Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 16. szerda

AndreaIannone

Fel tud-e kelni a padlóról a Suzuki?

Még mindig nem szokta meg a Suzuki motorját Andrea Iannone, holott az idénykezdet sokkal biztatóbb volt a jelenlegi helyzetnél. Az olasz pilótának az elmúlt hetekben jószerével egyedül kellett dolgoznia, bár a legutóbbi teszten Sylvain Guintoli is nagy segítségükre volt.

részletek

Magyarázat Iannone büntetésére

A bő egy héttel ezelőtti Katalán Nagydíjon Andrea Iannone hátulról nekiment Jorge Lorenzo motorjának, aminek kettős kiesés lett a vége. A ducatist a rajtrács végére sorolják Assenben, ami a spanyol ellenfél szerint túl enyhe büntetés – a versenyigazgató elárulta, mi áll a döntés hátterében.

részletek

Iannone-Lorenzo lenne a tökéletes páros?

A Ducati versenyzői a következő futamokon egyértelműen azért küzdenek, hogy rájuk essen a gyártó választása, amikor azt döntik el, melyikük maradhat jövőre is náluk az érkező Jorge Lorenzo társaként. Andrea Iannone szerint argentínai hibája nem könnyíti meg a helyzetét, de úgy véli, nem kell senkit meggyőznie a képességeiről.

részletek

Csapaton belüli "erőszak" a Ducatinál

Egészen az utolsó előtti kanyarig úgy tűnt, hogy a Ducatik kettős dobogóval zárhatják az Argentin Nagydíjat, ám Andrea Iannone merész manőverének köszönhetően – amely miatt a versenyirányítás háromhelyes rajtbüntetést adott neki az austini versenyre – mindkét pilóta elesett a cél előtt. Érthető módon nem túl jó a hangulat a bolognaiaknál.

részletek

Iannone vállsérülést szenvedett a mugellói teszten

A Ducati hétfőtől szerdáig Mugellóban tesztel, miután kihagyta a múlt heti kollektív jerezi gyakorlást. Az első két napra voltak hivatalosak a gyári versenyzők, Andrea Dovizioso és Andrea Iannone, akik közel utóbbi számára szerencsétlenül alakult a keddi nap, az olasz pilóta ugyanis elszenvedett egy bukást.

részletek
Olvastad már?