabene elhatárolódott embereitől – képzelhetjük, mi zajlott zárt ajtók mögött a Scuderiánál. A Mercedes-főnök ellenben e-mailben buzdította a csapattagokat egy nehéz verseny után.

részletek

Domenicali visszatérhet a Ferrarihoz

Stefano Domenicali 2014-ig volt a Ferrari csapatfőnöke, amikor elbocsájtották pozíciójából. Azóta a Lamborghini vezérigazgatója, de sajtóhírek szerint lehet, hogy visszatér Maranellóba.

részletek

Arrivabene a Saubernél köthet ki

Németországi sajtóértesülések szerint a Ferrarinál lapátra került, de még mindig a Fiat kötelékében dolgozó Maurizio Arrivabene az Alfa Romeo Sauber csapatánál folytathatja pályafutását.

részletek

Minardi: Binotto Ross Brawn tanítványa

Újabb egykori szakember ért maximálisan egyet a Ferrarinál történt vezetőcsere ügyében. A korábbi kiscsapat vezére szerint Mattia Binotto Ross Brawn keze alatt a lehető legjobbá vált.

részletek

Brundle: Sok probléma volt a Ferrarinál Arrivabene idején

Bár Martin Brundle alapvetően csak közvetlen közelről figyelte a Ferrarinál zajló eseményeket, az angol exversenyző-szakkommentátornak így is rengeteg dolog feltűnt.

részletek

"A Ferrarinál ez mindig így működik"

Egy korábbi F1-es világbajnok szerint semmi meglepő nincs Maurizio Arrivabene Scuderiától való menesztésében, ez ismét egy maximálisan politikai döntés a maranellói istállónál.

részletek

Forghieri: Kőkemény feladat lesz ez Binottónak

Mauro Forghieri annak idején, a hőskorban hasonló karriert futott be, mint Mattia Binotto: ő is technikai igazgatóból lépett elő csapatfőnökké, egy ideig párhuzamosan is végezve a két feladatot. Ő már csak tudja, miről beszél, amikor azt mondja, nem lesz egyszerű dolga Binottónak hasonló szerepben.

részletek

Fiorio is az új Ferrari-vezérben bízik

A Ferrari egykori csapatfőnöke hetvenkilenc esztendősen is napi rendszerességgel követi a Formula-1 történéseit. Cesare Fiorio szerint Mattia Binotto sokkal inkább vezérnek való, mint elődje, megérte váltani.

részletek

Binotto felemelkedése a Ferrarinál

Huszonnégy esztendővel ezelőtt csatlakozott Maranellóhoz Mattia Binotto, folyamatosan egyre feljebb került a ranglétrán, míg tegnaptól a csapatfőnöki székbe került. Jól döntött vele a Ferrari?

részletek
Olvastad már?